FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisu sudije krive za ovo. Kriv je 1. Vinko 2. Hadzija.
I ako su otisla 2 najbolja igraca opet smo morali imati vise bodova, a ne igrati na nulu svaku utakmicu. I ako su otisla ta dva igraca opet smo na papiru bili jaci od Strumfova kojeg svako kanta,desetkovanog Veleza, Zrinjskog sa 10 igraca, Sirokog sa 10 igraca, a u tim tekmama smo uzeli samo bod. Tu je najvise kriv Vinko i njegov pristup igri.
Hadzija je kriv za mnoge stvari, a ponajvise sto je doveo invalida da nam pomogne, igraca kojem je fudbalska "karijera" u pitanju, jer je upitno hoceli ikad vise moci sprintati tj. trcati brzo. Sanse su 50/50 da se vrati igranju fudbala ponovo.
Ako nebude 3 boda protiv kona, titula je izgubljena i to je sigurno.
I ako su otisla 2 najbolja igraca opet smo morali imati vise bodova, a ne igrati na nulu svaku utakmicu. I ako su otisla ta dva igraca opet smo na papiru bili jaci od Strumfova kojeg svako kanta,desetkovanog Veleza, Zrinjskog sa 10 igraca, Sirokog sa 10 igraca, a u tim tekmama smo uzeli samo bod. Tu je najvise kriv Vinko i njegov pristup igri.
Hadzija je kriv za mnoge stvari, a ponajvise sto je doveo invalida da nam pomogne, igraca kojem je fudbalska "karijera" u pitanju, jer je upitno hoceli ikad vise moci sprintati tj. trcati brzo. Sanse su 50/50 da se vrati igranju fudbala ponovo.
Ako nebude 3 boda protiv kona, titula je izgubljena i to je sigurno.
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 25 apr 2021, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Gledo sam borac, baš dobro igraju. Imaju pojedince koji su na većem nivou igre od naših najboljih.
Ovaj Ziljkic je svaki put uradio "nešto" kad je dobio loptu. Gledam Corica kako centrira to je ljepota. Imaju Zakarica koji je Koševu pokazao sve sto zna. Itd itd. Još im je Danilovic otišao i nema Lukica. Od naših jedino Fanimo i Mesanovic se mogu porediti sa ovim.
Da ih nije vodio onaj debil Jagodic skupili bi više bodova 100%.
Nek osvoje, mi je nismo ni zaslužili nakon prosutih +13.
A Sabrina i co nek se nose iz kluba. Od danas sam protiv uprave, taman da je i osvojimo na kraju. UPRAVA NAPOLJE!
Ovaj Ziljkic je svaki put uradio "nešto" kad je dobio loptu. Gledam Corica kako centrira to je ljepota. Imaju Zakarica koji je Koševu pokazao sve sto zna. Itd itd. Još im je Danilovic otišao i nema Lukica. Od naših jedino Fanimo i Mesanovic se mogu porediti sa ovim.
Da ih nije vodio onaj debil Jagodic skupili bi više bodova 100%.
Nek osvoje, mi je nismo ni zaslužili nakon prosutih +13.
A Sabrina i co nek se nose iz kluba. Od danas sam protiv uprave, taman da je i osvojimo na kraju. UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Otprilike se svi slazemoMourinhokilledbarca je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:21Inače pratim forum već desetak godina, ali ne djelim svoja mišljenja tako često. Međutim, ovo je tuga. Sumnjam da ćemo se mi psihološki kao klub dići do kraja sezone i uzeti svih 15 bodova. Mi da smo bili na nivou cijelu sezonu, a ne samo jesenji dio, ni jedna sudijska odluka ne bi nas mogla toliko sj...ti koliko smo mi sami sebe. Tako to inače biva. Samo eto ne treba da se navijači sad između sebe naslađuju ko je bio u pravu, a ko ne. Svi klubovi imaju i malere i pehove, kao i mi. Samo što smo mi do sada trebali minimalizirat sve vanjske faktore koji mogu bitno uticati na naš pravac i smjer. Sad ovako skontaš da smo mi još uvijek klub koji neće meda moći u Evropi. Žao mi je samo nas, umnobolnika koji ovoliko volimo ovaj klub. Nit mi je žao naših igrača, nit uprave, nit SŠ. Oni su svi krivi od reda, stalno priče kao neki talovi, neke mahale. Našim ljudima više ne mogu vjerovati, samo stranci nas mogu podići na zdrave noge jer kod nas je sve preko poznanstava, prijatelja, kuma, amidže, ovog i onog. Nadam se da će se na ljeto desiti neke značajnije promjene, jer nakon ovoga ponovo je povjerenje moje prema ljudima u klubu poljuljano. A oni svi treba da znaju da je Sarajevo i ostalo i opstalo razne Šumane, Blekiće, Selimoviće i slično.
