Molim navijace drugih klubova da se vrate na svoje teme jer (vecina) dodje radi provokacija.Ako dodje neki navijac sa kime igramo iducu utakmicu i hoce da normalno prodiskutuje ,bujrum (ko sto je recimo Crni Gavran kojeg postujem),ostali na svoje teme,jer svak ima nekih svojih problema.
Ovi navijaci Slobode mi nisu nikako jasni.Koliko moras biti napaceni debil da ides na stranicu drugog kluba da provociras a tim ti se bori za sami vrh,ne mogu da vjerujem (jos im pustili onu predzadnju utakmicu da nas dobiju pa ni to nije bilo dovoljno)

.
Sad mi trebamo optuziti Celik i njegove navijace sto su nas gurnuli u Federalnu ligu

a mi meda nismo mogli na slamku u toj utakmici.
Najvjerovatnije smo u Ligi Federacije(nismo jos odustali ali nije puno sanse ni ostalo) i ne zelimo nikoga optuzivati osim nas samih.Svak se bori za svoj klub i normalno je da pobjedi ako je bolji pa tako i Celik i ostali timovi.Nikakvo pustanje nismo zelili ni od koga,ako ne vrijedimo da ostanemo u ovoj lizi(kakva je takva je)bolje je da ispanemo,valjda ce se tako napraviti neki pozitivan sok.
Treba biti dostojanstven i kad gubis i kad pobjedjivas,a cini mi se da to tuzlaci(vecina) nisu kao i pojedini Sarajlija("MGMK" izvini majketi sto smo vas lani dobili,nismo htijei majke mi ali desilo se,sta se tu moze

).
Ne dozvoljavam da moj klub niko ne omalovazava(popgiotovo na nasoj temi),pa ako nemate neku normalnu pricu zamolio bih vas da napustite nas prostor i vratite se na svoje teme .Hvala
P.S.Nek se admin malo vise pobrine u vezi uvredljivih natpisa i provokacija pojedinih padobranaca koji slijecu na nasu temu samo da bi lijecili svoje frustracije.
VELEZ ZIVI VJECNO
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA