Zvjezdan Misimović

Hasselbaink
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Hasselbaink » 21 jun 2014, 05:33

Ponos Torina je napisao/la:
drummer je napisao/la:Da protiv Argentine nismo imali Misimovica poslije autogola bi nas uhvatili u masineriju i do kraja utakmice bi nas tesko osramotili.
Naravno,to nezrela djeca ne razumiju.
Stari majstor je uzeo stvari u svoje ruke,smirio igru,nije im dozvolio da se razmasu,izborio nekoliko prekrsaja i na taj nacin kupio nam vrijeme da se pregrupisemo.
Protiv Nigerije ce pogotovo biti vazan jer ce trebati obuzdati njihovo jurcanje i divlju trku i razvuci ih,ko to moze bolje od Misketa.
:rol: :rol: :rol: ko je ba sta smirio ukrao 2 lopte(hajmo mu spomenik dici)da nije bilo Besica i Pjanica da ganjaju Argentince po sredini i da odbrana nije bila pri sebi u tom periodu posle autogola fasovali bi smo 3 komada...Dizete nesto Mismovica koji igra u Kineskoj ligi,covjek koji nemoze pretrcati 10 metara a da ne zastane,pa pogledaj kako Totti trci sa svojih 37-38 godina...

Misimovicu svaka cast za ono sto je uradio za Reprezentaciju dok je igrao u ozbiljnim klubovima i dok je bio u formi(pravog sportiste) a ovo na sta sada lici je cirkus da je toliko dobar nebi otisao u Kinu nego bi igrao u nekom timu iz Lige petice...Njegov profesionalizam ga je doveo tu gdje sada jeste u Kinu,sutnut je iz Galate,sutnuli ga iz Dinamo M.

Samo usporava igru kompletnog tima,to sto jednom u 70 minuta ubaci jednu loptu kako treba i sto pojedinci svrsavaju na taj pas sledecih godinu dana to je druga stvar...Njemu vise nije mjesto u prvih 11,stare zasluge su stvar proslosti...

Pegla loptu bez ikakve potrebe,nije u stanju odigrati pas iz prve nego mora postavljati svoju g.uzicu i ici izmedju 2 igraca i peglati loptu i dalje dok drugi masu rukama i nogama da su slobodni.
Pod 1. Besic (defenzve midlfildier) znaci uloga da presjeca lopte ,pravi prekrsaje,da je uvijek iza loptze u odbrani , da bude treci half ispred half linije, napravi sto brzi protok lopte.. i ostalo sta se otvori...2.Miralem(wolrd class) depline playmeker uloga da poveze linije u igri od halfova, bekova, krila amc i spica...sto znaci da su ove dvije kljucne pozicije bile u igri...da nisu funcionisale mi bi dobili peticu , a mozda i vise... ali jesu i svaka im cast ja bi im dao najvise ocjene njih dvojici.. i u sljedecim utakmicama sve ce zavisi od njih dvojice ...ako oni progule i mi cemo skupa s njima ..
3.Zvjezdan Misimovic covijek sa najvise nastpaa u drzvanom dresu svih vremena , covijek koji je temelj ove genracije igraca,covijek koji je prvi asistent svih vremena reprezentacije , covijek koji je drugi strjelac svih vremena reprezentacije ...covijek koji od prve lopate zabodene u temelje ove genracije bio kljucni oslonac..Sjecam se mi pobjedili slovacku u slovackoj i dolazim na kafu ujutro da svi saberemo utiske i sigurno sam u ta dva dana poslje utakmice pricao s 25 ljudi o utakmici i svi su rekli da vise nema mjesta za njega u reprezentaciji da treba da bude na klupi , zeldac mi se prevrco, tada sam svatio koliko smo nezahvalni bolesni sami od sebe ,ali staces takvi smo dok ne izgubimo ne razumijemo.Jest spor,jest djeluje tromo..jest i to da pri svakom kontaktu ima dva dodira minimalno s loptom.Ali isto je istina da edin ni jednom nije trcao iz half linije ,nego se cjelo vrijeme izvlacio napolje, jedino je izet jednom utrcao i ovaj je pokusao ,zera je falila ali nije proslo ..igrao je odbranu koliko god ti htio priznati , ja sam gledao i znam da jeste , povezivao je linije cjelo vrijeme , imali smo protok lopte cist ... mi ne igramo brz nogomet , naprotiv igramo slow , tako s njim , i bez njega nasa igra nece biti brza ...mozda ce dobit ili izgubit na drugim aspektima,ali u nogometu postoji hijerarhija , kao u porodici ...pogotovo u reprezntativnom nogometu..tako da igrac s brojem 10 se ne mjenja ...nego izlazi kad je njemu kurcu cejf ..jednom je to pokusao selektor da uradi(na utakmici s bjelorusijom) i svatio da je on tu 2 godine , a ovaj cjeli svoju karijeru. Mene nervira Velid Spaho i Muhamed Konjic..Velid zbog svog brdanskog glasa i nepoznavanja materije , a Muhamed sto u trenucima kad iz petinih zila pa do mozga ja imam leptire u stomaku i adrenalim me puca on prica gluposti. Veceras sta god da bude mora se dalje ,a momke dirat ..a pogotovo Zvjezdana ,Miralema, Asmira,Edina, Emira mogu samo oni sto im je plicak sudbina..Cao,Zdravo :salut:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2014, 06:41