Budite dobro bordo braćo. Probajte se ne sekirati, nama to jedino preostaje.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
E upravi ga mozete samo pocuclati

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mislim nek smanje u klubu plate i dovedu par trenera za mladje kategorije iz HR i na SD takodje nekog iz Hrvatske koji zna naci igraca bez da je neko zvucno ime iz PSV koji odma ode u bolnicu. Sto se tice uprave ok je da ih neko krivi al SD je zaduzen za igrace a za igru trener. Inace sa nasim mentalitetom treba svaku upravu otjerat nakon jedne lose sezone to ne ide tako,ipak imaju i nekih dovrih stvari koje su uradili. Posto ovdje neki prate Sarajevo 2 godine neki od nas se sjecaju Sarajeva koje nije imalo 2 dobre sezone u nizu,sjecaju se i Baljka i kompanije kad su kone harale a mi svake godine zivce svoje kidali,sjecamo se i Drinovaca,Troglava i slicnih blamazaMourinhokilledbarca je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:21Inače pratim forum već desetak godina, ali ne djelim svoja mišljenja tako često. Međutim, ovo je tuga. Sumnjam da ćemo se mi psihološki kao klub dići do kraja sezone i uzeti svih 15 bodova. Mi da smo bili na nivou cijelu sezonu, a ne samo jesenji dio, ni jedna sudijska odluka ne bi nas mogla toliko sj...ti koliko smo mi sami sebe. Tako to inače biva. Samo eto ne treba da se navijači sad između sebe naslađuju ko je bio u pravu, a ko ne. Svi klubovi imaju i malere i pehove, kao i mi. Samo što smo mi do sada trebali minimalizirat sve vanjske faktore koji mogu bitno uticati na naš pravac i smjer. Sad ovako skontaš da smo mi još uvijek klub koji neće meda moći u Evropi. Žao mi je samo nas, umnobolnika koji ovoliko volimo ovaj klub. Nit mi je žao naših igrača, nit uprave, nit SŠ. Oni su svi krivi od reda, stalno priče kao neki talovi, neke mahale. Našim ljudima više ne mogu vjerovati, samo stranci nas mogu podići na zdrave noge jer kod nas je sve preko poznanstava, prijatelja, kuma, amidže, ovog i onog. Nadam se da će se na ljeto desiti neke značajnije promjene, jer nakon ovoga ponovo je povjerenje moje prema ljudima u klubu poljuljano. A oni svi treba da znaju da je Sarajevo i ostalo i opstalo razne Šumane, Blekiće, Selimoviće i slično.
- feniksptica
- Kontakt:
Borac igra dosta bolje od nas i tu sva prica treba da zavrsi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tacno tako
Zna se cija je odgovornost
Jedan je otisao.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
13 bodova, da je 40 kola do kraja bilo, prokockati 13 je bila umjetnost i zamisli kakav je negativan fudbal i mentalitet potreban za to. Moj Vaginko, sta nam uradiste...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja ne vidim ko Borcu može otkinuti bodove do kraja. Oni ako dobiju Veleža sad, jedina nam je opcija da premiramo Želju da im te plate igračima pokrijemo 
U slučaju njihove pobjede nad Veležom i našim kiksom u derbiju, gotovo je po meni. Kući svakako sve dobijaju, u gostima Željo i Sloboda u zadnjem kolu...

U slučaju njihove pobjede nad Veležom i našim kiksom u derbiju, gotovo je po meni. Kući svakako sve dobijaju, u gostima Željo i Sloboda u zadnjem kolu...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Tako je vec realnije.bordobijeli je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:27Ako izgubimo gubimo titulu, moze li tako? Ako dobijemo sve opet vracamo u pozitivu, dolaze i malo lakse tekme.

