AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AS Roma
Čestitke na fantastičnom rekordu.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Garcia je dobio ovu tekmu. Kapa dole. Odlične reakcije nakon crvenog.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
igrali smo mi ok u polju, gradili napade, al štaš ti kad borielo ne može meda, baš baš je loš bio, igrac manje. bilo je bezveznih propusta u odbrani, tj gluposti maikona i balzaretija al et srecom nismo primili golZeman je napisao/la:Idemo prvi, dajemo više... primamo manje![]()
9/9
Ova ekipa polako stiče pobjednički mentalitet. Utakmica u kojoj nismo bili bolji protivnik, nismo igrali dobro, imali izostanke ponajboljih igrača i na kraju i igrača manje u zadnjih pola sata, ali ne da nismo poklekli već i pobijedili kad se činilo da je bod maksimum.
Sljedeća je za 4 dana protiv Chieva
nema potpisa
Nakon 22 utakmice bez poraza na svom terenu pao je Udine i to smo ga zabili sa igracem manje,j.ebo pobjede protiv Napolija i Intera ova mi je najdraza ubjedljivo.
Bravo Rudi majstore,uz Kapela ovo je najbolji trener kojeg smo ikada imali.
Bravo Rudi majstore,uz Kapela ovo je najbolji trener kojeg smo ikada imali.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
38-0-0 je konačan cilj 
Bez primljenog gola ofkors

Bez primljenog gola ofkors
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Cestitke Romi na pobjedi i na ovom nestvarnom rekordu . Protiv Chieva rezultat bi trebao biti formalnost.
Već je postalo dosadno. Volim dosadu.
Benatia 16 pobjeda u zadnjih 16 tekmi Serie A.
(Jel ikad koji igraš pobijedil tolko za redom???)
Forza Roma.
Hvala što nas činite ponosnima.
Benatia 16 pobjeda u zadnjih 16 tekmi Serie A.
Forza Roma.
Hvala što nas činite ponosnima.
Zadnja izmjena: maminho, dana/u 27 okt 2013, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Benatia je najbolje pojacanje Rome,lik je stjena.maminho je napisao/la:Već je postalo dosadno. Volim dosadu.![]()
Benatia 16 pobjeda u zadnjih 16 tekmi Serie A.(Jel ikad koji igraš pobijedil tolko za redom???)
Forza Roma.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Cudo jedno.Svaka cast ovom timu Rome.
Rudi izvlači maximum od ove ekipe, i to na maestralan način
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
Evil Genius II

(open image in new tab)
popravise mi fakat tezak dan. hvala im na tome.
Ja ne znam kako bih preživio da smo danas izgubili,nakon onoliko nepravdi u ovom kolu. Napoliju svira 2 smiješna penala,haj jedan,al hej 2 nepostojeća penala u jednom poluvremenu. Juveu svira penal,a faul bio van 16m
I onda Murielu nedaje drugi zuti karton nakon starta na cini mi se Strootmanu,kada mu lomi obje noge sleđa i prekida opasan napad Rome,ali nista od crvenog kartona za Udinese,a onda s pjesmom u drugom pol. daje Maiconu drugi zuti
Zbog svega ovoga ( + odsustvo Gervinha,Tottija i pomalo zaboravljenog Destra koji bi nam itekako sad dobro došao umjesto mrtvog Borriella u napadu ), OVA POBJEDA MI JE NAJDRAŽA U SEZONI. DAJE ROOOMAAA
I onda Murielu nedaje drugi zuti karton nakon starta na cini mi se Strootmanu,kada mu lomi obje noge sleđa i prekida opasan napad Rome,ali nista od crvenog kartona za Udinese,a onda s pjesmom u drugom pol. daje Maiconu drugi zuti
Zbog svega ovoga ( + odsustvo Gervinha,Tottija i pomalo zaboravljenog Destra koji bi nam itekako sad dobro došao umjesto mrtvog Borriella u napadu ), OVA POBJEDA MI JE NAJDRAŽA U SEZONI. DAJE ROOOMAAA
kakva je ovo samo kradja bila, dvije identicne situacije drugacije procjenio i odlucio kreten od sudijeAlen1987 je napisao/la:Ja ne znam kako bih preživio da smo danas izgubili,nakon onoliko nepravdi u ovom kolu. Napoliju svira 2 smiješna penala,haj jedan,al hej 2 nepostojeća penala u jednom poluvremenu. Juveu svira penal,a faul bio van 16m![]()
I onda Murielu nedaje drugi zuti karton nakon starta na cini mi se Strootmanu,kada mu lomi obje noge sleđa i prekida opasan napad Rome,ali nista od crvenog kartona za Udinese,a onda s pjesmom u drugom pol. daje Maiconu drugi zuti![]()
ebote sad kijevo, pa torino vani i onda kuci sasulo i kaljari
nema potpisa
Rudi je napravio odličan posao Roma izgleda zrelo a i tim je žedan nekog uspjeha nadam se da će uzeti skudetto.
