Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Medikament
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovi iz slobode ko da hoce sami sebe da ugase pa svako malo izbace u javnost neki divlji ugovor gdje varaju drzavu 
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Evo gledam, ibretu se ibretim.Medikament je napisao/la:Ovi iz slobode ko da hoce sami sebe da ugase pa svako malo izbace u javnost neki divlji ugovor gdje varaju drzavu
Ljudi dali dokaze kako varaju drzavu, sa sve potpisima.
Pa sta hocete sa ovim ugovorom? Ugovor koji je potpisan odnosi se na prethodnu sezonu. Zakljucen 17.06.2016. godine i traje godinu dana (ovo je okvirno, ugovor se zavrsava onog dana kada se zavrsi sezona, kao nama sa Miroslavom ili komsijama sa Harisom) , sa opcijom produzenja na sest mjeseci. Prije svega, to je klauzula i takva se ne moze naci u amaterskom ugovoru. Cak i da moze, igrac nije rob da bude primoran produziti ugovor ako samo vi to hocete. Opcija produzenja na sest mjeseci, koju ovdje vidimo, aktivira se samo u slucaju kada je prisutna obostrana volja. To, u ovom slucaju, nije bilo tako.
Životni saputnik! 1921
- Medikament
- Kontakt:
Ma potpiso je on taj nekakav sporazum sta god on predstavljo i ne mijenja cinjenicu da je glup. Medjutim, ako je dobio brisovnicu iz NSTK, znaci da im taj sporazum ne racunaju kao produzenje ugovora. Yebi ga, covjek je odlucio preci u veci klub, vjerovatno za vise para, igrace evropu, boriti se za titulu, igrati pred vise navijaca...
Ali mi nije jasno da li su bas ovoliko glupi celnici Slobode da vec drugi put ove sezone pustaju u javnost divlje ugovore kojim varaju drzavu. A samim tim varaju i sve nas, pa i same te tuzlake koji primaju budzetska sredstva. Kriminal. Ne vjerujem da im je Zec toliko bitan da ga zadrze, da se i postojanje kluba dovede u pitanje. Cak mislim da nije otiso u Zelju, ne bi digli ovoliku frku. A sad ih ovo moze naguziti zestoko.
Ali mi nije jasno da li su bas ovoliko glupi celnici Slobode da vec drugi put ove sezone pustaju u javnost divlje ugovore kojim varaju drzavu. A samim tim varaju i sve nas, pa i same te tuzlake koji primaju budzetska sredstva. Kriminal. Ne vjerujem da im je Zec toliko bitan da ga zadrze, da se i postojanje kluba dovede u pitanje. Cak mislim da nije otiso u Zelju, ne bi digli ovoliku frku. A sad ih ovo moze naguziti zestoko.
sloboda72 je napisao/la:
Problem je što su ovakvi sporazumi legitimni i to čak na višoj instanci kad se trebaju od Slobode uzeti pare, a kada Sloboda traži nešto, tada ne važe čak ni na nivou NSTK. Tu se jedino bunimo. To da su "divlji" stoji.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Naravno da su divlji. Je li se potpisu u savezu? Ne.
O cemu mi pricamo?
Kakvi sporazumi?
O cemu mi pricamo?
Kakvi sporazumi?
Životni saputnik! 1921
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sporazumi po kojim naplacuju pare za Kostica i ekipu.
Nisu potpisani u savezu, kakvi sporazumi.
To i jeste sustina. Mi navijamo da oni kazu ne vaze sporazumi, jer onda mozemo vratiti sve sto je placeno igracima. Ne vrijedi Zec 100.000.
Fazon je da su osnovani kad treba naplatiti od Slobode, a u ovom slucaju neosnovani. Bas me zanima da smo "duzni" i zecu bil pola sporazuma bilo osnovano, taj dio gdje trebao platiti, drugi dio neosnovan gdje mora produziti.