Hasselbaink je napisao/la:3.Zvjezdan Misimovic covijek sa najvise nastpaa u drzvanom dresu svih vremena , covijek koji je temelj ove genracije igraca,covijek koji je prvi asistent svih vremena reprezentacije , covijek koji je drugi strjelac svih vremena reprezentacije ...covijek koji od prve lopate zabodene u temelje ove genracije bio kljucni oslonac..Sjecam se mi pobjedili slovacku u slovackoj i dolazim na kafu ujutro da svi saberemo utiske i sigurno sam u ta dva dana poslje utakmice pricao s 25 ljudi o utakmici i svi su rekli da vise nema mjesta za njega u reprezentaciji da treba da bude na klupi , zeldac mi se prevrco, tada sam svatio koliko smo nezahvalni bolesni sami od sebe ,ali staces takvi smo dok ne izgubimo ne razumijemo.Jest spor,jest djeluje tromo..jest i to da pri svakom kontaktu ima dva dodira minimalno s loptom.Ali isto je istina da edin ni jednom nije trcao iz half linije ,nego se cjelo vrijeme izvlacio napolje, jedino je izet jednom utrcao i ovaj je pokusao ,zera je falila ali nije proslo ..igrao je odbranu koliko god ti htio priznati , ja sam gledao i znam da jeste , povezivao je linije cjelo vrijeme , imali smo protok lopte cist ... mi ne igramo brz nogomet , naprotiv igramo slow , tako s njim , i bez njega nasa igra nece biti brza ...mozda ce dobit ili izgubit na drugim aspektima,ali u nogometu postoji hijerarhija , kao u porodici ...pogotovo u reprezntativnom nogometu..tako da igrac s brojem 10 se ne mjenja ...nego izlazi kad je njemu kurcu cejf ..jednom je to pokusao selektor da uradi(na utakmici s bjelorusijom) i svatio da je on tu 2 godine , a ovaj cjeli svoju karijeru. Mene nervira Velid Spaho i Muhamed Konjic..Velid zbog svog brdanskog glasa i nepoznavanja materije , a Muhamed sto u trenucima kad iz petinih zila pa do mozga ja imam leptire u stomaku i adrenalim me puca on prica gluposti. Veceras sta god da bude mora se dalje ,a momke dirat ..a pogotovo Zvjezdana ,Miralema, Asmira,Edina, Emira mogu samo oni sto im je plicak sudbina..Cao,Zdravo :salut:
Živio ti meni još hiljadu godina :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2014, 09:34

:salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 21 jun 2014, 17:29

Ja smijem u neku paru da ce Miske asistirati veceras, najmanje jednom.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 jun 2014, 17:37

Miske, pa vrijeme je da zabiješ, majka mu stara ..

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 21 jun 2014, 18:02

BiH 1
Penal - Da
Miske gol

:bih:
FORZA MARŠAL !!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 jun 2014, 01:55

FLOPINO, NOSI SUSICA VIRTUALA I CALCIA SA SOBOM STO DALJE OD BOSNE!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 22 jun 2014, 02:01

Ovom prdonji starom (izvinjavam se na izrazu, ali savršeno ga opisuje) zahvaliti za ovih osamdesetak utakmica i poslati u zasluženu penziju. Cijelo drugo poluvrijeme smo sa igračem manje radi njega, radijus kretanja k'o šestar. Igrač poteza, yea right :urnebes: Jeb*o vas on i milijardu Kineza.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 02:04

YEBO VAS "JEDAN POTEZ" I VASA SRANJA. COVJEK NE IGRA OZBILJAN NOGOMET 5 GODINA A NAMA VODI KOLO. Sramota. Nula od igraca trenutno. Stilic mu moze bit profesor. Uz to gusi Pjanica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jun 2014, 02:05

I njegovo i Spahino je proslo
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 22 jun 2014, 02:08

