Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Mozda ga je uvrijedio na nacionalnoj osnovi ko ce znati,mozda mu je opsovao makarone.
JohnCleese je napisao/la:Protiv Irske su sebi isplanirali ljetne praznike, a sad i zimskeRinuka je napisao/la:Hoce momci da su slobodni preko praznikaHigh je napisao/la:Šta je našim reprezentativcima? Neki novi urnek? #reddecember?![]()
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
Sudija paglu ba,zbog fk.off crveni
Rooney redovno fakara off sudije I svaki drugi igrac u EPL. Normalno da nije samo psovao na eng. Cak je bilo I ebem ti mater u pichku
Edin Džeko
Edin Džeko
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- bianconeros
- Kontakt:
Tebi bi bilo okej da ti psuje majku i zve zivo kad si sudija?MuhamedTM je napisao/la:Sudija paglu ba,zbog fk.off crveniRooney redovno fakara off sudije I svaki drugi igrac u EPL. Normalno da nije samo psovao na eng. Cak je bilo I ebem ti mater u pichku
![]()
Edin Džeko
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
dzeko uvijke bolje odigra na proljece....ja vjerujem da ce zabit minimum 12 golova u ligi do kraja.
ali mora se trznut
ali mora se trznut
- AlphonseKauders
- Kontakt:

"nije bio ofsajd..."
Dzeko je totalno van forme, danas najlosiji na terenu i blijedu partiju krunisao je svojom gluposcu te je pretvorio u katastrofalnu.
Sad ce imati pauzu od preko mjesec dana da ohladi tintaru
Sad ce imati pauzu od preko mjesec dana da ohladi tintaru
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Fu.ck off nije "psovanje majke" za ovo drugo citaj na BOSANSKOM mu je rekao poslije crvenog. Ebem ti mamu u p.bianconeros je napisao/la:Tebi bi bilo okej da ti psuje majku i zve zivo kad si sudija?MuhamedTM je napisao/la:Sudija paglu ba,zbog fk.off crveniRooney redovno fakara off sudije I svaki drugi igrac u EPL. Normalno da nije samo psovao na eng. Cak je bilo I ebem ti mater u pichku
![]()
Edin Džeko
Nemoj me citirati ako ne kontas. Cuj tebi bi bilo ok cc.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- bianconeros
- Kontakt:
Nije ovo engleskaMuhamedTM je napisao/la:Fu.ck off nije "psovanje majke" za ovo drugo citaj na BOSANSKOM mu je rekao poslije crvenog. Ebem ti mamu u p.bianconeros je napisao/la:Tebi bi bilo okej da ti psuje majku i zve zivo kad si sudija?MuhamedTM je napisao/la:Sudija paglu ba,zbog fk.off crveniRooney redovno fakara off sudije I svaki drugi igrac u EPL. Normalno da nije samo psovao na eng. Cak je bilo I ebem ti mater u pichku
![]()
Edin Džeko
Nemoj me citirati ako ne kontas. Cuj tebi bi bilo ok cc.
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Ma daj ovo nije za crveni cuj fuck off i onu sansu sto je imo da govorite da je bila 100% ma daj budite malo neutralni 5 bijelih oko njega
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
U tenisu sudije znaju, educirani su sa mnogim psovkama skoro iz svih drzava pa mozda su i Talijani dobili prirucnik nasih psovki s dolaskom Zukanovica i Dzeke, kad je 'podebljana bosanska kolonija. 
Zadnja izmjena: Biki, dana/u 20 dec 2015, 17:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Kao sto rekoh, covjek ne igra ozbiljan klupski fudbal vec 3 sezone.
A koji on to igra ozbiljnoLakoste je napisao/la:Kao sto rekoh, covjek ne igra ozbiljan klupski fudbal vec 3 sezone.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
U reprezentaciji je odlican.Rinuka je napisao/la:A koji on to igra ozbiljnoLakoste je napisao/la:Kao sto rekoh, covjek ne igra ozbiljan klupski fudbal vec 3 sezone.
- bianconeros
- Kontakt:
Mozda je posmislio da je jos u zelji ko ce ga znatiMuhamedTM je napisao/la:Dobro, nisam znao ja mislio Irak
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Divi ovih nadritalijana koji su ogrizli u svemirskom talijanskom nogometu kako hvale tu ligu...
Lafo sudije ovo-ovo...
Sjaji Dijamantu!
Biće golova, samo naprijed!
Lafo sudije ovo-ovo...
Sjaji Dijamantu!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Zadnjih par utakmica je odigrao dobro, a sve ostalo nakon SP je bio nula...Lakoste je napisao/la:U reprezentaciji je odlican.Rinuka je napisao/la:A koji on to igra ozbiljnoLakoste je napisao/la:Kao sto rekoh, covjek ne igra ozbiljan klupski fudbal vec 3 sezone.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Na ovo ide samozizu1991 je napisao/la:Divi ovih nadritalijana koji su ogrizli u svemirskom talijanskom nogometu kako hvale tu ligu...
Lafo sudije ovo-ovo...
Sjaji Dijamantu!
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
Trenutno korisnika/ca: edvaE2, hurem, stokastoka23 i 22 gosta.