FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

merak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 29 sep 2015, 18:39

fukaratz je napisao/la:solinas nije Mujka nego Mujic i nazalost mi od njega nemamo nista kao ni od Krpica :!: sto se grupe tice vidim neki spominju vodju koji je trenutno u zatvoru i ne vodi navijanje........ ocito ovdje dosta ljudi veze nema o zivotu nit cesto posjecuju stadion, cast izuzetcima :!: bit ce i u grupi radikalne promjene uskoro........kako god na forumu nista necete saznati jer i ovih malo sto zna mudro sute ;) :!:

Povratak otpisanih pa da se opet tresu tribine Tusnja :njanjanja:
samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 sep 2015, 18:43

fukaratz je napisao/la:solinas nije Mujka nego Mujic i nazalost mi od njega nemamo nista kao ni od Krpica :!: sto se grupe tice vidim neki spominju vodju koji je trenutno u zatvoru i ne vodi navijanje........ ocito ovdje dosta ljudi veze nema o zivotu nit cesto posjecuju stadion, cast izuzetcima :!: bit ce i u grupi radikalne promjene uskoro........kako god na forumu nista necete saznati jer i ovih malo sto zna mudro sute ;) :!:
Dobro druze,zar je bas bitno kako sam dao momku nadimak,iz zeze :roll:
Fakat nemogu iscupat info Sto neigra mali,i kada nazovem odredjene osobe,isto,povreda.
Ali smrdi mi da ga yebes...
Häjde fala na odgovoru.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 29 sep 2015, 18:47

Na današnjem treningu pojavio se novi igrač , na probi. Očito radi se o centarforu i to tipa Lamberta.Pojak momak dobre japije,dobro je uklopio.Kad su igrali na dva gola šuta na prvu ne gnjavi .Vidjećemo šta će biti. Musemić uzeo slobodan dan. Nije bilo ni Ivetića ,vjerovatno na poštedi.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 29 sep 2015, 18:52

solinas je napisao/la:Nisam bogami lose mislio.
Na zvanicnoj uvjek kazu povreda..
To je nastupilo kad je ispao iz 18 igrača.Dakle prešao na tribine.Eh sad znaš kako ti je , bolje zvuči" povreda" , nego nisam ni među rezervama.
Ja volim FK Tuzla City

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 sep 2015, 19:08

sloboda72 je napisao/la:Na današnjem treningu pojavio se novi igrač , na probi. Očito radi se o centarforu i to tipa Lamberta.Pojak momak dobre japije,dobro je uklopio.Kad su igrali na dva gola šuta na prvu ne gnjavi .Vidjećemo šta će biti. Musemić uzeo slobodan dan. Nije bilo ni Ivetića ,vjerovatno na poštedi.
ko je momak,odakle,imali ime kakvo..jesi saznao :think:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 sep 2015, 19:11

sloboda72 je napisao/la:
To je nastupilo kad je ispao iz 18 igrača.Dakle prešao na tribine.Eh sad znaš kako ti je , bolje zvuči" povreda" , nego nisam ni među rezervama.
pisao sam ja o sukobu njega i musemica,ali kazem ti u postu gore,to nisam cuo,da se izrazim,iz prve ruke,nego mahalsku...kada god pokusam iz blizeg izvora,kazu povreda,oporavlja se..
mogu samo naslutiti sta je onda bilo izmedju njih dvojice,pa musemic drzi na tribinama momka skojim smo potpisali,4-godisnji profesionalni ugovor..

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 29 sep 2015, 19:21

solinas je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
pisao sam ja o sukobu njega i musemica,ali kazem ti u postu gore,to nisam cuo,da se izrazim,iz prve ruke,nego mahalsku...kada god pokusam iz blizeg izvora,kazu povreda,oporavlja se..
mogu samo naslutiti sta je onda bilo izmedju njih dvojice,pa musemic drzi na tribinama momka skojim smo potpisali,4-godisnji profesionalni ugovor..

Nije ni vrijeme ni mjesto za takve stvari, sta se desilo cuce se sluzbena verzija i to je to. Ali dok je Musemic trener a zasad mu dobro ide Mujic vise nece zaigrati .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 sep 2015, 19:21

http://****/fukare-tuzla-protiv ... atmosfera/

nadam se da je ovo istina,i da ce nas biti barem 5000...momci to definitivno zasluzuju.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 29 sep 2015, 19:24

solinas je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Na današnjem treningu pojavio se novi igrač , na probi. Očito radi se o centarforu i to tipa Lamberta.Pojak momak dobre japije,dobro je uklopio.Kad su igrali na dva gola šuta na prvu ne gnjavi .Vidjećemo šta će biti. Musemić uzeo slobodan dan. Nije bilo ni Ivetića ,vjerovatno na poštedi.
ko je momak,odakle,imali ime kakvo..jesi saznao :think:
Nema smisla o imenu ,treba Musemić da ga vidi.Šta ako ne zadovolji ? Da ne blamiramo momka.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 29 sep 2015, 19:34

solinas je napisao/la:

Nema sukoba ,Mujić se prvo nije na terenu nametnuo za 11. Potom je odlučio da trenira kraj aut linije(povreda).On do duše nije ružne riječi rekao protiv Musemića.
Ja volim FK Tuzla City

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 sep 2015, 19:49

Kakva paklena atmosfera,kod nas se sve najavljuje,a na kraju samo podbacimo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 sep 2015, 19:54

opusteno samo i UZIVAJTE ,bolan....nakon godina i godina mucenja,vucaranja po PL,izgubljenih finala,otetih evropa ,losih uprava,ubleha od pojacanja,mucenja na Tusnju,ponizenja pa ispadanja nakon 43 godine.... dosli smo tu,na kraj tunela,svjetlost je na dohvat ruke, dizanje BUKVALNO iz pepela....kolko mi je zivaca Tusanj pojeo,jbteeeeeeeeeeeeeeee.....nemogu to bolan pare nikakve kupit....sad,toliko nasmijanih lica kad krenes prema Tusanju...tacno uzivancija u svakom minutu od momenta kad krenes iz kuce pa do povratka...ne samo na stadionu i utakmici nego i na ulici,kaficu,kladionici.....svi pricaju o crveno-crnima....OPET.....HVALA TI BOZE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 29 sep 2015, 20:01

Danas odgledo trening atmosfera na odlicnom nivou a igraci pucaju od samopouzdanja (citaj : Veselinovic,Stjepanovic)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 sep 2015, 20:10

Meni je samo krivo radi Azmira,Husrefa i igraca sto nema vece posjecenosti na Tusnju,a razlog tome je naravno skupa cijena karte..sto se mene tice ne bih snizio cijene karata,jbg imali su fore uzet sezonsku i gledat tekmu za 3 marke,ali mrsko bilo dici gujicu,vec je lakse kukat preko tastature..citavo vrijeme smo pozivali da se dignu cijene radi kojekakvih spodoba i njih smo se rijesili i daj sad smanji cijene da bi oni opet mogli doci i psovat sve redom igracima i treneru ako im nije po mjeri..

Da je Ciro trener cijena ne bi bila problem,lakse je gledat "gotove" utakmice i Cirine izvale,ne bi zalili cvaju baciti,ali ovako sta ce gledat Husrefa,on ne hebe majku ostalima,ne medi kad prica itd.. iako je ovo najbolji fudbal poslije rata na Tusnju !!

Nista smanjivat cijene,samo ovako nastavit kako se zapocelo..pucat ce Cirini navijaci od ljubavi prema Slobodi zadnjih 5-6 kola,ako Sloboda bude u vrhu..jer takvi samo znaju doci kada je euforija ..ii da naravno bacit koji selfie za uspomenu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 sep 2015, 20:14

Ko ima obraza uopste da pokrece pricu o tome? Na startu si mogao gledati utakmice za 3, 33 i eventualno kup besplatno..

Ekipu koja je top pet lige i bila se pojacala. Uprava je uradila sve sto je mogla da ugodi navijacima..

Kome se ne svidja neka ide gledati Berbu za 35 KM, 11 utakmica, nikog nije doveo :lol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 sep 2015, 20:15

ma nebi puno dobili ni snizavanjem cijena..ostaviti kako je sad,ako bude dobar rezultat,i neka nasa ocekivanja,pocastiti ih besplatnim ulazom jednu utakmicu,bilo kup ili liga,nebitno,ali niposto snizavati cijenu.i to izabrati neku utakmicu,recimo drina kuci pred sami kraj lige..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 sep 2015, 20:17

Nista besplatno.. Uprava je ulozila u kadar, ako hoces da gledas platiti 7 ili 10

Svakako nismo na gubitku niti kada su 2000 na tribinama, atmosfera je normala. A dobije se vise novca nego kada je bilo 4000 proslih godina..

Samo nedostaju Fukare u punom kapacitetu

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 29 sep 2015, 20:18

Ja znam da su karte visoke a kakvu bi poruku poslali onima koji su kupili sezonske ? Losu jer iduce sezone prodaja sezonskih bi drasticno oslabila ovako ako se sezona zavrsi kako svi prizeljkujemo rekord po broju sezonskih bi mogao biti drugu godinu zaredo oboren
samo Sloboda

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 29 sep 2015, 20:20

Bilans dosad odigranih utakmica FK Sloboda-NK Olimpic(k)
Sloboda je od 1995/96 pa do 2014/15 protiv Olimpica odigrala 16 prvenstvenih utakmica.

Pobjeda Olimpica ...........7

Pobjeda Slobode.............4

Neriješeno....................5

Gol razlika................16:10 u korist Olimpica

Olimpic je 10 sezona bio u nižem rangu,Sloboda 2 sezone.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 22 apr 2016, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 sep 2015, 20:21

sloboda72 je napisao/la:Bilans dosad odigranih utakmica FK Sloboda-NK Olimpic(k)
Sloboda je od 1995/96 pa do 2014/15 protiv Olimpica odigrala 16 prvenstvenih utakmica.

Pobjeda Olimpica ...........7

Pobjeda Slobode.............4

Neriješeno....................5

Gol razlika................16:10 u korist Olimpica

Olimpic je 10 sezona bio u nižem rangu,Sloboda 2 sezone.
jel ti neznas odgovoriti na pp,ili neces,samo reci nema frke,ali nije lijepo ignorisati :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []