Vidjet cemo vas naredne sezone gdje cete biti? je napisao/la:" право & & & за ?.
' /, ' & ? ", ? ' $... То је $ "...
& се " $ $ ?....
$ сезона ' ? % па ? $ $ овог $ ' $...

Vidjet cemo vas naredne sezone gdje cete biti? je napisao/la:" право & & & за ?.
' /, ' & ? ", ? ' $... То је $ "...
& се " $ $ ?....
$ сезона ' ? % па ? $ $ овог $ ' $...
samo ti provociraj to je jedino sto znasnidi je napisao/la:hoće zrinjski da se žali uefi ,povrijeđena pravila nogometne igre ,igrali utakmicu a nisu pucali penal
Titova-Juga je napisao/la:Ne gledajuci nikakve stele i zajebancije, oslanajuci se samo na kvalitetu i dosadasnje igre Borca a i Zrinjskog prije ovih penala, mislim da je x veoma realan. Borac igra cvrsto a Zrinjski sigurno nece dati puni plijen kod kuce iako je Borac kvalitetnija ekipa, ovo je ipak premijer liga.
X ko kuca sto se mene tice.
Naravno, poucen iskustvom ranijih sezona i prvaka kao sto ste vi. Za dvije sezone ponovo cete gostovati na Grbavici i spasavati zivu glavu od ispadanja? je napisao/la:%? " % $ - "?
А $ - " "?
komrad je napisao/la:Ime-MUJO
Prezime -MUJIC
mjesto boravka: Sarajevo,ponekad Vrapcici.
Zanimanje-provokator
Hobiji-provokacije na temi HSK Zrinjski
Zivotni cilj-lijeciti komplekse na temi HSK Zrinjski dok me ne prekrije crna zemlja!
![]()
![]()
stvarno nisam upratio da je bilo psovki ili sam fulio....admin je napisao/la:psovke će biti sankcionisane zabranom pristupa forumu. nemam više snage da ih brišem od stalno istih forumaša.
da ne bude poslije upitno, "zašto baš ja?"
ne forumasima,vec "provokatorima" velika je razlika ,ako nista mogli ste tu recenicu uvodnu izbristi i to je to a ne cijeli tekst,tko ce opet "izvjestaj" o utakmici pistat!admin je napisao/la:jel to onaj izvještaj u kojem forumašima preporučuješ da ti ga poduvaju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.