Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Vasa Ladacki
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Vasa Ladacki » 29 mar 2013, 00:21

bevanda4 je napisao/la:jel se potrošio nash sinoć? Smrdi mi da bi mogao doć under 12,5.. !?
Odigrati bilo koga under protiv ekipe kakva je Milwaukee i protiv igrača kakav je Jennings je amaterski i upitno. Međutim, kad je u pitanju Nash, s tim čovjekom se ne zna nikad'. Vjerovatno ide u under, jer će vjerujem, i nadam se, lopte spuštat' Howardu, ovo što ostane Kobaja će pospremiti u koš. Očekujem Nasha na nekih 10+ asista i oko 10tak poena, mada bih ga ja prije izbjegao, nego bilo šta odigrao.
Nama je Željo svetinja jedina.

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 29 mar 2013, 00:25

Evo jedan brzinski, čisto da ispratim tekmu :)

Milwaukee - LA Lakers 2

Lejkersi su sigurno jedan od najvećih sportski brendova i kolektiva u Americi. Stoga, pored armije navijača mnogi važni ljudi i kompanije žele vidjeti iste u plejofu. ;) Bucksi imaju respektabilnu ekipu, ali mislim da je večeras sve podređeno Kobe-u i društvu!

D.Howard (LA Lakers) (18,5) Više
Iako ga ne volim igrati, Kobe je najavio da će dosta koristiti Howarda, što je sinoć i pokazao. Kad god gledam Buckse, protivnički centri lagano poentiraju, stoga očekujem Howarda i večeras na 20+

K.Bryant (LA Lakers) (29,5) Više
Bez neke analize, povući će to je sigurno. Čovjek koji svakome može utrpati 30 poena :arrow:

D.Cousins (Sacram.) (16,5)Više
Čuvat će ga Scola koji, nit' je centar, nit' dobar odbrambeni igrač. Volim ga igrati, iako me skinuo prošli put, protiv pod košom očajne File, mislim da bi večeras trebao biti glavna napadačka opcija KIngsa! :)

Ako ko isprati, sretno! :)
LUHG!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 29 mar 2013, 00:27

hvala @vasa..

slozio sam nesto za ubijat dosadu noćas.
Overe novickog,scole,howarda,cousinsa i ellisa
Undere jenningsa i nasha.
Pobjedu SAC-a i berdycha..

Sistem 7/9

sretno svima ;)
U desetom selu živi Antuntun!

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 29 mar 2013, 00:32

bevanda4 je napisao/la:hvala @vasa..

slozio sam nesto za ubijat dosadu noćas.
Overe novickog,scole,howarda,cousinsa i ellisa
Undere jenningsa i nasha.
Pobjedu SAC-a i berdycha..

Sistem 7/9

sretno svima ;)
Ma Ellisa će čuvati Kobe, zato sam ga zaobišao. Iako je u strašnoj formi i sigurno će se naložiti protiv Lakersa..
LUHG!

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 29 mar 2013, 00:46

Ja sam uspio na golovima nekih pet-šest evrića uhvatiti, vratio ulog

za večeras odigran

Cousins 16,5over
Dwigth 18,5 over
Dallas KP1

Nadam se zelenilu :mrgreen:

Edit:

Indiana - Syracuse 2 2,70
Zadnja izmjena: CashMan, dana/u 29 mar 2013, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

goca_sa
Kontakt:

Post Postao/la goca_sa » 29 mar 2013, 01:04

jebm ti grob Berdych

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 29 mar 2013, 09:04

EmirSioux89 je napisao/la:Pheonix - Sacramento - 2
D.Cousins (16,5) - Over
E.Ilyasova (12,5) - Over
Napokon, dva tiketa odigrao oba prosla, ma odlično :mrgreen:
Manchester United!

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 29 mar 2013, 10:01

Jedan veliki poklon iz NBA lige
Westbrook 22,5 više
Nakon 3-4 utakmice gdje su on i Kevin igrali po 30min,vcrs ocekujem da im Minesotta pruzi dostojan otpor jer igraju odlicno u zadnje vrijeme,mislim da ce Russell imati dosta prostora jer ga Rubio i pogotovo Barea ne mogu cuvati,vise ce se Kevin namuciti sa Kirilenkom pa mozda Kevin se osloni na distribuciju lopti..................
I jedan malo manje siguran ali opet ima dovoljan razlog da se odigra:
Monroe 15,5 više
Detroitu dolazi Toronto i to bez Amira Johnsona,dakle jedini centar u ekipi je Valanciunas,ako njemu ne moze zabiti preko 15,onda stvarno ne znam a Toronto opcenito loše brani reket ne samo sto su im centri losi nego sto i vanjski igraci ne zatvaraju dobro prodore(Lowry,Gay,Anderson).............