Zec je tu nebitan, bitni su dvosturki arsini mafije iz saveza suspendovali ih iz kvalifikacija dabogda.
ti kad jednom kazes 2+2=5 kad mi odgovara i 2+2=3 kad mi odgovara, onda ne znam cemu plakanje na penal u Bijeljini. Ljudi koji su u stanju odlucivati na taj nacin, i oni koji ih podrzavaju, sutra su u stanju sve uraditi za cilj. I onda pricamo o korektnoj ligi, sudijskim odlukama. Nema ovdje ni saveza ni lige. Vratile se stvari na nivo gori nego kod Muniba. Tad je bar 2+2 bilo 4 za sve.
isto kao i Zec. niko ga nije tjerao da potpise, to govori i o njegovom karakteru izmedju ostalog. Sutra ce i ove izvarat.
Nisu potpisani u savezu, kakvi sporazumi.
To i jeste sustina. Mi navijamo da oni kazu ne vaze sporazumi, jer onda mozemo vratiti sve sto je placeno igracima. Ne vrijedi Zec 100.000.
Fazon je da su osnovani kad treba naplatiti od Slobode, a u ovom slucaju neosnovani. Bas me zanima da smo "duzni" i zecu bil pola sporazuma bilo osnovano, taj dio gdje trebao platiti, drugi dio neosnovan gdje mora produziti.
Zec je tu nebitan, bitni su dvosturki arsini mafije iz saveza suspendovali ih iz kvalifikacija dabogda.
ti kad jednom kazes 2+2=5 kad mi odgovara i 2+2=3 kad mi odgovara, onda ne znam cemu plakanje na penal u Bijeljini. Ljudi koji su u stanju odlucivati na taj nacin, i oni koji ih podrzavaju, sutra su u stanju sve uraditi za cilj. I onda pricamo o korektnoj ligi, sudijskim odlukama. Nema ovdje ni saveza ni lige. Vratile se stvari na nivo gori nego kod Muniba. Tad je bar 2+2 bilo 4 za sve.
isto kao i Zec. niko ga nije tjerao da potpise, to govori i o njegovom karakteru izmedju ostalog. Sutra ce i ove izvarat.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Medikament
- Kontakt:
Da je potpiso ugovor na maramici ili neki divlji "sporazum" onda bi nekoga i mogo izvarati. Ovako tesko. Kad smo kod tih "sporazuma" svi ti igraci su imali vazeci ugovor u vrijeme tih zahtjeva za naplatu. Zecu je isteko ugovor sa zadnjim sudijskim zvizdukom. Bar ja tako to gledam.
Bitnije od toga je to da vi javno objavite varanje drzave. To je veci problem od Zekana.
Bitnije od toga je to da vi javno objavite varanje drzave. To je veci problem od Zekana.
sloboda72 je napisao/la:
Koliko su uospte validni ovi sporazumi ?ultrasstyle_tz je napisao/la: http://****/sportske-u-posjedu-s ... aradjivao/
evo, sve je jasno.
I kako sad ovo NIJE MJERODAVNO. A da smo mu ostali duzni ove plate iz sporazuma bilo bi mjerodavno.
Nevjerovatno sta savez radi.
munib je bio majka za ove
Mene cudi da je savez donio odluku da se isplati lova samo na osnovu ovih sporazuma.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to nas sve cudi.YNWA je napisao/la:Koliko su uospte validni ovi sporazumi ?ultrasstyle_tz je napisao/la: http://****/sportske-u-posjedu-s ... aradjivao/
evo, sve je jasno.
I kako sad ovo NIJE MJERODAVNO. A da smo mu ostali duzni ove plate iz sporazuma bilo bi mjerodavno.
Nevjerovatno sta savez radi.
munib je bio majka za ove
Mene cudi da je savez donio odluku da se isplati lova samo na osnovu ovih sporazuma.
ali tal pojedinaca sa advokatima igraca je jaci. Zna se ko radi na tome jbg.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Advokata ganjat puškom a i upravu koja je podpisala sporazum.
