AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

baresi#6
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la baresi#6 » 31 jul 2011, 17:26

Monolog je napisao/la:Galliani potvrdio da Milan nema novca za dovođenje Kake i Fabregasa, tako da je isključeno njihovo dovođenje ovog ljeta.
pazi sad ovu računicu. kaka je odigrao malo utakmica za real otkad je potpisao za taj klub. plaća mu je 10m eura godišnje+porezi državi možda nekih 4-5m (u italiji 100% porez na platu), znači on bi real za 4-5 sezona mogao koštati 60-70m samo plate+65m eura za transfer što su bolesne cifre čak i za real s tim da je on sklon povredama a real objektivno nema niti vremena na čekanje niti specijaliste kao što ih to milanello igra. za real najpametnije bi bilo da ga pokušaju prodati u city ili psg, eventualno neki drugi naftaški klub jer je neodrživ njegov ostanak. njegovo je srce u milanu i vjerujem da bi ćelo mogao nešto na rate da smulja ili da ga berlusconi pogura sa 20m eura jer je njegov miljenik i dan danas i dovede ga da završi karijeru ovdje, eventualno u sao paolu. na taj način real je koliko toliko spasio gubitke jer sve što je kaka više u realu to više košta špance. jedino sad da kakin pohlepni otac koji ga je i prisilio u real bosco leite bude zahtjevao ogromnu platu onda od deala nema šanse jer bi mu ovaj management milana dao max 5-6m možda čak i manje s obzirom da ibra kao najbolji igrač ima 8m platu. ne treba biti einstein da se shvati da je real ovdje pojeo ****.

@tony-mortale slažem se. ta pozicija trequartiste ili kreatora igre veoma je osjetljiva i dobro bi bilo kad bi se taj x koliko toliko uigrao do početka sezone a ne da dođe krajem augusta i odmah ga bace u vatru bez uigravanja s timom. poznavajući gallianija mr. x je izmišljen lik a od 5-6 kandidata koje se vezuju uz milan doći će onaj koji bude najpovoljniji prema gallianijevoj procjeni ;)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jul 2011, 17:48

baresi#6 je napisao/la:poznavajući gallianija mr. x je izmišljen lik a od 5-6 kandidata koje se vezuju uz milan doći će onaj koji bude najpovoljniji prema gallianijevoj procjeni ;)
znači doće najjeftiniji, a ako je nekom od njih slučajno istekao ugovor onda je on X :lol:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 31 jul 2011, 17:59

nešto kontam da je rui costa iz najboljih dana ili boban u ovom timu :shock:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 31 jul 2011, 18:28

baresi#6 je napisao/la:nešto kontam da je rui costa iz najboljih dana ili boban u ovom timu :shock:

To je moj igrac Rui Costa ..... ;) zato sam kuzio da ce onaj mulac Zampparini prodati Pastorea Milanu cccc koji glupson

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 31 jul 2011, 20:28

Montolivo + Motta/Fabregas/Kaka/Ganso/Schweini = ja prezadovoljan ;)

Evo čitam poslato 40 miliona EURA za Fabregasa :? ... Patka ;)

Guardiola izjavio " Ne treba mi Fabergas, imam T.Alcantaru "

Galliani izjavio " Mister X nije igrač koji je već na TOP razini " ...
Milan collects from television rights to 73 million euros, Barcelona 153 million: this is the problem. "
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jul 2011, 20:43

ma kakvav fabregas, izgleda da je ipak dogovorio sa barcelonom,
a sky javlja da je moguća zamjena igrača s juventusom casano za amaurija :roll: koji bi to flop milana bio, a još bi drastično pojačali rivala, nadam se da je patka.
didac vila izgleda ipak nije zadovoljan što je vraćen u espanjol na posudbu, nije mu jasno zašto mu alegri nije davao šansu.
spominje se aquilani kao mogući mister x, ako tako bude biću više razočaran nego da nikoga ne dovedu

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 31 jul 2011, 22:11

Nisam nesto previše pratio temu omiljnog kluba.Ko nas je pojačao osim Taiva i Mexesa? Ja u opšte se ne uzdam u taj famozni mister X,to su izgleda šuplje priče.
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 31 jul 2011, 23:37

Švabo je napisao/la:Nisam nesto previše pratio temu omiljnog kluba.Ko nas je pojačao osim Taiva i Mexesa? Ja u opšte se ne uzdam u taj famozni mister X,to su izgleda šuplje priče.
dosli su jos i Stephan El Shaarway (valjda se tako pise), mladi napadac ustvari vise krilo, Paloshi vracen iz genoe, zatim ricardo fereira iz porta, stoper 18 god.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 avg 2011, 01:33

Kako vam se više da čitat ove medijske,mahalske zavrzlame...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 01 avg 2011, 01:52

Joj Gallianija i njegovog mister x i njegovih lazi i petljanja.....treba prespavat do 1 septembra i vidjet sta je napravio...

