Safet Sušić - Pape

Esii TM87
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Esii TM87 » 30 nov 2010, 17:51

harishp je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
harishp je napisao/la: Nista onda Muratovica nazad,a Cocalic nek i dalje tambura po buzukiju.Murat izgleda ko' Dzems Bond za razliku od Coce koji izgleda ko Suljo Tihic.
A taman je Pape prekontavao bil Cocketa zvao.
P.S Eto sad je Zeljovcu srce na mjestu. :mrgreen:
Da mi je vidjeti kako ti izgledaš :lol: Ili još bolje, vidjeti nekoga ko se smije tvojim "humoreskama" :lol: :roll:
Slika i prilika Kerle,skacemo u nebesa :mrgreen:
Inace tako to hoce,kad se cacka tamo gdje nije mjesto.
Onda drama si ruzan :mrgreen:
1921-2011

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 nov 2010, 17:54

Suti dobro je, sta bi bilo da sam spomenuo Papricu,Bahtica,Mesu ili Balju zvaku. :lol:
Haman sve prelazno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 nov 2010, 18:50

Željovac je napisao/la:Sušić me je ponizio kao igrača i čovjeka i zbog toga ću vječno žaliti što sam mu pružio priliku za to. Kada me je zvao rekao sam da ne igram u klubu i da sam odlučio prekinuti reprezentativnu karijeru, ali je on insistirao da dođem na razgovor. Rahimiću i meni je rekao da računa na nas, da mu trebamo svježi, čak nam je napravio i raspored igranja i nakon toga smo Elvir i ja pristali da ostanemo uz ekipu. Nažalost, nakon toga me je otpisao i ispalo je kako sam ja želio da se guram gdje mi nije mjesto. Zbog toga ću žaliti cijeli život

Muratović

jao samo smisa ovo pasusa je nidje veze,a te borovine ako uzma neko za ozbiljno onda se treba dobro zapitat,taj ublehas je poslije tekme sa slovackom od svog jada sto dobro odigrasmo poceo pisat kako se susic lose oblaci
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 nov 2010, 18:55

harishp je napisao/la:Suti dobro je, sta bi bilo da sam spomenuo Papricu,Bahtica,Mesu ili Balju zvaku. :lol:
Haman sve prelazno.
Misliš ovoga :D slika
Željovac je napisao/la: Da mi je vidjeti kako ti izgledaš :lol: Ili još bolje, vidjeti nekoga ko se smije tvojim "humoreskama" :lol: :roll:
Ho'š da ti pošaljem sliku. :mrgreen: :lol:

Što se tiče Muratovića, ko će vjerovati svemu ovome. Treba uzeti sve sa rezervom.
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 nov 2010, 19:03

geronimo je napisao/la:
harishp je napisao/la:Suti dobro je, sta bi bilo da sam spomenuo Papricu,Bahtica,Mesu ili Balju zvaku. :lol:
Haman sve prelazno.
Misliš ovoga :D slika
Željovac je napisao/la: Da mi je vidjeti kako ti izgledaš :lol: Ili još bolje, vidjeti nekoga ko se smije tvojim "humoreskama" :lol: :roll:
Ho'š da ti pošaljem sliku. :mrgreen: :lol:

Što se tiče Muratovića, ko će vjerovati svemu ovome. Treba uzeti sve sa rezervom.
Ma jah, kazu da je bilo dobro sa njima otici u Zaostrog kamp.Uvijek praznih mjesta na plazi kad ovi prodju. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 nov 2010, 22:25

Muratović je ovo navodno izjavio za Avazov Sport. Kakogod, Avaz stoji iza toga i ne vjerujem da su ovo izmislili. Monolog, mislio sam više figurativno. Milion ljudi, milijardu ćudi. Ja se uz svu dobronamjernost ne mogu natjerati da prepoznam humor u rečenicama dotičnog, iako mi sve to izgleda kao trud u tom pravcu. I može slika na pp :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 nov 2010, 22:31

Ti dosta toga ne prepoznas,pa tako da nije ni cudo.Inace to tako ide ,jer svaki zdrav humor je upucen u obadva pravca.Sto bi se reklo ko ne zna da primi,bolje mu je da onda i ne daje.
Nego u vezi onog komentara bogami bjese na SC Sportu.A poznajuci,koliko je demanta i bljuzgotina na tom portalu bilo.......a i H-ava-z je kompententan.Samo kad se sjetim ko im je glavni i odgovorni urednik.I komsija Ekrem bi ga ukorio :D
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 nov 2010, 22:41

Naveden je izvor. Nije ni Avaz sigurica, pogotovo ne Avazov sport za koji je dat intervju, ali eto, moje je bilo da upoznam svijet sa situacijom :P
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 nov 2010, 22:46

