ja sam hladan kao spricerbistrikboy je napisao/la:Mene neka euforija uhvatila!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ja sam hladan kao spricerbistrikboy je napisao/la:Mene neka euforija uhvatila!
Ti nisi nikad zadovoljanSeyo_TM je napisao/la:ja sam hladan kao spricerbistrikboy je napisao/la:Mene neka euforija uhvatila!
Seyo zvani spricerbistrikboy je napisao/la:Ti nisi nikad zadovoljanSeyo_TM je napisao/la:ja sam hladan kao spricerbistrikboy je napisao/la:Mene neka euforija uhvatila!
8 juli.Elegant je napisao/la:Kad je rok za prijavu igraca za EL ?
Sto se tice pojacanja milsim da je zavrseno za nas, stigao je Kvesic i ne vjerujem da ce jos neko.
Ja sam mišljenja da priliku treba prije dati Benji, a ne Markoviću jer Benjo je mlad a i naše je dijete, a što se kvaliteta tiče tu su negdje njih dvojica.TeaM87 je napisao/la:Selimović najvjerovatnije ne igra protiv Sheriffa, mozda samo udje sa klupebabilonTM je napisao/la:--------------------Karić---------------------
Marković----Nijema---Bogičević----Kvesić
------------Stančeski---Svraka--------------
Selimović----------Zeba-------------Višća
-------------------Adilović-------------------
OSTALI:
Golmani: Bukvić, Gušo
Štoperi: Vasilić, Alić
Bekovi: Čolić, Stanić
Sredina: Savić, Zolotić, Drakul, Jamak
Krila: Bešlija, Čolić, Stanić
Napadači: Ramić, Baljić, Nikolić
Sve u svemu, respektabilna ekipa...
U odbrani nismo slabiji, jer su nam i u prošloj sezoni njih dvojica bila najbolji štoperi, ali je frka jer je konkurencija slabija.
Na sredini ih ima na izvoz, ako Svraka ili Stančeski zakažu tu je uvjek Savić, a ako treba malo ofanzivnije odigrati tu je Jamak.
Na krilima imamo odličnu konkurenciju. Uz Višću i Selimovića tu je Bešlija koji će dobijati oko pola sata svake utakmice, Stanić koji je puno bolji u ofanzivi i Čolić za ne daj Bože.
Napad me opet najviše brine jer nemamo osim Adilovića nijednog iskusnog napadača, sve sami juniori.
onakotrixmix je napisao/la:Seyo jel ti taj avatar onako stoji ili imas veze sa blue tigersima?
Nije moje mišljenje daleko od tvog, ali sam ovo stavio poznavajući ekipu iz prošle sezone mada ništa nije isključeno, protiv Šturma je igrao Čolić.Ja sam mišljenja da priliku treba prije dati Benji, a ne Markoviću jer Benjo je mlad a i naše je dijete, a što se kvaliteta tiče tu su negdje njih dvojica.
Ne znam zasto svi izostavljaju kapitena Besliju,on mora igrati protiv serifa, najvise iskustva ima,znaci Beslija je ponos!the maniacs 87 je napisao/la:Ja sam mišljenja da priliku treba prije dati Benji, a ne Markoviću jer Benjo je mlad a i naše je dijete, a što se kvaliteta tiče tu su negdje njih dvojica.TeaM87 je napisao/la:Selimović najvjerovatnije ne igra protiv Sheriffa, mozda samo udje sa klupebabilonTM je napisao/la:--------------------Karić---------------------
Marković----Nijema---Bogičević----Kvesić
------------Stančeski---Svraka--------------
Selimović----------Zeba-------------Višća
-------------------Adilović-------------------
OSTALI:
Golmani: Bukvić, Gušo
Štoperi: Vasilić, Alić
Bekovi: Čolić, Stanić
Sredina: Savić, Zolotić, Drakul, Jamak
Krila: Bešlija, Čolić, Stanić
Napadači: Ramić, Baljić, Nikolić
Sve u svemu, respektabilna ekipa...
U odbrani nismo slabiji, jer su nam i u prošloj sezoni njih dvojica bila najbolji štoperi, ali je frka jer je konkurencija slabija.
Na sredini ih ima na izvoz, ako Svraka ili Stančeski zakažu tu je uvjek Savić, a ako treba malo ofanzivnije odigrati tu je Jamak.
Na krilima imamo odličnu konkurenciju. Uz Višću i Selimovića tu je Bešlija koji će dobijati oko pola sata svake utakmice, Stanić koji je puno bolji u ofanzivi i Čolić za ne daj Bože.
Napad me opet najviše brine jer nemamo osim Adilovića nijednog iskusnog napadača, sve sami juniori.
Stanic nije lijevi bek i tu poziciju je igrao veoma lose. Njegova prirodna pozicija je lijevo krilo i puno je bolje igra a i ne snalazi se kako treba u defanzivi. Nije izbacen nego ce se, vjerovatno, mjenjati sa Viscom na lijevoj strani. Barem bi tako trebalo. Na kraju krajeva, ovo sto se pise po forumu nije relevantno, pika se samo ono kako ih Amar postavi.deset je napisao/la:Malo ste me razočarali,jer vidim Stanića ste već izbacili,a ovog kvesića koji nije odigro za tri godine tri četiti tekmedajte nam njegov video.
Nisu uspjeli da se dogovore,tako sada stvari stoje do ovog trenutka,vjerovatno nista nece ni bitiLudLo 4 je napisao/la:a gdje je Jese ? sta je sa njim ?