FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

materazzi
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la materazzi » 13 jul 2011, 13:09

svasta se ovdje imalo procitati , od standardnih juventina koji jos uvijek zive u proslosti i prizivaju Moggia , do milanista ( nekih) koji su prizivali 90-e , do internista koji psuju i pljuju po MM , Branci i menadzmentu , pa sve do MaGiCe koji iako dobar poznavalac SERIA A i realan forumas je ipak podlegao emocijama i nerealno ocijenio sanse intera poredeci ovaj tim sa juventusom i milanom , a ako pogledamo igracki kadar intera kakav izgleda trenutno to je respektabilan sastav ne samo za italiju nego i evropu. Milito , Maicon , Sneijder , J Cesar,Samuel ,Motta , Pandev su igraci koji proslu sezonu ili nisu nikako igrali ili su pali u formi a to je vecinom kao razlog bila povreda i pauza , a imamo i drugu skupinu igraca koji su koliko toliko odigrali uredu ali su takodje bili ili dugo povrijedjeni ili su vukli povrede i morali praviti ceste pauze kao Cambiasso i Stankovic . tako da ostaje mali broj igraca koji su bili dobri i konstantni Eto o , Zanetti , Lucio sa takvim problemima i sa promjenom trenera drugo mjesto i osvajanje kupa i nije los rezultat , tako da ukoliko ove godine ne bude ili ih bude ali puno manje i manje ozbiljnih povreda inter jos uvijek ima tim igraca koji su u stanju pobijediti apsolutno svaku ekipu , a price o istrosenosti su smijesne ne samo ovdje i povodom ove teme nego uopste , postoje citavi medicinski timovi lijecnika i doktora koji se brinu o tom i oni jedini znaju da li je igrac za staro zeljezo sa 28 , ili 39 godina .

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 13 jul 2011, 13:40

Samson@
Nemoj se ti nacI uvrijeden u mojim postovima ,samo mi je nekako neobicna ona tvoja izjava bila pa sam onako brzo i temperamentno reagovao ,ako Snijeder ode nije kraj svijeta ,inter ce dovest nekog drugogo kvalitetnog igraca s toga ..e"v recimo kad bi Zanneti otiso koji je simbol Intera ,da li bi trebali prestat navijati za Inter ,pa naravno da ne ,evo ovaj kolega Materazzi ,otiso mu omiljeni igrac ,a jel on treba da prestane navijat za Inter? ama ni u kom slucaju ,nece cak promjenit account a kamo li da prestane navijati ....A Sneijder ? nece otici, vjerujem da si cito Brancine izjave u vezi njeg i njegovog ostanka ,po svemu sudeci ON OSTAJE .Dodi malo cece i budi aktivni uvijek si dobrodosao kao i svi ostali .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 13 jul 2011, 13:50

koji ste vi ludjaci :lol: al najgore je sto koliko god tko argumenata iznese dzaba, nema sanse da neko popusti vec svi po svom-moj konj je bolji od tvog konja :lol: ...

mi mozda jesmo najstarija ekipa u Serie A, ali samo na osnovu toga i zbog triplete govoriti da ovaj tim ne moze vise nista uraditi je ludost... mnogi spominju Interovu odbranu kao nije to kao prije prosli su oni, ali izgleda da ste zaboravili tko je bio trener/i prosle godine, prvo onaj rumeni idiot koji nabije Lucia i Samuela na 40 metara od gola i hoce milion pasova po utakmici sa Cambiassom, Zanettiem i Mottom u veznom redu od koji ni jedan igrac ne igra svoju prorodnu poziciju...

pa onda dodje berlusconiev spijun( :lol: ) koji hoce da igra za gol vise, pa u svakoj utakmici Inter je ekipa koji uvijek prima gol, bez obzira bio to Chievo ili Milan...tek kasnije kada je skontao da Inter nema igraca za taj njegov fudbal malo se posvetio odbrani, ali nije bilo dovoljno, jer je takticki i u mene komsija regan bolji od njega :D

neki pisu kako je Inter pobjedjivao uz dosta srece i da je to vecinom zavisilo od Eto'oa, mozda i jest, ali Inter nikada nije bio i vejrovatno nece jod dugo biti ekipa koja ce igrati na ljepotu i zamarati se o tome kako publika ne voli taj defanzivni stil igre, e pa mi tako jedino znamo igrati i tako smo osvojili najvise, pa kome ne pase lagano svog stojana u desnicu, a barcu na tv i opleti :D ...to je dokaz da je Inter jak i kada ne ide svima, tj. da ima pojedince koji mogu sami rijesiti utakmicu...sada je samo na Gasperiniu da pokaze sta zna i da ne majmunise previse sa ekipom...a evo i jucer na zatvorenom treningu se igralo sa tri u odbrani u formaciju 3-4-1-2...

