FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

borcev_navijac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la borcev_navijac » 02 apr 2010, 22:54

VB 1987 je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:
hmmm pa vidi ovo je klasično pravljenje rezervnog položaja kad je jović u pitanju, znaš hvali protivnika kad želiš
1. Da uveličaš svoj uspjeh i digneš moral
2. da obezbjediš odstupnicu ako ne uspiješ da pobjediš :)
Da to je tačno, ali mislim da Zrinjski trenutno nebi našao boljeg trenera i da su ga smijenili, a opet jednom sam pitao na temi Zrinjskog ali mi niko nije odgovorio možda zato što ljudi i neznaju tačno, ali mi se nekako čini da je kod njih glavni problem to što igrači nisu zadovoljni, a opet mi se čini da nisu zadovoljni svojim materijalnim stanjem, jer je činjenica da je ekipa Zrinjskog zaista dobra, imaju par igrača koje možeš samo poželiti, recimo Žižović, pa onda onaj napadač nez kako se zove ne mogu se sada sjetiti, igračina je to prava, ali nešto tamo nije kako treba, nadam se da će i sutra biti tako...
Da se razumijemo ja mislim da je Jović jedan sjajan trener i odgovoran čovjek. Još se sjećam utakmice u Banjaluci jesenas kad je rekao da je on kriv i da je on pogriješio, to mogu samo veliki !

A ne znam tačno šta je u zrinjskom, pa nisu zaboravili igrati a imaju pa skoro isti tim koji je osvojio titulu, očito u klubu i upravi nešto ne štima, što kažeš nadam se da se na nama baš neće izvaditi a posliej nek se vade koliko hoće , želim im svu sreću.

A ako se budu razilazili, ima tu igrača koje bi ja volio viditi u borcu :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 02 apr 2010, 23:13

Tačno, trebalo bi se malo pojačati za tu evropu... ;)
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 02 apr 2010, 23:41

Hvala na zeljama ,sutra Zrinjski jednostavno mora dati sve od sebe,normalno da se mora nekada proci i kroz igracku krizu i krizu rezultata,u nas pogotovo u nasoj zemlji a i u nogometu granica između vrha i dna jedva da i postoji,tko bi gori sada doli je rekli bi blitvari,ubjeđen sam da se o Jovicu nebi niti pricalo toliko da je npr zrinjskom suđen penal protiv Zelje u 87min i da su uzeli tu tri boda,ta utakmica je unijela u ekipu nervozu i krizu koja je bila prisutna u zadnje dvije utakmice,ne znam bas kako ce sutra ovaj derbi izgledat al Zrinjskom jednostavno ove godine ne odgovaraju ekipe koje igraju napadacki nogomet,Zeljo,Zvijezda,Sarajevo svi su se dosli nadigravati i uzeli su bodove,istina u nekim utakmicama nismo imali ni srece al sto je tu je,kriza financija je svugdje al evo pokazatelj da uprava financira pomocni teren od 800 000 maraka govori nam da Zrinjski u odnosu na druge za bh prilike "grca" u novcu.
U mostaru uvjek je bilo mahalskuh prica i to je tako,netko govori za sukob muse i ivankovica,netko govori za prekomijerno opijanje igraca,mlađih,netko prica kako razni manageri guraju Zadru i Gance al ja to gledam malo realnije,Zizivic je imao ozlijedu poslije koje rjetko tko igra kao sto je igrao prije(ligamenti),a igra Zrinjskog upravo zavisi od njegova raspolozenja ,Stojanovic koji je lani bio neuhvatljiv na lijevoj strani zajedno sa Zurzinovom je također imao tezu ozljedu i također nije igrao vecinu utakmica i jos je uvjek nedovoljno zalijecen,te jedina stvar i greska selekcije igraca je ta sto Zrinjski nema klasicnog defanzivca koji bi mogao pokupit par lopti na sredini i prekinuti protivnicke napade,te tri kljucne karike:Zizovic,Stojanovc,Defanzivni vezni,su ucinili to da Zrinjski ne igra kako zna i umije!
Sportski pozdrav,cujem od kolega kako su vasi navijaci docekani exstra u sirokom,red je da bude tako i u nas!
HSK Zrinjski Mostar

