Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

L_blancos
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la L_blancos » 06 okt 2012, 15:38

Silva jos jednom pokazuje sto je jedan od najboljih veznjaka planete..
Nalazi se na svakom dijelu terena,zalaze se u odbrani,organizuje napade,hrani napadace..Nikad necu prezaliti sto nije dosao u RM.
Richards ,isto tako, jedan od boljih..

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 06 okt 2012, 15:39

Monolog je napisao/la:Moglo je biti i ubjedljivije. Nek' je i Richards zaigrao, već sam i zaboravio da je član Manchester Cityja. :mrgreen: Danas je on mog'o zabiti 2-3 gola, s obzirom da je svaki korner išao upravo na njega. :mrgreen:
Da stvarno,svaki korner je na njega,opucao je nekoliko puta vrlo dobro,ali onaj Mignolet je danas stvarno bio na vrhuncu.Jos kad je napravio onaj trk kroz sredinu,izbacio nekoliko igrača,šteta što ono nije malo bolje završilo.
Keep walking.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 06 okt 2012, 15:40

L_blancos je napisao/la:Silva jos jednom pokazuje sto je jedan od najboljih veznjaka planete..
Nalazi se na svakom dijelu terena,zalaze se u odbrani,organizuje napade,hrani napadace..Nikad necu prezaliti sto nije dosao u RM.
Silva hrani napadace?

Chicharito14
Kontakt:

Post Postao/la Chicharito14 » 06 okt 2012, 15:40

Lagano City, a moglo je jos ubjedljivije. Treba pohvaliti Kolarova, Silvu, Richardsa i Aguera. Sad neka se nadaju da ce ovo kolo neko od vecih da kiksa.
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 okt 2012, 15:47

Mancini dokazao da je pravi takticki guru, pravovremenim izmjenama i taktickim varijacijama je rijesio mec, na 1-0 izmjena i odma drugi gol, za 3-0, klisi ulazi na beka, Kolarov na krilo prva kontra i faul iz kojeg pada gol.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 06 okt 2012, 15:52

BigBigBang je napisao/la:Mancini dokazao da je pravi takticki guru, pravovremenim izmjenama i taktickim varijacijama je rijesio mec, na 1-0 izmjena i odma drugi gol, za 3-0, klisi ulazi na beka, Kolarov na krilo prva kontra i faul iz kojeg pada gol.
Jeste vala tesko pogoditi izmjenu kad ima klupu jednako kvalitetnu kao i postavu na terenu

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 06 okt 2012, 21:02

ZOI84 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Mancini dokazao da je pravi takticki guru, pravovremenim izmjenama i taktickim varijacijama je rijesio mec, na 1-0 izmjena i odma drugi gol, za 3-0, klisi ulazi na beka, Kolarov na krilo prva kontra i faul iz kojeg pada gol.
Jeste vala tesko pogoditi izmjenu kad ima klupu jednako kvalitetnu kao i postavu na terenu
kvalitet nema veze s tim...vazno je pogoditi ko je tada u formi...kakav će igrač imati dan i još 100 varijabli je tu u igri...kvalitet je samo jedna od varijabli...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 06 okt 2012, 21:04

LarryDavid je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:
kvalitet nema veze s tim...vazno je pogoditi ko je tada u formi...kakav će igrač imati dan i još 100 varijabli je tu u igri...kvalitet je samo jedna od varijabli...
Sto ti toliko dr'as na mancinija?
Keep walking.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 okt 2012, 21:53

Cautinho je napisao/la: Sto ti toliko dr'as na mancinija?
:mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 06 okt 2012, 21:56

L_blancos je napisao/la:Silva jos jednom pokazuje sto je jedan od najboljih veznjaka planete..
Sto nije hranio napadace protiv Dortmunda?

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 okt 2012, 22:15

LarryDavid de bolan ako te plaća Mancini kad dodje u ono naše selo neko u Bosni, de zovi i nas, i ja ću ga hvalit hoću majke mi
Vođa zna.