Fino od tebe,samo sto vazda upoznajes svijet sa situacijom.Samo onda ako je u negativnom smislu.
Kad je bio neki pozitivniji komentar ili intervju.Vazda se neko drugi nadje.To jest preduhriti te.Vjerovatno,slucajnost.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 nov 2010, 23:47

Ma stavio bih ja nečiji intervju u kojem hvali selektora, ali ne nailazim na takve. Slučajnost valjda. A dodvoravanja mi svakako nisu zanimljiva. Ako ima neko stručan ko će se ozbiljno osvrnuti na rad selektora, rado ću to pročitati i prenijeti, pa makar bilo i pozitivno. Načuo sam i da ga je Amar hvalio, ali nemam pisanih tragova.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 dec 2010, 00:08

Pobjeda u Bratislavi je ušutjela i kritičare, koji su imali svojih „pet minuta“ nakon remija u Tirani?

- Ne bih više oko toga. Ne bježim od kritika, ali kada se kritikuje treba imati neku mjeru. Kod nas kada ide loše, pretjerano se ide sa kritikama, ali i kada se odigra malo bolje, onda se previše hvali. Ne treba prelaziti granicu.

E to je bit svog problema.Moj ti @Zeljovac.
Kod nas samo nek nije sa svjetom,nego mimo svjeta.
Sto se tice pozitivnih stvari itekako ih ima,samo ih treba potraziti.isto kao i negativne.To vec nije slucajnost.
Nego nesto drugo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 01 dec 2010, 00:14

Željovac je napisao/la:Ma stavio bih ja nečiji intervju u kojem hvali selektora, ali ne nailazim na takve. Slučajnost valjda. A dodvoravanja mi svakako nisu zanimljiva. Ako ima neko stručan ko će se ozbiljno osvrnuti na rad selektora, rado ću to pročitati i prenijeti, pa makar bilo i pozitivno. Načuo sam i da ga je Amar hvalio, ali nemam pisanih tragova.
A Amar je kao dovoljno strucan da hvali ili se osvrce na rad selektora? Pa koje su to Amarove reference? Sta je to on napravio u igrackoj i trenerskoj karijeri (osim nekoliko titula u ovoj smijesnoj ligi )pa da moze govoriti o drugima?
FKS❤️1946

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 dec 2010, 18:23

harishp je napisao/la:Pobjeda u Bratislavi je ušutjela i kritičare, koji su imali svojih „pet minuta“ nakon remija u Tirani?

- Ne bih više oko toga. Ne bježim od kritika, ali kada se kritikuje treba imati neku mjeru. Kod nas kada ide loše, pretjerano se ide sa kritikama, ali i kada se odigra malo bolje, onda se previše hvali. Ne treba prelaziti granicu.

Sto se tice pozitivnih stvari itekako ih ima,samo ih treba potraziti.isto kao i negativne.To vec nije slucajnost.
Nego nesto drugo.
Rekao sam da vise necu davati kritike, al' ako usere protiv Rumunije nece biti sajta gdje ga necu kritikovati! :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 dec 2010, 18:37

Probisvjet je napisao/la:
harishp je napisao/la:Pobjeda u Bratislavi je ušutjela i kritičare, koji su imali svojih „pet minuta“ nakon remija u Tirani?

Nego nesto drugo.
Rekao sam da vise necu davati kritike, al' ako usere protiv Rumunije nece biti sajta gdje ga necu kritikovati! :roll:
Baka je usr'o dva puta protiv Rumuna,pa nikome nista i jos sto se ulitao na Kosevu onu odlucujucu.
P.S Uostalom nemoj ''brinuti'',kad nas suspenzija ceka.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 dec 2010, 18:41

djokica je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Ma stavio bih ja nečiji intervju u kojem hvali selektora, ali ne nailazim na takve. Slučajnost valjda. A dodvoravanja mi svakako nisu zanimljiva. Ako ima neko stručan ko će se ozbiljno osvrnuti na rad selektora, rado ću to pročitati i prenijeti, pa makar bilo i pozitivno. Načuo sam i da ga je Amar hvalio, ali nemam pisanih tragova.
A Amar je kao dovoljno strucan da hvali ili se osvrce na rad selektora? Pa koje su to Amarove reference? Sta je to on napravio u igrackoj i trenerskoj karijeri (osim nekoliko titula u ovoj smijesnoj ligi )pa da moze govoriti o drugima?
:lol: Za početak ima profi trenersku licencu. I ne igra Amar, pa da je nešto presudno u kojoj ligi osvaja, djokice. I na čečenskim pjetlićima se može pokazati trenersko umijeće. A Amarov je problem što je rođen u Bosni i što nije igračka legenda, pa mu je skoro pa nemoguće naći neki jak inostrani angažman. Ali eto, opet je stigao osvojiti i jedan kup Japana i ima više trofeja nego sezona kao trener. A šta je to tvoj SELEKTOR(kako strašna riječ, čudim se da iko ima pravo njega kritikovati i da je iko dovoljno stručan) kao trener osvojio? Ima li makar neku titulu ove smiješne lige?! :P Nemoj više, sviju ti, bezveze mi uzimaš vrijeme, jer moram replicirati na te neke gluposti i mistificiranje fudbalske igre. Eto niko nije dovoljno stručan da priča o Sušiću, jer je ovaj na račun igračke karijere vodio nekoliko turskih klupčića :roll:

Visca el Višća!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 03 dec 2010, 19:17

harishp je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:

Nego nesto drugo.
Baka je usr'o dva puta protiv Rumuna,pa nikome nista i jos sto se ulitao na Kosevu onu odlucujucu.
P.S Uostalom nemoj ''brinuti'',kad nas suspenzija ceka.
Pa ko je rekao da smo podrzavali Baku, ili bilo kojeg dosadasnjeg selektora??? Sve sami cirkusanti i amateri, zajedno sa sadasnjim. Dakle, svi u isti kos. DA SE RAZUMIJEMO.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 dec 2010, 19:23

U tome i jeste problem.Mi podrzavati niti hocemo niti znamo.A satro hocemo rezultat i uspjeh.
Eh dobit cemo ga sad u martu.Kad Suljouo,Cekouo,i Iljouo svecano daju zakletvu za pionira i suspenziju koja ide uz to. :mrgreen:
Do tada mozda nadjemo kakvog talenta u hrkljusu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 04 dec 2010, 00:47

harishp je napisao/la:U tome i jeste problem.Mi podrzavati niti hocemo niti znamo.A satro hocemo rezultat i uspjeh.
Eh dobit cemo ga sad u martu.Kad Suljouo,Cekouo,i Iljouo svecano daju zakletvu za pionira i suspenziju koja ide uz to. :mrgreen:
Samo cu podrzavati prave znalce, a selektor kao svi do sad mogu biti i ja.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 dec 2010, 00:52

szlaja je napisao/la:
harishp je napisao/la:U tome i jeste problem.Mi podrzavati niti hocemo niti znamo.A satro hocemo rezultat i uspjeh.
Samo cu podrzavati prave znalce, a selektor kao svi do sad mogu biti i ja.
Ebiga mi bi nakon dva neuspjesna meca napravili pravog znalca totalno krivog neznalca.A nekog i prije bilo kakvog meca.
Tu smo majstori.
Kad se nadze da Dzeku nazovu prosjecnoim igracem,sta bi se onda tek reklo za trenere ili selektore.
Pogotovo da ti treneri rade pod pokroviteljstvom naseg saveza.
Sve i jedan je osudjen na propast,kad smo takvi.
A da ne govorim sto su neki na forumu i novinari sami od sebe selektori kao i znalci sa promasenom profesijom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 04 dec 2010, 09:02

Željovac je napisao/la:
djokica je napisao/la:
:lol: Za početak ima profi trenersku licencu. I ne igra Amar, pa da je nešto presudno u kojoj ligi osvaja, djokice. I na čečenskim pjetlićima se može pokazati trenersko umijeće. A Amarov je problem što je rođen u Bosni i što nije igračka legenda, pa mu je skoro pa nemoguće naći neki jak inostrani angažman. Ali eto, opet je stigao osvojiti i jedan kup Japana i ima više trofeja nego sezona kao trener. A šta je to tvoj SELEKTOR(kako strašna riječ, čudim se da iko ima pravo njega kritikovati i da je iko dovoljno stručan) kao trener osvojio? Ima li makar neku titulu ove smiješne lige?! :P Nemoj više, sviju ti, bezveze mi uzimaš vrijeme, jer moram replicirati na te neke gluposti i mistificiranje fudbalske igre. Eto niko nije dovoljno stručan da priča o Sušiću, jer je ovaj na račun igračke karijere vodio nekoliko turskih klupčića :roll:
Kao prvo, Susic nije ni moj ni tvoj selektor, nego NAS!

Drugo, ovdje cim kazes nesto sto je realno, odmah budes napadnut, ja Susica ne branim uopste,ali mislim da ga treba podrzati

Trece- svi njegovi Klubovi gdje je bio trener su trenutno za Zelju Barcelona

Cetvrto- Amar Osim da nije Osim na bi nikad bio trener ni u Zelji a pogotovo u Japanu, pa prema tome... Susic je trener na osnovu igracke karijere, a Amar na osnovu Ivicine karijere

Peto- ti si pretpostavljam neki klinac koji fudbal prati i misli da se fudbal poceo igrati sa Amarom i Zeljom. Fudbal se igrao i prije toga ( i to kakav fudbal ). Na post mi ne trebas odgovarati jer ne bih da ti uzimam DDRAGOCJENO VRIJEME. Bojim se da ti ne prodje crtani film
FKS❤️1946

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.