Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

RiNo
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la RiNo » 26 apr 2014, 13:09

Jedva cekam da vidim Giggsovih 11, doduse i nema nekog izbora
100% sportski i krajnje opušten potpis

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 apr 2014, 13:10

Izgleda da ce van Gaal stvarno u United. Holandski mediji tvrde da ce on potpisati cim Holandija zavrsi sa prvenstvom. Navodno vec znaju i da ce imati 100 miliona za pojacanja.

Jos prije nekoliko mjeseci se to dalo naslutiti, citao sam njegovu izjavu da je odbio Tottenham ali da hoce u Englesku. Znaci, neki veci klub je bio u igri ili da je tek kasnije htio potpisati za Tottenham. Izgleda da je ovo prvo.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 apr 2014, 13:30

SamoZeljo je napisao/la:Izgleda da ce van Gaal stvarno u United. Holandski mediji tvrde da ce on potpisati cim Holandija zavrsi sa prvenstvom. Navodno vec znaju i da ce imati 100 miliona za pojacanja.
Imat će više od toga, do 200mil (neka pojačanja su već dogovorena, poput Shawa i samo se čeka njegovo odobrenje), a izgleda morat ćemo navijati da Holanđani što prije ispadnu u Brazilu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 26 apr 2014, 13:38

Nesto jedva cekam vecerasnju tekmu, mrsko mi je razbijati glavu o prvom sastavu, taktici i svemu ostalom.. Ali hocu da vidim Giggsa kao trenera :D
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 apr 2014, 13:38

EmirSioux89 je napisao/la:Joj Avaz-a :lol:

Očekujem danas jednu finu igru sa puno borbe i da se taj Norvič pobjedi sa više razlike..
Sto je najgore, sigurno ce ih Engleski i drugi strani mediji citirat. "According to reliable Bosnian paper Dnevni Avaz..."

PS: Necemo potrosit 200 miliona, uozbiljite se.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 apr 2014, 14:05

Cartman je napisao/la: PS: Necemo potrosit 200 miliona, uozbiljite se.
Hoćemo više od 100mil sigurno, ako sad ne potroše onda ne trebaju nikada (plus što nam fali toliko igrača da jednostavno 100mil neće biti ni blizu dovoljno), ako vi mislite da će bilo koji trener biti zadovoljan sa ovim što imamo, onda se grdno varate, ovo je sramota kakve igrače mi držimo u timu, na osnovu neke reputacije iz prošlosti i toga što su kao fol neka djeca Uniteda :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 26 apr 2014, 14:24

Ne vjerujem ni ja da ce potrošiti 200 miliona, ali ce sigurno potrošiti preko 100 miliona. Vjerovatno ce uskoro LVG odrediti ciljeve za ljeto, od kojih je siguran Shaw, a možda i Carvalho. Sad koga ce on od uprave još tražiti, Bog sami zna.

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 26 apr 2014, 14:29

Potrošit će se sigurno oko 100 mil. na bar 4 igrača. Ima li mancha na posudbi ijednog igrača igdje ?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 apr 2014, 14:35

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: PS: Necemo potrosit 200 miliona, uozbiljite se.
Hoćemo više od 100mil sigurno, ako sad ne potroše onda ne trebaju nikada (plus što nam fali toliko igrača da jednostavno 100mil neće biti ni blizu dovoljno), ako vi mislite da će bilo koji trener biti zadovoljan sa ovim što imamo, onda se grdno varate, ovo je sramota kakve igrače mi držimo u timu, na osnovu neke reputacije iz prošlosti i toga što su kao fol neka djeca Uniteda :roll:
Igraci su i vise nego dobri, nas kadar je za klasu bolji od Liverpoolov. To je cinjenica. Problem je bio neandertalac na klupi.

Treba nam 4-5 pojacanja, ne 10.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 26 apr 2014, 14:43

Ako je problem bio samo u gospodinu Moyesu onda i ne trebaju pojacanja, dovesti zamjene za ove sto napustaju klub i to je to.