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 13 jul 2011, 15:44

Roma: Vučinić na sniženju, još samo do sutra

Iz Rome su klubove zainteresirane za dovođenje njihovog napadača Mirka Vučinića upozorili kako će od sutra cijena crnogorskog reprezentativca dodatno porasti.

27-godišnji napadač želi napustiti Romu ovog ljeta, a posljednjih se tjedana najviše povezivao sa Juventusom, dok je interes za njega pokazao i engleski premierligaš Blackburn.

"Vučinić je taj koji želi raskid suradnje. Da se pita samo nas, on bi mogao ostati. Dopustili smo mu da prima potencijalne ponude koje stignu, ali iz Juventusa nam se do sada nisu javili. Mogu samo reći da će do sutra poslijepodne njegova cijena biti ista kao i do sada, ali nakon toga će koštati više." rekao je sportski direktor Rome Walter Sabatini.

Vučinić je sa Romom pod ugovorom do lipnja 2013. godine, a njegova se vrijednost procjenjuje na oko 20 milijuna eura. Romu želi napustiti ponajprije zbog zategnutih odnosa sa navijačima, koji su ga često prošle sezone znali izviždati zbog loših igara.
Eh kako bi bilo dobro ovo iskoristiti ,dati Vivana i 10 mil (il Pandeva ) to bi bilo super ), il recimo viviano santona i 6_7 miliona .Njima je Golman potreban i vjerujem da bi Vivano bio nas glavni adut za Vucinica ,a ovo ostalo bi bile dodatne kompenzacije.Samo da sad nasi ovo iskoriste jer bolja nam je ova opcija od zadrzavanja PAndeva koji najvjerovatnije odlazi u Napoli8+(za lovu ) il Genovu (kucka il Palacio ,ako dode VUCko nista od ovog Palacia ,onda bi nam najvjerovatnije dosao Beatch )
IO SONO INTERISTA

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 13 jul 2011, 20:49

Inter dogovorio sa Genoom za posudbu Viviana,,eto nama Palacia :cry: :cry:

http://www.sportmediaset.mediaset.it/me ... 3880.shtml
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 13 jul 2011, 23:15

Danas je Gasperini nakon treninga imao dug razgovor sa Sneijderom u kojem mu je objasnio sta ocekuje od njega iduce sezone.Pricali su o poziciji te kretnjama koje Gasp ocekuje od Wesa...Jos jedan znak da je Branca bio ozbiljan kad je rekao da Sneijder nije na prodaju...Danas je i Ferguson navodno izjavio da Inter ne zeli da ga proda :D

Jonathan je danas treniro :

slika

Sutra igramo prvu prijateljsku utakmicu protiv Trentina u 17h...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 jul 2011, 00:25

Iskreno, ja njima nista ne vjerujem, jbg zivot i iskustvo pracenja fudbala su me tome naucili

sve dok se ne zavrsi transfer-period, Sneijder nije siguran u ostanak

nego, @moderatore moze li se anketa neka nova postaviti, evo smislit cemo anketno pitanje lahko :?:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 jul 2011, 04:17

Maicon protiv Ekvadora konstantno prolazi i nabacuje kao u najbolja doba.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 jul 2011, 08:23

Dylan Dog je napisao/la:Maicon protiv Ekvadora konstantno prolazi i nabacuje kao u najbolja doba.
Da ali J.Cesar prima 2 gola koja bi moja Nana odbranila, pored njega lopte prolaze on samo cucne, jedna ispod njega prosla ...
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 jul 2011, 09:10

Boateng_27 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Maicon protiv Ekvadora konstantno prolazi i nabacuje kao u najbolja doba.
Da ali J.Cesar prima 2 gola koja bi moja Nana odbranila, pored njega lopte prolaze on samo cucne, jedna ispod njega prosla ...
Pa da nije bilo onog konja T.Silve ja vjerujem da ne ih ne bi ni primio ;) ,kod prvog gola ubi lik Caiceda po ledima i svi kontaju da ce on uzet loptu ,sto se naravno nije desilo i golman je nije ni ocekkivao ,a drugi gol ," ko ono ocajno ispade na trzaj? da nije T. Silva ' ? a i sta je mogao da uradi kod drugog pogotka ,da su se sve nane iz tvog komsiluka poredale ,ono ne bi odbranile a komo li samo tvoja nana 8-)
Zadnja izmjena: warden, dana/u 14 jul 2011, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 jul 2011, 09:21

