Da i mene to zanima bas je super pregled kola jos da stave nekog komentatora bilo bi predobroKonjicBOY je napisao/la:Hoće li i ovo kolo izlaziti pregled od Mediasystem.ba kao i u jesenjem dijelu?
Pošto je prošle godine u ovo vrijeme,utorak navečer dolazio pregled a sad ga nema,pa reko da nisu nešto promjenili,pošto vidim sad su izbacili neki info sport sa nekim pregledima,nemaju svi..
Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Pa da,baš kao onaj Info sport,ne znam jesi gledao..Ima utakmice Troglav,Jedinstvo,Orašje,Čapljina i GOŠK čini mi se,ali nisu spomenuli ove ostale..Iceplayer je napisao/la:Da i mene to zanima bas je super pregled kola jos da stave nekog komentatora bilo bi predobroKonjicBOY je napisao/la:Hoće li i ovo kolo izlaziti pregled od Mediasystem.ba kao i u jesenjem dijelu?
Pošto je prošle godine u ovo vrijeme,utorak navečer dolazio pregled a sad ga nema,pa reko da nisu nešto promjenili,pošto vidim sad su izbacili neki info sport sa nekim pregledima,nemaju svi..
Support your local club !
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Sutra ujutru bi trebali da ubace Pregled 16 kola reko mi ovaj sto radi kod njih 
Znaci 100%.
Znaci 100%.
Jesu to utakmice iz ovog kola ili neke druge, i moze linkKonjicBOY je napisao/la:Pa da,baš kao onaj Info sport,ne znam jesi gledao..Ima utakmice Troglav,Jedinstvo,Orašje,Čapljina i GOŠK čini mi se,ali nisu spomenuli ove ostale..Iceplayer je napisao/la:Da i mene to zanima bas je super pregled kola jos da stave nekog komentatora bilo bi predobroKonjicBOY je napisao/la:Hoće li i ovo kolo izlaziti pregled od Mediasystem.ba kao i u jesenjem dijelu?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Pregled kola ce biti dostupan sutra (odnosno danas, vidi koliko je sati
). Posto su se sve utakmice igrale u nedjelju, nije bilo moguce sve to sastaviti u ovako kratkom roku. Zato ce pregled ovog puta kasniti, a vec od iduce sedmice ce biti redovno kao i prije, svakog utorka.
Ima i nekih detalja na Pinku tj. Infosport, a kompletan pregled kola se moze gledati i na nekoliko TV Stanica, izmedju ostalih RTV Lukavac (kablovska + Moja TV), RTV TK (kablovska, UHF, Moja TV), mislim da ce od ove polusezone i Hayat plus preuzimati pregled, itd, itd..
Ima i nekih detalja na Pinku tj. Infosport, a kompletan pregled kola se moze gledati i na nekoliko TV Stanica, izmedju ostalih RTV Lukavac (kablovska + Moja TV), RTV TK (kablovska, UHF, Moja TV), mislim da ce od ove polusezone i Hayat plus preuzimati pregled, itd, itd..
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Video Pregled 16. kola PL FBiH
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
budimo_realni
- Kontakt:
Evo gledam raspored i ne ocekujem da ce biti neke promjene na prve cetiri pozicije u naredna tri kola.. sve do derbija Slobode i Jedinstva mada Sloboda ima gostovanja kod Capljine i Radnickog gdje bi mozda moglo biti neko iznenađenje.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj raspored Bratstva do kraja je Uredu, jer svi jaci klubovi dolaze u Gracanicu Jedinstvo,Sloboda,Kakanj i itd.
pa vi sabirte i oduzmite to
GracanicaAA je napisao/la:Ovaj raspored Bratstva do kraja je Uredu, jer svi jaci klubovi dolaze u Gracanicu Jedinstvo,Sloboda,Kakanj i itd.
Ne upisivaj pobjede prije vremena
Ali zato Bratstvo ide svim klubovima sa dna tabele koji se bore za ostanak protiv takvi je najgore igrati oni idu na sve ili nista...NKJ je napisao/la:GracanicaAA je napisao/la:Ovaj raspored Bratstva do kraja je Uredu, jer svi jaci klubovi dolaze u Gracanicu Jedinstvo,Sloboda,Kakanj i itd.
Ne upisivaj pobjede prije vremena
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ja sam 90 % siguran da Bratstvo neće odnijeti bodove sa gostovanja u Konjicu...Igman se bori za opstanak,pojačani su i protiv takvih klubova igraju na sve ili ništa...
I ja sam 90 % siguran da donosimo sva tri boda iz Konjica..... Imamo mi taktiku za takve kluboveKonjicBOY je napisao/la:Ja sam 90 % siguran da Bratstvo neće odnijeti bodove sa gostovanja u Konjicu...Igman se bori za opstanak,pojačani su i protiv takvih klubova igraju na sve ili ništa...
www.nkbratstvogracanica.com
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Živi bili pa vidjeli,nije daleko iduća subota.cesc4 je napisao/la:I ja sam 90 % siguran da donosimo sva tri boda iz Konjica..... Imamo mi taktiku za takve kluboveKonjicBOY je napisao/la:Ja sam 90 % siguran da Bratstvo neće odnijeti bodove sa gostovanja u Konjicu...Igman se bori za opstanak,pojačani su i protiv takvih klubova igraju na sve ili ništa...
Nego da vas pitam,hoće li bit opet onog textualnog prijenosa i ako da,gdje ga mogu naći?
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
samolukavac
- Kontakt:
Gledam prvo poluvrijeme Sloboda - Mladost, i iskren da budem razočarala me tako "jaka" Sloboda, dali su gol iz prekida na početku utakmice, i imali su još jednu šansu preko Mehidića u 40 minuti kad je šutirao preko gola, Mladost onako došla da se brani i pokuša nešto iz kontri, ne bi me iznenadilo i da uspiju u svojoj namjeri u drugom dijelu jer jako loša igra domaćina, očekivao sam puno više pogotovo na domaćem terenu, možda ih Ćiro probudi sad u svlačionici 
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Jel izvještava iko iz Sanskog Mosta i Banovića? Vidim da nijedna vijest nije objavljena odatle...
-
samolukavac
- Kontakt:
1-1 u Gračanici, Panta dao gol, a u Banovićima maloprije sam pričao sa jednim momkom, Budućnost ima igrača više, mašaju 100 % prilike, nemaju sreće, žao mi je Budućnosti iskreno jer imaju dobre igrače, ali možda utrpaju jedan gol do kraja 
U Bihaću 1-1 evo, kakvo kolo, Sloboda najbolje profitira izgleda
Gradina do kraja mora primit jos jedan..samolukavac je napisao/la:1-1 u Gračanici, Panta dao gol, a u Banovićima maloprije sam pričao sa jednim momkom, Budućnost ima igrača više, mašaju 100 % prilike, nemaju sreće, žao mi je Budućnosti iskreno jer imaju dobre igrače, ali možda utrpaju jedan gol do kraja
OFK Gradina Srebrenik
-
samolukavac
- Kontakt:
Jedinstvo 40 bodova, Sloboda 37, Bratstvo i Rudar po 36 bodova
Kakva sezona
Kakva sezona
je l' se na kraju gleda gol razlika ili međusobni omjer, ako ekipe budu izjednačene bodovno 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.