FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 01 okt 2015, 01:25

Beduin je napisao/la:
klasik je napisao/la:
NKMramor je napisao/la: Eto brate nađi ko nam može odradit', al' da je kvalitet dobar i ja prvi kupujem sebi. :D
Nemoj to ba :D , nego gledaj da kako se progura to za sljedecu sezonu, da budu drugi i treci dres, i uradis prvi dres na pruge u slicnom ovom fazonu i et grmimo.
To i jeste finta, sto samo fake mozemo odraditi. :D Ko ce nam odraditi originalni dres, maksuz po tvom dizajnu, u samo par primjeraka i da je ista cijena kao i svakog drugog.
Ako cujes javi i meni. :)

Klasik - mozemo mi sacekati i ljeto, ali ako se budu zayebavali onda ne gine ova opcija.
Nisam siguran za cijene, original nije, al' fino bi moglo izgledat'. :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 okt 2015, 01:37

Pa dobro, u Srbiji je, nije daleko. Vjerujem da ne bi ni cijena bila pretjerana, a ima i kontakt pa se moze mail poslati. Uglavnom, pao sam na bijeli i rado bih ga uzeo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 okt 2015, 07:54

Ajde provjeri onda da li bi uradili i kol'ko bi nas izašlo... :tokralju:

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 01 okt 2015, 08:59

staragarda je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:Ja pitah al niko ne odgovara, zasto Zeba nosi plavu kapitensku traku, malo mi to udara u oci znajuci da je igro za Zelju

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Od kad mi znamo brate. ...mozda je donio sa sobom iz selje :D ...ko ce znat oko tih detaljcica
Znam da ne znate, nego vase misljenje, meni licno smeta, znam da izgleda ko trazenje dlake u jajetu ali nekako mi udara to u oci

Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 01 okt 2015, 09:03

Samo nek on dobro igra za Klub koji ga placa,
i vodi nas prema tom nekom cilju,
oko ruke nek omota sta hoce.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 okt 2015, 09:33

marseille_unique je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:Ja pitah al niko ne odgovara, zasto Zeba nosi plavu kapitensku traku, malo mi to udara u oci znajuci da je igro za Zelju

Od kad mi znamo brate. ...mozda je donio sa sobom iz selje :D ...ko ce znat oko tih detaljcica
Znam da ne znate, nego vase misljenje, meni licno smeta, znam da izgleda ko trazenje dlake u jajetu ali nekako mi udara to u oci

Ja ti odgovorio na to pitanje, a ti kazes "ne znate". Hoces da ti kazem od 1970 ko je bio kapiten i zbog cega? Zasto je Pasan bio oruzar i cistio kopacke.
To dodje nekako kao kod nas, kad komsija pita "dje si bio" ? :urnebes: A kada kazem komsiji da me protjeralo i da sam bio u cenifi, naljuti se.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 01 okt 2015, 09:34

Probisvjet je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:
staragarda je napisao/la: Od kad mi znamo brate. ...mozda je donio sa sobom iz selje :D ...ko ce znat oko tih detaljcica

Ja ti odgovorio na to pitanje, a ti kazes "ne znate". Hoces da ti kazem od 1970 ko je bio kapiten i zbog cega? Zasto je Pasan bio oruzar i cistio kopacke.
To dodje nekako kao kod nas, kad komsija pita "dje si bio" ? :urnebes: A kada kazem komsiji da me protjeralo i da sam bio u cenifi, naljuti se.
Nisi ga ni ti probisvjet razumio. Pita momak zasto je kapitenska traka plave boje, ne zasto je Zeba nosi.
Jedan grad, jedna ljubav!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 okt 2015, 09:40

Ako je tako primi moju izvinjotinu. Nisam primjetio boju. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 okt 2015, 10:59

