BVB: Transferi i glasine
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
KayserSose
- Kontakt:
Re: BVB: Transferi i glasine
Ovo ruganje na nas racun zbog Jude smo zasluzili. Kupiti otpatke od Bayerna nije bas neki potez ako se zelis prikazati kao drugaciji klub od ostatka elite. I mislim da se Tuchelu previse dopusta da kroji kadar, a dojma sam da bi pokupio krpe s prvom ponudom nekog bogatijeg kluba. Ali dobro, uprava je preuzela rizik pa neka se nose i sa eventualnim posljedicama.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Jedino što je bitno je da li je Goce dobar ili loš igrač. Ako je loš onda ste napravili njesra, ako je dobar onda ste napravili dobar posao, ako je odličan onda ste napravili odličan posao, a ako postane njemački Messi onda ste napravili posao stoljeća. Moja procjena je da se radi o vanserijskom igraču koji ima problem psihe, a ako ga iko može izlječit to je onda dr. Tüchel. Koliko će brzo i daleko ići rehabilitacija vidjećemo, ja mislim da će se za pola godine pokazati da ste napravili odličan posao, a ovi koji se sad smiju će se smijat naopak.
Ne znam sta je problem sa Tuchelom...naravno da ce on krojiti kadar a izbor igraca dosad je mnogo logicniji nego je bio kod Kloppa kad je dosao.KayserSose je napisao/la:I mislim da se Tuchelu previse dopusta da kroji kadar, a dojma sam da bi pokupio krpe s prvom ponudom nekog bogatijeg kluba. Ali dobro, uprava je preuzela rizik pa neka se nose i sa eventualnim posljedicama.
A najgore sto se moglo desiti je da odustanz od Gotzea zbog nekakvih principa a ovaj za pola godine/godinu proigra negdje drugo.
Uostalom ovaj rok su ocigledno svi ispostovani...i oni koji zele mlade talentovane igrace kojima je BvB uspjeh karijere a i oni koji zele zvucnija imena(Gotze,Schurlle)...vidjet cemo sta ce bolje funkcionisati.Imamo milion upitnika pred novu sezonu ali par stvari nek se poklopi i moglo bi ovo biti mnogo bolje nego je izgledalo prije mjesec dana kad su trojica otisla.
P.S. Odoh sad gledati klipove Gotzea dok je igrao u BvB
-
KayserSose
- Kontakt:
Juda se vratio kuci.
Da mi je ovo netko rekao prije koji mjesec, rekao bi mu da je lud. Dabogda dobio Zlatnu loptu sljedece sezone.
@Adnane problem je kod Tuchela ako forsira kupnju Schurrlea za ogromnu paru, a ovaj vec par sezona ne igra nista.
Da nismo izgubili Dummelsa bili bi jaci nego lani.
@Adnane problem je kod Tuchela ako forsira kupnju Schurrlea za ogromnu paru, a ovaj vec par sezona ne igra nista.
Da nismo izgubili Dummelsa bili bi jaci nego lani.
-
agentzero7
- Kontakt:
Po meni ako ovi igrači odigraju na nivou na kojem znaju ovo je najjaci Dortmund u zadnjih ohoho godina.
Šampionske generacije su bile brutalni talenti i Kloop,ovo sada su izgrađena igračka imena,ZVIJEZDE ,igračine.
Reus-Gotze-Schurle - Njemacki trio je perverzija,a klupa nenormalno široka kao nikada.
Dortmund će biti strasno zanimljivo pratiti i sljedece sezone.
Šampionske generacije su bile brutalni talenti i Kloop,ovo sada su izgrađena igračka imena,ZVIJEZDE ,igračine.
Reus-Gotze-Schurle - Njemacki trio je perverzija,a klupa nenormalno široka kao nikada.
Dortmund će biti strasno zanimljivo pratiti i sljedece sezone.
