Imas na rtrsu prenos tekme,uz naklonost komentatoraHeller je napisao/la:E **** ti Moju TV moram net streamove ganjat ima tehnickih problema![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Imas na rtrsu prenos tekme,uz naklonost komentatoraHeller je napisao/la:E **** ti Moju TV moram net streamove ganjat ima tehnickih problema![]()
Ko je ova plavka sto bude u kadru ponekadMiljan je napisao/la:Imas na rtrsu prenos tekme,uz naklonost komentatoraHeller je napisao/la:E **** ti Moju TV moram net streamove ganjat ima tehnickih problema![]()
Devil je napisao/la:Ti si taj koji je rekao da ligu treba ukinuti a ne ja, liga kakav god da je cirkus ove godine o cemu smo vec napisali vise recenica nego ti za cela svoja dva nicka itekako je potrebna. I nikako je ne treba ukinuti vec samo regulisati.filip13 je napisao/la:Devil je napisao/la:Sreca pa se ti ne pitas...
a ni ti
merdanovic je napisao/la:Dule Vujošević-gospodin.Najrealniji trener u svijetu.
Igokea-e mi je žao ali za ovo je kriva Euroliga kao i ABA liga i smatram da bi IGokea trebala da dobije makar kvalifikacije za EL.
Zvezda ce igrat EL samo iz razloga sto je "planski" Igokei oduzeto učešće.Partizan uzima 20 razlike u finalu.
Ako moze u vise od 4 reci zbog cega ?filip13 je napisao/la:Devil je napisao/la:Ti si taj koji je rekao da ligu treba ukinuti a ne ja, liga kakav god da je cirkus ove godine o cemu smo vec napisali vise recenica nego ti za cela svoja dva nicka itekako je potrebna. I nikako je ne treba ukinuti vec samo regulisati.filip13 je napisao/la:
a ni ti
ovakva liga nije potrebna
Nista im kvale neće značiti , nema teoretske šanse da ih prođufilip13 je napisao/la:merdanovic je napisao/la:Dule Vujošević-gospodin.Najrealniji trener u svijetu.
Igokea-e mi je žao ali za ovo je kriva Euroliga kao i ABA liga i smatram da bi IGokea trebala da dobije makar kvalifikacije za EL.
Zvezda ce igrat EL samo iz razloga sto je "planski" Igokei oduzeto učešće.Partizan uzima 20 razlike u finalu.
isključiva je krivica na vodstvu ABA lige
Ako moze u vise od 4 reci zbog cega ?filip13 je napisao/la:Devil je napisao/la:Ti si taj koji je rekao da ligu treba ukinuti a ne ja, liga kakav god da je cirkus ove godine o cemu smo vec napisali vise recenica nego ti za cela svoja dva nicka itekako je potrebna. I nikako je ne treba ukinuti vec samo regulisati.filip13 je napisao/la:
a ni ti
filip13 je napisao/la:
zar nekome sa imalo mozga treba objašnjavati zbog čega ovakva liga nije potrebna,dovoljno je pogledati sapunicu koja traje posljednjih nekoliko mjeseci i u kojoj se otvoreno štimao plasman u euroligu beogradskim klubovima
filip13 je napisao/la:Ako moze u vise od 4 reci zbog cega ?filip13 je napisao/la:Devil je napisao/la:
Ti si taj koji je rekao da ligu treba ukinuti a ne ja, liga kakav god da je cirkus ove godine o cemu smo vec napisali vise recenica nego ti za cela svoja dva nicka itekako je potrebna. I nikako je ne treba ukinuti vec samo regulisati.
Tebi kao velikom strucnjaku koji odgleda bar jednu utakmicu uzivo po kolu to nece biti problem. Hajde konacno me obraduj sa nekim lepim postom od bar dve recenice,eto ne mora vise iako se nadam.
poenta je sto trenutno na 6 drzava ima 2 mjesta u EL i 1 mjesto u kvalifikacijelumani je napisao/la:covjek vam kaze, da klubovi bacaju novacjer pred kraj sezone se mjenja koncept i stima se pojedinim timovima
Igokea je najbolji primjer ,trebali u euroligu a iducu godinu ce ostati bez pola ekipeNeka si igraju domace lige ,na kraju neka idu u playoff,a najbolji ide u euroligu i gotovo.aba liga je isto sranje kao euroliga,daj pare i igras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.