ako platis, da. ako ne platis, samo prve dvije sedmice.pintol_TM87 je napisao/la:Kako sam načuo a sigurno su neki od vas upoznati s tim...
Jel če sve tekme NBA moči pratiti live preko njihove stranice nba.com? hvala
go go Houston
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
potajno sam se nadao iako vecinom gledam preko internera al bilo je logicno jer ove sezone nemaju NHL sto su furali proslih sezona dok ove izgleda samo NBA te vjerujem da ce biti dosta utakmica na tv prije i nije toliko bilo svega mozda dvije , tri ...NYKnicks Fan je napisao/la:Pu **** ti, nama iskljucili SportKlub i ubacili Arenasport, crkli dabogdaLBJ MVP je napisao/la:
Uploaded with ImageShack.us
Jel moguće da SK prenosi sve ovoKo će dočekat 25.
- adriano_leite
- Kontakt:
Dobro bi bilo da prenose sto vise tekmi, ali ko zna mozda te prve tekme ce tako prenositi a kasnije opet kao i prije. Kako god meni i dalje valja se na fotelji lomiti i traziti streamove da gledam Cavse, pa mi nista puno i ne znaci sto ce SK prenositi sve to hahahahha.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Paraglajder
- Kontakt:
Celticsi bez Jeffa Greena cijele predstojeće sezone.
Dečko ima probleme sa srcem koje mora riješiti operativnim putem. 
YNWA
- Kobe Bryant
- Kontakt:
A potpisao prije sedam dana na 9 mil $Paraglajder je napisao/la:Celticsi bez Jeffa Greena cijele predstojeće sezone.Dečko ima probleme sa srcem koje mora riješiti operativnim putem.
Sto ih ukopa sad moraju neki skart kupiti za vet min
Analiticari i mediji u USA spekulisu da bi Phil Jackson se naredne sezone mogao vratiti u NBA i ao moguce destinacije se spominju NYK i LAC. Eh bas bi volio vidjeti CP3 u tiangle offense.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije ih ukopao,jer imaju opciju 'disabled player',pa mogu dovesti boljeg igraca(citaj njegovog kalibra,ako ga mogu naci),a da nije za vet.min.... Jedino sto ce platiti luxury tax i za jednog i za drugog,jer se Greenu nastavlja isplacivati njegov ugovor...Kobe Bryant je napisao/la:A potpisao prije sedam dana na 9 mil $Paraglajder je napisao/la:Celticsi bez Jeffa Greena cijele predstojeće sezone.Dečko ima probleme sa srcem koje mora riješiti operativnim putem.
![]()
Sto ih ukopa sad moraju neki skart kupiti za vet min
ima li ko kakav link za NY - NJ? što je moguće bolji 
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
prvo nisam pisao ono na sta mi ti sad odgovaras.Ja sam napisao da necete lako prebrodit ovaj period i da necete tako lako ponovo u borbu za titule.Nigdje ne napisah da cete bit kanta ili da cete zavrsit kao Bullsi.Ovo dno koje ti spominjes ja nisam napisao uopste i nije lijepo spocitavat nekome ono sto nije uradio.I ti sad nicim izazvan poredis Bullse i Lakerse.Stvarno je to cudno ponavljam nite vise u situaciji kao proteklih godina,ali to nije razlog da se ljutite i tako branite kao fol svi vas mrze.jose je napisao/la:@dema: ima nas jos koji smo pratili NBA prije ovog milenija. Mogu Lakersi dozivjeti pad, ali nikad dosad nisu dotakli dno kao sto su to radili Chicago ili sad Cleveland. Ja te Lakerse pratim od 1988. kad je showtime bio na zalasku. I tad se govorilo da je njihovo vrijeme proslo, narocito nakon metle od Pistonsa 1989. g. Pa su se opet digli i dosli do finala 1991. Nakon toga, otisao Magic, opet razno prognozirali dno, koje i ti spominjes. A to "dno" je u stvari znacilo jednu jedinu godinu bez playoffa (mislim 1994.). Dakle ni blizu onog sramocenja kakvo je dozivio Chicago kad je Jordan otisao. Koliko sam a upratio, Lakersi su od kraja osamdesetih pa do danas propustili samo 2 playoffa, 1994. i 2005. To dovoljno govori da ni u narednom periodu Lakersi nece biti kanta za napucavanje kao neki.
balon ne budi takav niko ti nije spominjao nekakvo rasformiranje itd.Ajde se malo uozbiljite i prestanite s tim,nije nista lose u tome da se malo ne bude u vrhu to je sastavni dio sporta.
Na kraju covjek koji je vazda bio u sjeni a bio je visestruko koristan,krpio sve rupe pod kosem i bio mozda i ta malo primjecena prevaga u ovim titulama je dat za pick.Tako nekog odbacit je zalosno,jos pricat o nekom dobrom potezu uprave je smijesno.Sad kad Dallas s njim napravi rezultat onda ce mozda neko i skontat koliko je taj lik vrijedio.
Nesto nisam vidio da je neko osuo po upravi zbog ovoga.A raspad poslije Jordana je bio neminovan i tezak ali vec prevazidjen.
Gledam Minnesotu. Stvarno ove sezone imaju sirine i mogu mozda i do playoffa. Pod kosem Williams, Milicic, Miller, Love i Beasley.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kako bi volio ovog Kevina Lovea u Bullsima.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ja bih prije ovog dečka vratio u Bullse

dema je napisao/la:Na kraju covjek koji je vazda bio u sjeni a bio je visestruko koristan,krpio sve rupe pod kosem i bio mozda i ta malo primjecena prevaga u ovim titulama je dat za pick.Tako nekog odbacit je zalosno,jos pricat o nekom dobrom potezu uprave je smijesno.Sad kad Dallas s njim napravi rezultat onda ce mozda neko i skontat koliko je taj lik vrijedio.
a sta ako on bude flop u dallasu
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- adriano_leite
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:dema je napisao/la:Na kraju covjek koji je vazda bio u sjeni a bio je visestruko koristan,krpio sve rupe pod kosem i bio mozda i ta malo primjecena prevaga u ovim titulama je dat za pick.Tako nekog odbacit je zalosno,jos pricat o nekom dobrom potezu uprave je smijesno.Sad kad Dallas s njim napravi rezultat onda ce mozda neko i skontat koliko je taj lik vrijedio.
a sta ako on bude flop u dallasu![]()

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ne znam hoce li biti flop u Dallasu, ali nakon propsalog trade-a, Lakersi su imali nezadovoljnog igraca i morali su ga se rijesiti, radi mira u svlacionici. Mozda se moglo dobiti vise za njega, ali ne bih bas ja za tu situaciju osudjivao samo upravu, nego debilnu situaciju u NBA, gdje je tzv. "liga" vlasnik kluba sa kojim je sve dogovoreno, pa onda ta liga shebe situaciju, a to povuce nezadovoljstvo Odoma (i Gasola), sto dalje vodi neminovnom rastanku sa Odomom.KK_Bosna je napisao/la:dema je napisao/la:Na kraju covjek koji je vazda bio u sjeni a bio je visestruko koristan,krpio sve rupe pod kosem i bio mozda i ta malo primjecena prevaga u ovim titulama je dat za pick.Tako nekog odbacit je zalosno,jos pricat o nekom dobrom potezu uprave je smijesno.Sad kad Dallas s njim napravi rezultat onda ce mozda neko i skontat koliko je taj lik vrijedio.
a sta ako on bude flop u dallasu![]()
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Uuu James je radio ledjima prema kosu i svoj sut sa poludistance jos uvjezbao.
Sinoc se lijepo moglo vidjeti da je radio ovo ljeto, al opet se pitam dal ce u kljucnim momentima opet se trest jaja.
Sinoc se lijepo moglo vidjeti da je radio ovo ljeto, al opet se pitam dal ce u kljucnim momentima opet se trest jaja.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
jao Ricky Rubio ce sve iznenaditi ove sezone a ova Minnesota ce biti veoma visoko plasirana siguran sam.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- bear grylls
- Kontakt:
Dobar norris cole iako je bio na malom collegu i to ali jedan kompletan igrac dobar scorer moze dijelit pasove dobra odbrana sve solidno bice daleko kosrisniji nego sto je to bio bibby prosle sezone. Dosta boljui roster ove sezone veca sirina najvise me raduje dodatak battiera dok curry vidjecemo kolko moze kako bude sezona odmicala. I meni se sviđa ova minesota jako lijepo posložena ekipa. Dva solidna pleya visoki pod kosem mogu iskmbinovat petorku pa imat pet igraca koji su sposobni da pogode tricu dobra ekipa.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To sam i ja primjetio,ali je bilo i vrijeme da nakon 7-8 godina u ligi konacno i doda nesto svojoj igriBIHfan je napisao/la:Uuu James je radio ledjima prema kosu i svoj sut sa poludistance jos uvjezbao.![]()
14. na zapadu.edo3majka je napisao/la:jao Ricky Rubio ce sve iznenaditi ove sezone a ova Minnesota ce biti veoma visoko plasirana siguran sam.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.