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 29 mar 2013, 11:15

amarosim je napisao/la:Jedan veliki poklon iz NBA lige

Monroe 15,5 više
Detroitu dolazi Toronto i to bez Amira Johnsona,dakle jedini centar u ekipi je Valanciunas,ako njemu ne moze zabiti preko 15,onda stvarno ne znam a Toronto opcenito loše brani reket ne samo sto su im centri losi nego sto i vanjski igraci ne zatvaraju dobro prodore(Lowry,Gay,Anderson).............
proslu utakmicu Horford ih je ubio pod kosem mislim 26 poena tako Monroe bi trebao biti jedan od zicera ako to postoji :D , jos uvjek je Andre Drummond pod upitnikom ...takodjer bi Jameer Nelson veceras ispratio jer tesko da se ponovi ona noc od prije neki dan al sve je moguce medjutim ono sto me natjeralo da razmislim o njemu jeste to sto Was. puno poena prima sa te pozicije jer Wall haman ni ne igra odbranu ...

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 29 mar 2013, 11:22

bob je napisao/la:
amarosim je napisao/la:Jedan veliki poklon iz NBA lige

Monroe 15,5 više
proslu utakmicu Horford ih je ubio pod kosem mislim 26 poena tako Monroe bi trebao biti jedan od zicera ako to postoji :D , jos uvjek je Andre Drummond pod upitnikom ...takodjer bi Jameer Nelson veceras ispratio jer tesko da se ponovi ona noc od prije neki dan al sve je moguce medjutim ono sto me natjeralo da razmislim o njemu jeste to sto Was. puno poena prima sa te pozicije jer Wall haman ni ne igra odbranu ...
čudi me taj podatak, Wall igra super odbranu :? Gdje zapravo gledate to s koje pozicije neko prima kolko koševa ?
Možda su na tu statistiku uticale one utakmice bez Walla, ja kolko sam upratio otkad se vratio super brane i playmakere i sve ostale pozicije.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 29 mar 2013, 11:34

iskreno nemam podatak al recimo da sam pratio igrace kad igraju kontra Was. u zadnje vrijeme te da na toj poziciji primaju oko 20 poena jer sam vecinom igrao preko npr . prije oklahome da tu ne racunamo u kojoj je bio blow out wes. je zabio 21 poen , protiv -memfisa M. Conley -23 ,GS Curry 35 , S. Nash 9 , G. Dragic-18,K. Walker-18 , G. Vasquez i E. Gordon kad su igrali protiv NOH ubacili 20 i 18 (ovo sam sad izvukao na osnovu statistike al opcenito sam nekako upratio da ne igra nesto odbranu u psolejdnej vrijeme te s obzirom da orlando kuci igra a Was ima povrjedjenih isto tako da bi mogao nelson veceras ici preko prepostavljam da su ga stavili opet oko 15 ...

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 29 mar 2013, 11:49

CashMan je napisao/la:Ja sam uspio na golovima nekih pet-šest evrića uhvatiti, vratio ulog

za večeras odigran

Cousins 16,5over

Dwigth 18,5 over
Dallas KP1

Nadam se zelenilu :mrgreen:

Edit:

Indiana - Syracuse 2 2,70
Bar nešto
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 mar 2013, 11:59

Osijek - Istra X 3,10 mozda tacan rezultat 0:0 i golovi 0-2 1,50
Rijeka - Slaven 1 1,65 dobice ovo Rijeka 1:0 , 2:0 :D

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 29 mar 2013, 12:22

@amarosim slazem se za oba para, a na prvu mi je i jako izgledan lillard koji je u jako dobroj formi, proslu se aldridge malo ozljedio a cuvat ce ga Mo Williams najvjerovatnije koji je taraba u obrani sto govori i podatak da primaju 22 poena sa pozicije playa. Lillard je u prijasnjim utakmicama ove sezone vec pokazao da mu odgovara utah

@dijabola a i ostatak foruma, evo link gdje se moze pratiti koji tim prima koliko poena s koje pozicije..odlican link
http://www.hoopsstats.com/basketball/fa ... 2/oreb/1-1" onclick="window.open(this.href);return false;

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 29 mar 2013, 12:43

Osijek - Istra 2.5 MANJE 1.50
Rijeka - Belupo 2.5 MANJE 1.80

Osijek zadnje četiri utakmice odigrao 0:0, teško zabijaju, a teško i primaju golove. Od 11 domaćih utakmica sedam su igrali sa manje od 2.5. Zabili svega 12 golova, a primili 9 u tih 11 utakmica. Istra u 12 gostujućih po šest puta išla i u under i u over. Igrali su nedavno isto u Osijeku, a utakmica je završila 0:0. Mislim da će nešto slično biti i danas.

Rijeka zabila 18 golova u 12 domaćih utakmica, a primila devet. Belupo u gostima 11 zabijenih i 16 primljenih u 11 utakmica. Igrali također nedavno u Rijeci i odigrali 0:0. Rijeka se bori za Europu, a ni Belupo nije otpisan, tako da očekujem tvrdu utakmicu i malo golova...

