Da se razumijemo ja mislim da je Jović jedan sjajan trener i odgovoran čovjek. Još se sjećam utakmice u Banjaluci jesenas kad je rekao da je on kriv i da je on pogriješio, to mogu samo veliki !VB 1987 je napisao/la:Da to je tačno, ali mislim da Zrinjski trenutno nebi našao boljeg trenera i da su ga smijenili, a opet jednom sam pitao na temi Zrinjskog ali mi niko nije odgovorio možda zato što ljudi i neznaju tačno, ali mi se nekako čini da je kod njih glavni problem to što igrači nisu zadovoljni, a opet mi se čini da nisu zadovoljni svojim materijalnim stanjem, jer je činjenica da je ekipa Zrinjskog zaista dobra, imaju par igrača koje možeš samo poželiti, recimo Žižović, pa onda onaj napadač nez kako se zove ne mogu se sada sjetiti, igračina je to prava, ali nešto tamo nije kako treba, nadam se da će i sutra biti tako...borcev_navijac je napisao/la:hmmm pa vidi ovo je klasično pravljenje rezervnog položaja kad je jović u pitanju, znaš hvali protivnika kad želišVB 1987 je napisao/la:http://www.****/content/view/49578/158/
1. Da uveličaš svoj uspjeh i digneš moral
2. da obezbjediš odstupnicu ako ne uspiješ da pobjediš
A ne znam tačno šta je u zrinjskom, pa nisu zaboravili igrati a imaju pa skoro isti tim koji je osvojio titulu, očito u klubu i upravi nešto ne štima, što kažeš nadam se da se na nama baš neće izvaditi a posliej nek se vade koliko hoće , želim im svu sreću.
A ako se budu razilazili, ima tu igrača koje bi ja volio viditi u borcu