Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Saurman
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Saurman » 16 mar 2014, 00:22

Virtu4l je napisao/la:slika
Krunski dokaz njegove nesposobnosti.Milion opcija a on je morao odabrati najgoru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 16 mar 2014, 00:22

Virtual kako ne shvataš da te niko ne uzima za ozbiljno i da zapravo ne ostvaruješ svoj cilj.Pljuješ po Spahiću trudeći se da ga omalovažiš na bilo koji način a nećeš ili jednostavno nisi kapacitet da shvatiš da na taj način samo dižeš Spahića u očima mnogih...

I onaj prilog što si uradio za FTV o reprezentaciji, u kojem se pljuje Spahić, stvarno jadno... :mrgreen:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 16 mar 2014, 00:24

Ima i ono kad mu Mesi protura loptu kroz noge.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 mar 2014, 00:24

Da je Opancic stavio Begovica protiv Albanije, al on izabra raspalog Hasagica.

Vjerovatno Virtu4l misli da je to bilo naredjenje Spahe

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 16 mar 2014, 00:27

BeyKopites je napisao/la:Virtual kako ne shvataš da te niko ne uzima za ozbiljno i da zapravo ne ostvaruješ svoj cilj.Pljuješ po Spahiću trudeći se da ga omalovažiš na bilo koji način a nećeš ili jednostavno nisi kapacitet da shvatiš da na taj način samo dižeš Spahića u očima mnogih...

I onaj prilog što si uradio za FTV o reprezentaciji, u kojem se pljuje Spahić, stvarno jadno... :mrgreen:
Pa kad je loš, mora ga se kritikovat. Ono u Francuskoj što je uradio kako rekoše kolege prethodno je vrh gluposti, pa mogao je i kaficu iz džezve popit pa ustat pa nabit loptu na 14 red u tribinima, al jok, on petlja s njom.

Svaki racionalan čovjek i ljudi koji analitički pregledaju svakog pojedinca u toku meča uzimaju zaozbiljno vrituelnog
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 16 mar 2014, 00:38

nedim93 je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:Virtual kako ne shvataš da te niko ne uzima za ozbiljno i da zapravo ne ostvaruješ svoj cilj.Pljuješ po Spahiću trudeći se da ga omalovažiš na bilo koji način a nećeš ili jednostavno nisi kapacitet da shvatiš da na taj način samo dižeš Spahića u očima mnogih...

Pa kad je loš, mora ga se kritikovat. Ono u Francuskoj što je uradio kako rekoše kolege prethodno je vrh gluposti, pa mogao je i kaficu iz džezve popit pa ustat pa nabit loptu na 14 red u tribinima, al jok, on petlja s njom.

Svaki racionalan čovjek i ljudi koji analitički pregledaju svakog pojedinca u toku meča uzimaju zaozbiljno vrituelnog
Nedim,jesi li to ti?Kakav je ono sramotan prilog sinoc? :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 mar 2014, 00:41

BeyKopites je napisao/la:.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 16 mar 2014, 00:45

drummer je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:

Nedim,jesi li to ti?Kakav je ono sramotan prilog sinoc? :mrgreen:
Samo objektivno i u kost.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 mar 2014, 01:17

Saurman je napisao/la:
Krunski dokaz njegove nesposobnosti.Milion opcija a on je morao odabrati najgoru.
Da, vjerovatno je racunao kako ce sudija "svirati" penal izvan 16 :roll:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 mar 2014, 01:19

gringobih je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Da, vjerovatno je racunao kako ce sudija "svirati" penal izvan 16 :roll:
Zanimljivo da sad branis Spahica, a tu istu scenu si nabijao Spahicu na nos, ali jos zanimljivije, sve dok se nije usprotivio tvom "omiljenom" selektoru.
Koja dvolicnost.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 mar 2014, 01:28

emir79 je napisao/la:Zanimljivo da sad branis Spahica, a tu istu scenu si nabijao Spahicu na nos, ali jos zanimljivije, sve dok se nije usprotivio tvom "omiljenom" selektoru.
Koja dvolicnost.
Zasto ne bih bio na strani onog koji je protiv zla, nepotizma, seljakluka itd????
Ja dvolican???? Nemoj molim te...Ako iko ima stav ovdje to sam ja.... ;)
A kad sam ja to "napadao" Spahica???? Da nisi pomjesao sa Pjanicem baletanom??
Ja kako se sjecam da sam izrazavao neke sumnje ali stav prema Spahi :? :?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 16 mar 2014, 02:50

Kriv za nepostojeci penal i zato nismo osli na ep... kako te nije stid spaha :lol: :roll:

Batko
Kontakt:

Emir Spahić

Post Postao/la Batko » 16 mar 2014, 03:01

Kako nepostojeći? Dosuđen je penal u 78 min i Nasri ga je zabio a Spahic skrivio!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 16 mar 2014, 03:04

Batko je napisao/la:Kako nepostojeći? Dosuđen je penal u 78 min i Nasri ga je zabio a Spahic skrivio!!!