Cartman je napisao/la:YEBO VAS "JEDAN POTEZ" I VASA SRANJA. COVJEK NE IGRA OZBILJAN NOGOMET 5 GODINA A NAMA VODI KOLO. Sramota. Nula od igraca trenutno. Stilic mu moze bit profesor. Uz to gusi Pjanica.
bravo,pjanic jednostavno nemoze da dodje do svoje igre uz misketa,uz to miske nema kondicije za 20 min.a kamoli 90,i jos ga ovaj drzi zbog jednog poteza.cccc spaha,i miske game over
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 22 jun 2014, 02:09

on je podvalio sto je trebao... da priznase go, sad bi bio bog i batina...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 02:11

crvenobijeli je napisao/la:
Cartman je napisao/la:YEBO VAS "JEDAN POTEZ" I VASA SRANJA. COVJEK NE IGRA OZBILJAN NOGOMET 5 GODINA A NAMA VODI KOLO. Sramota. Nula od igraca trenutno. Stilic mu moze bit profesor. Uz to gusi Pjanica.
bravo,pjanic jednostavno nemoze da dodje do svoje igre uz misketa,uz to miske nema kondicije za 20 min.a kamoli 90,i jos ga ovaj drzi zbog jednog poteza.cccc spaha,i miske game over
Ma ovakvi igraci mogu samo jos u nas igrat. Nije mogao prismrdit u Rusiji i Turskoj, ali eto mi pametni i znamo da covjek koji ne moze da hoda treba igrat jer ima "jedan potez". Yebo te jedan potez za 90 minuta. Covjek ne moze da dise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 jun 2014, 02:18

Nije on kriv sto ne zna, kriv je onaj sto ne vidi da on ne zna i ovi sljepci sto ga stalno guraju u prvih II na forumu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 22 jun 2014, 02:24

Ima radijus kretanja ko brisać od fiće

Al nije on kriv kad ima tele na klupi koje ga ne zna na najbolji način iskoristit :evil:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

emir_

Post Postao/la emir_ » 22 jun 2014, 02:27

da ponovimo za ovu balavurdiju debilnu
Micron je napisao/la:on je podvalio sto je trebao... da priznase go, sad bi bio bog i batina...

MISKE HVALA TI NA SVEMU, NIKAD NEĆE BITI ZABORAVLJEN
4-IN-A-ROW

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 22 jun 2014, 02:27

DonCorleone je napisao/la:Nije on kriv sto ne zna, kriv je onaj sto ne vidi da on ne zna i ovi sljepci sto ga stalno guraju u prvih II na forumu.
Sad će doći neki bubuljičar i reći - Znaš ti buraz ko je Miske, on te loptom u obrvu pogodi. :urnebes:
Ovakvih igrača nema više u modernom fudbalu, možemo ih naći na poligonu jedino. Imam jednog jarana sa termina, ovako isto guzičav, gradi se kao i on, a tek što zna podvalit' loptu.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 jun 2014, 02:30

Hombre je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Nije on kriv sto ne zna, kriv je onaj sto ne vidi da on ne zna i ovi sljepci sto ga stalno guraju u prvih II na forumu.
Sad će doći neki bubuljičar i reći - Znaš ti buraz ko je Miske, on te loptom u obrvu pogodi. :urnebes:
Ovakvih igrača nema više u modernom fudbalu, možemo ih naći na poligonu jedino. Imam jednog jarana sa termina, ovako isto guzičav, gradi se kao i on, a tek što zna podvalit' loptu.
Niko sretniji da sa sobom povede ove neznalice sa foruma i Susica najveceg epic fail-a od trenera u modernoj historiji nogometa.

Mada gore su ove neznalice sa foruma.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jun 2014, 02:30

Ljudi jel vi ne vidite kako se igra fudbal danas ?
Trka, Trka , Trka pa onda sve ostalo.
Ako ne mozes doprinositi ekipi svih 90 minuta nisi za prve postave.
Miske i Spaha su prvi koji bi trebali da ispadnu iz prve postave i ustupe mjesto nekom mladom, jakom, borbenom..
Cim nas je Besic sve kupio ?
Miske jeste igracina i savrsen playmaker za reprezentaciju, ali zenit karijere kad prodje dolazi do opadanja.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jun 2014, 02:31

Kako imate obraza da krivite ovog čovjeka?

Debil od selektora ga stavio na LIJEVOG VEZNOG, hej Zvjezdan Misimović, koji sa 25, nije mogo igrati tu poziciju, a kamo li sad, igra upravo to na Svjetskom prvenstvu :lol: Bravo Pape magarčino!

I opet je namjestio gol. Licemjerni ste u jako velikoj mjeri. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.