Sramota sta pisite idioti ne upuceni. AZ nije uopste bio na stadionu.Svi koji su podrzavali IT su na listi za odstrel i juzna tribina i opcenito stadion im je misaona imenica
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Da li se na sjeveru gradskog stadiona osniva grupa po uzoru na BG Janicare ?
Sramota sta pisite idioti ne upuceni. AZ nije uopste bio na stadionu.Svi koji su podrzavali IT su na listi za odstrel i juzna tribina i opcenito stadion im je misaona imenica
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Drugacije ti je vodja izjavu dao muriji i sudu, dogovorite seMerhaba je napisao/la:Da li se na sjeveru gradskog stadiona osniva grupa po uzoru na BG Janicare ?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Oko , opet vam ponovaljam MANIJACI 1987 NEMAJU VODJU!!! NAS JE VODJA ZLATNI LJILJAN , HEROJ GRADA I DRZAVE , RAHMETLI DZEVAD BEGIC DZILDA! Imamo amidzu koji u trenutku ubistva naseg brata nije bio na stadionu!!! Jel moram crtat ? Ja se zajebavam malo i hajcam vi nama spominjete rahmetlije , sramotaDenchiNL je napisao/la:Drugacije ti je vodja izjavu dao muriji i sudu, dogovorite seMerhaba je napisao/la:Da li se na sjeveru gradskog stadiona osniva grupa po uzoru na BG Janicare ?
Sramota sta pisite idioti ne upuceni. AZ nije uopste bio na stadionu.Svi koji su podrzavali IT su na listi za odstrel i juzna tribina i opcenito stadion im je misaona imenica![]()
![]()
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sljedeće kolo prvo mjesto ćemo preuzeti!
Olimpik 0-3 Sarajevo, Zrinjski 0-1 Krupa!
Olimpik 0-3 Sarajevo, Zrinjski 0-1 Krupa!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ti znas sta je neko rekao i kakvu je izjavu daoDenchiNL je napisao/la:Drugacije ti je vodja izjavu dao muriji i sudu, dogovorite seMerhaba je napisao/la:Da li se na sjeveru gradskog stadiona osniva grupa po uzoru na BG Janicare ?
Sramota sta pisite idioti ne upuceni. AZ nije uopste bio na stadionu.Svi koji su podrzavali IT su na listi za odstrel i juzna tribina i opcenito stadion im je misaona imenica![]()
![]()
Porezna inspekcija za beton.
Životni saputnik! 1921
Upravo tolika je i realna razlika.irfo je napisao/la:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije ova slika nikakvo mjerilo , nemojte zajebavat. I oni su isto ovako prekucali Gradacac. Ako nas sad bude ovoliko u Banja luci ili Bijelinji onda mozemo rec da smo iznad svih
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Pa tu je to negdje, u 20-30 ljudi.Virtu4l je napisao/la:Upravo tolika je i realna razlika.irfo je napisao/la:
To niko ne spori da su oni tada Gradacac prekucali, ali isto ovako su pravljena poredjenja.Merhaba je napisao/la:Nije ova slika nikakvo mjerilo , nemojte zajebavat. I oni su isto ovako prekucali Gradacac. Ako nas sad bude ovoliko u Banja luci ili Bijelinji onda mozemo rec da smo iznad svih
Naravno da smo iznad svih, pa usporedi posjete. Komsije ce se tuci sa Robijasima za drugo mjesto.
Životni saputnik! 1921
Neće jer će ih derbi izvaditi kao i uvijek. I pretprošle sezone bi bili ispod prosjeka da nije bilo derbija i Slobode u zadnjem kolu.Eisenbahner1921 je napisao/la:Komsije ce se tuci sa Robijasima za drugo mjesto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cujemo da ce horde odradit strasno gostovanje na otoci, bice ih pun stadion
Komsije, zasto vas je ovako malo otislo u Krupu? Niste mogli vise ulaznica dobiti ili?
Euforija, ovo, ono, realno jako malo vas je otislo, ako ste imali jos mjesta na tribini.
Nas kad je euforija pucala prije dvije godine, slicno kao vas tad, nas je u Gradacac otislo haman 2000.
Euforija, ovo, ono, realno jako malo vas je otislo, ako ste imali jos mjesta na tribini.
Nas kad je euforija pucala prije dvije godine, slicno kao vas tad, nas je u Gradacac otislo haman 2000.
Da ti nadjem tvoj post od nesto manje od dvije godine, nakon sto smo uzeli titulu gdje si pisao "vidimo da imaju i veliki broj navijaca, koji nama nedostaje"?Virtu4l je napisao/la:Neće jer će ih derbi izvaditi kao i uvijek. I pretprošle sezone bi bili ispod prosjeka da nije bilo derbija i Slobode u zadnjem kolu.Eisenbahner1921 je napisao/la:Komsije ce se tuci sa Robijasima za drugo mjesto.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dakle, ovo u nastavku nije nikakva zayebancija, vec stvarni intervju nekadasnjeg predsjednika FK Sarajevo. Prema njegovim prognozama, Sarajevo bi trebalo ove sezone zaigrati grupnu fazu Euro takmicenja, a stadion od 100 miliona bi vec uveliko trebao bit u izgradnji....
Za dvije sezone vidim Sarajevo u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja. Znam, navijači su nestrpljivi, ali za svaki uspješan projekt treba vremena. Velike stvari ne događaju se preko noći.
Tim je riječima počeo razgovor Edis Kusturica, predsjednik Fudbalskog kluba Sarajevo, kojeg smo zatekli u Čatežu, gdje bordo ekspedicija boravi na devetodnevnim pripremama uoči početka nove sezone.