Ako zijanimo (Borac ce vjerovatno dobiti u Mostaru) idu nam teoretski na +3 a prakticno na +3,5. I da zijane od Zrinjskog, opet im ostaje da dobiju ostale 4 tekme i prvaci su. Znaci zijan u derbiju je 99% oprastanje od titule, a pobjeda samo znaci nastavak borbe.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bas umjetnost da je zelio te tekme sve da izgubi barem slucajno bi mu se negdje omakao jedan bod
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Ma apsolutno dijelim mišljenje. Daleko od toga da tjeram upravu, ali smatram da dijelom snose krivicu jer nismo mi Emira postavili na mjesto SDa. Naravno pod dijelom gdje kazem da očekujem značajnije promjene na ljeto ne tjeram upravu, već se nadam da će povući par ozbiljnih i konkretnih poteza zbog kojih će moći povratiti dio izgubljenog i/ili poljuljanog povjerenja. Dovesti SDa kakvog zaslužujemo, napraviti obimnu reviziju Vinkovog učinka sa ostatkom stručnog štaba, pokojem igraču se zahvalit i onda pripremit se što bolje za novu sezonu jer nemam neku nadu da ćemo napraviti čudo u Evropi. Najsretniji bih bio kada bi me cijeli klub demantovao i sa ostatkom ove sezone i sa Evropom ali teško.zagor1987 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:29Mislim nek smanje u klubu plate i dovedu par trenera za mladje kategorije iz HR i na SD takodje nekog iz Hrvatske koji zna naci igraca bez da je neko zvucno ime iz PSV koji odma ode u bolnicu. Sto se tice uprave ok je da ih neko krivi al SD je zaduzen za igrace a za igru trener. Inace sa nasim mentalitetom treba svaku upravu otjerat nakon jedne lose sezone to ne ide tako,ipak imaju i nekih dovrih stvari koje su uradili. Posto ovdje neki prate Sarajevo 2 godine neki od nas se sjecaju Sarajeva koje nije imalo 2 dobre sezone u nizu,sjecaju se i Baljka i kompanije kad su kone harale a mi svake godine zivce svoje kidali,sjecamo se i Drinovaca,Troglava i slicnih blamazaMourinhokilledbarca je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:21Inače pratim forum već desetak godina, ali ne djelim svoja mišljenja tako često. Međutim, ovo je tuga. Sumnjam da ćemo se mi psihološki kao klub dići do kraja sezone i uzeti svih 15 bodova. Mi da smo bili na nivou cijelu sezonu, a ne samo jesenji dio, ni jedna sudijska odluka ne bi nas mogla toliko sj...ti koliko smo mi sami sebe. Tako to inače biva. Samo eto ne treba da se navijači sad između sebe naslađuju ko je bio u pravu, a ko ne. Svi klubovi imaju i malere i pehove, kao i mi. Samo što smo mi do sada trebali minimalizirat sve vanjske faktore koji mogu bitno uticati na naš pravac i smjer. Sad ovako skontaš da smo mi još uvijek klub koji neće meda moći u Evropi. Žao mi je samo nas, umnobolnika koji ovoliko volimo ovaj klub. Nit mi je žao naših igrača, nit uprave, nit SŠ. Oni su svi krivi od reda, stalno priče kao neki talovi, neke mahale. Našim ljudima više ne mogu vjerovati, samo stranci nas mogu podići na zdrave noge jer kod nas je sve preko poznanstava, prijatelja, kuma, amidže, ovog i onog. Nadam se da će se na ljeto desiti neke značajnije promjene, jer nakon ovoga ponovo je povjerenje moje prema ljudima u klubu poljuljano. A oni svi treba da znaju da je Sarajevo i ostalo i opstalo razne Šumane, Blekiće, Selimoviće i slično.
Zadnja izmjena: Mourinhokilledbarca, dana/u 25 apr 2021, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Ko sto bi to osim us vom stilu reko, trebas se potrduti pa prokockat 13 bodova..ko da ans vodi Sliskovic pa da prokockamo Bog ti pamet dao
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dobit Zeljescara ljudi kako znamo i umijemo, to bi nas lansiralo prema tituli. Bodovima i psihološki.
Vakat je da ova ekipa i Vinko pokažu od čega su. Nabacili su sebi pritisak na leđa, sad nek ga iznesu ili neka se lagano razilaze iz FKS.
Vakat je da ova ekipa i Vinko pokažu od čega su. Nabacili su sebi pritisak na leđa, sad nek ga iznesu ili neka se lagano razilaze iz FKS.
Samo naprijed Saraj'vo!
Sami smo krivi..nikakve sudije..13 bodova prospes..Vinko i igracici
-
- Kontakt:
Ma necu da se ubijam vise i narusavam svoje zdravlje. Nit cu gledat derbi nit me zanima...
Ne moze mi Sušićevih 13 milja eura biti bitnije od mog zdravlja.
Mars ba u tri picke lijepe materne
Ne moze mi Sušićevih 13 milja eura biti bitnije od mog zdravlja.
Mars ba u tri picke lijepe materne
Samo da je proci ova dva kola kiksace i oni kad se najmanje nadaju
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Fouzi1, hase73, HyperOS, JavierBosnia, laznokrilo, Lik, mnon46, Pablo11, Rajvosa4ever, sarajevo19461987, TETRAPAK, ŠTA_JE i 112 gostiju.