FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 01 okt 2015, 15:27

Puno je 4000 u subotu...cijena,TV,protivnik...sve preko 3000 je predobro
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 okt 2015, 15:34

Dobro, Olimpic kao protivnik, bez obzira na mjesto na tabeli, relativno je primamljiv protivnik. Jedini problem bi mogla biti subota, i mene nervira taj termin jos u pola 4. Zato reflektori zlata vrijede, pogotovo kad ti klub igra dobro i ima velike ambicije, pa makar ti reflektori i trosili puno para.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 okt 2015, 15:58

Nije valjda da je mec protiv Olimpika i na tv-u ?

Kao sto rece @staragarda sve preko 3000 je super..ocekujem i Cirine navijace da se pojave na Tusnju ovu tekmu !!

Puno se nadamo u vezi posjete,a opet cemo ostati razocarani,volio bih da nije tako,puno je ljudima dati cener za kartu,a najvise kukaju oni koji su ulazili na lijepe oci ili nisu htjeli da dadnu 5 km,jer im je skupo,a cener im je preskup..bolje otici u vivu ovaj vikend i slusat dj shoneta haha ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 01 okt 2015, 17:39

Tuzla ima 150 000 stanovnika + Zivinice,Lukavac,Banovici...koji prate Slobodu!!!Tusanj prima oko 8 000 gledalaca,znaci ni 5% stanovnistva da napuni Tusanj.NE MOGU da vjerujem da je cijena karte u pitanju da ga hebes.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 okt 2015, 17:53

[youtube][/youtube]
Ja volim FK Tuzla City

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 01 okt 2015, 17:54

emirzlaTu je napisao/la:Tuzla ima 150 000 stanovnika + Zivinice,Lukavac,Banovici...koji prate Slobodu!!!Tusanj prima oko 8 000 gledalaca,znaci ni 5% stanovnistva da napuni Tusanj.NE MOGU da vjerujem da je cijena karte u pitanju da ga hebes.
Mislim da je problem sto se realno u tuzli, ovi "derbi" navijaci moraju molit da dodju na stadion, moras im 7 dana trubit na svim medijima da dodju, da se nabrije ta neka atmosfera u gradu, imali smo onda ciru pa je to tad bio taj fazon.
Vjerujem da cemo mi ako nastavimo ovim tempom napredovati kao klub vec iduce sezone u odnosu na ovu podic taj prosjek gledalaca bar za 1000-1500.

Nije to samo problem kod nas, eto vidi Sarajevo, ulazu ljudi boga oca pa opet nije neka bajna posjeta.
Takav smo narod, ko god nije toliko zagrizen za svoj klub, radije ce ostat kod kuce gledat Bayern Barcelonu Manchester nego doc na Tusanj.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 okt 2015, 17:57

ma na Kosevu je sramotna posjeta obzirom na to kakvu ekipu imaju, kako organizovan klub i koliko ulazu u promociju utakmica
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 okt 2015, 18:00

kako sam sjeban i na neki način me sramota kad gledam ove intervjue gdje igrači traže veću podršku, jer znaju da nas ima i da nas treba biti više na Tušnju, prvenstveno Fukare, pa onda i košpicari :(

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 okt 2015, 18:04

emirzlaTu je napisao/la:Tuzla ima 150 000 stanovnika + Zivinice,Lukavac,Banovici...koji prate Slobodu!!!Tusanj prima oko 8 000 gledalaca,znaci ni 5% stanovnistva da napuni Tusanj.NE MOGU da vjerujem da je cijena karte u pitanju da ga hebes.
Tuzla ima toliko stanovnika,ali od toga samo par hiljada njih ce doci na Tusanj,drugi ce kukat,treci ce bacit cenera na bingo ili tiket,cetvrti ce gledat kako tog cenera potrosit u akademiji,irishu,vivi itd.. ovi momci sa strane nisu pozeljni jer su seljaci,sta ce oni u Tz,carsijaneri ce bodrit Slobodu i eto ti razloga za ovakvu posjetu na Tusnju..

Vidim igraci traze podrsku nadam se da ce im momci ispunit tu zelju,ali im podrska sa zapada nece izostat..jer je sad vecina momaka sa tribine presla na tu stranu.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 okt 2015, 18:05

to je najveca bruka...upravu si, tacno se osjecam kao da smo mi navijaci najslabija tacka kluba i to ubjedljivo najslabija...

imas odlicne rezultate, dobru igru, imas sta i vidjet sad kad odes na stadion, predsjednika za pozelit, ljudi koji se trude na svaki nacin da animiraju publiku (video, plakati, pozivi, nagradne igre), sezonske karte bukvalno molili da se kupe (nisam vidio ni jedan drugi klub da tako agresivno promovise)...ma imas skoro sve, osim navijaca

ne bi me cudilo da je i ovo smisljeno haha, da se osjetimo "prozvanim" da proradi inat :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 okt 2015, 18:13

treba nama na polusezoni marketinški potez, jedno bum pojačanje, biti će onda i posjeta velika, hehe

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 01 okt 2015, 18:23

Chinaglia je napisao/la:treba nama na polusezoni marketinški potez, jedno bum pojačanje, biti će onda i posjeta velika, hehe
I see what u did there :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 okt 2015, 18:35

harry_90 je napisao/la:
Tuzla ima toliko stanovnika,ali od toga samo par hiljada njih ce doci na Tusanj,drugi ce kukat,treci ce bacit cenera na bingo ili tiket,cetvrti ce gledat kako tog cenera potrosit u akademiji,irishu,vivi itd.. ovi momci sa strane nisu pozeljni jer su seljaci,sta ce oni u Tz,carsijaneri ce bodrit Slobodu i eto ti razloga za ovakvu posjetu na Tusnju..