Novi sponzor
Prvi čovjek Sarajeva otkrio nam je potom da Sarajevo uskoro potpisuje novi sponzorski ugovor.
- Uskoro ćemo potpisati sponzorski ugovor s još jednim velikim imenom. Ne želim otkrivati ime dok ne bude zvanično. Razvijamo se na jedan normalan način iako navijači teže ubrzanom načinu. Mora nešto sazriti da bi bilo kvalitetno - kazao je Kusturica.
Predstojeće sezone iz Premijer lige BiH ispast će šest klubova i liga će se skratiti na 12 klubova. Kusturica smatra da je to jedini izlaz za bh. sport.
- Maksimalno podržavamo smanjivanje. Dobit ćemo na kvalitetu. Utakmice se neće igrati na livadama. Sjetite se naše utakmice protiv Zvijezde u Gradačcu. Ono je bio vaterpolo. Kako da mi, onda, dovedemo vrhunskog igrača i da mu kažemo da igra na onakvom terenu - kazao je Kusturica.
Moderni stadion
Ako Sarajevo napravi čudo u kvalifikacijama Lige prvaka i plasira se u grupnu fazu najelitnijeg nogometnog takmičenja, utakmice neće moći igrati na Koševu.
- Moramo se svi pokrenuti. Sarajevo naredne godine puni 70 godina, a nemamo gdje igrati utakmice Lige prvaka ako bismo kojim slučajem ušli. Kada je vlasnik FK Sarajevo, malezijski milijarder Vinsent Tan (Vincent) boravio u Sarajevu, sjedili smo s nekoliko bitnih ljudi i usaglasili da je definitivno vrijeme da se pravi novi, moderni stadion.
Regulacioni plan postoji, ali Sarajevo ne može samo, trebaju se svi uključiti. Prema mojim procjenama, za takvo nešto trebat će pet godina i sto miliona maraka, ali nekad se mora početi. Pogledajte Zenicu i Bilino polje, ja tim ljudima skidam kapu za sve što rade - izjavio je Kusturica.
Oduševljen radom Ibrakovića
Pozicija sportskog direktora najosjetljivija je u nogometu i stalno je podložna kritici. Takav je slučaj i s Abdulahom Ibrakovićem. Ipak, Kusturica za njegov rad ima samo riječi hvale.
- Taj čovjek 24 sata dnevno radi za Sarajevo. Ja njega da nazovem u dva u noći i da kažem: “Idi u Budimpeštu, ima neki igrač”, on će se spakovati i krenuti na put odmah. Ne zaboravite, doveo je on u klub Mateja Delača, Matu Jajala, Leona Benku - podvukao je Kusturica.
Denci gnjido jedna

Nadam se da nisi obrisao. Kad dodjem kuci, fakat cu potrazitiVirtu4l je napisao/la:Nađi, da vidimo...
- Neandertalac
- Kontakt:
Evo ja sam našao. Kucamo na vrata zaboravljenih asovaEvander je napisao/la:Nadam se da nisi obrisao. Kad dodjem kuci, fakat cu potrazitiVirtu4l je napisao/la:Nađi, da vidimo...
I za kraj smo ostavili jedno pitanje koje se stalno proteže u medijima. Vaš mogući angažman u F.K. "Sarajevo" ? Kako vi vidite rješenje krize koja je zahvatila naše komšije ?
" Pa svaki put kada se mijenja uprava F.K. "Sarajevo", uvijek sam ja nekako pominjan u kontekstu nasljednika odlazećeg predsjednika. Ja rješenje te situacije vidim u proglašavanju stečaja i uvodjenja stečajnog upravnika. To bi značilo otpuštanje svih uposlenih, a pošto klub nema nikakvu imovinu, ne znam kako bi namirena potraživanja. Teško je očekivati da će neko doći pokriti dug koji je stvoren i koji se povećava iz dana u dan. Tako da je po meni to jedini način.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma ovo je tuzno, bjezi tamoNeandertalac je napisao/la:
Evo ja sam našao. Kucamo na vrata zaboravljenih asova
I za kraj smo ostavili jedno pitanje koje se stalno proteže u medijima. Vaš mogući angažman u F.K. "Sarajevo" ? Kako vi vidite rješenje krize koja je zahvatila naše komšije ?
" Pa svaki put kada se mijenja uprava F.K. "Sarajevo", uvijek sam ja nekako pominjan u kontekstu nasljednika odlazećeg predsjednika. Ja rješenje te situacije vidim u proglašavanju stečaja i uvodjenja stečajnog upravnika. To bi značilo otpuštanje svih uposlenih, a pošto klub nema nikakvu imovinu, ne znam kako bi namirena potraživanja. Teško je očekivati da će neko doći pokriti dug koji je stvoren i koji se povećava iz dana u dan. Tako da je po meni to jedini način.
Da smo bili rezimski klub i onaj koji se uvlaci vladajucim politikama, imali bi smo i mi imovinu. I nama bi komunisti poklonili zemlju i stadion kao vama.
Ponosit se mozes samo sa onim sto sam steknes, ne sto ti neko pokloni jer si bio podoban i sto si mu lizao pakas.
Za takve ciljeve, cak ste i jednu od najvecih legendi otjerali iz kluba.
Ponosit se mozes samo sa onim sto sam steknes, ne sto ti neko pokloni jer si bio podoban i sto si mu lizao pakas.
Za takve ciljeve, cak ste i jednu od najvecih legendi otjerali iz kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.