Ako mu je to zelja nek ga preplate...nije doveo ni jednog igraca kad je dosao i to poslije onakve sezone a svakako se uzelo preko 100 na prodaju...ima se,moze se.KayserSose je napisao/la: @Adnane problem je kod Tuchela ako forsira kupnju Schurrlea za ogromnu paru, a ovaj vec par sezona ne igra nista.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Citam kako izvjestavaju turski i italijanski mediji , da ce Mario Gomez kod nas !
Sad koliko istine ima u tome , saznacemo u narednih par dana.
Ramos out , Gomez in , nije lose da se malkice i Auba rastereti
Eh da nam je samo jos jednog , kvalitetnog i dokazanag stopera potpisati gdje bi nam samo kraj bio.
Neko spomenu desnog beka , nema potrebe to Ginter moze odraditi , a vec ga je TT.koristio na toj poziciji.
U slucaju da se dogodi ovo sa Gomezom , i jednim kvalitetnim stoperom sa sigurnoscu bih rekao da mozemo napasti prvo mjesto u bundeski i srusiti bayinu dominaciju zadnje 4 godine , a i daleko dogurati u ligi prvaka.
Vidjeti cemo sto ce se sve desiti.
Sad koliko istine ima u tome , saznacemo u narednih par dana.
Ramos out , Gomez in , nije lose da se malkice i Auba rastereti
Eh da nam je samo jos jednog , kvalitetnog i dokazanag stopera potpisati gdje bi nam samo kraj bio.
Neko spomenu desnog beka , nema potrebe to Ginter moze odraditi , a vec ga je TT.koristio na toj poziciji.
U slucaju da se dogodi ovo sa Gomezom , i jednim kvalitetnim stoperom sa sigurnoscu bih rekao da mozemo napasti prvo mjesto u bundeski i srusiti bayinu dominaciju zadnje 4 godine , a i daleko dogurati u ligi prvaka.
Vidjeti cemo sto ce se sve desiti.
-
KayserSose
- Kontakt:
Watzke izjavio da imamo presirok kadar i da nece biti novih pojacanja.
- Desperado09
- Kontakt:
Ma kakva pojačanja više kad imamo 30-tak igrača u kadru. Rijesit se minimalno petorice i opet ce biti sirok kadar.
Razumijem te i ja mislim da bi se hladno moglo prodati ili bar posuditi 4-5 igraca i da mi i dalje imamo super ekipu.Desperado09 je napisao/la:Ma kakva pojačanja više kad imamo 30-tak igrača u kadru. Rijesit se minimalno petorice i opet ce biti sirok kadar.
P.S. Evo gledam sebi da uzmem clansku kartu jer imaju bas dobrih stvari za clanove. 60 eura i ne zvuci toliko lose a dobije se i mjesecni magazin, i jos nekih stvarcica tako da bi bilo fino.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Da procitao sam da je Watzke izjavio , da je okoncan transfer sa Shurrle , i da nece vise biti dovodjenja igraca.
Ali Tm.pokazuje za Gomeza jutros 12% , a pre koji minut sam pogledao ponovo sad je 17% !!
Inace bi to trebalo biti u silaznoj putanji sto se tice Tm.i Gomeza.
A poznavajuci Watzke , mozda je samo to suplja njegova , ja bi licno volio svakako je BvB u Kini , a cini mi se da je Ramkan trebao prosle godine pravac Kine.
A sad mu se pruza sansa , da i ostane mozda Zorc na tom transferu vec i radi.
Bolji je Gomez od Ramkana 10.puta.
Ali Tm.pokazuje za Gomeza jutros 12% , a pre koji minut sam pogledao ponovo sad je 17% !!
Inace bi to trebalo biti u silaznoj putanji sto se tice Tm.i Gomeza.
A poznavajuci Watzke , mozda je samo to suplja njegova , ja bi licno volio svakako je BvB u Kini , a cini mi se da je Ramkan trebao prosle godine pravac Kine.