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 29 mar 2013, 13:17

Ima greska na bwinu, stavili Murraya 10,5 gemova u mec i over 1.90

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 29 mar 2013, 13:36

19:00 Joao Souza (BRA) – Rogerio Dutra Silva (BRA) 22,5 2 @ 1.85
Najzanimljiviji dvoboj challengera u Pereiri odigrat ce Joao Souza i Rogerio Dutra Silva. Joao Souza brazilski je tenisac koji se trenutno nalazi na 123 ATP mjestu. Kroz citavu svoju karijeru igra challengera, a kao i vecini challenger igraca najvise mu odgovara zemlja gdje postize najbolje rezultate.Ove sezone igrao je polufinala challengera u Sao Paolu i Salinasu. Na challengeru u Sao Paolu (zemljanom, polufinale je igrao na hardu) cak je i dobro namucio Rafu Nadala u sesnaestini finala.
Njegov protivnik danas biti ce Rogerio Dutra Silva. Dutra Silva je kao i Souza brazilac i prezezito igra zemljane challengere. Ove sezone nije pruzio bas partije koje su se od njega ocekivale, najbolji rezultat ove sezone mu je finale challengera s pocetka sezone u Sao Paolu. U vecini drugih challengera je ispadao u drugom ili prvom kolu.
Ova dva tenisaca do sada su se susrela 3 puta i Souza je ostvario dvije pobjede. Zadnji put susreli su se na pocetku sezone kada je slavio Dutra Silva rezultatom 7-5 6-7 7-6. U sva tri meca su prolazili danasnju granicu pa tako nesto i ocekujem danas. Nisu u nekim formama, obojica se muce na ovom turniru, igraju na najadrazoj podlozi.. Ocekujem neizvjestan mec i tesko je prognozirati pobjednika tako da mi je over gemova najrealnija opcija.
Izvinjavam se na kracoj analizi, zurio sam zbog para ispod..

23:55 How many games will Andy Murray win in the match ? 10,5 2 @ 1.90
Po svemu sudeci ovo je greska bwina. Stavili su i Murraya i Gasqueta 10,5 gemova u mecu a jos je na over Murraya kvota 1.90. Po ostalim kvotama bi se dalo zakljuciti da su fulili marginu. Evo ukratko cu ovu analizu da svi stignu uplatiti. Murray ne igra bas na svojoj razini ovaj turnir, dosta se muci u mecevima, sto smo mogli vidjeti protiv Dimitrova prvi set, protiv Seppia, protiv Cilica prvi set.. Protiv Cilica je odigrao solidno imao je nekoliko odlicnih poena i u prvom setu je napravio cak 3 brejka ali je i popusio 2. Richard Gasquet me ugodno iznenadio sinoc razvalivsi igrom Berdycha koji je 6. igrac svijeta. Berdych mu jednostavno nista nije mogao, nije mogao stizati njegove bekende a Guska je stizao svaku Berdynu lopticu. Ova dva tenisaca do sada su se susrela 7 puta, a Murray je 4 puta odnjeo pobjedu. Ovaj tip mi se cini jako izgledan jer ocekujem da ce Murray uzeti bar set sto znaci 6 gemova i to ce najvjerovatnije biti dosta jer ce Murray osvojiti ili jos jedan set ili ce otici u 3 seta.

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 29 mar 2013, 13:44

Moj prijedlog :D
slika
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 29 mar 2013, 14:11

watford-burnley zX2( u zadnjih 5 meceva uvijek pada vise od 3gola,)
mastricht-de grafscha pm3(zadnjih 6 meceva je ovo prolazilo)
navaro manje od 14.5,kako je barsa sigurno prva mislim da navaro nece provesti mnogo minuta na terenu,pa samim tim i nece preci ovu granicu
caen-arles 1 (caen se bori za ulazak u 1.ligu i mislim da veceras bi trebao uzeti )
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ElvirRahimic
Kontakt:

Post Postao/la ElvirRahimic » 29 mar 2013, 14:41

Leicester - Millwall 1 (1.70)

Premda Leicester prije reprezentativne stanke nije izgledao kao momčad koja stremi plasmanu u Premiership, još uvijek su u poziciji da to ostvare, a treba vjerovati i da im je kraći odmor od utakmica doista dobro došao i da neće dopustiti da se u završnici sezone raspadne sve što su dosad izgradili. Lišeni kadrovskih problema domaćini koji su na svom terenu dobili 12 od 19 utakmica bi danas svakako trebali izaći na kraj s Millwallom gdje ni sami nisu načistu kako će uslijed brojnih izostanaka sastaviti obranu, i da su im svi na broju Leicester bi bio favorit, a pogotovo mu pripada taj epitet u aktualnim okolnostima. I smatram da će ga opravdati, uostalom vrijeme im je da se trgnu i opet se počnu ponašati kao legitimni kandidati za promociju.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.