ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
što novak oplete po antidoping agenciji... naoružan i spreman je došao na presicu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba li bi jednu sedmicu pauze stavit, Novak a i Federer nisu imali puno snage. Federer je u protekle 2 sedmice igrao finale i polufinale protiv vrlo teski protivnika, dok je Novak igrao finale ali sve su to bil iteski mecevi.MaGiCa je napisao/la:Nazalost, opet se pokazalo da je ocigledno sledece: ako se ne tankuje Bercy, u Londonu svi disu na skrge ili igraju meceve tipa Simon-Monfils, gde svi jedva cekaju da se konacno mec zavrsi umesto da se ide "iz svih cilindara" - jer je to krem tenisa. Ako se nesto ne promeni, stavi nedelju dana pauze ili tako nesto - ili ce Bercy ostati mesto za tankovanje ili ce onaj koji bude igrao posteno u Parizu biti 1 "mrtvo telo" u Londonu.Unofficialpage je napisao/la:Federer tesko ovakom igrom moze proci grupu, mozda mala sreca sto je Delp umoran a Gaske slab a mozda tako prodje grupu i to je vrh. Nazalost.
Sto se tice meca, to je bio 1 cripple fight. Djokovic uzeo na mladost, ali sa nikakvom igrom i sa stanarima u glavi, koji se pojavise sredinom drugog seta. Ipak, ovakvog Djokovica samo Nadal ili Del Potro mogu da dobiju u O2 Areni, a ostali su bez sansi, sto dovoljno govori o "zlatnom dobu" profesionalnog tenisa.
Sad navijat za Novaka da dobije i Delpa i Gaskea a nadati se da Federer moze njih dobit
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Kakav poen Rafe u 6 gejmu prvog seta...Allahu dragi 
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ali kakav mec. Kakav je igrac Stan, ovo je lijek za oci, bravo doktore !
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Lose lose Rafa...ni sjena onog sa US-a.
Servis ne slusa nikako, forehand jos losije.Nije u ovih zadnjih par meceva imao nijedan ja msm winer sa osnovne linije iz FH-a.IO ne radi nikako, jako plitko.DTL jos losije i ne pokusava...cak je i dijagonala pocela popustat
Zasad mu je BH najjace oruzje
Servis ne slusa nikako, forehand jos losije.Nije u ovih zadnjih par meceva imao nijedan ja msm winer sa osnovne linije iz FH-a.IO ne radi nikako, jako plitko.DTL jos losije i ne pokusava...cak je i dijagonala pocela popustat
Zasad mu je BH najjace oruzje
Ma doce Rafa do finala ali umor je primjetan nakon ovakve sezone
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
samosarajvo
- Kontakt:
ali zato 119:38 omjer protiv preostalih 7 
Do kad Stanislase, do kad 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Nadal uopste ni ne trazi viner u ovom mecu,maksimalno je pasivan a opet dosta grijesi.Wawrinka je igrao bolje ali dzaba kad trokira kad ne treba.
Obojica u minusu sto se tice omjera vineri/neiznudjene...valjda bude bolju u drugom setu.
Obojica u minusu sto se tice omjera vineri/neiznudjene...valjda bude bolju u drugom setu.
-
samosarajvo
- Kontakt:
zadnji poen je zeznuo maximalno, ali kakav defensive slajs lob rafe poen prije....samo najveci to mogu !formance je napisao/la:Do kad Stanislase, do kad
LenBias je napisao/la:kakve greske svicarca![]()

Wawrinka kad treba da kapitalizuje situacije protiv Nadala.
Dokle god bude trebalo.formance je napisao/la:Do kad Stanislase, do kad
Stan je nevjerovatno izbalansiran igrač. Po 16 grešaka i sa BH i sa FH strane. 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ne moze Nadal toliko lose da odigra, kako Stan moze da zachokira.formance je napisao/la:Stan je nevjerovatno izbalansiran igrač. Po 16 grešaka i sa BH i sa FH strane.
ili ona druga:
Wawrinkini "choukovi" cine Tipsarevica mentalnim dzinom ATPa.
Nadal okom Wawrinka 'chokom'

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ili sto bi Mitar Miric rekao:
Choukuj mi danas vise nego juce, a manje no sutra i sve tako redom...
nek chouka ostane u tebi, da mi chokash i sa kosom sedom...
Choukuj mi danas vise nego juce, a manje no sutra i sve tako redom...
nek chouka ostane u tebi, da mi chokash i sa kosom sedom...
E za tu još nisam čuo.

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
opet se izgubio evo
kakav kreten smotani
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Voli Rafa da buba Svicarce :Kafa:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
'Stan the girl' 
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.