Boston Celtics

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Paraglajder
Kontakt:

Re: Boston Celtics

Post Postao/la Paraglajder » 10 jun 2012, 05:23

NEZALAGANJE je napisao/la:Izgleda da se KG ne vraca slijedece godine,barem po suzama u ocima Doca... :?
Pustio sam i ja suzu radosnicu, ponosan sam na svoje starce. :D

KG ostaje ne brini, Allen ide sigurno...
YNWA

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 jun 2012, 05:23

Allen ide u Bullse jbga. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 10 jun 2012, 05:25

LEGENDE
slika
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 jun 2012, 05:32

BIHfan je napisao/la:Allen ide u Bullse jbga. :mrgreen:
Nama KG :mrgreen: Jel tako @NEZALAGANJE :P

Smiješno je kriviti za poraz čovjeka koji ima triple-double u zadnjoj tekmi,a double-double prosjek u seriji.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jun 2012, 05:33

Paraglajder je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Izgleda da se KG ne vraca slijedece godine,barem po suzama u ocima Doca... :?
Pustio sam i ja suzu radosnicu, ponosan sam na svoje starce. :D

KG ostaje ne brini, Allen ide sigurno...
Nisam ti ja siguran za to...Vjerujem da bi on zelio jos jednu sansu za naslov,a mislim da mu je vi vise ne mozete pruziti,ako Allen ode...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jun 2012, 05:35

LBJ MVP je napisao/la:

Smiješno je kriviti za poraz čovjeka koji ima triple-double u zadnjoj tekmi,a double-double prosjek u seriji.
Znas sta,bilo bi odlicno,ali rekoh ti prije ne vjerujem u to...Mada da dodje,mislim da bi titula bila sigurna...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 jun 2012, 05:49

Klupa Bostona veceras 2 p :roll:

Veceras ste izgubili sto ste Bosh-a slabo izrotirali misli ste da je veca povreda on imao sut 8/10 :roll: i dao 3 trice :roll: kao i Battier sa 4 trice :roll: , izvrsno ste rotirali na Wade-u i Lebronu-u i sta ces pustili da vas ostali pobjede , mislim da Bosh i Battier pogode 7 trice to se niko nije ocekivao.

Po meni da se igrao jos 3 ovakve utakmice u sve tri bi vi pobjedili , ali sta ces , cuvas extra 2 najbolja igraca ne samo Miami-a nego i lige ,a pobjedi te defanzivac koji nije prije mogao bazen pogoditi u seriji i Bosh koji je se tek vratio sa povrede :roll: , tako da sa te strane nemate sta zamjeriti Docu na taktici , samo ste previse dopustili tranzicije i onda u 4/4 ste jednostavno ostali bez gasa jer ste realno trebali voditi po ulozenom trudu 10 razlike , ali posto je bio egal ovi su ipak fizicki spremniji i odbranbeno vas zatvorili i to je to ;)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 jun 2012, 09:40

LBJ MVP je napisao/la:
Lesinari :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 jun 2012, 10:00

Hvala jos jednom za sve sto ste nam pruzili tokom svih ovih godina 8-)

Hall of Fame Big Three

slika

Viva Los Celtics 8-)

Pablo "El Verdad" Pierce 8-)

slika

Carlos Garcia

slika

Raymundo Allen

slika

Ramon Rondo

slika

Doc Rivera

slika

slika

Miguel Pietrus

slika

slika

slika :mrgreen:

El Mariachi :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 jun 2012, 22:21

Malo je jedna titula za ovih 5 godina,vise razloga zbog toga(nekih van njihovog dometa) ali malo.
Mislim da Garnett i Ray idu.
i Doc vjerovatno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 10 jun 2012, 22:23

Doc dodji u Miami,niko ne bi bio sretni od mene :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 jun 2012, 22:24

Što mi razvalismo ekipu za dan :lol: Svako sebi ponešto.Kad na kraju ostanu zajedno još Howarda dovedu :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 jun 2012, 23:35

Raul_64 je napisao/la:Malo je jedna titula za ovih 5 godina,vise razloga zbog toga(nekih van njihovog dometa) ali malo.
Mislim da Garnett i Ray idu.
i Doc vjerovatno.
Doc nece sigurno, pa onda slobodno nek rasformiraju i klub, ako on ode ;)

Mislim da ce RayRay ici, a Truth i KG bi mogli ostati, naravno pod uslovom da KG prihvati smanjenje primanja u novom ugovoru, il' ako kojim slucajem Danny mazne Howarda :mrgreen:

Prije bi dao i Ronda i ovu trojku nego Doca, jer realno malo (mozda 2) je trenera u NBA koji su bolji od njega u ovome trenutku, i bilo bi nemoguce naci zamjenu za njega ;)

A glavni razlozi za neosvajanje vise od jedne titule u ovoj eri jesu povrede :( ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 11 jun 2012, 00:13

Doc ne ide nigdje, KG ne ide nigdje, sigurno će pristati na minimalac jer nije pakšu od čovjeka, previše voli ovaj klub da bi se komercijalizovao, Ray odlazi 90%.

