Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

kastel
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la kastel » 30 sep 2012, 00:36

Goalgetter je napisao/la:Treba znat razliku, pitam se onda kako ce ovi sto planiraju na gostovanja u Litvaniju ili Latviju, da se ne desi da umjesto Litvaniju odu u Latviju na tekmu i obrnuto :mrgreen: :lol:

Kud ih put odnese! :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 sep 2012, 00:37

Odlicno sto je Samaras zdrav, igrac na nivou Admira Rascica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 30 sep 2012, 01:25

Cartman je napisao/la:Odlicno sto je Samaras zdrav, igrac na nivou Admira Rascica.
tako je :D sigurno ce igrati u prvom sastavu, znaci zauzece mjesto nekom kvalitetnijem od sebe :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 sep 2012, 01:40

Papastathopoulos je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Odlicno sto je Samaras zdrav, igrac na nivou Admira Rascica.
tako je :D sigurno ce igrati u prvom sastavu, znaci zauzece mjesto nekom kvalitetnijem od sebe :mrgreen:
Ih sto ce nam neko iskopat postove ako Samaras zabije gol. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 sep 2012, 01:42

Ako ce igrati Samaras, treba ponovo Mravca pozvati u reprezentaciju, da ponovi onaj sprint + start nad Samarasom iz prosle tekme sa Grcima na Kosevu :lol:

Btw. pridrzujujem se cestitkama za Samarasa, igra kao da ima dva gipsa na nogama :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 sep 2012, 01:47

Jes amater :roll: , al protiv nas će spustati jednu loptu glavom, Salpingidis natrčati i ćao :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 sep 2012, 01:51

Goalgetter je napisao/la:Ako ce igrati Samaras, treba ponovo Mravca pozvati u reprezentaciju, da ponovi onaj sprint + start nad Samarasom iz prosle tekme sa Grcima na Kosevu :lol:
Danas sam se sjetio Mravca kod gola Ibiševića :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Btw,Grčka igra na specifičan način gdje je individualni kvalitet manje bitan,Samaras odrađuje dosta defanzivnih zadataka i oni ga svakako smatraju bitnim članom prve postave.

U onom porazu od 0:4 imao je haman i gol i asistenciju
[youtube][/youtube]

Tolja na golu,jel ono tad ušao na poluvremenu umjesto Hasagića,Tolja kralj,mislim da je kao golman Bregenza primao 5-6 golova redovno po utakmici :D

Ulazio je sa klupe i vadio City iz govana i prije nego je to postalo popularno :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 sep 2012, 11:52

Alžirci potvrdili susret: BiH u novembru protiv Vahinog Alžira

slika

Fudbalski savez Alžira potvrdio je odigravanje prijateljskog susreta između naše fudbalske reprezentacije i selekcije Alžira.
Povod meča jeste 50. godišnjica nezavisnoti ove države, čiji je nogometni selektor naš stručnjak Vahid Halilhodžić pomoću kojeg je i dogovorena ova utakmica.

Prema izvještaju na zvaničnoj stranici Nogometnog saveza Alžira utakmica između selekcije Alžira i Bosne i Hercegovine odigrati će se 14. novembra. ( Reprezentacija . ba )
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 sep 2012, 12:25

Dinamo vodi protiv Cska, Miske na klupi, prvi dio završen

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 30 sep 2012, 12:51

Ne svidja mi se ovo ruganje i pljuvanje protivnickog tima (grcka) i njihovih igraca nimalo, znamo kako to na kraju inace zavrsi, spustimo se na zemlju
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 sep 2012, 14:06

bordo_Sarajevo je napisao/la:Ne svidja mi se ovo ruganje i pljuvanje protivnickog tima (grcka) i njihovih igraca nimalo, znamo kako to na kraju inace zavrsi, spustimo se na zemlju
Jest da Grcka nije Portugal ,al imamo je*ene napadace. Jest da nam je vezni red sjeban a moze se isto rec i za odbranu.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 30 sep 2012, 14:53

Miske klupa, Pjanic se muci s povredom.
Trenutno nije dobro, ali ima vremena da se popravi stanje.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 sep 2012, 14:55

bordo_Sarajevo je napisao/la:Ne svidja mi se ovo ruganje i pljuvanje protivnickog tima (grcka) i njihovih igraca nimalo, znamo kako to na kraju inace zavrsi, spustimo se na zemlju
Ni meni.
Grcka reprezentacija je iskusna, europski prvaci, stalni sudionici Eura i Svjetskog prvenstva, u sesiru sa najjacim reprezentacijama i slicno.
Njihovi igraci igraju vecinom u 3 najjace grcke ekipe, Bundesliga, Seria A.
Realno, njihova liga je medju jacima poslije liga 5, stalni sudionici Lige prvaka i Liga Europa.
Svaki nas igrac koji bi zaigrao za Olympiacos, postao bi u neku ruku zvijezda u domovini.
Kad se sve uzme i sabere, mislim da bi trebali biti zadovoljni sa bodom iz Atine(kakva je atmosfera to svi znamo), a 3 boda bi trebala biti veliki, veliki uspjeh.