Probisvjet je napisao/la:Ako je tako primi moju izvinjotinu. Nisam primjetio boju. :mrgreen:
Jel fakat plave boje :D ..kako to pofatate crnac vas prekinuo :urnebes: ...Oma je nosio kapitensku sa grbom Fukara, recimo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 01 okt 2015, 11:44

@Mramor
De do subote dizajniraj kapitensku trakicu :D
samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 okt 2015, 12:05

kako kad, na Tušnju ne smije nosit' plavu :mrgreen:

slika

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 01 okt 2015, 13:03

Probisvjet je napisao/la:Ako je tako primi moju izvinjotinu. Nisam primjetio boju. :mrgreen:
Jel fakat plave boje :D ..kako to pofatate crnac vas prekinuo :urnebes: ...Oma je nosio kapitensku sa grbom Fukara, recimo
Zasto se ne nastavi ta traka nositi ? Jel postoje propisi neki, pa ne moze grb Fukara ?

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 okt 2015, 13:45

merak je napisao/la:@Mramor
De do subote dizajniraj kapitensku trakicu :D
Večeras :kafa:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 okt 2015, 14:17

staragarda je napisao/la:Sad na stranu sta je taj Vugdalic uradio za Slobodu I cime nas je zaduzio al da frajer ne moze j e b e n e suvisle recenice sastavit to ne mogu svarit al nikako. ...Eo sad ga bas slusam na ovom odronu od kanala I covjek je tacno iritantan do bola. ...sta on glumi u toku ovog prenosa mi je teska enigma...neke glupave sale i posalice...sta....nekog komedijasa I saljivdziju...da je to makar nesto smijesnog pa hajde.....uglavnom, strucnjak na kvadrat, jbt
Ne mozemo tako govoriti o nekome na osnovu komentara na TV......Sasa Vugdalic je sigurno veliko fudbalsko ime u svijetu gdje se vedri i oblaci (FIFA i UEFA) i veliki covjek u svakom smislu.....da se sad ne ponavljamo ovdje, covjek je jako puno uradio za Slobodu i nasa velika sreca je sto nam covjek takvih kvaliteta radi u klubu i za klub......dosta nam je vise raznih direktora hostaplera po klubu i prevaranata koji su nas vratili u srednji vijek......i sam Azmir koji vodi klub kada su ga placenici ironicno pitali za Sasu rece Vugdalic je direktor svih direktora.
P.S. Slobodu jedva cekaju da povale.....al yebiga imamo Sasu za takve "sportske discipline".....pa nek pokusaju. Pokusavaju oni popuslici iz federalnog saveza koji ce na kraju opet popusiti.

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 01 okt 2015, 14:19

Pa jel bitno kakva je traka...a gdje ce nosit sa grbom fukara, kad su mu **** igdje ista ima protiv Mladosti VO dok je sloboda gubila, pa protiv borca....oma je nosio zato sto je tresh od igraca pa se uvlacio u supak navijacima da ga nebi prozivali i peglo situciju u to vrijeme. Nek nosi kakvu hoce samo neka igra onako kako zna i umije a najmanji je problem jel plava, zuta, zelena.....

