To si trebo odma kopirati pa onda napisati. Jer maju običaj brisati stvari iz svoje historije koje ne trebaju drugi da vide i znaju, ovako si mu ostavio vremena da izbriše postEvander je napisao/la:Da ti nadjem tvoj post od nesto manje od dvije godine, nakon sto smo uzeli titulu gdje si pisao "vidimo da imaju i veliki broj navijaca, koji nama nedostaje"?Virtu4l je napisao/la:Neće jer će ih derbi izvaditi kao i uvijek. I pretprošle sezone bi bili ispod prosjeka da nije bilo derbija i Slobode u zadnjem kolu.Eisenbahner1921 je napisao/la:Komsije ce se tuci sa Robijasima za drugo mjesto.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ma na poslu sam, kraj mjeseca nemam vremena da sve trazim. Vjerujem da ce izbrisati do tad.
Ali sam 99,99% siguran da je on to napisao.
Bas mi se to urezalo u sjecanje.
Ali sam 99,99% siguran da je on to napisao.
Bas mi se to urezalo u sjecanje.
- Neandertalac
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Da smo bili rezimski klub i onaj koji se uvlaci vladajucim politikama, imali bi smo i mi imovinu. I nama bi komunisti poklonili zemlju i stadion kao vama.
Ponosit se mozes samo sa onim sto sam steknes, ne sto ti neko pokloni jer si bio podoban i sto si mu lizao pakas.
Za takve ciljeve, cak ste i jednu od najvecih legendi otjerali iz kluba.
Mitomanija lvl 9999. Nevjerojatno a fakat vjeruju u to
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Stvar je jasna.Neandertalac je napisao/la:Evander je napisao/la:Da smo bili rezimski klub i onaj koji se uvlaci vladajucim politikama, imali bi smo i mi imovinu. I nama bi komunisti poklonili zemlju i stadion kao vama.
Ponosit se mozes samo sa onim sto sam steknes, ne sto ti neko pokloni jer si bio podoban i sto si mu lizao pakas.
Za takve ciljeve, cak ste i jednu od najvecih legendi otjerali iz kluba.![]()
Vama poklonili, nama nisu.
Objasni onda. Koja druga logika i terija bi bila?
Kazem ti, mozes se ponositi samo sa onim sto sam stvaris i napravis, nikako sa onim sto rezim pokloni.
Zna se da rezim nista ne poklanja tek onako
- sarajevo46
- Kontakt:
Aha.irfo je napisao/la:

Dobro, ali ovdje upoređujemo isto gostovanje.sarajevo46 je napisao/la:Aha.irfo je napisao/la:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Neandertalac je napisao/la:Evander je napisao/la:Da smo bili rezimski klub i onaj koji se uvlaci vladajucim politikama, imali bi smo i mi imovinu. I nama bi komunisti poklonili zemlju i stadion kao vama.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jbga gostovanje i jednim i drugim zavisi od euforije iskreno. Poređenje je totalno bezveze.
Jedino sto je ovdje adekvatno za poredjenje je vase gostovanje sad za vikend i nase u Gradacac prije dvije godine.Rokoko87 je napisao/la:Dobro, ali ovdje upoređujemo isto gostovanje.sarajevo46 je napisao/la:Aha.irfo je napisao/la:
Prvo kolo, euforija, slicna udaljenost.
Kazem, jedino opravdanje vam je ako niste mogli dobiti vise ulaznica.
Plus, mi kad smo igrali, kijamet je bio. Isli smo, a nismo znali ni da li ce utakmica biti odigrana.
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Frajer ih poklopio istorijskim cinjenicama i dokazima, a oni i dalje seru po svom i fol ismijavaju autora knjige?!
Boze sacuvaj kakvi mitomani!
Boze sacuvaj kakvi mitomani!
Zadnja izmjena: ultrasegamega, dana/u 27 feb 2017, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Neandertalac
- Kontakt:
U pravu si, vas je režim tlačio, ko zna gdje bi danas bili da ste mogli "neometano" djelovatEvander je napisao/la:Stvar je jasna.Neandertalac je napisao/la:Evander je napisao/la:Da smo bili rezimski klub i onaj koji se uvlaci vladajucim politikama, imali bi smo i mi imovinu. I nama bi komunisti poklonili zemlju i stadion kao vama.
Vama poklonili, nama nisu.
Objasni onda. Koja druga logika i terija bi bila?
Kazem ti, mozes se ponositi samo sa onim sto sam stvaris i napravis, nikako sa onim sto rezim pokloni.
Zna se da rezim nista ne poklanja tek onako

U knjizi sve piše
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac, da ti lijepomo opet clanke?
Mislim, ozbiljan si momak. Na cist dokaza neozbiljno je da odgovaras sa glupostima.
