Niko ne krivi Nama koji im je dao sve i sve obezbijedio. Pojedinci krive upravu a ne Nama, ali slazem se da je rano i da treba sacekati kraj sezone. Mozda na kraju uzmemo titulu i onda valja pojesti sve za sobom...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Karačić morao izvesti igrača na poluvremenu, Stojan Vranješ ga udario u tunelu
Sarajevo ljubavi moja.
A koga to.mjenjati iz uprave i ko to treba na njihovo mjesto.Samo mi nemojte nasih legendi ,koji se samo.sjate kad ima para..kad.smo fukare nigdje ih.Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:15Niko ne krivi Nama koji im je dao sve i sve obezbijedio. Pojedinci krive upravu a ne Nama, ali slazem se da je rano i da treba sacekati kraj sezone. Mozda na kraju uzmemo titulu i onda valja pojesti sve za sobom...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Sta ba kukate, imaju bolju gol-razliku za 2 gola, a relativno tezi raspored. DK, aBd. Tocka 

Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 25 apr 2021, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Mi ni sad ne znamo, koje nam je idealna postava ovo proljece. Svo vrijeme se luta. Ubaci nekog igraca, odigra 10-15 solidnih minuta, guraj ga u prvi tim slijedecu. Onda odigra taj isti igrac losije slijedecu utakmicu, opet ga nema u sastavu.
Vinko se dobrano pogubio ovo proljece.
Vinko se dobrano pogubio ovo proljece.
-
- Kontakt:
Kako je bošnjo svršavao na mtel, arene, samo nek nije naše.
Ma lako se ovo sve rijesi unistis od repke tekmu da suspenduju sve stadione i fino nek kod Vice igraju
Ako se uzme ukupan dojam sezone, nisu zaslužili titulu ispred nas, prije svega zbog duplo više poraza. I neko reče da smo zasluženo izgubili sve utakmice, ne slažem se. Možda nas je jedino Zrinjski nadigrao ostale tri nije niko.
U Mostaru smo bili loši, malo i oštećeni ali smo imali bolju igru. U Širokom smo imali 3-4 zicera a Borac nas je uzeo na Koševu sa dva prelaska centra.
Ne znam što ovo ovoliko utiče na mene emotivno, nadam se da igrači barem 5% osjećaju emociju kao mi pa da izvuku 300% sebe i poprave štetu sa 6 vezanih pobjeda pa makar i ne osvojili titulu.
Ako je ne uzmemo mi nadam se da će je uzeti barem Velež.
U Mostaru smo bili loši, malo i oštećeni ali smo imali bolju igru. U Širokom smo imali 3-4 zicera a Borac nas je uzeo na Koševu sa dva prelaska centra.
Ne znam što ovo ovoliko utiče na mene emotivno, nadam se da igrači barem 5% osjećaju emociju kao mi pa da izvuku 300% sebe i poprave štetu sa 6 vezanih pobjeda pa makar i ne osvojili titulu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- NisamInSajder
- Kontakt:
Na sta se ovdje moglo svrsavat. Financijski klubovi su u minusu zbog ugovora, imaju vece troskove za one silne reklame, nego sto ce dobiti para od ugovora. Niko ne moze koristiti snimak utakmice, highlightsi su fiju-fiju, nista ne vidis, kritickog misljenja za sudjenje nema, jedini plus je sto je 5 utakmica u prenosu, i to se mogu zahvaliti na kraju bh telecomu koji je uzeo 2 prenosa. Neke utakmice su ili kasnile ili prekidane zbog Ling long lige, a i pomjeranje rasporeda utakmica zbog Arene. Pa to ima samo u BiH i Spaniji, koja je zeljela kineske pare za El Clasico. To je samo mali dio onog sto je doslo sa Arenom. Plus je kvalitet slike i to je to.bordobijeli je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:18Kako je bošnjo svršavao na mtel, arene, samo nek nije naše.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Mislim na bošnje s foruma, koji su s oduševljenjem docekali taj strašni boljitak iz rs.NisamInSajder je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:25Na sta se ovdje moglo svrsavat. Financijski klubovi su u minusu zbog ugovora, imaju vece troskove za one silne reklame, nego sto ce dobiti para od ugovora. Niko ne moze koristiti snimak utakmice, highlightsi su fiju-fiju, nista ne vidis, kritickog misljenja za sudjenje nema, jedini plus je sto je 5 utakmica u prenosu, i to se mogu zahvaliti na kraju bh telecomu koji je uzeo 2 prenosa. Neke utakmice su ili kasnile ili prekidane zbog Ling long lige, a i pomjeranje rasporeda utakmica zbog Arene. Pa to ima samo u BiH i Spaniji, koja je zeljela kineske pare za El Clasico. To je samo mali dio onog sto je doslo sa Arenom. Plus je kvalitet slike i to je to.bordobijeli je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:18Kako je bošnjo svršavao na mtel, arene, samo nek nije naše.
