Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Silva jos jednom pokazuje sto je jedan od najboljih veznjaka planete..
Nalazi se na svakom dijelu terena,zalaze se u odbrani,organizuje napade,hrani napadace..Nikad necu prezaliti sto nije dosao u RM.
Richards ,isto tako, jedan od boljih..
Nalazi se na svakom dijelu terena,zalaze se u odbrani,organizuje napade,hrani napadace..Nikad necu prezaliti sto nije dosao u RM.
- Cautinho
- Kontakt:
Da stvarno,svaki korner je na njega,opucao je nekoliko puta vrlo dobro,ali onaj Mignolet je danas stvarno bio na vrhuncu.Jos kad je napravio onaj trk kroz sredinu,izbacio nekoliko igrača,šteta što ono nije malo bolje završilo.Monolog je napisao/la:Moglo je biti i ubjedljivije. Nek' je i Richards zaigrao, već sam i zaboravio da je član Manchester Cityja.Danas je on mog'o zabiti 2-3 gola, s obzirom da je svaki korner išao upravo na njega.
Keep walking.
Silva hrani napadace?L_blancos je napisao/la:Silva jos jednom pokazuje sto je jedan od najboljih veznjaka planete..
- Chicharito14
- Kontakt:
Lagano City, a moglo je jos ubjedljivije. Treba pohvaliti Kolarova, Silvu, Richardsa i Aguera. Sad neka se nadaju da ce ovo kolo neko od vecih da kiksa.
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Mancini dokazao da je pravi takticki guru, pravovremenim izmjenama i taktickim varijacijama je rijesio mec, na 1-0 izmjena i odma drugi gol, za 3-0, klisi ulazi na beka, Kolarov na krilo prva kontra i faul iz kojeg pada gol.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Jeste vala tesko pogoditi izmjenu kad ima klupu jednako kvalitetnu kao i postavu na terenuBigBigBang je napisao/la:Mancini dokazao da je pravi takticki guru, pravovremenim izmjenama i taktickim varijacijama je rijesio mec, na 1-0 izmjena i odma drugi gol, za 3-0, klisi ulazi na beka, Kolarov na krilo prva kontra i faul iz kojeg pada gol.
- LarryDavid
- Kontakt:
kvalitet nema veze s tim...vazno je pogoditi ko je tada u formi...kakav će igrač imati dan i još 100 varijabli je tu u igri...kvalitet je samo jedna od varijabli...ZOI84 je napisao/la:Jeste vala tesko pogoditi izmjenu kad ima klupu jednako kvalitetnu kao i postavu na terenuBigBigBang je napisao/la:Mancini dokazao da je pravi takticki guru, pravovremenim izmjenama i taktickim varijacijama je rijesio mec, na 1-0 izmjena i odma drugi gol, za 3-0, klisi ulazi na beka, Kolarov na krilo prva kontra i faul iz kojeg pada gol.
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- Cautinho
- Kontakt:
Sto ti toliko dr'as na mancinija?LarryDavid je napisao/la:kvalitet nema veze s tim...vazno je pogoditi ko je tada u formi...kakav će igrač imati dan i još 100 varijabli je tu u igri...kvalitet je samo jedna od varijabli...ZOI84 je napisao/la:Jeste vala tesko pogoditi izmjenu kad ima klupu jednako kvalitetnu kao i postavu na terenuBigBigBang je napisao/la:Mancini dokazao da je pravi takticki guru, pravovremenim izmjenama i taktickim varijacijama je rijesio mec, na 1-0 izmjena i odma drugi gol, za 3-0, klisi ulazi na beka, Kolarov na krilo prva kontra i faul iz kojeg pada gol.
Keep walking.
Cautinho je napisao/la: Sto ti toliko dr'as na mancinija?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sto nije hranio napadace protiv Dortmunda?L_blancos je napisao/la:Silva jos jednom pokazuje sto je jedan od najboljih veznjaka planete..
LarryDavid de bolan ako te plaća Mancini kad dodje u ono naše selo neko u Bosni, de zovi i nas, i ja ću ga hvalit hoću majke mi
Vođa zna.
- LarryDavid
- Kontakt:
joj jeste smješni pa ne gotivim ja Roberta uopšte,nedim1993 je napisao/la:LarryDavid de bolan ako te plaća Mancini kad dodje u ono naše selo neko u Bosni, de zovi i nas, i ja ću ga hvalit hoću majke mi
valjda oni koji se furaju na dzeku, murinha ili neke svoje klubove, projiciraju na mene svoje motive...
najlakse je reći, 'jao ovaj trener nema pojma', pogotovo kad je ocigledno da je to tako, ali nije lako upitati se i reći možda ovaj iskusni i ultra-trofejni trener stvarno nešto zna što mi ne znamo, mi koji se ne bavimo profesionalno treniranjem...opet nema to neke veze sa fudbalom ali manjkavost u razmišljanju bojim se odražava se i na druge oblasti u životima forumaša
- LarryDavid
- Kontakt:
ne na mancinija nego na ovu trebu zoi84...pa je malo samaram ne bi li se odljubila od dzeke, a zaljubila u meneCautinho je napisao/la:Sto ti toliko dr'as na mancinija?LarryDavid je napisao/la:kvalitet nema veze s tim...vazno je pogoditi ko je tada u formi...kakav će igrač imati dan i još 100 varijabli je tu u igri...kvalitet je samo jedna od varijabli...ZOI84 je napisao/la: Jeste vala tesko pogoditi izmjenu kad ima klupu jednako kvalitetnu kao i postavu na terenu
Da si barem jednom kudio Mancinija onaj gore post bi stvarno uzeo zaozbiljno, ovako ću te ponovo pitat kolko te plaća 
Vođa zna.
- LarryDavid
- Kontakt:
pa šta ću ga kuditi kad ga svako kudi i s razlogom i bez razloganedim1993 je napisao/la:Da si barem jednom kudio Mancinija onaj gore post bi stvarno uzeo zaozbiljno, ovako ću te ponovo pitat kolko te plaća
10 najljepsih golova Big Eda ili po nasem Edina Dzeke.
http://www.mcfc.co.uk/citytv/Features/2 ... -top-goals
http://www.mcfc.co.uk/citytv/Features/2 ... -top-goals
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- LarryDavid
- Kontakt:
Nista Dzeko veceras..odsjecen ko u Cityju...
Manchester City FC - Official
ROAD TO BRAZIL 2014: Hart, Lescott and Milner play 90 minutes as Three Lions secure a point in Warsaw:
Will England qualify from Group H after that result?
Valić Ante Vito i failed on kladionica **** ti mater
Prije 7 minuta · Sviđa mi se · 1
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Cautinho
- Kontakt:
@neo mozes ti nekad doc na ovu temu da nesto pozitivno napises o Citiyu?
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.