Vidim igraci traze podrsku nadam se da ce im momci ispunit tu zelju,ali im podrska sa zapada nece izostat..jer je sad vecina momaka sa tribine presla na tu stranu.

Moze se potrosit cenera i u akademiji i onda sutra na utakmicu :D

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 okt 2015, 18:37

FK SLOBODA - FK OLIMPIC Tuzla, 03.10.2015. BHT1 15:30

Sudija Živković Ilija Orašje
A-1 Turudić Hrvoje Čitluk
A-2 Marić Željko Doboj
4 Maksimović Bojan Modriča
5 Sivac Ermin Zenica
6 Stankić Predrag Bijeljina
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 01 okt 2015, 19:08, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 01 okt 2015, 18:38

Problem je u "glavama" , ljudi se identifikuju sa nekim 2000km udaljenim klubom s kojim im je zajedničko NIŠTA, furaju te neke Bayerne,Reale,Barcelone,Manchestere... to je problem sa ovim mlađim i srednjim uzrastom koji je trebao naslijediti stare Slobodaše. Sad na Slatini pitaš nekog za koga navija on kaže za Arsenal :crazy: a rodio se pored Tušnja. To ja nikako ne mogu shvatiti. Da se on rodio u Londonu,živio tamo,studirao,radio pa hajd al to nije maklo od šićkog što se kaže ima +20g (nije balavac) i "navija" za te neke inostrane klubove.
Nek se niko ne uvrijedi ali tako je i samoj navijačkoj grupi, dosta njih dolazi iz nekakve lične furke,viška energije,da se popije zapuši... a ne zbog Slobode... al hajd makar dolaze. Što više to bolje nebitan razlog.
Globalizacija nas je pojela, uz sve to i prijašnje uprave kao i sama liga (regularnost i kvalitet iste) su doprinjele tome da imamo ovo što imamo danas.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 okt 2015, 18:44

Ilija Zivkovic nam je sudio u Bijelji protiv Radnika kada smo slavili 0:1.. Ove sezone dijelio je pravdu na tri meca,uz nas mec sa Radnikom,dijelio je pravdu na mecevima Drina - Vitez 0:2 i Rudar - Olimpic 0:0..haman ovaj sretan gostima u ovoj sezoni,vracali se neporazeni,nadam se da nece biti sretan za Olimpic..

katarakta

Post Postao/la katarakta » 01 okt 2015, 19:12

Olimpicu zbog kartona nedostaje "samo" Muharemovic, njihov najbolji igrac.
Niko, niko, samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 01 okt 2015, 20:26

ma i da igraju u najjacem sastavu,mi moramo upisati tri boda,ako se misli izgraditi jaka,i evropska Sloboda timovi poput Olimpica se moraju pobjedjivati,pogotovo kuci.
prije kada god pocne sezona,prva misao mi je bila,da bi samo opstanak osigurat :damn:
sada prvi put,osjecam smiraj,mirnocu,vjeru u tim,sto neko napisa prije,primimo gol,i **** ga,gotovo je,
sada potpuno mirno,gledam nastavak,svjestan da imamo mocan tim,koji moze preokrenuti svaki rezultat,dokazano :kafa:
a i lijep je osjecaj brate,imali smo mi tih izleta,finala kupa,5,3,bili,ali vecinom smo svake sezone barem u nekom periodu strepili za opstanak.
lijepo je vidjeti tabelu,slobodu u borbi za titulu,barem trenutno,i znati da imas predsjednika koji moze dovesti drim -tim..
ja bi volio da je tusanj puniji,da ta omladina svati vaznost onoga sto se desava..ali vecinom su to mladi momci,neke nove generacije,nesvjesni sta se sve proslo sa,i za slobodu..ja bi volio da sam sada dole,sa svojim starim drugovima,da cugamo bambucu ko prije svake subote..
valjda se momci skontaju,i svate,podrze ovog covjeka,i ovu novu slobodu,dozivilo se da sloboda se ravnpravno gruha za titulu,sta jos vise treba za pun tusanj,jbm mater... :roll:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 okt 2015, 20:59

harry_90 je napisao/la:Ilija Zivkovic nam je sudio u Bijelji protiv Radnika kada smo slavili 0:1.. Ove sezone dijelio je pravdu na tri meca,uz nas mec sa Radnikom,dijelio je pravdu na mecevima Drina - Vitez 0:2 i Rudar - Olimpic 0:0..haman ovaj sretan gostima u ovoj sezoni,vracali se neporazeni,nadam se da nece biti sretan za Olimpic..
Sudio je i 1/16 finala Kupa BiH, RADNIČKI-OLIMPIC 2:1 nedavno u Lukavcu.

slika
Sudija Ilija Živković
Ja volim FK Tuzla City

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 01 okt 2015, 21:33

To i kazem,nije financijski razlog(ima i tog,nije glavni) praznih tribina..Samo rezultati i nase glave.Evo danas,sretnem druga,kaze on meni,idemo li???Prvi put kaze idem ove godine!!!Znaci rezultat.Bice to dobro,polako ide,dice se na nivo aBd.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []