Champions League 2014/15

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Ko će biti novi prvak Evrope?

Barcelona
76
45%
Juventus
92
55%

Ukupno glasova: 168

jestamaji
Kontakt:

Re: Champions League 2014/15

Post Postao/la jestamaji » 07 jun 2015, 23:24

trebalo mi je par sati da skontan da je ovo na majici broj 3. pola dana sam se pito šta je dizajner htio da kaže. užasan dizajn :mrgreen:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 jun 2015, 23:30

Romariooo je napisao/la:......blablabla kroz plavocrvene naočale........
čovječe dozovi se, barca je zasluženo pobijedila, osim ovo malo u finalu oni se godinu dana nisu oznojili ... elem dedo svaka čast. najčišći treble ikad. ali budi barem 1% realan, tvoji postovi su besmisleni, ti samo nabrajaš pro barca argumente i zatvaraš oči pred svemu drugome. jesi li se možda upitao šta bi bilo da je turčin svirao penal na pogbi kod 1.1 ? o tome u tvojoj analizi nema ni pomena. elem razmisli malo koliko ima smisla to jednostrano veličanje barce! :wave:

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 07 jun 2015, 23:56

Derdiyok je napisao/la::tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

slika
Igrac koji nema trzisnu vrijednost.Covjek je hirurg! :bow:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 08 jun 2015, 00:00

Romariooo je u pravu. Šta bi bilo da je svirao penal za Barcelonu kod ruke ? Šta bi da je ovo, šta bi da je ono ?!... Čovjek je samo analizirao ono što se realno desilo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 jun 2015, 00:10

Rajaz je napisao/la:slika
Gospoda :tokralju:
Pogba je napisao/la:
madridist je napisao/la:sesto
Omjer 2-6. :|
Kada pogledaš, jedan Juventus ima isto titula kao Notingham Forest i Benfica, a jednu više od Zvezde i Chelsea, uz sav respekt. :facepalm:
Ko je sretan ni u hali nije gladan.
Od iduće sezone u istom redu sa Chelseaem :zviz:

Nego,izgleda da sam jedan od rijetkih koji misli da ovo sinoć u finalu Barcelona i nije uzela toliko dominantno koliko se piše.Zasluženo svakako,ali daleko da je bilo nekakve šetnje i rutinske pobjede.Kako god,najbitnije je da je rekord oboren.

Izbori :kafa:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 jun 2015, 00:17

Rajaz je napisao/la::tokralju:

slika

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
kako je izvadio ova dva gola, ja ne mogu da vjerujem :o :shock: posebno onaj šut Alvesa, gdje je bio totalno na krivoj nozi i odbranio u fazonu rukometnog golmana :o :tokralju: posra nam se po extra akciji sa ovom odbranom, bio bi to jedan od najljepših golova u finalima LP....nije normalan, yebo sebe

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 jun 2015, 01:07

jestamaji je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:......blablabla kroz plavocrvene naočale........
čovječe dozovi se, barca je zasluženo pobijedila, osim ovo malo u finalu oni se godinu dana nisu oznojili ... elem dedo svaka čast. najčišći treble ikad. ali budi barem 1% realan, tvoji postovi su besmisleni, ti samo nabrajaš pro barca argumente i zatvaraš oči pred svemu drugome. jesi li se možda upitao šta bi bilo da je turčin svirao penal na pogbi kod 1.1 ? o tome u tvojoj analizi nema ni pomena. elem razmisli malo koliko ima smisla to jednostrano veličanje barce! :wave:
to su ti forumski strucnjaci koji ispadaju smijesni kad pocnu vaditi neke argumente iz naftalina

prvo smijesno je reci da ja velicam barcu kad govorim samo realne stvari,aj kad prije utakmice predvidjam da cemo nekoga zgaziti, i zgazimo ga,al kad poslije utakmice govorimo o onome sto smo svi vidjeli,i neko kaze preuvelicavam,onda je to narocito smijesno

druga stvar, presmijesno je to da govorim jednostrano,ja sam fino pobrojao sve sto je juve uradio, al ako je juve malo toga napravio jesam li ja tu budala. jesam li ja budala zato sto je to limitirana ekipa ciji mozak igre je olinjali pirlo koji je igrac manje,pa to je kao kad bi sad kod nas igro ronaldinjo i mi se kleli u njega,da ne govorimo o xaviju koji sjedi na klupi a bolji i mladji od pirla, ili sam mozda budala sto se tevez vuce ko prebijena macka po terenu, ili sto je juventus u 90 postoutakmice bio podredjen, u ostalih deset posto ravnopravan

