Željovac je napisao/la:djokica je napisao/la:Željovac je napisao/la:Ma stavio bih ja nečiji intervju u kojem hvali selektora, ali ne nailazim na takve. Slučajnost valjda. A dodvoravanja mi svakako nisu zanimljiva. Ako ima neko stručan ko će se ozbiljno osvrnuti na rad selektora, rado ću to pročitati i prenijeti, pa makar bilo i pozitivno. Načuo sam i da ga je Amar hvalio, ali nemam pisanih tragova.
A Amar je kao dovoljno strucan da hvali ili se osvrce na rad selektora? Pa koje su to Amarove reference? Sta je to on napravio u igrackoj i trenerskoj karijeri (osim nekoliko titula u ovoj smijesnoj ligi )pa da moze govoriti o drugima?

Za početak ima profi trenersku licencu. I ne igra Amar, pa da je nešto presudno u kojoj ligi osvaja, djokice. I na čečenskim pjetlićima se može pokazati trenersko umijeće. A Amarov je problem što je rođen u Bosni i što nije igračka legenda, pa mu je skoro pa nemoguće naći neki jak inostrani angažman. Ali eto, opet je stigao osvojiti i jedan kup Japana i ima više trofeja nego sezona kao trener. A šta je to tvoj SELEKTOR(kako strašna riječ, čudim se da iko ima pravo njega kritikovati i da je iko dovoljno stručan) kao trener osvojio? Ima li makar neku titulu ove smiješne lige?!

Nemoj više, sviju ti, bezveze mi uzimaš vrijeme, jer moram replicirati na te neke gluposti i mistificiranje fudbalske igre. Eto niko nije dovoljno stručan da priča o Sušiću, jer je ovaj na račun igračke karijere vodio nekoliko turskih klupčića

Kao prvo, Susic nije ni moj ni tvoj selektor, nego NAS!
Drugo, ovdje cim kazes nesto sto je realno, odmah budes napadnut, ja Susica ne branim uopste,ali mislim da ga treba podrzati
Trece- svi njegovi Klubovi gdje je bio trener su trenutno za Zelju Barcelona
Cetvrto- Amar Osim da nije Osim na bi nikad bio trener ni u Zelji a pogotovo u Japanu, pa prema tome... Susic je trener na osnovu igracke karijere, a Amar na osnovu Ivicine karijere
Peto- ti si pretpostavljam neki klinac koji fudbal prati i misli da se fudbal poceo igrati sa Amarom i Zeljom. Fudbal se igrao i prije toga ( i to kakav fudbal ). Na post mi ne trebas odgovarati jer ne bih da ti uzimam DDRAGOCJENO VRIJEME. Bojim se da ti ne prodje crtani film