Gurbetu a kako nismo dosli,koliko nas je bilo na tekmi danas? Imas li prestave koliko su vece tribine na Kosevu nego kod vas Hakala moj napaceni,idete u drugu ligu aminnnnnn da ne gledam te face zenicke najruzniji narod nadaleko i najglupljizenicacelik je napisao/la:Zasto sad pitari bojkotuju domace utakmice?
Furate se na nas..... mi smo prekinuli bojkot..... hahahaahahah.... a cemeri i jada danas od pitara....
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Sramotno primitvno ponasanje i vrijedjanje.zagor1987 je napisao/la:Gurbetu a kako nismo dosli,koliko nas je bilo na tekmi danas? Imas li prestave koliko su vece tribine na Kosevu nego kod vas Hakala moj napaceni,idete u drugu ligu aminnnnnn da ne gledam te face zenicke najruzniji narod nadaleko i najglupljizenicacelik je napisao/la:Zasto sad pitari bojkotuju domace utakmice?
Furate se na nas..... mi smo prekinuli bojkot..... hahahaahahah.... a cemeri i jada danas od pitara....
Jadno da jadnije ne moze.
- zenicacelik
- Kontakt:
zagor1987 je napisao/la:Gurbetu a kako nismo dosli,koliko nas je bilo na tekmi danas? Imas li prestave koliko su vece tribine na Kosevu nego kod vas Hakala moj napaceni,idete u drugu ligu aminnnnnn da ne gledam te face zenicke najruzniji narod nadaleko i najglupljizenicacelik je napisao/la:Zasto sad pitari bojkotuju domace utakmice?
Upo ti Raminnnnnn
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Drugo je na vasem stadionu kad vidis 6 hiljada nego na Kosevu 6 hiljada il 7 stadion izgleda prazan al to vasi mozgovi ne mogu skontat odlicna posjeta danas kod nas protiv Viteza i kao nesto prozivate poklopite se,nigdje vas nije godinama bilo dok je nas po 20 milja dolaziloConvicts1988 je napisao/la:Ma 12 hiljada, kakvih 6
Jel ovo smogovce još euforija trese što su osvojili bod nakon 16 utakmica. Radosti nikad kraja 

Ajmo druga liga lagano,nego Hakala jesil vidio koliko nas je bilo il si corav i dalje,znas li da je jedna tribinana Kosevu skoro kao cijelo BP znas li Hakalaaazenicacelik je napisao/la:zagor1987 je napisao/la:Gurbetu a kako nismo dosli,koliko nas je bilo na tekmi danas? Imas li prestave koliko su vece tribine na Kosevu nego kod vas Hakala moj napaceni,idete u drugu ligu aminnnnnn da ne gledam te face zenicke najruzniji narod nadaleko i najglupljizenicacelik je napisao/la:Zasto sad pitari bojkotuju domace utakmice?
Upo ti Raminnnnnn
- zenicacelik
- Kontakt:
Njegovi su znali da se on drogira....zagor1987 je napisao/la:Drugo je na vasem stadionu kad vidis 6 hiljada nego na Kosevu 6 hiljada il 7 stadion izgleda prazan al to vasi mozgovi ne mogu skontat odlicna posjeta danas kod nas protiv Viteza i kao nesto prozivate poklopite se,nigdje vas nije godinama bilo dok je nas po 20 milja dolaziloConvicts1988 je napisao/la:Ma 12 hiljada, kakvih 6
Nestade struje u Krupi da maleni sto neofirnije namjeste utakmicu 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- valentinilievski
- Kontakt:
-11, -9, -7, -4, -2, nastavi nizhskzmostar je napisao/la:Rugaju se jucer sarajevski divovi i strumfovi sampionu a gle njih danas,dominacija nema sto!

Zadnja izmjena: valentinilievski, dana/u 01 mar 2017, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nije ni cudo sto ne kontas,dovoljno je sto zivis u onom sivilu,evo i meni odma dobro nijezenicacelik je napisao/la:Njegovi su znali da se on drogira....zagor1987 je napisao/la:Drugo je na vasem stadionu kad vidis 6 hiljada nego na Kosevu 6 hiljada il 7 stadion izgleda prazan al to vasi mozgovi ne mogu skontat odlicna posjeta danas kod nas protiv Viteza i kao nesto prozivate poklopite se,nigdje vas nije godinama bilo dok je nas po 20 milja dolaziloConvicts1988 je napisao/la:Ma 12 hiljada, kakvih 6
Ganjaju strimFrancescoTotti je napisao/la:Gdje odose irfo i zenzo????
- zenicacelik
- Kontakt:
Drugo je na vasem stadionu kad vidis 6 hiljada nego na Kosevu 6 hiljada il 7 stadion izgleda prazan al to vasi mozgovi ne mogu skontat odlicna posjeta danas kod nas protiv Viteza i kao nesto prozivate poklopite se,nigdje vas nije godinama bilo dok je nas po 20 milja dolazilo[/quote]
Njegovi su znali da se on drogira....[/quote]
Nije ni cudo sto ne kontas,dovoljno je sto zivis u onom sivilu,evo i meni odma dobro nije[/quote]
Izbojao sam..... bilo vas je 12.200

Njegovi su znali da se on drogira....[/quote]
Nije ni cudo sto ne kontas,dovoljno je sto zivis u onom sivilu,evo i meni odma dobro nije[/quote]
Izbojao sam..... bilo vas je 12.200

Sariel je napisao/la:MOzemo se mi negotivit al treba bit realan.
Horde pa manijaci u bosni...

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Zenica 50 nijansi sivezenicacelik je napisao/la:
Izbojao sam..... bilo vas je 12.200![]()
-
- Kontakt:
Zasto navijaci Vase Miskina tjeraju najboljeg fudbalera Stevanovica i mega/giga/ultra pojacanje, uz to i kapitAna Zebu, na klupu?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pite.Sta ste ono danas stavili rekonstrukcija ne treba?...
- zenicacelik
- Kontakt:
Na vrhu liste najzagađenijih evropskih gradova nalazi se glavni grad Makedonije Skoplje, Tirana je na 5. mjestu, Sarajevo na 12. mjestu, dok se Banjaluka našla na 24. mjestu.
Mrs na yo.utube uci kako se navija i voli svoj klub i kad se bori za opstanak....hahahaha...
SARAJEVO SMRDI....
Mrs na yo.utube uci kako se navija i voli svoj klub i kad se bori za opstanak....hahahaha...
SARAJEVO SMRDI....
docu kasnije, sad slusam prenos preko radijaFrancescoTotti je napisao/la:Gdje odose irfo i zenzo????

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Horde = Manijaci
Ove sezone prednost imaju Manijaci, nedavno su imale Horde i tako se izmjenjuju iz godine u godinu.
Ove sezone prednost imaju Manijaci, nedavno su imale Horde i tako se izmjenjuju iz godine u godinu.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Fudbalmozak2, Fudo, IMResurrected, mosarajvosa83, Proximic i 29 gostiju.