Imamo i mi prednosti, dobra smo ekipa, daleko od toga da nas omalovazavam, ali samo iznosim svoje misljenje :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

rock87
Kontakt:

Post Postao/la rock87 » 30 sep 2012, 15:10

Joj vi se prepali atmosfere u Grckoj ja mislim da tu nece biti problema jer su nasi navikli na to a i bice nasih tamo i siguran sam da necemo ostat duzni sa podrskom,ipak kakvi god su navijacu nisu boljih od nasih ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 sep 2012, 15:24

rock87 je napisao/la:Joj vi se prepali atmosfere u Grckoj ja mislim da tu nece biti problema jer su nasi navikli na to a i bice nasih tamo i siguran sam da necemo ostat duzni sa podrskom,ipak kakvi god su navijacu nisu boljih od nasih ;)
U jednoj rečenici toliko tvrdnji s kojima se ne slažem :mrgreen:

-Naravno da je atmosfera bitna,Grčka reprezentacija kao i klubovi na domaćem terenu prvenstveno igraju na kartu agresivnosti,fanatične borbenosti za šta im je potrebna podrška s tribina,koju imaju

-Kako misliš naši su navikli na to,zadnji put kada su naši igrali u atmosferi gdje im pun stadion zviždi primili su 6 golova

-Njihovi navijači nisu bolji od naših?Na stranu što imamo odlične navijače na gostovanjima reprezentacije,ali govoreći uopćeno o navijačima,daleko je podrška koju su naši igrači imali u Zenici u duelima baraža od idealne.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Rios

Post Postao/la Rios » 30 sep 2012, 15:29

ceze je napisao/la:
Ni meni.
Grcka reprezentacija je iskusna, europski prvaci, stalni sudionici Eura i Svjetskog prvenstva, u sesiru sa najjacim reprezentacijama i slicno.
Njihovi igraci igraju vecinom u 3 najjace grcke ekipe, Bundesliga, Seria A.
Realno, njihova liga je medju jacima poslije liga 5, stalni sudionici Lige prvaka i Liga Europa.
Svaki nas igrac koji bi zaigrao za Olympiacos, postao bi u neku ruku zvijezda u domovini.
Kad se sve uzme i sabere, mislim da bi trebali biti zadovoljni sa bodom iz Atine(kakva je atmosfera to svi znamo), a 3 boda bi trebala biti veliki, veliki uspjeh.

Imamo i mi prednosti, dobra smo ekipa, daleko od toga da nas omalovazavam, ali samo iznosim svoje misljenje :D
Takvi smo ti mi,dzaba.. :)
Iskreno,meni je puno vaznije da donesemo po 3 boda iz Litvanije i Latvije,da donesemo 3 boda iz Slovacke nego da uzmemo Grcku u Atini a onda prospemo bodove na ovim gostovanjima,posebno na prva dva..Ili recimo izgubimo kuci neku utakmicu..Znamo svi gdje smo izgubili prosle kvale-u Albaniji i Rumuniji..Pa i na Kosevu protiv Francuza..I sta nam je vrijedio bod iz Pariza na kraju-prakticno nista..Zato i da izgubimo u Atini nije strasno,pobjediti sve kod kuce,uzeti 6 bodova na gostovanjima protiv ovih L repki i Slovacke i mislim da 1 mjesto ne bi trebalo doci u pitanje..Cisto sumnjam da Grcka nece negdje kiksati i prosuti bodove..Na kraju krajeva odlucujuca utakmica za to prvo mjesto,u slucaju da i Grci i mi nigdje ne kiksamo,bi se mogla igrati u Zenici na nasem terenu i brate pokazati onda koliko smo zapravo jaki.. 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 sep 2012, 15:33

Ako mislite da nas ne ceka paklena atmosfera tu se grdno varate. Za mene su Grcki navijaci ludjaci, kad se prisjteim jos onih scena od Grckih navijaca u njihovoj ligi (prvobitno PAOK).

Dobro se sjecam jos utakmice one u Atini, gdje smo izgubili 3-2, bilo je dosta provokacija od strane Grckih navijaca, cak su nosili i srpske zastave na utakmicu.

A i da se pristjetimo utakmice Grcke i Hrvatske u prolsim kvalifikacijama, gdje je za dlaku moglo biti i mrtvih kad su Grci molotov cocktail bacili medju Hrvatske navijace:
[youtube][/youtube]

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 30 sep 2012, 15:43

Definitivno niko nebih trebao ici u Grcku kao navijac BiH, jer postiji rizik da ce biti i mrtvih glava na nasoj strani :!:

Vidite kako su prosli navijaci Hrvatske, a nista bolje nisu prosli ni navijaci Partizana prije par godina, kad je nekoliko njih izbodeno, ali su prezivjeli, a oni navodno imaju ''bratske'' odnose kao Grcima.

Ekonomska kriza u Grckoj je dovela do jos vece mrznje i frustracije kod Grka, prema svemu sto nije grcko.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 30 sep 2012, 16:06

Treba ponjet trans YOU ARE POOR :lol:

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 30 sep 2012, 16:09

ahmad_tz je napisao/la:Treba ponjet trans YOU ARE POOR :lol:
A mi smo nesto bolji :)
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.