Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ma u srijedu se igraju muška četvrtfinala, a sutra su na rasporedu ovi mečevi što su danas počeli (ili nisu startali), te mečevi četvrtfinala u ženskoj konkurenciji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Novak igra strasno.
Sa ovakvom igrom ne moze ga niko zaustaviti do kraja, pogotovo nakon ove situacije sa Federerom.
Ipak se postavlja pitanje, sta ce biti kad dodje prvi jaci igrac, a on bi tek mogao doci u 1/2, jer do sada ovo nisu protivnici koji mogu ugroziti Novaka, a ni moguci protivnici u 1/4 Mayer ili Gasquet to nisu u stanju uciniti.
Druga stvar je sto je sve meceve odigrao u dvorani i razlikovat ce se kada odigra prvi mec na otvorenom, izjavio je da su uslovi u dvorani sporiji, sto je cudno, jer bi trebalo biti obratno.
Federer je rekao da ce biti spreman za 1/4, ali stvar je sigurno malo ozbiljnija jer je trazio MTO, sto vidim prvi put u njegovoj karijeri.
Nadam se da ce biti spreman za 1/4 i 1/2, Youzhni jer igrac kojeg moze dobiti i sa danasnjom igrom.
Novaku se sve otvorilo da uzme i drugu titulu, prvo je pronasao pravu igru, onda je ispao Berdych, pa onda i Nadal, te sada povreda Federera, jos da se Andy oklizne protiv Delpa ili Tsonge/Fisha i to bi bila titula bez muke, ali i ovakav Andy tesko da mu moze ista.
Sa ovakvom igrom ne moze ga niko zaustaviti do kraja, pogotovo nakon ove situacije sa Federerom.
Ipak se postavlja pitanje, sta ce biti kad dodje prvi jaci igrac, a on bi tek mogao doci u 1/2, jer do sada ovo nisu protivnici koji mogu ugroziti Novaka, a ni moguci protivnici u 1/4 Mayer ili Gasquet to nisu u stanju uciniti.
Druga stvar je sto je sve meceve odigrao u dvorani i razlikovat ce se kada odigra prvi mec na otvorenom, izjavio je da su uslovi u dvorani sporiji, sto je cudno, jer bi trebalo biti obratno.
Federer je rekao da ce biti spreman za 1/4, ali stvar je sigurno malo ozbiljnija jer je trazio MTO, sto vidim prvi put u njegovoj karijeri.
Nadam se da ce biti spreman za 1/4 i 1/2, Youzhni jer igrac kojeg moze dobiti i sa danasnjom igrom.
Novaku se sve otvorilo da uzme i drugu titulu, prvo je pronasao pravu igru, onda je ispao Berdych, pa onda i Nadal, te sada povreda Federera, jos da se Andy oklizne protiv Delpa ili Tsonge/Fisha i to bi bila titula bez muke, ali i ovakav Andy tesko da mu moze ista.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Iskren da budem ne vidim kako ce Endi dobiti Novaka, Roger bez povrede i sa pravim pristupom mozda, a i to tesko.
Ne treba meč protiv Viktora uzimati kao nešto relevantno, ali evidentno je da je Nole favorit br. 1 i da će biti jako teško bilo kome da mu uzme titulu
Ja se nadam da će Fedex to uspjeti, ali nisam previše optimističan
p.s. samo za @ Legendu, velikog stručnjaka i navijača jednog od najvećih svih vremena

p.s. samo za @ Legendu, velikog stručnjaka i navijača jednog od najvećih svih vremena

