Goalgetter je napisao/la:Treba znat razliku, pitam se onda kako ce ovi sto planiraju na gostovanja u Litvaniju ili Latviju, da se ne desi da umjesto Litvaniju odu u Latviju na tekmu i obrnuto![]()
Kud ih put odnese!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Goalgetter je napisao/la:Treba znat razliku, pitam se onda kako ce ovi sto planiraju na gostovanja u Litvaniju ili Latviju, da se ne desi da umjesto Litvaniju odu u Latviju na tekmu i obrnuto![]()
tako jeCartman je napisao/la:Odlicno sto je Samaras zdrav, igrac na nivou Admira Rascica.
Ih sto ce nam neko iskopat postove ako Samaras zabije gol.Papastathopoulos je napisao/la:tako jeCartman je napisao/la:Odlicno sto je Samaras zdrav, igrac na nivou Admira Rascica.sigurno ce igrati u prvom sastavu, znaci zauzece mjesto nekom kvalitetnijem od sebe
Danas sam se sjetio Mravca kod gola IbiševićaGoalgetter je napisao/la:Ako ce igrati Samaras, treba ponovo Mravca pozvati u reprezentaciju, da ponovi onaj sprint + start nad Samarasom iz prosle tekme sa Grcima na Kosevu
Jest da Grcka nije Portugal ,al imamo je*ene napadace. Jest da nam je vezni red sjeban a moze se isto rec i za odbranu.bordo_Sarajevo je napisao/la:Ne svidja mi se ovo ruganje i pljuvanje protivnickog tima (grcka) i njihovih igraca nimalo, znamo kako to na kraju inace zavrsi, spustimo se na zemlju
Ni meni.bordo_Sarajevo je napisao/la:Ne svidja mi se ovo ruganje i pljuvanje protivnickog tima (grcka) i njihovih igraca nimalo, znamo kako to na kraju inace zavrsi, spustimo se na zemlju
U jednoj rečenici toliko tvrdnji s kojima se ne slažemrock87 je napisao/la:Joj vi se prepali atmosfere u Grckoj ja mislim da tu nece biti problema jer su nasi navikli na to a i bice nasih tamo i siguran sam da necemo ostat duzni sa podrskom,ipak kakvi god su navijacu nisu boljih od nasih
Takvi smo ti mi,dzaba..ceze je napisao/la:Ni meni.bordo_Sarajevo je napisao/la:Ne svidja mi se ovo ruganje i pljuvanje protivnickog tima (grcka) i njihovih igraca nimalo, znamo kako to na kraju inace zavrsi, spustimo se na zemlju
Grcka reprezentacija je iskusna, europski prvaci, stalni sudionici Eura i Svjetskog prvenstva, u sesiru sa najjacim reprezentacijama i slicno.
Njihovi igraci igraju vecinom u 3 najjace grcke ekipe, Bundesliga, Seria A.
Realno, njihova liga je medju jacima poslije liga 5, stalni sudionici Lige prvaka i Liga Europa.
Svaki nas igrac koji bi zaigrao za Olympiacos, postao bi u neku ruku zvijezda u domovini.
Kad se sve uzme i sabere, mislim da bi trebali biti zadovoljni sa bodom iz Atine(kakva je atmosfera to svi znamo), a 3 boda bi trebala biti veliki, veliki uspjeh.
Imamo i mi prednosti, dobra smo ekipa, daleko od toga da nas omalovazavam, ali samo iznosim svoje misljenje
A mi smo nesto boljiahmad_tz je napisao/la:Treba ponjet trans YOU ARE POOR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.