FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: FIFA 14
Skino opet fifu i ne radi. Cekat reloadedov crack 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
a jel reloaded izbacio fifu ?Unofficialpage je napisao/la:Skino opet fifu i ne radi. Cekat reloadedov crack

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nemam pojmaamer991 je napisao/la:a jel reloaded izbacio fifu ?Unofficialpage je napisao/la:Skino opet fifu i ne radi. Cekat reloadedov crack

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- invincible1921
- Kontakt:
da ne zna neko slucajno ima li se skinuti ona fifa NON STEAM,ja sam tako 13 skino ne treba ni crack nit ista samo instaliras i igras,radila je ko sat

=\_1921_/=
Pa oni ti prije ubace crack,isti ovaj sto mi skidamo.invincible1921 je napisao/la:da ne zna neko slucajno ima li se skinuti ona fifa NON STEAM,ja sam tako 13 skino ne treba ni crack nit ista samo instaliras i igras,radila je ko sat![]()
- invincible1921
- Kontakt:
e jbg ,onda cekat nista drugo ne preostajedarker10 je napisao/la:Pa oni ti prije ubace crack,isti ovaj sto mi skidamo.invincible1921 je napisao/la:da ne zna neko slucajno ima li se skinuti ona fifa NON STEAM,ja sam tako 13 skino ne treba ni crack nit ista samo instaliras i igras,radila je ko sat![]()
=\_1921_/=
Ja skidam Nosteam al ide sporo,pa kad skinem javim ti da li radi 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
a yebem im majke i crveni karton ne može čovjek igrati kako treba u uživanciji
Note: No Crack FIFA 14 works well until now so the only solution Wait Crack RELOADED will come out soon
@ Reloaded
Note: No Crack FIFA 14 works well until now so the only solution Wait Crack RELOADED will come out soon
@ Reloaded
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
-
- Kontakt:
Evo nama bajramluka CRACK V4 http://skidrowgames.sg/020709" onclick="window.open(this.href);return false; 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Meni opet ne radiragazzidelsud1987 je napisao/la:Evo nama bajramluka CRACK V4 http://skidrowgames.sg/020709" onclick="window.open(this.href);return false;

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: FIFA 14
Nikako nece?Unofficialpage je napisao/la:Meni opet ne radiragazzidelsud1987 je napisao/la:Evo nama bajramluka CRACK V4 http://skidrowgames.sg/020709" onclick="window.open(this.href);return false;
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nece, not respoding 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
[QUOTE=Dzeki]Izvalio sam što mi izbacivalo stopped working.
Kad ubacujete update, i kad vam se otvori blue box, vidite je l' vam piše 'Acces denied', ako da, onda proverite da li vam je folder read only - ne sme da bude, a ako vam ponovo piše isto, onda idite na properties/security i stavite permissions za users - full control.
Posle update-a prekopirajte samo v3 i to je to.[/QUOTE]
Haj probaj ovo....
Kad ubacujete update, i kad vam se otvori blue box, vidite je l' vam piše 'Acces denied', ako da, onda proverite da li vam je folder read only - ne sme da bude, a ako vam ponovo piše isto, onda idite na properties/security i stavite permissions za users - full control.
Posle update-a prekopirajte samo v3 i to je to.[/QUOTE]
Haj probaj ovo....
Why so serious?!
Why so serious?!
Ma crasha igra i dalje.Ovom 3DM-u treba haman 20 pokusaja da napravi neki crack.
Ma dzaba skidate, jednom radi drugi put ne.. sacekati da RELOADED izbaci igru i crack i to je to.
Pokrenuo sam ovu nosteam verziju 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
I? Kakva je?Otelo je napisao/la:Pokrenuo sam ovu nosteam verziju
Why so serious?!
Why so serious?!
Ovo sto sam vidio je odlicno,samo me izbaci iz karijere kad sam trebao krenut prvu utakmnicu.ne_znam_ko_sam je napisao/la:I? Kakva je?Otelo je napisao/la:Pokrenuo sam ovu nosteam verziju
Metro sistem je perverzija.Dodjes do svega u dva koraka a u par minuta sam i nastimao kontrole za tastaturu.
-
- Kontakt:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Nikako nece?Unofficialpage je napisao/la:Meni opet ne radiragazzidelsud1987 je napisao/la:Evo nama bajramluka CRACK V4 http://skidrowgames.sg/020709" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko vam je kriv kad vam nevalja računar, meni sve normalno radi nema više crvenih sve fixirano extra !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.