Copa America-Chile 2015
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Copa America-Chile 2015
Losa tekma. Bolivijci nemaju pojma. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dzaba da im ne znam ko dodje.Argentina sad ako ne osvoji nece nikada.Urugvaj bez Suareza,Brazil bez Neymara a u Kolumbiji Falcao van forme.SiamoNoi je napisao/la:Priča se da je eminentni Vanderlei Luxemburgo idući kandidat.
Izbori
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
CHI CHI CHI
LE LE LE
VAMOS CHILE !!!
LE LE LE
VAMOS CHILE !!!

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Sanchez doktor igre, stativa i precka u dva slobodnjaka, po inerciji iduci sut je gol
Sent from my ST26i using Tapatalk
Sent from my ST26i using Tapatalk
- SteveHeighway
- Kontakt:
Alexis 

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
KAKAV GOL, KAKAV MAJSTOR, KAKAV POTEZ OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
vala i bio je vakat da ga zabije
nece ga gol nikako, dvije stative maloprije pogodi 

Znaci Nejmar dobio kaznu do kraja prv. da ne igra pa uredu je kad se pravi mangup tako i treba eto tako
- OnlyUnited
- Kontakt:
Naravno da jesu. Da se nadovezen, pored pomenutih fale jos i Peralta, Ochoa, Aquilar,... Znaci skoro citav jedan tim. Kao sto sam rekao, bez navedenih igraca jednostavno ne ide, a takav Meksiko mi uopce nije zanimljiv, jer znam koliko mogu.Pa baš i nisu toliki anonimusi.
Inače ih ne volim nesto,ali ova ekipa koja je došla na Copu mi je nekako simpatična od početka bila.Šteta za njih što nisu otišli dalje jer su imali dobre šanse do pred ovo kolo.Ovako Ekvador čeka rasplet ostale dvije skupine da vidi hoće li dalje kao trećeplasirani.Čile i Bolivija pak igraju revijalnu za 20ak minuta jer se oboje osigrali prolaz.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Neymar vrijeđao sudiju u tunelu i zbog toga ovako velika kazna.
Dobra lekcija za balavca, a trebao bi biti jako nabrijan pred novu sezonu. Lajkamo.
Konačno stanje u grupi A, Ekvador u teškoj situaciji.

Inače, Meksiko
. Kakav su tim poslali i ne zaslužuju više. 
Večeras konačno prave tekme.

Dobra lekcija za balavca, a trebao bi biti jako nabrijan pred novu sezonu. Lajkamo.

Konačno stanje u grupi A, Ekvador u teškoj situaciji.

Inače, Meksiko

Večeras konačno prave tekme.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sumnjam nekako da će Ekvador proći kao treći.Jako su im male šanse.Treći u B i C skupini kolo prije kraja imaju 3 boda tako da bi trebali doživit neke ozbiljnije poraze (tj.jedan od njih) da Ekvador uz ovu gol razliku prođe.
Kreću Urugvaj-Paragvaj.Uz crveno-bijele!
Izbori
Kreću Urugvaj-Paragvaj.Uz crveno-bijele!
Izbori

- SteveHeighway
- Kontakt:
Kako se krizaju grupe?
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Prvi iz grupe A sa trecim iz grupe B ili C, zatim drugi iz grupe A sa drugim iz grupe C. Onda isto, pobjednik grupe B sa trecim iz grupe A ili C,...
- SteveHeighway
- Kontakt:
Nemoj mi ili
ima li tacno to kako je odredjeno

Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- SteveHeighway
- Kontakt:
My bad. Ne zna se ni ko ce biti najbolje dvije trece 

Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
A daj
Krenem se napiti vode i onako bacim zadnji pogled na ekran i kontam sad ce biti gol kad odem, odem i vratim se i

Krenem se napiti vode i onako bacim zadnji pogled na ekran i kontam sad ce biti gol kad odem, odem i vratim se i

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gimenez glavom nakon kornera za 1-0.Ako su već morali zabit drago mi je da je on dao.
Mislim da će uzet Urugvaj ovo.
Izbori
Mislim da će uzet Urugvaj ovo.
Izbori

- OnlyUnited
- Kontakt:
Taman pos'o da objasnjavam.SteveHeighway je napisao/la:My bad. Ne zna se ni ko ce biti najbolje dvije trece

Ah taj Barrios.

Kakvi guzovi

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- SteveHeighway
- Kontakt:
Urugvaj i Paragvaj u cetvrtfinalu...
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.