A sad mu se pruza sansa , da i ostane mozda Zorc na tom transferu vec i radi.
Bolji je Gomez od Ramkana 10.puta.
Evo Dragovic ode u Leverkuzen sto bi moglo znaciti da ce sada Toprak k nama!
Hajde jos samo sa Toprakom nas obradujte i eto na zimskom prelaznom roku nista ne morate raditi!

Kuba presao u Wolfsburg za 5 miliona...sretno legendo

-
KayserSose
- Kontakt:
Hvala i sretno velicino. Ili kako bi rekli na jedno HR stranici - ikonetino.
Meni osobno najdrazi igrac generacije, kako zbog pokazanog u nasem dresu, tako i zbog tuzne zivotne price. Sad ce zbog njega i Wob postati simpatican. 
Sretno Kuba. Mnogo drag i zahvalan igračKayserSose je napisao/la:Hvala i sretno velicino. Ili kako bi rekli na jedno HR stranici - ikonetino.![]()
Meni osobno najdrazi igrac generacije, kako zbog pokazanog u nasem dresu, tako i zbog tuzne zivotne price. Sad ce zbog njega i Wob postati simpatican.
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 01 avg 2016, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.
Kuba legenda!!
- Desperado09
- Kontakt:
Legendo sa srećom. Žao bi mi bilo da si ostao i bio na klupi ili tribinama, ovako ćeš bar igrati, jer sigurno je da svojom kvalitetom to mozes u Vukovima.
Na sta je fudbal spao, da legende moraju praviti mjesto izdajicama. Nazalost, ali tako surovo mora biti.
Na sta je fudbal spao, da legende moraju praviti mjesto izdajicama. Nazalost, ali tako surovo mora biti.
Ovo je jedan od primjera da ljubav i odanost u danasnjem fudbalu nista ne znace.
Kako sa strane klubova tako i sa strane igraca,sve se svodi na korist kako igraca tako i klubova.
Sjetimo se samo Dede-a cim je prestao pruzat vrhunske partije lagano je sklonjen na klupu na koju je vremenom bio prikovan,a to sto je u najtezim trenucima u historiji kluba ostao vjeran i pristao da igra sa smanjenom platom to nista ne vrijedi,ako nisi koristan u datom momentu lagano te puste niz vodu nazalost to je danasnji moderni fudbal.
Kako sa strane klubova tako i sa strane igraca,sve se svodi na korist kako igraca tako i klubova.
Sjetimo se samo Dede-a cim je prestao pruzat vrhunske partije lagano je sklonjen na klupu na koju je vremenom bio prikovan,a to sto je u najtezim trenucima u historiji kluba ostao vjeran i pristao da igra sa smanjenom platom to nista ne vrijedi,ako nisi koristan u datom momentu lagano te puste niz vodu nazalost to je danasnji moderni fudbal.
E ****, baš mi je žao što pušten Kuba... pokazao je na Euru da itekako ima kuveta u njemu, ali ovo se i očekivalo
Neizmjerivo mi je drag igrač, ali kada se realno pogleda situacija imao bi ulogu u timu kao Leitner prošle sezone, što sigurno nije zaslužio, tako da možda je ovo najbolje za njega. Želim mu svu sreću u ostatku karijere i nek bude 2. sa Wolfsburgom, odma' iza nas.

Neizmjerivo mi je drag igrač, ali kada se realno pogleda situacija imao bi ulogu u timu kao Leitner prošle sezone, što sigurno nije zaslužio, tako da možda je ovo najbolje za njega. Želim mu svu sreću u ostatku karijere i nek bude 2. sa Wolfsburgom, odma' iza nas.
https://****.com - Connect With Girls - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Real People Dating [/url]
Kuba vam je bolji od Gecea i Širlea, ali sve se posvetilo Tuchelu i čvrsto mu se vjeruje, prošla sezona ima jak temelj za takvo nešto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.