Imaju prednost neigranja u Europi pa se igrači ne troše i mogu se skoncentrisati na ligu za razliku od Juventusa i Napolia koji vode tešku bitku u CL.
Inače koje je bio zaslužan u upravi vučice za dovođenje Garcie ? Vidi se da čovjek zna posao.
Imaju prednost neigranja u Europi pa se igrači ne troše i mogu se skoncentrisati na ligu za razliku od Juventusa i Napolia koji vode tešku bitku u CL.
Inače koje je bio zaslužan u upravi vučice za dovođenje Garcie ? Vidi se da čovjek zna posao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sabatini. Htio ga je dovesti i prije 3 godine ali mu tada Baldini nije dao nego je doveo svoje pulene. Prvo Enrikea pa onda i Zemana.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
-
Evil Genius II
zemana je baldini (nakon fijaska sa enriqueom) ni krivog ni duznog doveo da udovolji navijacima koji su ga uvijek gotivili, da napuni tribine tim totalnim fudbalom i davanjem prilike mladim igracima, a zapravo je postigao kontra efekat te smo bez ikakve potrebe izgubili jos jednu sezonu i ukrali tottiju, DDRu i ostatku ekipe jednu godinu karijere. s druge strane, sabatini je slagao ekipu po svom licnom izboru jerbo je jedini igrac koji je dosao na zahtjev trenera bio tachtsidis a znamo svi kako se on proveo u rimu. dakle, imali smo veliku suprotnost, nedovoljno jaku saradnju kao i sukob karaktera/misljenja na relaciji trener - igraci tj GM - sportski direktor, tako da su odlaskom baldinija stvari krenule nabolje i ta ostavka se ispostavila kao njegov najbolji potez u zadnjih par sezona. davanjem vise slobode sabatiniju i dovodjenjem rudija nastala je puno zdravija atmosfera iza scene, sto se odrazilo i na igrace, a samim tim i na rezultate koji definitivno nisu slucajnost nego rezultat uocavanja i ispravljanja gresaka napravljenih u prethodnim sezonama.
teško ce protiv kijeva biti ikoga odmoriti, jer fakat nece to biti laka utakmica kako se predvidja. jedino mi pada na pamet da bi strotmana mogao zamjeniti bredli i balzaretija dodo, da se ovi odmore. maikon se svakako odmara. pjanketa i napadacki trio nema ko zamjenit, pogotovo jer pjanic može odluciti iz prekida, pogotovo ako rano damo go, zato on mora igrati. ddr je nezamjenjiv, a štoperski par ne vjerujem da ce se puno umoriti, pa ih ne treba dirati, iako oba imaju 3 žuta+ddr i florenci, što je opasnost za torino. ako dalje gledamo, protiv torina bi jedan štoper morao ocistiti kartone, jer docekujemo sasulo u narednom kolu, a ja bi se licno kockao da ih i ddr ocisti u nedjelju. jer onda slijede zeznute tekme protiv atalante, viole, milana i nema šanse da bi mogli nadoknaditi izostanak tih igraca u tim jakim utakmicama. mora garcia malo takticki do sve odraditi, nemamo širok roster i on to zna 
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.