FORZA MARŠAL !!!
nisam legenda reala, al za tebe hodza sam legenda sigurno

- legenda reala
- Kontakt:
Ja ne želim komunicirati sa fanovima drvosječe
Samo ću iznjeti jednu opasku, jadan ovaj tenis, sa jednim Malissem,Troickim,Istominom,Juznim i dr. klocevima u drugoj sedmici WB.
Mogu fanovi RF pričati šta hoće, ali nije isti ovaj WB bez najvećeg među najvećima, jednostavno je nezanimljiv, pa ko je danas pogledo meče Federer-Malisse vjerujem da mu se tenis ogadio, kako jadan meč od strane obojice, Malisse djeluje kao usporeni snimak i "veliki" Fed se pati s njim, pa jedan Đoković bi ovog ubio, ne bi mu više od pet gemova prepustio siguran sam
Treba provući kroz uši ovu moju ideju, onom glavnom u tenisu, da se napravi grupa
Đoković,Nadal,Andy,Tsonga,Delpom,Berdych i nek momci igraju svak sa svakim, ko najbolji njemu titula i kraj priče.
Federer nek se igra sa igračima tipa Troickog,Malissea i nek njima glumi veličinu, kao što je i radio cijelu karijeru
Samo ću iznjeti jednu opasku, jadan ovaj tenis, sa jednim Malissem,Troickim,Istominom,Juznim i dr. klocevima u drugoj sedmici WB.
Mogu fanovi RF pričati šta hoće, ali nije isti ovaj WB bez najvećeg među najvećima, jednostavno je nezanimljiv, pa ko je danas pogledo meče Federer-Malisse vjerujem da mu se tenis ogadio, kako jadan meč od strane obojice, Malisse djeluje kao usporeni snimak i "veliki" Fed se pati s njim, pa jedan Đoković bi ovog ubio, ne bi mu više od pet gemova prepustio siguran sam
Treba provući kroz uši ovu moju ideju, onom glavnom u tenisu, da se napravi grupa
Federer nek se igra sa igračima tipa Troickog,Malissea i nek njima glumi veličinu, kao što je i radio cijelu karijeru
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
oni su za razliku od tvog strašnog, prestrašnog, najvećeg svih vremena i galaksija zasluženo dogurali do druge sedmice pobjeđujući svoje protivnike, što ovaj tvoj navedeni sa milion pridjeva nije uspioPostao/la legenda reala dana 03 jul 2012, 00:37
Samo ću iznjeti jednu opasku, jadan ovaj tenis, sa jednim Malissem,Troickim,Istominom,Juznim i dr. klocevima u drugoj sedmici WB
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Oni su klocevi i džaba im, ni sami ne znaju kako su dotle doguralihodža je napisao/la: oni su za razliku od tvog strašnog, prestrašnog, najvećeg svih vremena i galaksija zasluženo dogurali do druge sedmice pobjeđujući svoje protivnike, što ovaj tvoj navedeni sa milion pridjeva nije uspio![]()
![]()
Onaj moj sa druge galaksije(baš tako) bi igrao finale, da nije naletio na onog balvana, a siguran sam da bi balvan izbacio i Feda i sve ostale osim Noleta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovo sam vazda govorio, nasao se lik na pravom mjestu u pravo vrijeme i pokupio ovolike titule. Cim je konkurencija stasala on je poceo da gubi na velikim turnirima. Zadnjih 5-6 titula koje je osvojio uzeo je, a da nije pobijedio ni Novaka ni Rafu. Tako jedino i moze. To se ne smije pripisati godinama, cak i po ocjenama strucnjaka Federerova igra je sada bolja nego prije 5 godina kad je bio alfa i omega.legenda reala je napisao/la: Federer nek se igra sa igračima tipa Troickog,Malissea i nek njima glumi veličinu, kao što je i radio cijelu karijeru
Da, Federer je ovih 20ak Mastersa osvojio zato što se našao "na pravom mjestu, u pravo vrijeme", osvojio je 16 Grand Slamova jer je konkurencija bila "preslaba" i otpadala prije finala. Isto tako i OI u doubleovima...VanTheMan je napisao/la:Ovo sam vazda govorio, nasao se lik na pravom mjestu u pravo vrijeme i pokupio ovolike titule. Cim je konkurencija stasala on je poceo da gubi na velikim turnirima. Zadnjih 5-6 titula koje je osvojio uzeo je, a da nije pobijedio ni Novaka ni Rafu. Tako jedino i moze. To se ne smije pripisati godinama, cak i po ocjenama strucnjaka Federerova igra je sada bolja nego prije 5 godina kad je bio alfa i omega.
jaooo ljudi sto se palite na ovo...pa vidite da vas lik lozi izkulirajte

- Citizen-X
- Kontakt:
joj da vas vidi Federer i Nadal kako se svadjate u plzdl materini u kojoj je sve u qrcu pocev od ekonomije vlasti politike i ostalog bila bi bas ona slika Rodzera odozgo sto je hodza postir'o.
legenda je veliki potpaljivac - a vi se uzimate ko sibice na sitne spacke ovog momka koji vas handri sitnicama nisam znao da su u Gorazdu tako podmukli zajbanti
smijesno
samo naprijed gendole
legenda je veliki potpaljivac - a vi se uzimate ko sibice na sitne spacke ovog momka koji vas handri sitnicama nisam znao da su u Gorazdu tako podmukli zajbanti
smijesno
samo naprijed gendole
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
"Federer je prošao u svoje 33.uzastopno četvrtfinale na Grand Slam turnirima"
los ovaj fedex
los ovaj fedex
Federeu k'o da mu je mrsk igrat, tako se ponasa, eno u 4. setu kad mu je Malisse oduzeo servis, vjerovatno je skontao da ce morat' igrat 5. set ako ne podigne nivo igre, sto je i uradio. I onda ga je razvali, dok t nije slucaj sa Rafom i Noletom oni od pocetka da ju sve od sebe i ne posustaju nikad, nema opustanja nego cijeli mec igraju na istom nivu, naravno ako zatreba oni podignu jos malo niv igre, ali je meni opet Roger najbolji i najdrazi teniser svih vremena

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:
Gasquet - Mayer
Jedini igrac koji nije izgubio setI vjerujem da nece ni nakon Mayera, koji ni sam ne zna sta radi u osmini finala Wimbledona, previse srece sa zrijebom je imao i moze kuci trljajuci rukama, hendikepom Gašo
![]()
Samo da javim da je trenutni rezultat u setovima 0:2 (3:6,1:6)
Tsonga krenuo furiozno odmah pravi breik,Kohli također, kao i Andy,Mayer razbija Gaša , ali evo opet kiša
Samo da javim da je **** takodjer prognozirao prolazak Gaskea uz neizostavno ispadanje Federera od MALISSAlegenda reala je napisao/la:Četvrtfinale:Đoković-Gaske,Malisse-Jouzhny, Tsonga-Kohli ,Delpo-Andy
Polufinale :Đoković-Jouzhny, Tsonga-Delpo
Finale:Đoković-Tsonga
Pobjednik:Jo Wilfried Tsonga
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Tito dragi,ovaj Ferrer nije normalan..hajdeee Delpo 
-
public enemy no1.
- Kontakt:
federer - juzni
djokovic - mayer
murray - ferrer
i vjerovatno kohlschreiber - tsonga..
djokovic - mayer
murray - ferrer
i vjerovatno kohlschreiber - tsonga..
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
Mogo bi Ferer opet izbacit Murraya 
Mogao bi ali mislim da neće,Marej je dosta bolji na travimireRN je napisao/la:Mogo bi Ferer opet izbacit Murraya
"Indija,Pakistan..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.