Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Majstore uradio si svoje, nažalost zastavica je neopravdano podiginuta, a kasnije je najveći dušman sve ponišio, kao u Parizu. Hvala ti!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Potez?? Gdje,sta,kako? Ponisten gol-ok.postujem.. Iza toga gdje je bio,sta je radio? Fulio loptu i obrukao se..Hvala ti Zvjezdane na svemu,ostat ces legenda,ali nadam se da u novi ciklus idemo bez tebe,vakat je!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miske nije nista kriv, imao je cistu asistenciju i igrao je odlicno,kriv je selektor koji najvjerovatnije prodao ovu utakmicu.
Miske je ogranicen igrac,ali nije on kriv ako ostane svih 90 min. na terenu.Za mene je on dzoker sa klupe koji treba da udje zadnjih 20 min. utakmice,sve ostalo je preseravanje 
idi iz reprezentacije smrdo mali debeli kineski, ne mozes dva sprinta izvuci u nizu, mrs iz svetinje 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
LenBias je napisao/la:idi iz reprezentacije smrdo mali debeli kineski, ne mozes dva sprinta izvuci u nizu, mrs iz svetinje
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
A da sudija nije poništio čist gol onda bi bio gigant, virtuoz i tako to? Licemjeru.LenBias je napisao/la:idi iz reprezentacije smrdo mali debeli kineski, ne mozes dva sprinta izvuci u nizu, mrs iz svetinje
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Odličan igrač za 30 minuta i to je to. Trebao je ući sa klupe a nikako igrati u prvih jedanaest. Safet Sušić se nije opametio nakon Argentine i nije imao hrabrosti da Misketa stavi na klupu.
I opet zbog Sušića ispade Miske, inače legenda reprezentacije najveći ološ. Stidite se vi koji pišete loše u vezi Misimovića, koji je na početku u repki igrao napadača.
Dok mnogi nisu htjeli igrati i odazivati se repki, Miske je uvijek bio tu. Meastralno je pogađao, asistirao ali mnogi to zaboravljaju. Oni koji ovo čitaju sa strane trebaju shvatiti da ima mnogo 13- godišnjaka na forumu koji nisu gledali Misketa od njegove prve utakmice za reprezentaciju.
I opet zbog Sušića ispade Miske, inače legenda reprezentacije najveći ološ. Stidite se vi koji pišete loše u vezi Misimovića, koji je na početku u repki igrao napadača.
Dok mnogi nisu htjeli igrati i odazivati se repki, Miske je uvijek bio tu. Meastralno je pogađao, asistirao ali mnogi to zaboravljaju. Oni koji ovo čitaju sa strane trebaju shvatiti da ima mnogo 13- godišnjaka na forumu koji nisu gledali Misketa od njegove prve utakmice za reprezentaciju.
skini mi se dosado dosadnaAmar Dzeko je napisao/la:A da sudija nije poništio čist gol onda bi bio gigant, virtuoz i tako to? Licemjeru.LenBias je napisao/la:idi iz reprezentacije smrdo mali debeli kineski, ne mozes dva sprinta izvuci u nizu, mrs iz svetinje
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dovoljno te je bog kaznio sto te pustio da zivis, tako da ti ja ne mogu nista lose reci.LenBias je napisao/la:skini mi se dosado dosadnaAmar Dzeko je napisao/la:A da sudija nije poništio čist gol onda bi bio gigant, virtuoz i tako to? Licemjeru.LenBias je napisao/la:idi iz reprezentacije smrdo mali debeli kineski, ne mozes dva sprinta izvuci u nizu, mrs iz svetinje
Miske je jedini koji zasluzuje nositi traku!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Zvjezdane Misimovicu najdrazi si mi igrac BIH repke od njenog osnivanja ali mislim da je tvoje vrijeme proslo. Od mene veliko hvala, ali vecerasnji dueli sa Nigerijcima su mi rekli da je to ono sto se zove kraj.Jos jednom veliko hvala za sve poteze koje si nam podario i kojima smo se divili.
- anonymousHD
- Kontakt:
Glupo je ovo što pišete.
Svi znamo da je Miske igrač koji može odigrati 50-55 minuta i on je gotov. Odradio je tih 50tak minuta solidno, igrao je dobro, a za ovo ostalo on apsolutno ništa nije kriv, već selektor što ga nije izvadio iz igre. Pape je promašio sa izmenom, Hajrović je trebao ostati u igri, a ne Miske.
Unatoč što je u lošoj spremi, unatoč što je u godinama, za 93 minuta je pretrčao više od Edina Džeke.
Svi znamo da je Miske igrač koji može odigrati 50-55 minuta i on je gotov. Odradio je tih 50tak minuta solidno, igrao je dobro, a za ovo ostalo on apsolutno ništa nije kriv, već selektor što ga nije izvadio iz igre. Pape je promašio sa izmenom, Hajrović je trebao ostati u igri, a ne Miske.
Unatoč što je u lošoj spremi, unatoč što je u godinama, za 93 minuta je pretrčao više od Edina Džeke.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2014, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ne igra džaba debeli u kini, nisu njega bez razloga deportovali iz galate i moskve, samo još kod teleta može igrati i to 90 min.
Ne pljujte po igracima,ispromijesani su i namjerno zbu njeni od strane varalice,tu se ni dragi bog ne bi moga snaci.
- DonCorleone
- Kontakt:
Flopino, zajedno sa Susicem ADIO!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Bravo momčino, svaka čast.LenBias je napisao/la:skini mi se dosado dosadnaAmar Dzeko je napisao/la:A da sudija nije poništio čist gol onda bi bio gigant, virtuoz i tako to? Licemjeru.LenBias je napisao/la:idi iz reprezentacije smrdo mali debeli kineski, ne mozes dva sprinta izvuci u nizu, mrs iz svetinje
Ronaldo - Isco - Bale
Miske je jos uvijek itekako koristan igrac.To sto se ne koristi na pravi nacin je vec druga stvar.Lik bi cuda radio da ga je sacuvao za zadnjih pola sata na pomalo umornu odbranu Nigerije.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakvi bolesni umovi mogu vrijedjati Zvjezdana Misimovica ?
Pa nije on kriv sto ga pokusaj trenera drzi na terenu svih 90 minuta sta treba sam da izadje!?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.