Ma razočarali su me totalno,hej 13 bodova prednosti imaš i to prokockaš lično ne vjerujem ni u pobjedu protiv želje jer zapet će **** ko da im je zadnja
očigledno im je trebalo nacrtati da smo khurcina pa da poslije godinu shvate neke stvari. Ne bih se ni ja javljao realnoHistoricar je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:14Fakat šta je sa Zipom i AlfredNobelom ? Ja sam se prvi sa njima svađao, ali mi opet nešto žao što ih nema.
NEMA NAZAD
Kovacevic
Hebibovic Milicevic Dupovac Pidro
Oremus Djokanovic
Fanimo Mustendanagic Krste
Mesanovic
Za derbi bolje ne moze po meni...Milanovic,Jukic...sve mi je to za ****
Hebibovic Milicevic Dupovac Pidro
Oremus Djokanovic
Fanimo Mustendanagic Krste
Mesanovic
Za derbi bolje ne moze po meni...Milanovic,Jukic...sve mi je to za ****
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Ti mislis da ovi rade djaba i da su tu iz ljubavi prema klubu. Vjerujes da je Jahic radio volonterski? Sta god Nam odluci ja sam za! Ako njemu valjaju, valjaju i meni jer trose uglavnom njegove pare i ponesto sami namaknu a to su i prosle uprave namicale.mma_hz je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:16A koga to.mjenjati iz uprave i ko to treba na njihovo mjesto.Samo mi nemojte nasih legendi ,koji se samo.sjate kad ima para..kad.smo fukare nigdje ih.Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:15Niko ne krivi Nama koji im je dao sve i sve obezbijedio. Pojedinci krive upravu a ne Nama, ali slazem se da je rano i da treba sacekati kraj sezone. Mozda na kraju uzmemo titulu i onda valja pojesti sve za sobom...
Sto se mene tice ako uzmemo titulu neka ih i jos im povecati primanja ali ako kiksaju ne mogu ih braniti zivotom kao neki ovdje a pri tom vrijedjati navijace u nazivati ih narkomanima ili hasisarima ili cak govoriti da je sjever rak rana naseg kluba kao sto onaj memara tvrdi. Eto nema sad sjevera ni navijaca na tribinama i nismo nista jaci na terenu.
Sve po zasluzi, niko nije iznad Sarajeva
Ako mu opet počnu Milanović i Pejović ja prestajem pratiti FKS dok on ne ode sa klupe.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ma ako mi ispadnemo iz trke nek Velez uzme bilo bi mi drago al jos mi nismo rekli sveZeko87 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:23Ako se uzme ukupan dojam sezone, nisu zaslužili titulu ispred nas, prije svega zbog duplo više poraza. I neko reče da smo zasluženo izgubili sve utakmice, ne slažem se. Možda nas je jedino Zrinjski nadigrao ostale tri nije niko.
Suti, nemoj o tome. Govori da je sve regularno, naljutit ce se nasi navijaci u suprotnom.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na kraju neće biti ništa od ovoga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Nije nista bilo ni kad je trener mladosti reko da je moro ostavit Hirosa na klupi. Nece ni ovdje nista bit.
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 25 apr 2021, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Slazem se. Dobrim dijelom jer se suti na ovakve i slicne pojave.
P.S. Ovo gore ne opravdava nasu LOSU igru.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Trenutno korisnika/ca: benko21, mire971, striktnosarajevski i 61 gost.