Ko reče išta o tome? Kakve štele?kaca je napisao/la:Vi iz čelika samo pravite neke kombinaceje ko će šta naštelite nemate šanse za ligu šest Sloga,Goražde,Gradačac.....
Nabijamo komplekse!

Ko reče išta o tome? Kakve štele?kaca je napisao/la:Vi iz čelika samo pravite neke kombinaceje ko će šta naštelite nemate šanse za ligu šest Sloga,Goražde,Gradačac.....
Nije mlado od kobile pa da bude žDrijebegradacac10 je napisao/la:Zdrijebanje kupa dogovoreno?!
Djogo i Skrbic unaprijed dogovorili protivnike Krivaju i Bosnu!?
Da. U 19h.chily-rz je napisao/la:U srijedu kup utakmica s Bosnom ?
Samo da i Vi ne budete kao i Bosna.Valja bolan prvo igračima isplatiti plate od novembra,pa onda dalje razmišljati...robi je napisao/la:ovu ekipu treba ostavit i sljedece godine, probati dovesti jos dva igraca, i onda napasti sve, bravo kadicu stvrno je momak fenomenalan, on kad igra ekipa celika djeluje 10 puta sigurnije..........
Vidi se da rukomet od jučer pratiš, ako misliš da je to tako.Emir ZENICA je napisao/la:Bio sam danas prije treninga sa par igraca Celika.
Samo ih jedna pobjeda vodi dalje,u to su sigurni.Protiv Krivaje ce im biti tesko,a i publika je tamo zafrkana.Ured pa ko u Maglaju gdje te kisobranom za brat fataju i vracaju nazad,kao i pljujuOplako sam kad sam ovo cuo
Protiv Sloge im treba podrska i moramo se odazvati u sto vecem broju.Para nema,al plate su dobili.Uvjereni su da ce Final Four biti u Zenici jer se Pane oko tog trudi.Uglavnom sad im treba podrska kao nikad !
Ma zanemari statistiku ba.<3 LiMes <3 je napisao/la:RK Bosna BH Telecom je u svakom segmentu dotakla dno, pa ova pobjeda nije nikakvo mjerilo. Moje iskreno mišljenje, gledajući ovu utakmicu, da je Čelik daleko ispod svog nivoa odigrao sinoć, možda s 50% truda. No pored toga opet velika razlika (+13). Bosna proživljava teške momente, zapuštena škola rukometa, igrača bez ikakvog talenta, jedino čega imaju u izobilju su kile. Igraju momci bez ikakvih akcija, solo pa šta bude. Golman je bio dosta dobar, spasio je Bosnu dubioze preko 20 razlike. Koliko god nam bilo drago što smo ih ovoliko porazili, pravog sportistu bi zabrinulo, jer bez dobrog kluba iz Sarajeva, liga je slabija. Ukoliko se naša opština nastavi ponašati prema RK Čeliku, kako se to ponašaju institucije u Sarajevu, nismo ni mi daleko od ovakve sudbine. Valjda nećemo po ko zna koji put učiti na svojoj koži.
Naredni protivnik Krivaja protiv koje će biti izuzetno teško, prava domaćinska ekipa. Ako pogledamo statistiku Krivaje:
DOMAĆIN
RK KRIVAJA 11 9 1 1 306 : 272 28
RK KRIVAJA - RK SLOGA 28:23
RK KRIVAJA - RK GRADAČAC 26:23
RK KRIVAJA - HMRK ZRINJSKI 33:27
Dobili smo ih kući 39:31, šansi imamo, samo treba dosta ozbiljno pristupiti. Vidim da se najavljuje dolazak i naših navijača, treba momke podržati.
Posljednja tri kola:
RK ČELIK (51)
------------------------------
RK KRIVAJA - RK ČELIK
RK ČELIK - RK SLOGA
RK GORAŽDE - RK ČELIK
RK GORAŽDE (50)
RK GORAŽDE - RK SLOGA
RK PRIJEDOR - RK GORAŽDE
RK GORAŽDE - RK ČELIK
RK GRADAČAC (47)
RK GRAČANICA - RK GRADAČAC
RK GRADAČAC - RK KRIVAJA
RK SLOGA - RK GRADAČAC
Tri boda su dovoljna, što prije to bolje. SRETNO ČELIČNI MOMCI!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.