Napisaću sutra detaljniji osvrt na ovu sezonu što se tiče Celticsa dok se malo emocije smire... ;)
YNWA

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jun 2012, 01:05

Nesto se prica da bi Boston mogao trejdati s Hornetsima za dobijanje 10. picka. Situacija je takva da se NOH spreman odreci tog picka za preuzimanje jednog loseg ugovora , kao što je Okaforov. To Keltima dosta pase, odricu se 21. i 22. picka, uzimaju 10. pick i los ugovor koji mogu platiti, s time da je Okafor ono sto nam treba da pokrpamo rupe, dobar skakac i bloker. Win - Win situacija. ;) :D

KG ce vjerojatno potpisati ekstenziju, mnogo je spekulacija, ali trebao bi uzeti između 8-12 mil. PP jos uvijek ima superstar ugovor, dok ce Ray Ray vjerojatno put NY ili South Beacha :( . Mada postoji dosta ljudi koji bi ga voljeli vidjeti u svojim ekipama. ;)

Zanimljivo je to da bi i KG mogao dati neko snizenje da se dovede jos bolja ekipa, jer niti jedan contender mu ne može dati kao Boston, a ne znam koliko mu se ide u Netse ili Charlotte po lovu :mrgreen:

Bassa mozda bude tesko zadrzati, neko ce ga vjerojatno preplatiti, Jeff ce dobiti ekstenziju i pokrivati 3-4. JJJ bi mogao dobiti neke jace minute dogodine, Stiemsma je vjerojatno siguran za dogodine kao i MP. S obzirom na sve, Celticsi su u jako dobroj situaciji. Ima pod capom love, imaju luksuz da 2 HOF igrača pretvore u uvjetno receno role igrace, s manjim minutama, imaju Ronda, mlade Bradley-a i Greena da trce s njime, a i trenera koji je sam vrh lige. 8-)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 11 jun 2012, 01:09

Boston je odigrao sjajnu sezonu, malo ko im je predviđao finale Istoka, jedna utakmica ih je dijelila od velikog Finala. Nadam se da ćete dogodine opet biti dostojan suparnik Heatu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jun 2012, 01:10

Isus je dobro dosao na Planet Orange, naravno ako Stevo ostane. :mrgreen:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 jun 2012, 03:03

Žao mi Bostona vopra, pogotovo one šeste utakmice, tu su morali više stisnuti, a najviše Garnetta, iako realno, ova ekipa je dosegla maksimum što se ove sezone tiče i svaka im čast.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 11 jun 2012, 10:41

Ma skockat ce do Ainge :D Garrnet je sigurno tu i sljedece sezone,lova mu nije bitna,jedino da ga ne pokupi neki contender,al ne vidim da ga iko moze platiti.Pierce ima taj ugovor koji malo zeza cap,al hajde,moze mu se to dopustiti nakon svega sto je dao,al nije on vise taj kalibar,cak nije ni bio clutch u ovoj zadnjoj seriji.Velika enigma je Ray Allen,i ako on ostane za neku sitnu lovu vi ste opet vrh istoka.Naravno da se mora dovesti neki FA,pogotovo kad znate da ce Bassa neko uzeti,od Wilcoxa i ostalih nemate nista,ne znam ni da li imaju ugovore..Najbolji bi vam bio neki trade sa Houstonom za Dalamberta i pick,onaj moze puno toga uraditi u odbrani,nema bas velik salary a taj pick vam moze donjeti neku 4 da zamijeni Garneta na par minuta.Kljuc sezone bio je gubitak Greena,i ako on bude onaj stari imate vi dobre sanse za finale istoka..Pametan je Danny Ainge(ako se ovako pise :D ) napravit ce on nesto,ovu godinu je masio,sad nece..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 jun 2012, 10:51

Nama bi K.G jako dobro dosao pa makar i na sezonu/dvije, ali u nas je problem mnogo veci.
NIKO nije lud da preuzme ugovor (L)oozera i tu je sva prica zavrsena.
Boston definitivno mora u lagani reboulding i ne sumnjam da ce vas GM povuci dobre poteze.
A sto se finala tice, definitivno mislim da OKC ima vece sanse pogotovo ako barem Bosha zaustave ispod njegovog ucinka.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []