Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ovaj klub hoce po ko zna koji put da se obruka vracanjem igraca za koje su prethodno rekli da im ne trebaju.Challobah je evidentno kvalitetniji igrac od Dissasija i Badiashilea ,prije svega 5-6 mjeseci su rekli da im ne treba a sad bi ga kao vracali.Smijesno.
Mogao bi i Ben Chillwel u startnu postavu ako se Cucurella povrijedi.
Mogao bi i Ben Chillwel u startnu postavu ako se Cucurella povrijedi.
Prema cilvelu se postupa kao prema nekom olosu,velika sramota,mislim njega briga velika lova mu leze,ali tako da nekog sklonis iz tima i ponizavas je van pameti.
To ti je nešto kao sa Maloudom. Igrač koji je bio važna karika kod Ancelottija u osvajanju titule, igrao i u finalu Lige prvaka 2012.
Ali onda mu rekli da nije više u planovima, on se nije htio odreći velike plate i ostao da trenira van prvog tima čitavu godinu.
Tako i Chilvel, ako se ne odrekne ovakve plate, neće on nigdje ni u januaru.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Malouda i Anelka su tad prakticno otjerani.Anelka otisao u januaru '12. a Malouda je kao dobio neku rolu do kraja sezone i odigrao par utakmica pa je i on na ljeto trazio da ode.
Sve u svemu ,nisam skonto zasto je stavio Chillya na marginu.Igrac koji je imao i ima mnogo povreda ,al jako dobar igrac kad je spreman .Eh sad,moguce da mu je ponudjen neki pay cut kojeg je ovaj odbio pa mu se na ovaj nacin svete.Mislim svakako je njega trebalo prodat obzirom na konstantne povrede,al ono lakse ces to uradit kad ti covjek igra tu i tamo da ga neko i vidi.
Sve u svemu ,nisam skonto zasto je stavio Chillya na marginu.Igrac koji je imao i ima mnogo povreda ,al jako dobar igrac kad je spreman .Eh sad,moguce da mu je ponudjen neki pay cut kojeg je ovaj odbio pa mu se na ovaj nacin svete.Mislim svakako je njega trebalo prodat obzirom na konstantne povrede,al ono lakse ces to uradit kad ti covjek igra tu i tamo da ga neko i vidi.
- wadethegreat
- Kontakt:
Guehi je izgleda opcija.
Chalobaha dati i plus imamo 20 posto popusta na Guehija.
Fakticki za sicu ili ni za sta ga mozemo dovesti ako su pametni...
I Chalobah i Guehi su daleko bolji od Disasija Badija i ekipe...
Bolje mali Josh od njih odigrao...
Otkako se Fofana povrijedio odbrana je dostigla novi nivo retardacije.
Chalobaha dati i plus imamo 20 posto popusta na Guehija.
Fakticki za sicu ili ni za sta ga mozemo dovesti ako su pametni...
I Chalobah i Guehi su daleko bolji od Disasija Badija i ekipe...
Bolje mali Josh od njih odigrao...
Otkako se Fofana povrijedio odbrana je dostigla novi nivo retardacije.
Sad vidim zvanicno otisao Ilario da bude trener golmana u reprezentaciji engleske,taj covek ima srece vise od bilo kog na planeti,murinjo ga doveo da bude treci golman iz nacionala cak ja mislim ni tamo da nije bio prvi golman,i on je kod nas proveo 19 godina kao igrac nije imao pojma primao smesne golove i onda kao trener golmana i analiticar,svaka mu cast,ziveo vecno.
- wadethegreat
- Kontakt:
Neto Felix i Palmer mi je zelja protiv Bournemoutha.
- Pensioner26
- Kontakt:
Tosin ima bolje šuteve od Jacksona
Najgluplje mi je kad protiv trećeligaša neki igrač rasturi i rastavi ih na proste komade i onda idu poređenja sa igračima koji igraju protiv Arsenala, Liverpoola, Citiya... Realnost = 0
Kad ćemo postati realni ne znam, igramo kući protiv Bournmouta, ono što nas mora brinuti je napad nema onog presinga lopti između linija, dok nisu crkli ovi nismo im mogli dati gol. Ako se misli u top 4 mora bolje, moraju se priključiti igrači sa krila za golove inače ispadamo iz top 4 sigurno.
Kad ćemo postati realni ne znam, igramo kući protiv Bournmouta, ono što nas mora brinuti je napad nema onog presinga lopti između linija, dok nisu crkli ovi nismo im mogli dati gol. Ako se misli u top 4 mora bolje, moraju se priključiti igrači sa krila za golove inače ispadamo iz top 4 sigurno.
Ovo bi bio bajram goni ga više
Odlična vijest nadam se da će što prije Disasi napustiti klub.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ove mareskine izjave su ocajne,mogu da zamislim kako je igracima koji cekaju sansu i vec sada hoce da napuste klub,pola tima ima da nam ode, zato sto mu je man management nula.
Hajde Budd je imao nekih dobrih perioda, ali ovaj kreten samo štetiPensioner26 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 21:50Još da povede buraza sa sobom, vrh. Zanimljivo je što svi h Monaku pronađu nekog dobrog igrača, samo mi bodemo prstom u gov.no. Treba završiti tu priču sa Monakom.
Mogli bi dovesti Tela iz Bayerna, a pustiti Nkunkua, da vidimo šta će biti od prelaznog roka, odlazi i Veiga jer želi igrati štopera u BVB, opet će biti transfera, očekujem nekog Guehija, Diomandea, Arauja, Silvu kao štopera.
Večeras 3:1.
Dosta je više zajebancije.
Dosta je više zajebancije.

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
- Kontakt:
Valjda je Maresca promjenio malo pristup i taktiku
Iz sastava izdvojio bih ovo:
-Acheampong opet igra
-Lavia se vratio nakon povrede
-Caicedo se vraća na inverted desnog beka
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Po mom mišljenju osnovni uzrok našeg pada se desio povredom Fofane, izbacivanjem Maduekea, koliko god bio loš i neučinkovit on je jedna od najvećih naših prijetnji jer je sebičan i stalno šuta dok Neto stalno ubacuje, Sancho stalno dodaje, nema ko završiti akcije, Jacki pao... Kad pogledam sastav Bournmouta to je smiješno večeras ih moramo razbiti, sviđa mi se sastav. A što se tiče transfer roka opet se previše toga dešava, Veiga sere, Nkunku opravdano želi ići, opet ne želi transfer ono **** Tel...
Ide Dzekson zivotom
Malo bi i Palmera na klupu stavio,ionako mi je tanak zadnjih par utakmica..

Malo bi i Palmera na klupu stavio,ionako mi je tanak zadnjih par utakmica..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.