Pustio sam i ja suzu radosnicu, ponosan sam na svoje starce.NEZALAGANJE je napisao/la:Izgleda da se KG ne vraca slijedece godine,barem po suzama u ocima Doca...
KG ostaje ne brini, Allen ide sigurno...
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Pustio sam i ja suzu radosnicu, ponosan sam na svoje starce.NEZALAGANJE je napisao/la:Izgleda da se KG ne vraca slijedece godine,barem po suzama u ocima Doca...
Nama KGBIHfan je napisao/la:Allen ide u Bullse jbga.
Nisam ti ja siguran za to...Vjerujem da bi on zelio jos jednu sansu za naslov,a mislim da mu je vi vise ne mozete pruziti,ako Allen ode...Paraglajder je napisao/la:Pustio sam i ja suzu radosnicu, ponosan sam na svoje starce.NEZALAGANJE je napisao/la:Izgleda da se KG ne vraca slijedece godine,barem po suzama u ocima Doca...
KG ostaje ne brini, Allen ide sigurno...
Znas sta,bilo bi odlicno,ali rekoh ti prije ne vjerujem u to...Mada da dodje,mislim da bi titula bila sigurna...LBJ MVP je napisao/la:Nama KGBIHfan je napisao/la:Allen ide u Bullse jbga.Jel tako @NEZALAGANJE
![]()
Smiješno je kriviti za poraz čovjeka koji ima triple-double u zadnjoj tekmi,a double-double prosjek u seriji.
LesinariLBJ MVP je napisao/la:Nama KGBIHfan je napisao/la:Allen ide u Bullse jbga.Jel tako @NEZALAGANJE
![]()

Doc nece sigurno, pa onda slobodno nek rasformiraju i klub, ako on odeRaul_64 je napisao/la:Malo je jedna titula za ovih 5 godina,vise razloga zbog toga(nekih van njihovog dometa) ali malo.
Mislim da Garnett i Ray idu.
i Doc vjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 5 gostiju.