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 01 avg 2011, 09:25

Balotelli izjavio - "I'm not well in Manchester, I do not like the city. - He said in Supermario an exclusive interview to "Sky Sports" - With the coach and with his companions I'm fine, but you can not have everything ... If I miss London? No, I miss my home, Milano. I miss my family and my friends, but I think this experience as a growth on a personal level. If I stay at City until the end of the contract? I do not know, now I'm here, then we'll see. Milan? It 'a great company, one day he will speak. "

GOOGLE TRANSLATE JE OVO ODRADIO ! MRSKO MI BILO PREVODIT :P
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 01 avg 2011, 10:00

Preminuo bivši golman Milana Andrea Pazzagli
Bivši golman Milana i Rome Andrea Pazzagli preminuo je u nedjelju u 52. godini od posljedica srčanog udara.

Andrea Pazzagli
Pazzagli je igrao u brojnim talijanskim klubovima, a vrhunac karijere je doživio od 1989. do 1991. kada je bio golman Milana s kojim je osvojio i Kup europskih prvaka. Branio je i za Bolognu, Udinese, Perugiju, Ascoli, Romu.

Nakon završetka igračke karijere 1996. radio je u Milanu i Fiorentini kao trener golmana, a istu je ulogu od ove godine obavljao i u talijanskoj nogometnoj reprezentaciji.

Njegov najstariji sin Edoardo (22) krenuo je očevim stopama i danas je golman Fiorentine.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 01 avg 2011, 13:00

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, De Sciglio (52), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Gattuso, Seedorf, Van Bommel, Valoti (57), Cassano, Ibrahimovic, Paloschi (43), Pato, Robinho.

Pozvani za mec sa Interom !
-RIVALDO-

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 01 avg 2011, 14:10

ahmad_tz je napisao/la:
Švabo je napisao/la:Nisam nesto previše pratio temu omiljnog kluba.Ko nas je pojačao osim Taiva i Mexesa? Ja u opšte se ne uzdam u taj famozni mister X,to su izgleda šuplje priče.
dosli su jos i Stephan El Shaarway (valjda se tako pise), mladi napadac ustvari vise krilo, Paloshi vracen iz genoe, zatim ricardo fereira iz porta, stoper 18 god.
Zaboravi Marokanca.Znači to je to.Ma opusteno imaćemo opet respektabilan sastav koji može napasti titulu,Liga prvaka je i dalje velik zalogaj za ovaj tim,bez dva-tri vrhunska pojačanja tipa Fabregas,Ganso i Hamšik nema priče o Ligi prvaka.
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 avg 2011, 14:40

Warrick je napisao/la:Joj Gallianija i njegovog mister x i njegovih lazi i petljanja.....treba prespavat do 1 septembra i vidjet sta je napravio...

Pa UPRAVO o tome ja pricam, a ovdje sve neke loze i svakodnevne nove medijske zavrzlame... Bas nam je dosadno izgleda!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 01 avg 2011, 15:07

Boateng_27 je napisao/la:Balotelli izjavio - "I'm not well in Manchester, I do not like the city. - He said in Supermario an exclusive interview to "Sky Sports" - With the coach and with his companions I'm fine, but you can not have everything ... If I miss London? No, I miss my home, Milano. I miss my family and my friends, but I think this experience as a growth on a personal level. If I stay at City until the end of the contract? I do not know, now I'm here, then we'll see. Milan? It 'a great company, one day he will speak. "

GOOGLE TRANSLATE JE OVO ODRADIO ! MRSKO MI BILO PREVODIT :P
pogresno ti je odradio.. Balotelli izjavio da mu nedostaje dom, Brescia a ne Milan..

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 01 avg 2011, 17:53

Taj klovn nam pogotovo ne treba.
Ganso il Kaka, to je to.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 avg 2011, 18:31

senad_flamin je napisao/la:Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, De Sciglio (52), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Gattuso, Seedorf, Van Bommel, Valoti (57), Cassano, Ibrahimovic, Paloschi (43), Pato, Robinho.

Pozvani za mec sa Interom !
odletjeli su za peking već, al nije mi jasno otkud taiwo da je pozvan kad su rekli da nema pravo nastupa, mada je glupo da zbog suspenzije u francuskoj ne igra talijanski super kup, nadam se da će ipak igrati antonini je preloš

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 01 avg 2011, 21:56

I ova Genova se nešto stisla ove godine :lol: Mogli su vala kupiti nešto kvalitetno, pa proslijediti ovamo :)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 avg 2011, 22:56

Amaurija iz Juventusa :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.