Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Ma to ti je.. cekati da spadne otok, da se povuce hematom. Pisao sam prije 2-3 stranice, oko 21 dan obicno treba. E sada da bi zglob bio spreman za vece napore, treba jos 7 dana minimalno. Mada, poznavajuci Miretovu zelju da igra za svoju zemlju, ocekujem da ce doci i odigrati jedno poluvrijeme u drugoj utakmici kako zna i umije. Sretno Mire, sve najbolje iz Sarajeva!!!
Sport je lijek za tijelo i duh.
za mene je najmanje bitno hoce li on moci odigrati protiv grka ili ne...bitnija je njegova karijera...bice jos meceva bitnih i kljucnih...opet pravimo prevelik pritisak na igrace preko medija...j-e-b-o repku koja ovisi o jednom coeku! treba muski odigrati i na nivou i bez pjanica!!!!!!!!!!!
ako ne moze - sta sad? predati se prije ispaljenog metka? ako smo mogli bez njega u grckoj, mozemo bez njega i u zenici....naravno, volio bih i ja da zaigra protiv grka, ali ako ce izaci na teren rovit i rizikovati obnovu i da to potraje visesmjesecno, onda potpisujem i glasam za njegovo zdravlje!!!!
do 18.03. ima 2 sedmice, i do tada ce se mnogo mnogo vise znati hoce li moci istrcati 22.03. ili nece...ako ne bude mogao, pa sta sad? ne moze i kraj!!!
nadati se da ce se brze oporaviti jer je mlad i regeneracija je brza i kraca nego kod starijih igraca...
sad govoriti da li ce moci ili nece...smijesno je i neozbiljno...sacekati 2 sedmice i sve ce se samo ukazati
ako ne moze - sta sad? predati se prije ispaljenog metka? ako smo mogli bez njega u grckoj, mozemo bez njega i u zenici....naravno, volio bih i ja da zaigra protiv grka, ali ako ce izaci na teren rovit i rizikovati obnovu i da to potraje visesmjesecno, onda potpisujem i glasam za njegovo zdravlje!!!!
do 18.03. ima 2 sedmice, i do tada ce se mnogo mnogo vise znati hoce li moci istrcati 22.03. ili nece...ako ne bude mogao, pa sta sad? ne moze i kraj!!!
nadati se da ce se brze oporaviti jer je mlad i regeneracija je brza i kraca nego kod starijih igraca...
sad govoriti da li ce moci ili nece...smijesno je i neozbiljno...sacekati 2 sedmice i sve ce se samo ukazati
Nismo mogli bez njega u Grckoj, to je istina....Nazalost. Puno ovisimo o njemu.
Dzeko i Ibisevic su takvi napadaci da su bez kreatora nula....
U Grckoj nisu imali ni suta na gol...
Dzeko i Ibisevic su takvi napadaci da su bez kreatora nula....
U Grckoj nisu imali ni suta na gol...
- Neutralan88
- Kontakt:
da budem iskren ja sam u prvi mah mislio da ga nema 3-4 mjeseca, sva sreca pa je oko mjesec dana moglo je i gore.
što se tice Grka igrali smo u gostima bez Pjanića 0:0 tako da možemo i kod kuce zašto da ne pobjediti
Samo da se Mire što prije oporavi zaigra za Romu i ljetos se fino proda u bolji klub
što se tice Grka igrali smo u gostima bez Pjanića 0:0 tako da možemo i kod kuce zašto da ne pobjediti

Samo da se Mire što prije oporavi zaigra za Romu i ljetos se fino proda u bolji klub

