Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Madridista18
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Sto kaze jedan "We need 11 Besic's" 
Bravo Muhamede, odlicno odigrano. Nije bilo njegovih prepoznatljivih uklizavanja, ali sve ostalo je odigrao bez greske. Zivo me zanima koliko je uputio pasova, smijem se okladiti da je bilo preko 100. 
Razumijem sto ga je izvadio, meni je bas izgledao kao vidno umoran.
Razumijem sto ga je izvadio, meni je bas izgledao kao vidno umoran.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako ovdje ne pobjede, Martinez moze bit u problemima. Kad se navijaci okrenu protiv tebe, u problemima si u Engleskoj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Re: AW: Muhamed Bešić
Ma oni su ludji nego mi. Vjerujte mi da ga gotive haman i vise nego mi. Nema veze mozda i bolje sto ga je izvuko ima zuti nedo Bog ponijece ga pa ce dzaba uprskat dobru partiju a nece morat da ucestvuje do kraja u ovoj agoniji.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Kloc uništio ono što je Moyes gradio godinama.Cartman je napisao/la:Ako ovdje ne pobjede, Martinez moze bit u problemima. Kad se navijaci okrenu protiv tebe, u problemima si u Engleskoj.
Valjda će se negdje pojaviti reakcija Bešića kad ga je zamijenio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: AW: Muhamed Bešić
Ma pozitivan je bio. Nije on divljo ko sto ga neki zamisljaju. Malko temperamentan i to je sve. Pa da je tolika tica ne bi igrao u EPL.
Belmin6 je napisao/la:Kloc uništio ono što je Moyes gradio godinama.Cartman je napisao/la:Ako ovdje ne pobjede, Martinez moze bit u problemima. Kad se navijaci okrenu protiv tebe, u problemima si u Engleskoj.
Vratit ce se Ginger Goblin prvo u Everton, i onda u United.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
Madridista18
- Kontakt:
Na ovaj sam oplakao "like besic cares what mere mortals think" 
-
SjeverniVjetar
Evertonu fali kreativnost u sredini. Besic je, cini mi se , upozoren da igra ziheraski, da ne rizikuje, a Barry ne zna.
Jedan od njih ce na klupu slijedecu tekmu, bez obzira da li se Mc vrati ili ne , ne mogu igrati sa dva def, vezna.
Jedan od njih ce na klupu slijedecu tekmu, bez obzira da li se Mc vrati ili ne , ne mogu igrati sa dva def, vezna.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 19 jan 2015, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Getting ridiculous this now. Martinez should sub himself off here....Madridista18 je napisao/la:Na ovaj sam oplakao "like besic cares what mere mortals think"
Koja razlika između Evertonovih navijača i navijača Manchester Citya. Cityevi navijači nikada ne bi ovako reagovali za nekog svog igrača, kao što su to uradili Evertonovi na Martineza zbog mjenjanja Bešića.
Bravo za Bešića koji je u kratkom vremenskom roku privukao toliku ljubav i respekt navijača...
Bravo za Bešića koji je u kratkom vremenskom roku privukao toliku ljubav i respekt navijača...
Everton stvarno dobro igra do zadnje trećine terena, lijep protok lopte, dobre kretenje, ali tu sve stane.
Nisam dugo gledao utakmicu gdje jedna ekipa ovako dominira u svakom segmentu igre, a da nema niti jedne jedine prave šanse. Hronično im nedostaje neki kreativac koji će znati gurnuti loptu između dva tri igrača.
Bešić stvarno odličan, najkreativnij igrač ekipe (iako mu to nije posao), dosta pretrčao, nazad bio fenomenalan, naprijed dosta dobar.
Nisam dugo gledao utakmicu gdje jedna ekipa ovako dominira u svakom segmentu igre, a da nema niti jedne jedine prave šanse. Hronično im nedostaje neki kreativac koji će znati gurnuti loptu između dva tri igrača.
Bešić stvarno odličan, najkreativnij igrač ekipe (iako mu to nije posao), dosta pretrčao, nazad bio fenomenalan, naprijed dosta dobar.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
da, Momo je sinoć pokazao ono što sam i rekao, a to je da ga ne treba limitirat' samo na ulogu DM-a, ima on šlifa za više od toga! također, iako nije dobar šuter, trebao bi šutirat' kao sinoć što je, nekad će ući 
Još mi je prečka protiv Kipra u glaviChinaglia je napisao/la:da, Momo je sinoć pokazao ono što sam i rekao, a to je da ga ne treba limitirat' samo na ulogu DM-a, ima on šlifa za više od toga! također, iako nije dobar šuter, trebao bi šutirat' kao sinoć što je, nekad će ući
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ovaj degen od trenera je već davno trebao fasovati otkaz.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Sinoc je valjda izasao radi povrede stopala, just for the record.
Vidjelo se doduse odmah po grimasi da je u pitanju ili umor ili povreda, nadam se da nije sta ozbiljno.
Vidjelo se doduse odmah po grimasi da je u pitanju ili umor ili povreda, nadam se da nije sta ozbiljno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobar Besic svaka cast a bila je logicna defanzivna igra Pulisa kao sto sam i napisao jer je covjek po tome i poznat. Velika steta za onaj promasen penal Mirallasa zbog poena a i zbog odnosa unutar tima. Mirallas je po meni jako dobar igrac i odbijao je da potpise novi ugovor bas zbog trenutnog loseg stanja na tabeli Evertona a sad jos ovaj penal i zamjena na poluvremenu cini stvari samo jos gorim.Ajax je napisao/la:McCarthy i Gibson nisu spremni za ovu utakmicu znaci Besic u prvih 11 opet.![]()
i Barry
![]()
![]()
Jako bitna utakmica za Everton trebali bi pobjediti mada WBA sa novim trenerom Pulisom bi trebala da odigra jako defanzivno. Vrijeme je i da Lukaku proradi skroz. 6 golova iz 21 utakmice je malo za njega posebno jer nema pravu konkurenciju u timu. Trudi se puno radi samo fali taj kvalitetan zadnji pas na njega.
Inace Evertonu fale jos: Distin, McGeady, Pienaar i prvi golman Howard. Znaci nesto ovako:
------------------------------- Robles --------------------------------
Coleman -------------- Stones -- Jagielka --------------- Baines
-------------------------- Besic -- Barry -----------------------------
-------- Mirallas ----------- Barkley ------------- Naismith---------
------------------------------ Lukaku ---------------------------------
Mozda Naismith i Mirallas zamijene mijesta mada ovo mi se cini najrealnije.
Zao mi je Martineza jer je dokazao da je dobar trener prosle sezone sa odlicnom sezonom a i sa malim Wiganom je osvojio FA Cup. Mislim da je i tih sest utakmica u Europa league ove sezone ( gdje igraju odlicno ) uticalo malo i na umor igraca. Fali njima jos 4,5 dobrih igraca trener ovdje nije toliki problem nego nesreca, umor i povrede nekih igraca a i Lukaku je losiji nego prosle sezone.
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Fin dečko. Čaršijska raja.

Trenutno korisnika/ca: 231983, General505, Proximic, RaZuti, Venom i 72 gosta.