macheta je napisao/la:Idu Alispahić i Hebibović.. Rekao sam vam ja da se sve rastalilo![]()
FK Sarajevo (opšte diskusije)
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Samo Saraj'vo.
Hocel bit negdje prijenos turnira?
- sarajevo46
- Kontakt:
FK SARAJEVO - FK ŽELJEZNIČAR (VETERANI) će biti naKoktrijeb je napisao/la:Hocel bit negdje prijenos turnira?
možda budu i ostale utakmice tu ...
Decko opusti se mislio sam na ove svoje iz Tuzle nemoj molim te da si nervozan , ako ti kasni menstruacija nisam ja kriv
[/quote]
Tata ti je dečko
što ne napišeš jasno na što si mislio...
Pusti menstruaciju,kako Azmirova i Jasminova prostata,iz prve ruke?
Opet ti neke gay fazone, moj tata decko, prostata mora da ih pipas cesto, pa mislis da svi to rade. Momci pozdrav necu vise da kvarim vam temu izvinjavam se, a ti si upao ovdje ko padobranac i poceo mi drzati neke pridike, i ocekujes lijep odogovor a nisam te ni spomenuo.
Tata ti je dečko
Pusti menstruaciju,kako Azmirova i Jasminova prostata,iz prve ruke?
Opet ti neke gay fazone, moj tata decko, prostata mora da ih pipas cesto, pa mislis da svi to rade. Momci pozdrav necu vise da kvarim vam temu izvinjavam se, a ti si upao ovdje ko padobranac i poceo mi drzati neke pridike, i ocekujes lijep odogovor a nisam te ni spomenuo.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Svaki igrač koji nije pokazao kvalitet i zalaganje u našem klubu će dobiti zahvalnicu kao navedeni. Ove sezone previše je takvih bilo na platnoj listi te su je naši u klubu na zahtjev Ješića doveli u red da bi mogli dovesti kvalitetnije igrače a kao što svi znamo kvalitet i košta.macheta je napisao/la:Idu Alispahić i Hebibović.. Rekao sam vam ja da se sve rastalilo![]()
(aka. simon )
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Što uopšte odgovarate neokupanom provokatoru braćo draga? Vidite da samo provocira jer ne zna šta će drugo od muke! 
Bit će veliki broj utakmica, dakako ne sve.sarajevo46 je napisao/la:FK SARAJEVO - FK ŽELJEZNIČAR (VETERANI) će biti naKoktrijeb je napisao/la:Hocel bit negdje prijenos turnira?
možda budu i ostale utakmice tu ...
I, sta kažeš ?macheta je napisao/la:Pozdrav prijatelji.. Ne volim pisati o vama ali nekako sam bio primoran to danas uraditi.. Nažalost imam lošu vijest za sve vas.. Dobio sam pouzdanu informaciju da je amidža Tan provalio kako su vaši izvlačili pare preko omladinskog kampa i da je poludio.. Rekao je da neće više dati ni fening za prvi tim i da sami morate namaći budžet.. Kako amidža više ne plaća prvotimce, od jednom se potrefilo da idu Benko, Velkoski, Ikande, Stepanov, Radovac, itd.
Što ste uživali, uživali ste. Welcome back to BHT Premijer Liga reality![]()
![]()
Ode?
A on dovede još jednog giganta u klub ... E sudbini kleta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Tan ubleha.
Napusta nas.
Na Hasetu ce sijat rizu.
E moji dusmani.....
Napusta nas.
Na Hasetu ce sijat rizu.
E moji dusmani.....
Pantelija je napisao/la:I, sta kažeš ?macheta je napisao/la:Pozdrav prijatelji.. Ne volim pisati o vama ali nekako sam bio primoran to danas uraditi.. Nažalost imam lošu vijest za sve vas.. Dobio sam pouzdanu informaciju da je amidža Tan provalio kako su vaši izvlačili pare preko omladinskog kampa i da je poludio.. Rekao je da neće više dati ni fening za prvi tim i da sami morate namaći budžet.. Kako amidža više ne plaća prvotimce, od jednom se potrefilo da idu Benko, Velkoski, Ikande, Stepanov, Radovac, itd.
Što ste uživali, uživali ste. Welcome back to BHT Premijer Liga reality![]()
![]()
Ode?
A on dovede još jednog giganta u klub ... E sudbini kleta
Istina za Vedrana!!!
Oni ti ga puše amidža,amidža,amidža......raspad a nama malo dode generalni menadzer Cardiffa.Yebiga nekome iz Cardiffa,nekome iz Elpija

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Kontali ugasit ce se Sarajevo?
Pa nismo mi Manijaci da se ugasimo tek tako..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ovim tempom, za koliko procjenjujete da vise nece biti bosanaca u upravi ?
sarajlije su vec haman pa ugrozena vrsta
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Boli nas k.urac,nama su sada malezijci i kinezi blizi nego tuzlaciultrasstyle_tz je napisao/la:ovim tempom, za koliko procjenjujete da vise nece biti bosanaca u upravi ?![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
Vjeruj mi da bi svi mi najsretniji bili da u upravnom odboru ima 6 Malezijaca i FEDZA Kusturica kao predsjedavajuci.ultrasstyle_tz je napisao/la:ovim tempom, za koliko procjenjujete da vise nece biti bosanaca u upravi ?![]()
Na Tanove ljude ne moze niko uticati, na ove nase ipak moze, jer su previse dobri, a pojedini to koriste, ne u vecem dijelu, ali ipak koriste.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Jel to na račun Kusturice našeg Hercegovca dragog?ultrasstyle_tz je napisao/la:ovim tempom, za koliko procjenjujete da vise nece biti bosanaca u upravi ?![]()
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a jest jbg..tim redom ipak i ide brojnost: malezijci, kinezi, kusturice, pa sad "tuzlaci"Ado76 je napisao/la:Boli nas k.urac,nama su sada malezijci i kinezi blizi nego tuzlaciultrasstyle_tz je napisao/la:ovim tempom, za koliko procjenjujete da vise nece biti bosanaca u upravi ?![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
A to je bitno zašto? Upravni odbor je tu da stvori uslove instituciji da raste i funkcioniše normalno, u daleko večim klubovima su cijele uprave "internacionalne". Na kraju krajeva neka bude 7 malezijaca i Kusturica - libo nas tutiki.ultrasstyle_tz je napisao/la:ovim tempom, za koliko procjenjujete da vise nece biti bosanaca u upravi ?![]()
Samo Saraj'vo.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma logicnoPitarBordo je napisao/la:A to je bitno zašto? Upravni odbor je tu da stvori uslove instituciji da raste i funkcioniše normalno, u daleko večim klubovima su cijele uprave "internacionalne". Na kraju krajeva neka bude 7 malezijaca i Kusturica - libo nas tutiki.ultrasstyle_tz je napisao/la:ovim tempom, za koliko procjenjujete da vise nece biti bosanaca u upravi ?![]()
zajebajem ba onako hehe...posto ce kroz godinu-dvije bit prica "domaci" vs "strani" klubovi pa reko da se zna ko je prvi poceo hehehe
Haha jao komšinice kako ste naivne.. Pa Tan je poslao ovoga upravo zato što se kralo na sve strane.. Nije ga onako sada poslao.. Vidio kriminal i tu je da ga zaustavi
Kažu pojačanje!!!

Kažu pojačanje!!!
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga?
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, LondonBlues, Nemanja99 i 33 gosta.