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 06 okt 2012, 22:38

nedim1993 je napisao/la:LarryDavid de bolan ako te plaća Mancini kad dodje u ono naše selo neko u Bosni, de zovi i nas, i ja ću ga hvalit hoću majke mi
joj jeste smješni pa ne gotivim ja Roberta uopšte, :mrgreen: ja to onako iz principa razmišljam, nekada se igram đavoljeg advokata, nekada čisto onako volim pronalaziti razne načine razmišljanja, analiziranja i viđenja raznoraznih situacija... :idea:

valjda oni koji se furaju na dzeku, murinha ili neke svoje klubove, projiciraju na mene svoje motive...

najlakse je reći, 'jao ovaj trener nema pojma', pogotovo kad je ocigledno da je to tako, ali nije lako upitati se i reći možda ovaj iskusni i ultra-trofejni trener stvarno nešto zna što mi ne znamo, mi koji se ne bavimo profesionalno treniranjem...opet nema to neke veze sa fudbalom ali manjkavost u razmišljanju bojim se odražava se i na druge oblasti u životima forumaša :mrgreen:

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 06 okt 2012, 22:41

Cautinho je napisao/la:
LarryDavid je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la: Jeste vala tesko pogoditi izmjenu kad ima klupu jednako kvalitetnu kao i postavu na terenu
Sto ti toliko dr'as na mancinija?
ne na mancinija nego na ovu trebu zoi84...pa je malo samaram ne bi li se odljubila od dzeke, a zaljubila u mene :idea:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 okt 2012, 22:42

Da si barem jednom kudio Mancinija onaj gore post bi stvarno uzeo zaozbiljno, ovako ću te ponovo pitat kolko te plaća :mrgreen:
Vođa zna.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 06 okt 2012, 22:45

10 % od toplog obroka i 20 % od regresa.
Keep walking.

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 07 okt 2012, 00:22

nedim1993 je napisao/la:Da si barem jednom kudio Mancinija onaj gore post bi stvarno uzeo zaozbiljno, ovako ću te ponovo pitat kolko te plaća :mrgreen:
pa šta ću ga kuditi kad ga svako kudi i s razlogom i bez razloga :idea: tad ne bi bilo potrebe za mojim učešćem ovdje ako ne mogu doprinjeti moj jedinstveni stav i pogled...perspektivu koja je potrebna...btw ako se dobro sjećam jedna od mojih 'kritika' mancinija je bila da mi se ne svidjaju ova nova pojačanja, naravno ne kao igrači, nego ne vidim potrebu, ja bi samo nastavio glancati i uigravati onu ekipu od prosle godine, al jbg preslo mu u naviku izgleda da kupuje i mijenja..ali to znaci da je glup jednostavno nije savrsen manager i ne moze se 100% kontrolisati...a ko moze? ali opet sam rekao on je upuceniji u situaciju i sigurno bolje od mene zna sta i kako... :mrgreen:

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 09 okt 2012, 23:53

10 najljepsih golova Big Eda ili po nasem Edina Dzeke.
http://www.mcfc.co.uk/citytv/Features/2 ... -top-goals
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 13 okt 2012, 00:09

Nista Dzeko veceras..odsjecen ko u Cityju...

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 17 okt 2012, 19:06

Manchester City FC - Official
ROAD TO BRAZIL 2014: Hart, Lescott and Milner play 90 minutes as Three Lions secure a point in Warsaw:

Will England qualify from Group H after that result?
:lol: :lol: kako jadna objava FB grupe Citiya... Cuj osigurali bod, a Hart je krivac za izgubljena dva :lol:
Valić Ante Vito i failed on kladionica **** ti mater
Prije 7 minuta · Sviđa mi se · 1
:lol: :lol:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 okt 2012, 22:24

@neo mozes ti nekad doc na ovu temu da nesto pozitivno napises o Citiyu?
Keep walking.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.