Ima i ta. U pravu si.Batko je napisao/la:Pa ako je 3 sedmice, sta mislis sta su u Romi odlucili da mu kazu, naravno 4 sedmice, da preskoci repku i bude 120% spreman za njih.... Logican potez Rome.VanBasten je napisao/la:Ma možda budemo neke lude sreće pa se ovo i skrati. Ne bi bilo prvi put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Koga nema, bez njega se moze... Nazalost, vidjecemo kako...hz1987 je napisao/la:za mene je najmanje bitno hoce li on moci odigrati protiv grka ili ne...bitnija je njegova karijera...bice jos meceva bitnih i kljucnih...opet pravimo prevelik pritisak na igrace preko medija...j-e-b-o repku koja ovisi o jednom coeku! treba muski odigrati i na nivou i bez pjanica!!!!!!!!!!!
Miralem, mora da radi na tome da ojaca fizicki... Ima 22 godine, malo-malo ima neku povredicu...Mora sebe ojacati, jer trenutno igra u mesarskoj ligi, a isto ili gore ce mu biti ako predje u Englesku...
Pravda za Papeta!
-
- Kontakt:
Kakva druga utakmica. pa nije valjda da fudbalski znalci poput tebe ne znaju da u ovom terminu igramo samo jednu tekmu! Ako si stvarno mislio da ima druga tekma banuj se samstorm_raider je napisao/la:Ma to ti je.. cekati da spadne otok, da se povuce hematom. Pisao sam prije 2-3 stranice, oko 21 dan obicno treba. E sada da bi zglob bio spreman za vece napore, treba jos 7 dana minimalno. Mada, poznavajuci Miretovu zelju da igra za svoju zemlju, ocekujem da ce doci i odigrati jedno poluvrijeme u drugoj utakmici kako zna i umije. Sretno Mire, sve najbolje iz Sarajeva!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Imao sam ovakvu povredu 4 puta. U biti otok je uvijek isti, jedina fora je koliko se ostete ligamenti, ja ne vjerujem ni u magnetnu rezonancu, nikada neznas koliko treba vremena, mnogo faktora utice na rehabilitaciju....VanBasten je napisao/la:Ima i ta. U pravu si.Batko je napisao/la:Pa ako je 3 sedmice, sta mislis sta su u Romi odlucili da mu kazu, naravno 4 sedmice, da preskoci repku i bude 120% spreman za njih.... Logican potez Rome.VanBasten je napisao/la:Ma možda budemo neke lude sreće pa se ovo i skrati. Ne bi bilo prvi put.
Obicno treba par sedmica, jednom sam igrao tekmu tacno 10 dana poslije. Popio 2 tablete za bolove, zavezao ga dobro, kad sam se zagrijao nista, sreca je bila da mi je lijeva noga, inace ne bi mogao.....
Ja sam uvjeren da bi Pjanic mogao igrati u Zenici, al sam isto tako uvjeren da ce Roma sve uciniti da ga sprijeci, kao u ostalom i prvi put, iako je i za Atinu bio spreman....
Pjanic je takav tip, jos je dosta mlad, recimo Spahic bi bez problema igrao i ne bi mu klub mogao nista....
Ja ne kazem da cijela bol prodje za par sedmica ali kada se clanak zaveze moze sa njim da se igra bez problema, ja sam svoj morao vezati i 3-4 mjeseca poslije....
- storm_raider
- Kontakt:
Kada se clanak fiksira moze se igrati naravno, ali kada se ohladi, nakon utakmice bude mnogo gore. Ponovi to 2-3 puta i umjesto 20 dana pauze, dobijes 3 mjeseca. Bio, radio, prosao.
Da, to rade svi igraci, znas koja je frustracija biti povrijedjen, velika vecina zaigra prije nego sto treba....50% igraca vuce neku povredu konstantno....Sve zavisi koliko je neko strpljiv, hrabar i lud?storm_raider je napisao/la:Kada se clanak fiksira moze se igrati naravno, ali kada se ohladi, nakon utakmice bude mnogo gore. Ponovi to 2-3 puta i umjesto 20 dana pauze, dobijes 3 mjeseca. Bio, radio, prosao.
Pjanic je takav tip, zato kazem, on nece igrati 100%.....Nema mu se sta zamjeriti, jer svako ima razlicit karakter.
Pjanicev članak lijeve noge

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- storm_raider
- Kontakt:
Ovo cak i ne izgleda lose koliko sam mislio. Nategnuti ligamenti, standardna kosarkaska povreda. Najgora je ta strasna bol.
- BluesForever
- Kontakt:
Razgovor Miralema Pjanića i novinara. 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Snimak magnetnom rezonancom pokazao je jedan ligament napukao, a tri otekla.
Sukladno tome, vezni igrač Rome neće biti u mogućnosti igrati za Bosnu i Hercegovinu protiv Grčke 22. marta, no postoji mogućnost da Pjanić svakako dođe na okupljanje reprezentacije ukoliko mu Safet Sušić u četvrtak pošalje poziv, te da ljekarski tim bh. nacionalnog tima ustvrdi da li je spreman za nastup protiv Grčke.
Liječnici koji su danas uradili nalaz našem reprezentativcu predviđaju kako bi oporavak trebao najduže trajati mjesec dana.
Sukladno tome, vezni igrač Rome neće biti u mogućnosti igrati za Bosnu i Hercegovinu protiv Grčke 22. marta, no postoji mogućnost da Pjanić svakako dođe na okupljanje reprezentacije ukoliko mu Safet Sušić u četvrtak pošalje poziv, te da ljekarski tim bh. nacionalnog tima ustvrdi da li je spreman za nastup protiv Grčke.
Liječnici koji su danas uradili nalaz našem reprezentativcu predviđaju kako bi oporavak trebao najduže trajati mjesec dana.
Istina da je bitna reprezentacija, bitnija od svih igrača, no mene brine kako će on izgledati nakon ozlijede, da li će uspijeti da se vrati na stari kolosijek. Nadam se da hoće.
Što se tiče utakmice, borit' nam se svakako, vjerujem u dobar rezultat.
Što se tiče utakmice, borit' nam se svakako, vjerujem u dobar rezultat.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nije to neka povreda koja mu moze unazaditi karijeru ali opet velika steta bas sad da se to desi kad igramo najbitniju tekmu u zadnji 10god,ali sta je tu je,Mire drzi se 

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Jbg uvijek smo bili baksuzi.
Sad nam je bitno da se ostali igraci cuvaju i neznam hoce li Miske biti pozvan za mec sa Grckom ?
Sad nam je bitno da se ostali igraci cuvaju i neznam hoce li Miske biti pozvan za mec sa Grckom ?
Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Zvati doktoricu Kovačević podhitno i neka ponese one konjske placete ili kako se već zove...
NAPRIJED NARODE!
Svima nam je bitna reprezentacija i njen uspjeh, ali prije svega je bitno zdravnje čovjeka...
Mire izdrži, svi smo uz tebe...
A za Grčku ćemo se već nekako snaći
Mire izdrži, svi smo uz tebe...
A za Grčku ćemo se već nekako snaći
to i jeste problem kod nas. u zadnjih 10 godina igrali smo jedno ... 40-50 najbitnijih, najvaznijih i istorijskih utakmica. Ispade kod nas svaka 3. utakmica najvaznijasanjingr je napisao/la:Nije to neka povreda koja mu moze unazaditi karijeru ali opet velika steta bas sad da se to desi kad igramo najbitniju tekmu u zadnji 10god,ali sta je tu je,Mire drzi se

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Trenutno korisnika/ca: Confiance, Elddar, General505, nedimmmm1337 i 47 gostiju.