- Evolution87
- Kontakt:
Zec Asim u daljem tekstu igrac i onda na svakom mjestu poslije opet ime i prezime 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
dobro je nie zekoEvolution87 je napisao/la:Zec Asim u daljem tekstu igrac i onda na svakom mjestu poslije opet ime i prezime
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Zenzo je napisao/la:Celik na niske gradne pade.
zao mi Celika pravo,bogami imaju jako tesku situaciju .Nesto u slicnoj situaciji smo bili mi pretprosle godine kada su nas svi bili napustili i igraci i uprava i svi racuni blokirani.Mi smo ipak ,za raZliku od Celika, imali mali dug pa nam se bilo isplatilo boriti za opstanak kluba,a Celik ima uz sve ovo i veliki dug tako da ne moze covjek biti pametan sta i kako dalje ,ali bogami im se ne pise dobro.Neka im je Bog na pomoci,i nek se ne prestanu boriti za svoj klub,a najmanja steta bi bila da ispanu u nizi rang ako ce se konsolidovati.Nedajte se Zenicani
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Pa je li Celik najzaduzeniji u PL?
Cca 3 miliona ka poreznoj. Ako potpišemo reprogram na 10 godina taj dug ide na od prilike 1,7. Uz to se traži otpis dugova Javnih preduzeć u vlasništvu grada. To ako se izganja Čeliku ostaje dug cca 1 mimilio ka igračima,trenerima i tako dalje. Upuste Čelik nije dužan koliko je predstavljeno u medijima.semcho je napisao/la:Pa je li Celik najzaduzeniji u PL?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jarugo,nemoj se ljutit al znas kad Ce vam JP otpisati dugove i to sa tolikim iznosima... NIKADsamocelik je napisao/la:Cca 3 miliona ka poreznoj. Ako potpišemo reprogram na 10 godina taj dug ide na od prilike 1,7. Uz to se traži otpis dugova Javnih preduzeć u vlasništvu grada. To ako se izganja Čeliku ostaje dug cca 1 mimilio ka igračima,trenerima i tako dalje. Upuste Čelik nije dužan koliko je predstavljeno u medijima.semcho je napisao/la:Pa je li Celik najzaduzeniji u PL?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Druže. Na dan 31.03. ste imali dug 5,240,848.15, sve sa glavnicom i kamatom. Hoćeš da kažeš da ste vratili u 2 mjeseca 2 i po miliona duga?samocelik je napisao/la:Cca 3 miliona ka poreznoj. Ako potpišemo reprogram na 10 godina taj dug ide na od prilike 1,7. Uz to se traži otpis dugova Javnih preduzeć u vlasništvu grada. To ako se izganja Čeliku ostaje dug cca 1 mimilio ka igračima,trenerima i tako dalje. Upuste Čelik nije dužan koliko je predstavljeno u medijima.semcho je napisao/la:Pa je li Celik najzaduzeniji u PL?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sto husara napuni zrinjski svojim igracima, uvaljuje im sad i nekakve iz druge lige
nije im to pametno nikako
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Celiku je kamata 3 miliona a znas da se ona ukida kada se isplati glavnica.wobly92 je napisao/la:Druže. Na dan 31.03. ste imali dug 5,240,848.15, sve sa glavnicom i kamatom. Hoćeš da kažeš da ste vratili u 2 mjeseca 2 i po miliona duga?samocelik je napisao/la:Cca 3 miliona ka poreznoj. Ako potpišemo reprogram na 10 godina taj dug ide na od prilike 1,7. Uz to se traži otpis dugova Javnih preduzeć u vlasništvu grada. To ako se izganja Čeliku ostaje dug cca 1 mimilio ka igračima,trenerima i tako dalje. Upuste Čelik nije dužan koliko je predstavljeno u medijima.semcho je napisao/la:Pa je li Celik najzaduzeniji u PL?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.