FK Velež (opšte diskusije)

MojGradMojKlub
Kontakt:

Re: FK Velež (opšte diskusije)

Post Postao/la MojGradMojKlub » 01 nov 2015, 17:33

:lol:
Ma vozdrica plavi, znate vi mnogi vjerovatno vrlo dobro dole jeste li prodali tu utakmicu ili niste, i preko koga ste im prodali, ne moram ja to vama objašnjavati, vi to znate puno bolje nego ja. Hajte brate lagano na taj famozni forum, k'o da ste Ameriku otkrili a ne da se može imati zatvoreni forum, pa tamo tabirite mitomanske kako ste daleko najveći klub u državi, kako ste "pitare" šamarali uvijek i tako :lol:

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 01 nov 2015, 17:36

Obriši se oko usta sine.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 01 nov 2015, 18:57

Pozdrav, ja znam da ste ponosni i ne volite niko da vas zali, ali dosli ste stvarno u nezavidnu situaciju i ne znam kako cete se izvuci. Nikada nisam bio đubre i nikada se nisam radovao tuđoj nesreci. FK Velez Mostar je sigurno bio među top 10 najboljih timova svih vremena sa prostora bivse Juge. Bez Veleza i bez Borca Banja Luka PL B i H ce mnogo izgubiti, moje misljenje. Međutim sve je splet odredjenih okolnosti, mislim da niste toliko losi koliko tabela pokazuje, nisam vodio evidenciju,ali mislim da ste veliku vecinu poraza izgubili sa 1 razlike, sto dovoljno govori o ujednacenosti kvaliteta ove lige. Velez je jednostavno bio u ovoj citavoj fortutmi, manje sretan i manje spretan.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 01 nov 2015, 20:09

Molim navijace drugih klubova da se vrate na svoje teme jer (vecina) dodje radi provokacija.Ako dodje neki navijac sa kime igramo iducu utakmicu i hoce da normalno prodiskutuje ,bujrum (ko sto je recimo Crni Gavran kojeg postujem),ostali na svoje teme,jer svak ima nekih svojih problema.

Ovi navijaci Slobode mi nisu nikako jasni.Koliko moras biti napaceni debil da ides na stranicu drugog kluba da provociras a tim ti se bori za sami vrh,ne mogu da vjerujem (jos im pustili onu predzadnju utakmicu da nas dobiju pa ni to nije bilo dovoljno) :crazy: .
Sad mi trebamo optuziti Celik i njegove navijace sto su nas gurnuli u Federalnu ligu :crazy: a mi meda nismo mogli na slamku u toj utakmici.
Najvjerovatnije smo u Ligi Federacije(nismo jos odustali ali nije puno sanse ni ostalo) i ne zelimo nikoga optuzivati osim nas samih.Svak se bori za svoj klub i normalno je da pobjedi ako je bolji pa tako i Celik i ostali timovi.Nikakvo pustanje nismo zelili ni od koga,ako ne vrijedimo da ostanemo u ovoj lizi(kakva je takva je)bolje je da ispanemo,valjda ce se tako napraviti neki pozitivan sok.

Treba biti dostojanstven i kad gubis i kad pobjedjivas,a cini mi se da to tuzlaci(vecina) nisu kao i pojedini Sarajlija("MGMK" izvini majketi sto smo vas lani dobili,nismo htijei majke mi ali desilo se,sta se tu moze :crazy: ).

Ne dozvoljavam da moj klub niko ne omalovazava(popgiotovo na nasoj temi),pa ako nemate neku normalnu pricu zamolio bih vas da napustite nas prostor i vratite se na svoje teme .Hvala
P.S.Nek se admin malo vise pobrine u vezi uvredljivih natpisa i provokacija pojedinih padobranaca koji slijecu na nasu temu samo da bi lijecili svoje frustracije.

VELEZ ZIVI VJECNO
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 nov 2015, 20:22

Ja se nadam da ćemo vam vratit Okića i to odmah ove zime . !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 01 nov 2015, 21:08

Crvena1981Armija je napisao/la:Da ne dužim, poserem ti se usta pogana, kad smo vam trebali uvijek dobri, braća i ti fazoni, a sad se možemo uvjeriti ko ste i šta ste. Kad je trebalo poslije Širkog pomagat, hajde RAja pomozite. Ali eto, to je druga priča, sve najbolje i da ne osvojite titulu :wave:
Nisu svi kao on,svugdje ima pojedinaca :) Samo opusteno a ovog frajera pustit da se ispuse,nema drugog posla osim visiti na forumu samo opusteno :) :)
#musvdg

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 01 nov 2015, 21:24

Ne znam što to spominješ, za to smo tim momcima svi zahvalni do groba. Sam si rekao da odnosi navijačkih skupina nemaju nikakve veze sa odnosima i postpucima klubova.

Kad to već spominješ, sjetite se ko vam je dolazio na tribinu i davao podršku kad ste bili u federalnoj, ko vam poslije rata ružne riječi sa tribine nije uputio (istok ne računaj, tu će se psovati uvijek i svakom za koga god igrao), a i ko vam hebe sve po spisku kad igrate s njima i zove vas ustašama a redovno se ližete s njima ovde na zabavi u vidu foruma, bez obzira što se forum i forumi ne mogu uzimati kao nešto relevantno, al' čisto banalan primjer.

A vi nastavite samo sa uvredama, rekao sam već da znam koliko nas ne možete pa bar mene ne iznenađuje, mada vjerujem da ima naših koji bi se i iznenadili.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 01 nov 2015, 21:25

MojGradMojKlub je napisao/la:Ne znam što to spominješ, za to smo tim momcima svi zahvalni do groba. Sam si rekao da odnosi navijačkih skupina nemaju nikakve veze sa odnosima i postpucima klubova.

Kad to već spominješ, sjetite se ko vam je dolazio na tribinu i davao podršku kad ste bili u federalnoj, ko vam poslije rata ružne riječi sa tribine nije uputio (istok ne računaj, tu će se psovati uvijek i svakom za koga god igrao), a i ko vam hebe sve po spisku kad igrate s njima i zove vas ustašama a redovno se ližete s njima ovde na zabavi u vidu foruma, bez obzira što se forum i forumi ne mogu uzimati kao nešto relevantno, al' čisto banalan primjer.

A vi nastavite samo sa uvredama, rekao sam već da znam koliko nas ne možete pa bar mene ne iznenađuje, mada vjerujem da ima naših koji bi se i iznenadili.
Gadna je droga brate kani se toga :)
#musvdg

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 01 nov 2015, 21:40

Znaš koliko me zaboli jel nas VI volite ili ne, bitni ste mi ko lanjski snijeg. Ali da te napomenem, prošle godine kad smo dobili Širokog bilo je to braćo naša, najbolji ste, hvala vam itd. To ti je samo jedan primjer. Eto dočekao si da i mi imamo problema, vjerovatno ispadamo, ali mi nikome ne govorimo što nas niste pustili i druge gluposti, jer ako smo zaslužili da ispadnemo nemamo pravo nikome govoriti i hebat sve pošto su nas dobili. Vratit ćemo se mi, prezvili smo sve i svašta, našu ljubav niko ne može kupiti i ona se nikada neće ugasiti, a ti nastavi da se nasladjujes :guz:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

112233445566778899
Kontakt:

Post Postao/la 112233445566778899 » 03 nov 2015, 04:16

Decko ne zna sta prica. Ne treba ulaziti ni u kakvu raspravu s njim, samo tlak digne s nekim svojim nebulozama i samo neko peti se moze naci uvrijedjen odgovorima i sa jedne i sa druge strane.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 06 nov 2015, 19:09

Protiv Radnika se mora pobjediti da bi se ušlo u igru za opstanak. Rođeni kakva je ekipa jesu vam svi spremni?
Sabrine mi moje!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 07 nov 2015, 00:07

BosnianKingdom je napisao/la:Protiv Radnika se mora pobjediti da bi se ušlo u igru za opstanak. Rođeni kakva je ekipa jesu vam svi spremni?
Protiv Rudara igramo,Maletic i Skaljic suspendovani.
#musvdg

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 07 nov 2015, 15:24

Cestitke na osvojenom bodu,samo tako nastavite
:bih:
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 07 nov 2015, 15:28

Slavija je jedina ekipa koja je iznad ovog gore linije opstanka sa 20 bodova kod Zelje ako izgube ostaju na 20 i Velez ih ceka ukoliko tu ne budu uzeli 3 boda bojim se da je Velezu kraj :/ a **** mater velez

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 07 nov 2015, 15:33

zeza je napisao/la:Cestitke na osvojenom bodu,samo tako nastavite
:bih:
Zbog čega provociraš? Valjda si skontao do sada da ljudi više ne pišu na ovom pdf-u!?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 07 nov 2015, 15:45

Ne provociram,samo pruzam podrsku,vidis da su preuzeli fenjer?

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 07 nov 2015, 15:52

Znači ipak trol. Jasno mi je kada vidim kada si se registrovao.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 07 nov 2015, 16:18

zeza je napisao/la:Ne provociram,samo pruzam podrsku,vidis da su preuzeli fenjer?
**** ti i sestru i dijete :))
#musvdg

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 07 nov 2015, 17:07

Bujrum :guz:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 07 nov 2015, 19:06

Šteta bgm, ako uprava i cijeli klub ima imaju želju za opstankom,morat će se žestoko raditi preko zime.

Protiv koga jos do zime?
Sabrine mi moje!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Vanja8 i 39 gostiju.