During yesterday's press conference, PSG new General Manager Leonardo has declared: "I am very happy. As a player I spent here 14 intense months. Leaving Italy has not been easy, though there was a bit confusion, it's a pleasure to be here today. I have been chosen by people that want to do important things for PSG. It's an honour to be with them. I wasn't thinking about leaving Inter because I was very happy there. Five weeks ago I have won the league cup, I was already thinking about the nexy season and my relations with president Moratti are excellent. When the new PSG owners have contacted me I told them right away that it was ging to be hard for me to remain. Then they have insisted and they have done the right things. I have left Milan after 14 years, I didn't leave just a club but part of my life, This doesn't prevent me to be intentionned to win here. It's my dream".
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 jul 2011, 11:07

Official - Offered 14 million to St. Paul for Casemiro
According to a report in the Gazzetta dello Sport , Inter are ready to make a concrete offer of 15 million to St. Paul to the young midfielder Casemiro, on which an auction is taking place very tight. The St. Paul could falter, but it seems clear that Inter, before closing for the boy, expressed its support for a move to Inter, he must first close out some negotiations.
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 jul 2011, 11:21

Evo malo klipova s treninga ,teretane ,vjezbi .takoder iz kampova sirom svijeta ... :
http://www.youtube.com/inter#p/u/4/oHboNWyXmLk" onclick="window.open(this.href);return false; (vjezbe )
http://www.youtube.com/inter#p/u/5/ymsgftUI4dc" onclick="window.open(this.href);return false; (teretana)
http://www.youtube.com/inter#p/u/6/F888SpfaS6A" onclick="window.open(this.href);return false; (campovi sirom svijeta )
http://www.youtube.com/inter#p/u/3/rlUdO3mLnss" onclick="window.open(this.href);return false; (intevju sa JOnathano )
IO SONO INTERISTA

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 jul 2011, 11:42

Ono kod prvog gola nije bio SILVA ono je bio LUCIO pogledaj plavu traku an ruci ! KAPITENSKA !!! LUCIO :!: :!: :!:

jbg bar se naš Silva spominje među najbolja 3 štopera na svijetu ;) a neznaš šta je "čistio" protiv Venezuele i ostalih ... J.Cesar je primio 2 preglupa gola de pogledaj malo video pa vidi, znači lopta prolazi pored njega 2cm i nemoze odbranit i to lopta po zemlji ide :?
Pogledaj video kod prvog gola Ekvadora da Lucio skace za loptom i udara je glavom ali ona ide iza njega tj. dodaje drugom igraču Ekvadora, zatim se Lucio baca za njim ali ga ne dodiruje i ovaj doda i onaj ošuta ali J.Cesara lopta probija i ulazi u gol a lopta je bila spora haos i bukvalno MU PROLAZI KROZ NOGE :?
" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT : Pogledaj da je bijelac skočio a ne crnac i btw vidiš da nosi broj 3 na ledjima a Lucio nosi broj 3, T.Silva nosi broj 4 !!!

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 jul 2011, 11:52

Boateng_27 je napisao/la:Ono kod prvog gola nije bio SILVA ono je bio LUCIO pogledaj plavu traku an ruci ! KAPITENSKA !!! LUCIO :!: :!: :!:

jbg bar se naš Silva spominje među najbolja 3 štopera na svijetu ;) a neznaš šta je "čistio" protiv Venezuele i ostalih ... J.Cesar je primio 2 preglupa gola de pogledaj malo video pa vidi, znači lopta prolazi pored njega 2cm i nemoze odbranit i to lopta po zemlji ide :?
Pogledaj video kod prvog gola Ekvadora da Lucio skace za loptom i udara je glavom ali ona ide iza njega tj. dodaje drugom igraču Ekvadora, zatim se Lucio baca za njim ali ga ne dodiruje i ovaj doda i onaj ošuta ali J.Cesara lopta probija i ulazi u gol a lopta je bila spora haos i bukvalno prolazi ispod njega :?
Gledo sam ja sve tekme tako da nema potrebe za tim ,,mozda je lucio bio kod prvog gola ,,ali govorim ti o igracu koji ga vuce i udera a ne o liku s kapitenskom trakom ,.a kod drugog gola je ispao t.s silva na trzaj ...
I za mene je T:S medu 3 najbolja stopera ja to ne osporavam .a takoder je i Julio Cezar medu 3 top golmana pa ga ti poredis s svojom nanom ;)
IO SONO INTERISTA