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 okt 2015, 14:24

Skver je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Sad na stranu sta je taj Vugdalic uradio za Slobodu I cime nas je zaduzio al da frajer ne moze j e b e n e suvisle recenice sastavit to ne mogu svarit al nikako. ...Eo sad ga bas slusam na ovom odronu od kanala I covjek je tacno iritantan do bola. ...sta on glumi u toku ovog prenosa mi je teska enigma...neke glupave sale i posalice...sta....nekog komedijasa I saljivdziju...da je to makar nesto smijesnog pa hajde.....uglavnom, strucnjak na kvadrat, jbt
Ne mozemo tako govoriti o nekome na osnovu komentara na TV......Sasa Vugdalic je sigurno veliko fudbalsko ime u svijetu gdje se vedri i oblaci (FIFA i UEFA) i veliki covjek u svakom smislu.....da se sad ne ponavljamo ovdje, covjek je jako puno uradio za Slobodu i nasa velika sreca je sto nam covjek takvih kvaliteta radi u klubu i za klub......dosta nam je vise raznih direktora hostaplera po klubu i prevaranata koji su nas vratili u srednji vijek......i sam Azmir koji vodi klub kada su ga placenici ironicno pitali za Sasu rece Vugdalic je direktor svih direktora.
P.S. Slobodu jedva cekaju da povale.....al yebiga imamo Sasu za takve "sportske discipline".....pa nek pokusaju. Pokusavaju oni popuslici iz federalnog saveza koji ce na kraju opet popusiti.
Sasa Vugdalic je drugi covjek u klubu i dobar dio je zasluzan za ovo sto se desava nasoj Slobodi. Koliko vrijedi Azmir sa svojim radom i novcem, toliko vrijedi Vugdalic sa svojom rijecju. Jednostavno njegova se pika nadaleko i nasiroko. On je jedan od kotaca koji pokrecu Slobodu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 okt 2015, 14:26

hulehule je napisao/la:Pa jel bitno kakva je traka...a gdje ce nosit sa grbom fukara, kad su mu **** igdje ista ima protiv Mladosti VO dok je sloboda gubila, pa protiv borca....oma je nosio zato sto je tresh od igraca pa se uvlacio u supak navijacima da ga nebi prozivali i peglo situciju u to vrijeme. Nek nosi kakvu hoce samo neka igra onako kako zna i umije a najmanji je problem jel plava, zuta, zelena.....
Ote mi misao. :clap: :salut:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 okt 2015, 14:33

Chinaglia je napisao/la:kvalitet imamo, al' potreban je vjetar u leđa, evo ovako, ništa više, momci bi kidali teren!

slika
A zamisli kako bi grizli da imate ovakvu podrsku :mrgreen:

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 okt 2015, 14:35

Sta sve ovdje neces procitat,to neces moci naci na drugoj temi nema teorije..onaj postavlja clanke od prije godinu,dvije,tri..onda istrazuje neke likove sto su izglasali suspenziju Husicu,jos samo mu falio jmbg pa da bude u kompletu sve,pa vezanu za sudiju u SB i na kraju jos napisa da mu je cale bio sudija,a sad je policajac,koga to uopste zanima?

Ovaj sad pise o plavoj traci na ruci Zebe,kako njemu to smeta,ubi ga u oci,sta sad treba sa Zebe,naci covjeka i istuci ga.. :urnebes:

Jes da je tema mog kluba,ali u zadnje vrijeme se nema sta procitat,sve slicno ovome sto sam napisao..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 okt 2015, 15:20

harry_90 je napisao/la:Sta sve ovdje neces procitat,to neces moci naci na drugoj temi nema teorije..onaj postavlja clanke od prije godinu,dvije,tri..onda istrazuje neke likove sto su izglasali suspenziju Husicu,jos samo mu falio jmbg pa da bude u kompletu sve,pa vezanu za sudiju u SB i na kraju jos napisa da mu je cale bio sudija,a sad je policajac,koga to uopste zanima?

Ovaj sad pise o plavoj traci na ruci Zebe,kako njemu to smeta,ubi ga u oci,sta sad treba sa Zebe,naci covjeka i istuci ga.. :urnebes:

Jes da je tema mog kluba,ali u zadnje vrijeme se nema sta procitat,sve slicno ovome sto sam napisao..
Mozda je to Marjan Mijajlovic, naredni info je da je djed tog sudije bio predsjednik neke mjesne zajednice, na Golom otoku klepao neke pjesmice... etc
Ma hajde, ja se barem nasmijem svaki put.

Drago mi je da se iz utakmice u utakmicu sve vise dize euforija oko Slobode, sve vise poziva raja na Sjever i medju grupu, da neki momci od ranije ponovo ce biti tu... protiv Olimpica s nekih 4500 ljudi bio bih prezadovoljan.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []