U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Povjereno da su navijaci Tuzle, tezi seljaci.
Head je napisao/la:Sad ce onaj sa motorkom,to im je vodja.
Jos kad Joge pocera.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
tanko ovo. desna strana prelosa.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Ma znam da ima normalne raje, ali ovo je baš odron. Mislim, kakve logike sad s ovom tekmom fakat imaju Sarajevo kao grad i Željo i Sarajevo kao klubovi. Čemu ti kompleksi? Zamisli, igramo u Novom Sadu protiv Srbije i ovi svi skandiraju "Jeb... Beograd"._dreamer_ je napisao/la:Mene Tuzlaka sramota, majke mi. Kakve veze ima animozitet prema Sarajevu sa utakmicom repkeinsider je napisao/la:Lafo Tuzlaci gospoda, seljak do seljaka.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
i treba, hodat ne mogu.Head je napisao/la:Sad ce onaj sa motorkom,to im je vodja.
Jos kad Joge pocera.
ne znam sto placete toliko 

- majstorija10
- Kontakt:
GOJKO CIMIROT PRAVI SRBIN, EVO NJEGOV FEJSBUKBIHfan je napisao/la:Cimirot desni bek je odron covjece.
https://www.facebook.com/gojko.cimirot" onclick="window.open(this.href);return false;
Lajkova: "Kosovo je Srbija", "Serbian national team", "Serbian waterpolo team", itd itd.
A u p**** ko nam igraju..
Dusan Jevtic je na klupi igrajuci za cetvrtoligaski klub u Njemacku.
Ova mlada reprezentacija je sramota. To samo mogu reci. Banujte me slobodno.
Zadnja izmjena: majstorija10, dana/u 04 jun 2013, 17:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Hahaha koji smo mi papci al ono komplet ,cirkus od drzave
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Head je napisao/la:Sad ce onaj sa motorkom,to im je vodja.
Jos kad Joge pocera.

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Damir Geggic zivinicani vode navijanje
Sviđa mi se · Odgovoriti · 1 · prije 13 min.
Sviđa mi se · Odgovoriti · 1 · prije 13 min.

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Head je napisao/la:Sad ce onaj sa motorkom,to im je vodja.
Jos kad Joge pocera.![]()
Ko onaj iz teksaškog masakra

1946
Kakve seljacine da Bog sacuva,i to na tekmi protiv Srbije 

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Loše , jako loše . Za poluvrijeme nismo uputili šut u okvir gola
ZELJEZNICAR 1921!
Sta je sa zvukom?: http://www.****.com/index.php?opt ... 6&Itemid=9" onclick="window.open(this.href);return false; 

Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
insider je napisao/la:Ma znam da ima normalne raje, ali ovo je baš odron. Mislim, kakve logike sad s ovom tekmom fakat imaju Sarajevo kao grad i Željo i Sarajevo kao klubovi. Čemu ti kompleksi? Zamisli, igramo u Novom Sadu protiv Srbije i ovi svi skandiraju "Jeb... Beograd"._dreamer_ je napisao/la:Mene Tuzlaka sramota, majke mi. Kakve veze ima animozitet prema Sarajevu sa utakmicom repkeinsider je napisao/la:Lafo Tuzlaci gospoda, seljak do seljaka.
Ma to malo da se pokazu Srbima koji su mozda dosli i igracima, da oni mrze svoj glavni grad i da nisu "balije". Ma teski seljaci mutlietnicari.
Vladu jako cijenim, covjek zna svoj posao, ali skeptican sam povodom ove generacije. Mislim da nema dovoljno kvaliteta...
Dva ponajbolja igraca: Zolotic i Besic su van stroja.....Hajrovic je dobar, Grahovac odlican, Mesanovic i Bevab solidni....Maletic mi se nikada nije svidjao, previse trompav spor, ovaj Cimirot smijurija, golmana nije ni prosla generacija imala...
Vlado, neka ti je bog na pomoci, ovo je slabo...
Dva ponajbolja igraca: Zolotic i Besic su van stroja.....Hajrovic je dobar, Grahovac odlican, Mesanovic i Bevab solidni....Maletic mi se nikada nije svidjao, previse trompav spor, ovaj Cimirot smijurija, golmana nije ni prosla generacija imala...
Vlado, neka ti je bog na pomoci, ovo je slabo...
Aferim momci, na utakmici protiv Srbije, yebete glavni grad BiH.
Svaka cast!
Da se kojim slucajem ova utakmica igra u Novom Sadu sta mislite bi li Novosadjani **** Beograd?!
Svaka cast!
Da se kojim slucajem ova utakmica igra u Novom Sadu sta mislite bi li Novosadjani **** Beograd?!
- MajklRounder
- Kontakt:
Ajde Sarajlije sta se lozite bezveze ima vas i gorih 

Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
Trenutno korisnika/ca: IgmanskiVukovi i 5 gostiju.