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 jul 2011, 11:56

warden je napisao/la:
Boateng_27 je napisao/la:Ono kod prvog gola nije bio SILVA ono je bio LUCIO pogledaj plavu traku an ruci ! KAPITENSKA !!! LUCIO :!: :!: :!:

Pogledaj video kod prvog gola Ekvadora da Lucio skace za loptom i udara je glavom ali ona ide iza njega tj. dodaje drugom igraču Ekvadora, zatim se Lucio baca za njim ali ga ne dodiruje i ovaj doda i onaj ošuta ali J.Cesara lopta probija i ulazi u gol a lopta je bila spora haos i bukvalno prolazi ispod njega :?
Gledo sam ja sve tekme tako da nema potrebe za tim ,,mozda je lucio bio kod prvog gola ,,ali govorim ti o igracu koji ga vuce i udera a ne o liku s kapitenskom trakom ,.a kod drugog gola je ispao t.s silva na trzaj ...
I za mene je T:S medu 3 najbolja stopera ja to ne osporavam .a takoder je i Julio Cezar medu 3 top golmana pa ga ti poredis s svojom nanom ;)
AAAAAAAAAAAAAA Nije ga udaro on OMG Jesil ti corav covijek ???? T.Silva u zadnjoj liniji igra štopera !!! Ako je ono on na centru udaro CAiceda ko je odna igro kao štoper u tom napadu ??? Ganso ??? :roll:

i ja bi govorio da je JC medju TOP 3 ali ako je on u TOP 3 a priam ovakve golova, kakvi su onda ostali golmani majko moja :roll: J.Cesar je dokazan, nemora više al hajde ...

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 jul 2011, 12:06

Boateng_27 je napisao/la:
warden je napisao/la:

AAAAAAAAAAAAAA Nije ga udaro on OMG Jesil ti corav covijek ???? T.Silva u zadnjoj liniji igra štopera !!! Ako je ono on na centru udaro CAiceda ko je odna igro kao štoper u tom napadu ??? Ganso ??? :roll:

i ja bi govorio da je JC medju TOP 3 ali ako je on u TOP 3 a priam ovakve golova, kakvi su onda ostali golmani majko moja :roll: J.Cesar je dokazan, nemora više al hajde ...
NIje bilo na centru bilo je kod 16-ca al helenejse .i T:S je medu top 3 stopera( ako jest ) pa radi onakve greske ,eh o tome ti ja pricam ,desi se **** pa pogrijesi ,a to sto ti ne simpatises J.C to je tvoja stvar a da igra (brani za Milan ) bio bi najbolji golman svijeta **** ;)
IO SONO INTERISTA

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 jul 2011, 12:08

warden je napisao/la: NIje bilo na centru bilo je kod 16-ca al helenejse .i T:S je medu top 3 stopera( ako jest ) pa radi onakve greske ,eh o tome ti ja pricam ,desi se **** pa pogrijesi ,a to sto ti ne simpatises J.C to je tvoja stvar a da igra (brani za Milan ) bio bi najbolji golman svijeta **** ;)
Nigdje ja ne vidim da neko CAicedu skače na leđa :? ako još neko vidi neka mi javi ...

Nama je Abbiati dosta, upoznati ste snjim ;)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 14 jul 2011, 12:11

Gasperini : "Sneijder nije na prodaju ni po kojoj cijeni"!

Ferguson : "Nemamo nista sa Sneijderom,prije svega zbog cinjenice sto ga Inter ne bi prodao".

Dobro je,a oni englezi neka pisu da se Gill nekakav sastaje sa Interom...

I da Yolanthe Sneijderova zena tweetala : "Volim Milano" 8-)

P.S. dosta je ba rasprave,smoriste (bez uvrede)...

Jos jedan P.S. gleda ovakvog Cesara i nikako ne mogu da shvatim zasto se Viviano tjera :roll: :o
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 14 jul 2011, 12:20

ma ko ga tjera,lik je posudjen Genoi i sa pravom zeli da igra da ne bi izgubio Euro 2012,,sta bi vi J.Cesara na klupu?Viviano klupe ne zeli,,samo cuda li,kad J.Cesar primi onakav gol onda on ne valja,kad van der Saar primi od Messija gol u finalu onda je Messi fenomen :D
ps:Maicon pokazao ;)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.