Vazno je da je Bayern zabio gol iz opsajda Fiorentini, ali zato totalno je nebitno kako je Barcelona prosla Chelsea, to zahvalite ovom covjeku

Isto tako je mnogo puta prosla sa najvecim rivalom ne kaznjeno.
Druga stvar, Barcelona mi je jako drag klub i jako ga cijenim, trenutno po igrackom kadru daleko najkvalitenija ekipa, ali molim te nemoj mi kvariti dojam o pravim Baceloninim navijacima, kao sto ti rece Barcelona ima bruku i bruku navijaca(mozda i najvise, ne znam tacnu informaciju) ali zaboravio si nesto napomenuti a to je da su to sve novopeceni navijaci (koji su poceli navijati za Barcelonu prije MAXIMALNO 5godina) A znamo svi razlog pa eto oni igraju najljepsi fudbal,osvajaju dosta trofeja, i hajde da pocnemo da navijamo za takav klub :lol:Pola ih i ne prate fudbal ali ipak su navijaci. A svi znamo kako su ti navijaci poceli navijati tako ce ih i vrlo lako zaboraviti i mozda poceti za City navijati, to su nikakvi navijaci a ti mi po svojim ponasanjem upravo licis na ove "NOVOPECENE" navijace.I super ja navijam za najaci klub na svijetu hajmo sad ove ostale provocirati koji su nekad trpali Barcelonu, a u to vrijeme pola vas nije znalo za Barcelonu.Po tvom je Kina veca reprezentacija od Spanije zato sto imaju vise navijaca
Treca stvar, kada cemo porediti Bayern i Barcelonu, po historiji, Bayern je jedna velika institucija za Barcelonu, i tu je kraj price.
Cetvrta stvar Bayern nema zvijezde?
Ribery, za kojeg ti kazes da je nikakav igrac
Robben, igrac koji ima dosta problema sa povredama ali uprkos tome vracao se dosta puta i svaki put je bio jaci i jaci, igrac koji je prosle godine bio najzasluzni za igranje finale Lige Prvaka.
Lahm, top pet bekova na svijetu
Muller, kako ga je ono nazvao neki Maradona(koji nije ni u top10 igraca svih vremena
Svajni, isto tako dok nije potpiso novi ugovor, Man-utd, a bgm i Real tj. Mourinho je bio zaljubljen u njega, cijena sitnica 50M, ali opet kazem nije Bayern mali klub da pusta najbolje igrace.
Neuer, i on je nikakav golman jel tako
Ukoliko te jos sta interesuje, o ovim zvijezdama udzes na wikipediu i procitas sve sto te interesuje, jer mi je fakat mrsko pisati, o njihovim uspijehima itd.Sve ove igrace bi svaki klub na svijetu pozelio imati, i ti kao neki veliki fudbalski znalac dosao na forum i pisati kako Bayern nema velikih imena i igraca.
A peto, govoriti kako ovaj moj cikac na avataru(znam, da ne znas ko je) to je Gerd Muller, Sammer,Rummenige,Becekenbauer,Effenberg,Kahn itd itd itd do sutra bi mogao nabrajati, govoriti za njih da nisu nikakvi igraci, govori sve o tvom ne znanju i ne zrelosti.
Sto se tice ekonomije to nije moje podrucje to cu prepustiti vama, vi ste mnogo educirani sto se toga tice, koliko imate zavrsenih razreda 8 + 3
Veliki pozdrav tebi i svim novopecenim Barcelonim navijacima