@bezze
Na posudbi su Zaha, Powell, Lingard, Henriquez, Anderson, Macheda, Bebe, i jos nesto sitno
100% sportski i krajnje opušten potpis

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 26 apr 2014, 14:47

:wtf: :rol: :rol: :rol: :rol: cuj ne treba mijenjat i ulagat u trenutni sastav :rol: :lolno:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 apr 2014, 14:49

Cartman je napisao/la: Igraci su i vise nego dobri
Naravno da nisu, to je zavaravanje. Ja sam ti objašnjavao zašto jedno deset puta, ne može se pobjeći od činjenice da je nama potrebna smjena generacija, da su jedni na isteku karijera, drugi su nedovoljno kvalitetni da ih zamijene.
Cartman je napisao/la:problem je bio neandertalac na klupi.
On je bio samo jedan dio problema, nedovoljan kvalitet igrača je drugi, ništa manji problem.
Cartman je napisao/la:Treba nam 4-5 pojacanja, ne 10.
Nisam ni rek'o da nam treba 10, već da tih 4-5 igrača teško da možeš dovesti za 100mil, jer to trebaju da budu kvalitetna i provjerena imena, a takva nećeš naći za neku nisku cijenu, tako da je realno da se potroši puno više od 100 mil.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 26 apr 2014, 14:56

Kada je ovoliki nered u i oko kluba, kada treba praviti velike čistke i rezove u ekipi, vjerujte da nema boljeg od Van Gaala. Ja sam ga prvi zelio na klupi Barce nakon ove katastrofalne sezone, ali kako je to nemoguca misija, neka ga kod vas, ako je istina, cestitke na velikom poslu, dobili ste strasnog trenera sa kojim ce United igrati moderan fudbal kao pod Fergusonom.
Za nesto vise trebace mnogo rada i strpljenja, ali temelje cete imati za narednih 10 godina. :thumbup:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 apr 2014, 14:57

Spominjete tipove poput Ferdinanda, Giggs i Cleverleya kao da su oni nosioci igre. To su ljudi koji jedva igraju, to nije nikakav problem. Trebaju nam dva vezna, ljevi bek i stoper. To je to. Mozda brzo krilo.

A te price o trosenju 200 miliona, dovodjenje 7-8 nekih igraca, pa jeste li vi normalni? Kao prvo treba uigrat te igrace, a kao drugo to nikad nije bio stil Uniteda. To je Real, City i tako dalje. Mrs sa takvim mentalitetom.

Imamo dva malo starija igraca koji su vazni, a to su RVP i Carrick, dvojica od najboljih prosle sezone.

Mocna slika:

slika

Laparanoia
Kontakt:

Post Postao/la Laparanoia » 26 apr 2014, 15:50

Good luck Ryan :clap:
JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 26 apr 2014, 16:05

Može li se pobjeda očekivati danas? :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 26 apr 2014, 16:19

Cartman je napisao/la:
EmirSioux89 je napisao/la:Joj Avaz-a :lol:

Očekujem danas jednu finu igru sa puno borbe i da se taj Norvič pobjedi sa više razlike..
Sto je najgore, sigurno ce ih Engleski i drugi strani mediji citirat. "According to reliable Bosnian paper Dnevni Avaz..."
:rol: dobar, dobar
Manchester United!

Laparanoia
Kontakt:

Post Postao/la Laparanoia » 26 apr 2014, 16:45

Abd brate toliko bi volio da se Giggsu da vremena i prostora,nakon otkaza neandertalcu toliko mi je laknulo,nmg iscekat pocetak meca.Southampton hladno dobije Evertona,al neandertalcu to je toliko tesko i nemoguce ko da igra sa Realom.Hvala Bogu pa je otisao.
JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 26 apr 2014, 17:12

I koja je konačna presuda vezana za pitanje - Ide li 7-mi na tabeli u Europa ligu??
Kad sam to nedavno pitao jedni su govorili da ide jedni da ne ide..pa sad ne znam šta je istina...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.