Za tebe jeste penal i sigurno si uzivao kad je penal sviran ;)

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 16 mar 2014, 03:26

Poslije gledanja ovog klipa sa FTV, Spaha mi je jos drazi.

Prvih 30 sekundi klipa (ona debela voditeljica) je dovoljno da se vidi sustina priloga.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 16 mar 2014, 03:54

Batko je napisao/la:Kako nepostojeći? Dosuđen je penal u 78 min i Nasri ga je zabio a Spahic skrivio!!!

Amin na tvoju pamet...

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 16 mar 2014, 06:43

bvb je napisao/la:Poslije gledanja ovog klipa sa FTV, Spaha mi je jos drazi.

Prvih 30 sekundi klipa (ona debela voditeljica) je dovoljno da se vidi sustina priloga.
Novinari kako su krenuli okrivice Spahica i Dzeku i za stanje u Bosni, koliko nezaposlenih u Bosni sigurno je Spahic odredjivao ko ce da radi a ko ne, ako ko pokvari atmosferu pred Brazil to ce biti novinari a i Safet Susic koji iznosi njima i sto treba i sto netreba, koliko Safet kontaktira sa novinarima ispada da su oni ti koji biraju ko ce da igra a ko ne jer i prije su se novinari mjesali u rad reprezentacije, ja neznam koga su to Spaha i Dzeko doveli u repku dajte samo jedno ime, a to sto su se sad pobunili neka su, igraci koji su iznijeli teret kvalifikacija i odveli nas u Brazil odjednom nevaljaju, pa sto Safet nije pozivao Hadzica, Tina i ostale koje planira pozvati sto ih nije pozivao u kvalifikacijama nego sad kada su pojedinci odradili sav posao, da to nije slucajno Ibricic slabiji o Tina ma dajte, FTV najgora televizija treba je ukinut a i ostalim novinarima pokazati gdje im je mjesto jer cemo zbog njih dozivjeti katastrofu u Brazilu, jer ako ovako nastave igrace nam neki levati(nevidjeni talenti) u Brazilu

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la bhsport » 16 mar 2014, 07:23

gringobih je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Zanimljivo da sad branis Spahica, a tu istu scenu si nabijao Spahicu na nos, ali jos zanimljivije, sve dok se nije usprotivio tvom "omiljenom" selektoru.
Koja dvolicnost.
Zasto ne bih bio na strani onog koji je protiv zla, nepotizma, seljakluka itd????
Ja dvolican???? Nemoj molim te...Ako iko ima stav ovdje to sam ja.... ;)
A kad sam ja to "napadao" Spahica???? Da nisi pomjesao sa Pjanicem baletanom??
Ja kako se sjecam da sam izrazavao neke sumnje ali stav prema Spahi :? :?
Pusti Emira licemjera, nas par je sralo Spahicu za ovu glupost od početka a ostali ga branili. Sad kako im se zakačio sa tupkom odjednom ne valja i odjednom je kiks igrač. Odjednom se blati i to od trenutka kad je ukazao na nepotizam. I lafo neko licemjer, ona stara ko o čemu **** o poštenju. Emire pročitani ste, ono sto smo pisali potvrdjuje se od strane igrača. Tincek je bio okidač i sad su sve prljave stvari izašle u javnost i neka su. Epilog svega, oduzeti Spahi traku, naci novog selektora nakon SP, jer trenutno imamo najviše novaca možemo dovesti svjetsko ime a ne da držimo bahatog polovnjaka. I prvi prioritet Begica da Hrgoti obeća Brazil.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 16 mar 2014, 08:50

Pozdrav za sve fanove Emira Spahića ;)

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 mar 2014, 08:56

Aplauz za trud. Stvarno, svaka ti čast, valjalo je naći sve te klipove.
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.