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 02 apr 2010, 23:52

A ne znam tačno šta je u zrinjskom, pa nisu zaboravili igrati a imaju pa skoro isti tim koji je osvojio titulu, očito u klubu i upravi nešto ne štima, što kažeš nadam se da se na nama baš neće izvaditi a posliej nek se vade koliko hoće , želim im svu sreću.
A ako se budu razilazili, ima tu igrača koje bi ja volio viditi u borcu :)prvo hvala na zeljama i pozdravima....a to sto kazes razilazili :lol: ...ne znam otkud vam te info...da vam objasnim ukratko...mi imamo novog predsjednika koji je odlucan i dovoljno mocan da sprovede u djelo neke stvari...obavljeni su razgovori sa igracima i isplaceni su do feninga...jedno vrijeme dok je bila smjena predsjednika,igraci su bili na "cekanju" sto se tice love...ali,to je proslost i samo cu reci da se ne sekirate za nas jer smo mi ipak ZRINJSKI....za dusmane koji nam predvidjaju raspad i slicno,evo samo par informacija koje moze provjeriti bilo koji nevjerni toma ovdje na ovom forumu...u prvom redu to je izgradnja novog pomocnog igralista(iza semafora na stadionu)..umjetna trava,reflektori itd...to je do ljeta gotovo...znaci "inkubator" nase djece buducih modrica,papaca,pandzi,ivakovica,itd...projekat cca 1.ooo.ooo KM,lova spremna,izabran izvodjac...radovi pocinju odmah na kraju sezone ,kraj radova do konca ove godine ;) ....prije 3 mjeseca uprava je kupila novi autobus ofarban u klupske boje, jer je stari bus "prno u sisu"...kroz slijedece 2 godine primarni zadatak je izgradnja sportskog kompleksa u blizini mostara...lokacija jos nije za javnost radi dusmana.... ;) ....prije par mjeseci nas stadion je dobio novu teretanu sa svim pratecim sadrzajima....full opremljena...mislim da nismo upitni!!! svi pometite ispred svojih vrata... :lol: a ja sam upravo sada iz hotela"ero" gdje sam bio sa nasim trenerom,a igraci su u karanteni u istom hotelu..atmosfera medju njima fenomenalna,a vama zelim puno srece ali sutra joj se ne nadajte...sutrasnja utakmica je nasa uzlazna putanja....pozdrav svima od JEDINOG I PRVOG MOSTARSKOG ŠAMPIONA...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 03 apr 2010, 00:54

Stevanovic :
' & " постао " " " &. $ ? % $ те "?" зову ¥?

- ¥ ' $ ' зову ¥ " $ " је & тога. " ' $ ' $ " $ ". То " ' " " " ' $ " се $ % " ". На ' ' " ? " је " пун. ' $ " $ " " & ", $ ' је ? ? страх " $ ' ? & '. ", $ ' & $ " " $, па $ $ $ " " $ га ? $ са "?"! Стварно знају $ направе & ".
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 03 apr 2010, 11:53

Nadam se da će lider na tabeli večeras da odigra hrabro i liderski,pa kako god da se završi.
U životu je važno biti BORAC.

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 03 apr 2010, 18:38

? " ОВО " ? ТЕ, РЕАГУЈ &.

& $ $ " " СВЕ ПОСТОВЕ У " " САРАЈЕВО. ОВО СТВАРНО " У $!!!!!
" " ПОСТ & ГА " " ТО " НА ОВОЈ " " НА " $ САРАЈЕВА!!!!

А ЈА " " $ " " " & "!