Na vasu zalost, momak sve sto je napisao, podkrijepio je materijalnim dokazima. Znaci apsulutno nije iz njegove glave ili njegov stav. Samo dokumentovao sve sto je pronasao. Apsulutno nema mjesta ikakvoj spekulaciji.
Radi cega vas je stid vlastite istorije?
Mi tebi clanke, damo ti dokaz da su vam legendu izbacili iz kluba, da vam je druga legenda dva puta osudjen radi namjestanja.
A tu je i zdrava logika.
Evo, ti nam reci.
Kako to da vam je onaj rezim poklonio stadion a nama nije?
Ne mora niko previse inteligentan biti da bi dosao do zakljucka.
Mislim, ozbiljan si momak. Na cist dokaza neozbiljno je da odgovaras sa glupostima.
Na vasu zalost, momak sve sto je napisao, podkrijepio je materijalnim dokazima. Znaci apsulutno nije iz njegove glave ili njegov stav. Samo dokumentovao sve sto je pronasao. Apsulutno nema mjesta ikakvoj spekulaciji.
Mi tebi clanke, damo ti dokaz da su vam legendu izbacili iz kluba, da vam je druga legenda dva puta osudjen radi namjestanja.
A tu je i zdrava logika.
Evo, ti nam reci.
e cuj poklopio nas frajer historijskim cinjenicama 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Hoces da kazes da nam je istok poklonila politika, hoces da kazes da je ovaj mali parking na zapadu, rekonsturuckija zapada, prostorije, salon, TV studio i sve ostalo poklonila politika ?
- Zeljeznicar -
Itekako.Zenzo je napisao/la:Hoces da kazes da nam je istok poklonila politika, hoces da kazes da je ovaj mali parking na zapadu, rekonsturuckija zapada, prostorije, salon, TV studio i sve ostalo poklonila politika ?
Sta je Zukic radio na plavoj veceri?
Zna se na koji nacin je Koldzo regrutirao SDA firme da to sve poguraju.
Ako vas ne gura SDA, onda ni Zrinjskog ne gura HDZ. Ni HDZ ne daje Zrinji pare direktno u ruke, nego preko firmi u kojima imaju svoje ljude.
Apsulutno identicna situacija.
- Neandertalac
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Neandertalac, da ti lijepomo opet clanke?
A tu je i zdrava logika.
Evo, ti nam reci.
[quote]24. oktobra 1946. godine, održana je zajednička skupština dvaju društava, "Udarnika" i "Slobode". Šta se sve dešavalo tog historijskog četvrtka, iza zatvorenih vrata velike sale Fiskulturnog doma u Sarajevu. U cjelosti vam prenosimo izvještaj sa skupštine, objavljen u sarajevskom listu "Oslobođenje", dva dana kasnije: U velikoj sali Fiskulturnog doma u Sarajevu održana je zajednička skupština sarajevskih društava "Udarnika" i "Slobode", kojoj je bio cilj da nakon izvještaja i dobijanja razrješenica oformi jedno društvo, fuzijom ovih dvaju društava. Pred velikim brojem članova jednog i drugog društva, u prisutnosti ministra Narodne vlade Bosne i Hercegovine druga Nike Jurinčića i pretsjednika JSRN BiH druga Šefketa Maglajlića, [/quote]
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac, samo jedno pitanja, mada znam da neces odgovoriti.
Kako to da je rezim vama POKLONIO stadion a nama nije?
Za razliku od vas, mi se svoje istorije ne stidimo. Jako je dobro poznajemo i ponosimo se sa njom.
Mozda zato sto nije niti izblizu mracna i mitoloski lazna kao vasa.
Za razliku od vas, mi se svoje istorije ne stidimo. Jako je dobro poznajemo i ponosimo se sa njom.
Nece ti niko odgovoriti na to pitanje.Evander je napisao/la:Neandertalac, samo jedno pitanja, mada znam da neces odgovoriti.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kao niti na jedno koje je skakljivosamirr je napisao/la:Nece ti niko odgovoriti na to pitanje.Evander je napisao/la:Neandertalac, samo jedno pitanja, mada znam da neces odgovoriti.
- Neandertalac
- Kontakt:
Niko nama nije ništa poklonio!
Pravilniije bi bilo da kažeš: mi smo klub koji je osnovao režim tj mi smo režimski klub nastao gašenjem DVA kluba i OTIMAČINOM igrača trećem klubu.
Ali i vas je režim pomagao u pojedinim slučajevima.
Eh tada ja kažem, da, istina
Pravilniije bi bilo da kažeš: mi smo klub koji je osnovao režim tj mi smo režimski klub nastao gašenjem DVA kluba i OTIMAČINOM igrača trećem klubu.
Ali i vas je režim pomagao u pojedinim slučajevima.
Eh tada ja kažem, da, istina
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.