a smijurija je argument penal nad pogbom da je sviran, penal koji nije postojao uopste i to da se svira poslije nesviranog cistog penala za barcu i zasluzenog crvenog vidalu

zbog ovakvih nisam zadovoljan nasom igrom sinoc, stvorili smo slovom i brojem 15 izglednih prilika a dali samo tri gola, 5 ili 6 komada smo morali dati, dosta se promasivalo, , oklizivalo u presudnom momentu,pike je imao extra priliku,alves, messi, suarez dvije, neymar tri, moralo se iskoristiti barem pola od toga i nabiti zabare i osramotiti ih do bola i da onda stidljivo mozemo reci da smo eto bili malo ko dominantni ako se slazu kolege hejteri

ja sam prije tekme da juventusu deset posto sanse i zahebao se jer realno puno sam im dao, barca nije igrala maximalno ka sto zna, prije svega msn trio nije bio na svom nivou u zavrsnici, zato smo samo dva razlike dobili tromi i ostarjeli juve kojeg bi realno sevilja otresla ko seljak slinu,baka bi im uvaljao tri komada kako su bili spori,tromi i pogubljeni
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 08 jun 2015, 01:33

Nisi Romario druze realan uopste... Sinocna utakmica se ne moze nazvati dominacijom vec znatno boljom igom znatno bolje ekipe. Nije Juve otisao sa terena bez da uposli Ter Stegena,bez da gol Barcelone ne ugorzi dovoljno da cista sreca ostavi mrezu netaknutu i na kraju nije otisao sa terena bez postignutog gola.
Morata je momak koji tek polusezonu je starter,Tevez je u zadnje vrijeme jako los i pisao sam o tome vec,Pogba jos trazi formu nakon povrede,Vidal kao puluspic se potpuno orjentisao na defanzivu jer mora(Pirlo),vi ste Xavija na klupi ostavili jer ima boljih i korisnijih da terenu da budu,Juventus to nije uradio sa Pirlom a i sam znas da korisnijh igraca je bilo na klupi itd a sa druge strane imas 11 igraca od kojih je 7-8 u zivotnoj formi i koji su sigurno psihicki navikli na velike utakmice. Barcelona ima Real,ima LP godinama dok Juve toga u italiji nema i nisu sagorili i bili devastirani od Barce nakon ranog gola iz prvog napada vec su se sabrali,poceli igrati malo kvalitetnije i izjednacili. Prije 15-ak dana sam rekao da ne zelim da sreca odluci pobjednika,a mogla je,Juventus je imao dovoljno prilika da ga sreca polsuzi i da pobijede i ja bi slavio titulu al vjeruj da bi me crv nezadovoljsta grickao iznutra jer je boljeg protivnika pobijedila sreca a ne moj tim.
Bolji tim je apsolutno zasluzeno sampion i to je to,nema potrebe praviti mitoloske junake od talentovanih i skupih igraca kakvi igraju u Barceloni. Nema para za koje bi ja prodao Pogbu,ali ako vec mora ici neka ide u Barcelonu jer bi otisao u tim,ne puku instituciju placenika.
Ostavi se prica o hegemoniji,hive mind polubogova,dominacije i slicnog i uzivaj u tituli.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 jun 2015, 01:44

Džaba sve, ovaj @Marvin pametno zbori.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 jun 2015, 01:48

Juve je sinoc dobro pritisnuo i namucio Barcu u drugom poluvremenu....u prvom su trebali primiti još koji gol, ali nije išlo (tacnije Buffon je ta klasa koja ne dozvojavala da se odlijepimo).
Uostalom, igraci Barce i sam Lucho su izjavili nakon meča da je meč bio komplikovan, da se nisu smjeli opustiti ni trenutak, da je Juve timskom igrom poprilicno otupio MSN trio, nisu im dalu puni kapacitet.
Nije to bila laka pobjeda, iako smo imali šansi, posjed i inicijativu...Juve je bio jako opasan iz polukontri i kontri, Alegri je to pokazao i sa Milanom ranije protiv Barce.

Još na to sve, treba pogledati njihove transfere i uporediti sa ostalim timovima....pa to je p.dim kad se uporedi sa transferima Citya, PSG, Čelzija, Reala, Barce, Bayerna, Uniteda...za bagatelu dovedeni igraci....i opet su ljudi došli do finala :thumbup: to je za respekt.

Na pitanje novinara o transferu Suareza i njegovim nastupima, Unai Emery je jednom odgovorio, parafraziram: Ja bi za te pare napravio citav tim :mrgreen:
cinično i zajedljivo, ali poprilicno tacno.

Ali sve to na stranu, Juve ce morati odriješiti ozbiljnije kesu, ako misle ostati u vrhu svijetskog fudbala (do kojeg su teško i zasluženo došli)...jer nema druge opcije u današnjem fudbalu :nene:

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 08 jun 2015, 02:01

Pa očigledno je da ovdje situaciju u Juventusu poznaju samo navijači tog kluba. Juve iz godine u godinu jača, kako rezultatski, tako i finansijski.

Juve i Bayern su jedini od top osam klubova koji posljednjih godina nisu prodali niti jednog svog najboljeg igrača da bi doveo nekog drugog, Real je prodavao, Barca je prodavala, Chelsea isto tako...Bayernu ne računam Kroosa jer je čovjek sam htio da ode.

Zvučat će prepotentno, ali usudit ću se reći da obzirom na ulaganja, odnosno finansijske mogućnosti kluba da Juve možda trenutno ima i najbolju klupsku strukturu. Već su završeni Khedira i Dybala i sigurno su pojačanja.

Juventusu je trebao jedan ovakav rezultat u Ligi šampiona i sada će ga svi gledati drugačijim očima i po meni je samo pitanje vremena kada će se uzeti titula prvaka Evrope. Na kraju se trud, rad, volja i želja uvijek isplate iako nas prati taj maler u finalima. :D

Edit:

Joj tek viđoh ovo što je Romario napisao, ala može čovjek srat, to je nevjerovatno, samo me zanima šta li je pričao nakon sedmice protiv Bayerna ili prošle sezone kad se ni trofej nije uzeo ili u početku sezone kad je bilo loše. :D
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 jun 2015, 02:54

Pomalo :stop:, morate imati neku konstantu u LP pa se tek onda hvalisati takvim stvarima.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 08 jun 2015, 02:58

Cuj ovo prodali najboljeg igraca da bi mogli dovesti novog. Alexis nije bio najbolji igrac, Fabregas nije bio najbolji igrac.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 08 jun 2015, 03:12

messilla je napisao/la:Pomalo :stop:, morate imati neku konstantu u LP pa se tek onda hvalisati takvim stvarima.
Aferim majstore, Juvetini previsoko letite bojim se da vam se to ne obije o glavu. ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 08 jun 2015, 03:52

messilla je napisao/la:Pomalo :stop:, morate imati neku konstantu u LP pa se tek onda hvalisati takvim stvarima.
Nema toga, biće da je dječiji komentar. :kafa:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 jun 2015, 09:35

ovaj marvin je fin forumas al malo brce pojmove, kaze nije bila dominacija nego znatno bolja igra znatno bolje ekipe, pa i ja sam o tome pricao, to ti ga i dodje dominacija

a ovaj drugi zabar fantazija sto proziva, to su u oni slijepi navijaci sto vide samo svoj klub i docaraju ga sebi kako zele i ne vide najosnovnije stvari

ne znam kako ne vide kako im je ekipa prespora,da barca tako igra mi sipali i drvlje i kamenje kako smo spori i nedorasli za neko nadigravanje i velike titulu, ovi se saml hvataju nekih dvije polusanse koje su imali,a pred njihovim golom bilo 15 takvih situacija

jestel vidjeli ovo,kaze juve ima najjacu strukturu,pa sad ono da se ilustrira ta snaga, kaze vec smo doveli kediru, haha,jest igrachin,zbog takvih polovnjaka izgledate spori i nema sanse da parirate barci jos zadugo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 jun 2015, 10:38

Redom su padali šampioni:

Kipra ✔
Holandije ✔
Engleske ✔
Francuske ✔
Njemačke ✔
Italije ✔

Berlin osvojen

slika slika

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 jun 2015, 11:05

podsjeti me ova zabijena zastava na Jorge Lorenza(veliki fan Barce) i njegovu nacin proslave pobjeda :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 jun 2015, 11:24

bilo je jako interesantno kako je pique to sve odradio na kraju ... prvo je odšetao do španskog (pardon, katalonskog ;) ) sektora i pokupio tu zastavu iz prvog reda i odnio je na centar i hladno je zabio tamo, bez mahanja ili sličnih akcija, onda je uzeo makaze i odrezao mrežu (moglo se to puno brže i lakše skinuti ali nije skontao da je dovoljno vođice prerezati, ipak je to fudbaler :mrgreen: ) i onda je otišao ponovo na barcinu tribinu, ovaj puta do kategorije 1 i (uz malo problema sa prebacivanjem maloga preko ograde :mrgreen: ) preuzeo milana od dadilje .. sve lakapo i bez emocija ... vidi se da je to mjesecima planirao :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.