" $ ' " ? " " & је Сарајево ? у 94. " :D
" % ' " & ? $ - ? $ " " $ & " то је то!!!!

" & тога ' ? $ % & ' $ у ' :)

? & све " :evil:
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 03 apr 2010, 18:43

Raspitacu se sta je bilo i ko ti je brisao postove i zasto.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 03 apr 2010, 19:44

Nađoh u glasu danas članak kako je u savez stigao dopis iz UEFE, prema kojem Travnik mora biti izbačen iz Premijer lige, ali da u savezu o ovome ćute, vjerovatno će kasnije sa tim da manipulišu...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 03 apr 2010, 19:47

Nađoh u glasu danas članak kako je u savez stigao dopis iz UEFE, prema kojem Travnik mora biti izbačen iz Premijer lige, ali da u savezu o ovome ćute, vjerovatno će kasnije sa tim da manipulišu...
Hehe sve je moguce, ako bi to objavili onda bi se znala oba putnika u nizi rang , ne bi mogli uzimati para od ovih ekipa sto se bore za opstanak.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 03 apr 2010, 19:52

gavra je napisao/la:
Hehe sve je moguce, ako bi to objavili onda bi se znala oba putnika u nizi rang , ne bi mogli uzimati para od ovih ekipa sto se bore za opstanak.
Ma nemora to ništa da znači, ali ipak, možda je ovo i tačno, objavljeno je kao ono iza kulisa...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 03 apr 2010, 19:53

Nasi momci stigli u Mostar mislim da cemo imati dobru podrsku.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 03 apr 2010, 19:54

Momci jeste spremni ?:)

još malo :)
Nek izgube nema problema, samo nek daju sve od sebe, to smo vec puno puta rekli!

Joj danas katastrofe u Laktasima, sram me bilo da gledam ono, Ne bi nikad da moj Borac tako pobjedjuje.
I sram me bilo da u jednoj ligi najviseg ranga igra ekipa ciji navijaci skandiraju PLAVI PLAVI
TREĆI PUT ČASTIMO !

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 03 apr 2010, 19:54

gavra je napisao/la:Nasi momci stigli u Mostar mislim da cemo imati dobru podrsku.
Samo da ne bude problema.
× Plava krv ispod koze ×

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 03 apr 2010, 19:55

gavra je napisao/la:Nasi momci stigli u Mostar mislim da cemo imati dobru podrsku.
Mlada garda, je sada u Mostaru, a stara se okuplja na forumu... :D
"TREĆI PUT ČASTIMO"

BiHSoccer
Kontakt:

Post Postao/la BiHSoccer » 03 apr 2010, 19:55

Zadnja izmjena: BiHSoccer, dana/u 03 apr 2010, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 03 apr 2010, 19:57

borcev_navijac je napisao/la:Momci jeste spremni ?:)

Nek izgube nema problema, samo nek daju sve od sebe, to smo vec puno puta rekli!

Joj danas katastrofe u Laktasima, sram me bilo da gledam ono, Ne bi nikad da moj Borac tako pobjedjuje.
I sram me bilo da u jednoj ligi najviseg ranga igra ekipa ciji navijaci skandiraju PLAVI PLAVI
Hahahahahaha, znaš kada se to kod nas skandiralo, kada je milicija klepala BBB, hahahaha
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 03 apr 2010, 19:58

VB 1987 je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:Momci jeste spremni ?:)

Hahahahahaha, znaš kada se to kod nas skandiralo, kada je milicija klepala BBB, hahahaha
Sjecam se toga :)
ima i ona od Azre, nemoj nemoj po glavi druže plavi :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 03 apr 2010, 20:00

Pa mislim da sam to tada jedini put čuo, al brate jesu ih i natukli u pm...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 03 apr 2010, 20:00

A vala kad malo bolje razmislim, kako ćeš i skandirati LAKTAŠI LAKTAŠI, ne ide hebiga :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.