Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Ucinak klupe zadnje tri utakmice:
C.Watson 2/15 = 13%
Marshon 4/12 = 33%
Blatche 6/23 = 26%
Mirza Teletovic 1/5 = 20%
C.Watson 2/15 = 13%
Marshon 4/12 = 33%
Blatche 6/23 = 26%
Mirza Teletovic 1/5 = 20%
- el-fighter
- Kontakt:
Jel veceras igraju sa Spursima i u koliko je tekma?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Igraju, u 02:00 po nasem vremenuel-fighter je napisao/la:Jel veceras igraju sa Spursima i u koliko je tekma?
- el-fighter
- Kontakt:
Oni izgleda ne znaju da mnogi od nas imaju obaveza ujutru ranomrjasmin je napisao/la:Igraju, u 02:00 po nasem vremenuel-fighter je napisao/la:Jel veceras igraju sa Spursima i u koliko je tekma?
el-fighter je napisao/la:Oni izgleda ne znaju da mnogi od nas imaju obaveza ujutru ranomrjasmin je napisao/la:Igraju, u 02:00 po nasem vremenuel-fighter je napisao/la:Jel veceras igraju sa Spursima i u koliko je tekma?![]()
jesi ti dosao da trolujes na ovu temu?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- el-fighter
- Kontakt:
ooo @LenBias otkud ti na ovoj temi, a ne vrijedjas nikog, vec samo onako pitasLenBias je napisao/la:jesi ti dosao da trolujes na ovu temu?
Lagano drug, samo se zezam vezano za vrijeme utakmice, mnogi od nas hodaju nenaspavani danima zbog ovih utakmica.
-
svejedno77
- Kontakt:
http://www.nypost.com/p/blogs/netsblog/ ... z2KWMk0K5T" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeli moguce veceras da Humphries ne odigra ni minute posto je aktuelan trejd??????? 
nemoguce bratemirzaaaaa je napisao/la:Jeli moguce veceras da Humphries ne odigra ni minute posto je aktuelan trejd???????
- skyisthelimit
ma laze, isto kao i Avery http://sportsport.ba/ino_kosarka/avery- ... vica/84457" onclick="window.open(this.href);return false; pa na jraju sta bi.. Unistio ga je
15.10 - 15.06 ...
Humpu su skratili min i onako..Ako dode to trade,tada cemo vidjeti pravog Mirzu.
-
svejedno77
- Kontakt:
@skyisthelimit jest to je avery rekao u julu nije ga ni vidjeo tad, ma znam sta hoces da kazes ali on je samo rekao da ne zna kakav je Mirza uopste u igri jer je malo igrao a od ostalih vec zna sta mogu ili nemogu.
To sad nemora znacit da ce sad odmah igrat vise ali zna i on da nemozes covjeka na klupi drzat 3 cetvrtine i onda kao vidjet kakav je igrac al vidjecemo ne mozemo mi to ni znat al ovaj novinar gotivi mirzu ima ih jos par sto pisu za NY Post i NY Times malo i lobiraju jer stalno pitaju i prave clanke al eto vidjecemo sta ce na kraju ispast
To sad nemora znacit da ce sad odmah igrat vise ali zna i on da nemozes covjeka na klupi drzat 3 cetvrtine i onda kao vidjet kakav je igrac al vidjecemo ne mozemo mi to ni znat al ovaj novinar gotivi mirzu ima ih jos par sto pisu za NY Post i NY Times malo i lobiraju jer stalno pitaju i prave clanke al eto vidjecemo sta ce na kraju ispast
Interesuje me jel misra igrac sa najmanje odigranih minuta u netsima ??
Sta mislite hocel Mirza igrati veceras,rado bih ostao gledati iako sutra rano imam bruku obaveza ?
3 puta sam gledao,i sva tri puta je bio sjajan
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
-
svejedno77
- Kontakt:
pa eto ima vise minuta od taylora ovaj oko 100 a Mirza malo preko 200 a i Shengelia ima manje ali za Taylora i Shengeliu Netse u ovom trenutku nije briga jer oni su inactive ili u d-league tako da je Mirza od ovih igraca koji su u kombinacijam da igraju sa ubjedljivo najmanjom minutazom ma ovi su igrali od 700-900 Minuta vise od Mirze sto igraju njegovu poziciju
Uce sig pred kraj 2 cetvrtine navi sat tad D:.amEl_rooB je napisao/la:Sta mislite hocel Mirza igrati veceras,rado bih ostao gledati iako sutra rano imam bruku obaveza ?
Moze onda,ideterabajt je napisao/la:Uce sig pred kraj 2 cetvrtine navi sat tad D:.amEl_rooB je napisao/la:Sta mislite hocel Mirza igrati veceras,rado bih ostao gledati iako sutra rano imam bruku obaveza ?
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
DOBAR
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 21 nov 2014, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
mirzatele je napisao/la:Mozel mi neko reci koji je nivo ova D-leauge sto spominjete ? jel to iza ncaa ?
i ocel igrat M.T veceras sta mislite ?
d league je kao rezervna nba liga
DOBAR
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 30 nov 2014, 14:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.