FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 04 okt 2015, 11:08

Ma kada imas jaku odbranu,i silovit vezni red,nebitno je KO CE naprijed,manje vise.
Izgleda da se na to ide.pojacat sredinu maksimalno.
I ovako dominiramo vecinom utakmice.
A vedo vedo...i moja zelja neprezaljena,Ali sta ces.
Doce valjda neko upomoc ahmetu.
Ima u celiku materijala,i Jos par igraca iz drugih klubova.husova je zadnja.
Mores misliti kako se osjeca trener ekipe ciji predsjednik kaze imas neogranicen budjet za pojacanja :)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 okt 2015, 11:24

KO JE PRVIIIIII

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 04 okt 2015, 11:26

solinas je napisao/la:Niko Niko samo sloboda :!: :!:
Emire,sta mislis zeba ordagic i ova dvojica u veznom redu.
Krv ti yebem valjda se ne izjalovi ko za stevu i ibru
Nemojte ovdje klasik nista stavljati molim vas.sjetite SE prvog pokusaja SA zebom...tipkajte na PP ako bas morate
Reko sam ti sve u pp-u,zato sam postavio post da raja vise ne bude skepticna i izmislja razloge da ne dodju na Tusanj.
koNi,koNi moSa bodaSlo
Zlatan Nalić sin tuzlanski

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 04 okt 2015, 11:42

Top.

Olimpic je odigrao fenomenalnu utakmicu i stvarno mi nije jasan njihov slab trenutni plasman. Mislim da su i gledaoci pored malih ekrana mogli uzivati jer je bio jak ritam cijelu tekmu.

Po meni igrac utakmice Stjepanovic.
Pored gola lik je bukvalno orao sredinu terena. Ne znam da li je tko primjetio sredinom 2.pol njegova 3 klizeca u 4 sekunde. :bow: Jos i golcinu samo takvu spuca.

Poslije njega Piric, Efendija i Veseli. Pirketova odbrana iz 45.min nas je ostavila u igri. Upravo preko Efine strane je krenuo pritisak kod 1.gola. Veseli strijelac i opet je frajer pretrcao min.13 km.

Ahmet je morao zabiti ono za 3-1, a od ostalih Kostic svaku tekmu iznenadi nekim sjajnim potezom pa tako i jucer onom kontrom u 87.min.

Ordaga i Ivetic mogul bolje, a ostali standardno.
tuzlanska Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 okt 2015, 11:46

nadam se da će Husref od Azmira zatražit' pojačanja, ne očekujem sad 5-6 igrača u prvih 11, da se poremeti hemija i ugiranost, al' dva do tri igrača mogu sigurno ;) moje želje su stoper, desni bek i napadač/krilo

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 okt 2015, 11:48

dajte ba tekmu da pogledam...nemojte se ba z a j e b a v a t.....zadnji put vas opominjem
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 04 okt 2015, 11:51

staragarda je napisao/la:dajte ba tekmu da pogledam...nemojte se ba z a j e b a v a t.....zadnji put vas opominjem
A jel to nisi mogao jucer stici na tekmu :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 okt 2015, 11:56

zlajci je napisao/la:
staragarda je napisao/la:dajte ba tekmu da pogledam...nemojte se ba z a j e b a v a t.....zadnji put vas opominjem
A jel to nisi mogao jucer stici na tekmu :mrgreen:
nisam imao cenera za ulaz...skupo mi,jbg.....bio dole,probao uci dzaba reko pustice me posto sam vojnik Slobode kad ono mucak... a plus poklopile se neke tekme liga petice u istom terminu pa se vratim kuci...al cujem Sloboda prva i fino igra pa reko da pogledam....mozda i ja pocnem pratit al opet puno mi 10 kerma....jedino ako ostanu prvi i pobjede sve redom do polusezone...uglavnom,vidjet cu jos....vagam

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 04 okt 2015, 12:02

zlajci je napisao/la:Top.

Olimpic je odigrao fenomenalnu utakmicu i stvarno mi nije jasan njihov slab trenutni plasman. Mislim da su i gledaoci pored malih ekrana mogli uzivati jer je bio jak ritam cijelu tekmu.

Po meni igrac utakmice Stjepanovic.
Pored gola lik je bukvalno orao sredinu terena. Ne znam da li je tko primjetio sredinom 2.pol njegova 3 klizeca u 4 sekunde. :bow: Jos i golcinu samo takvu spuca.

Poslije njega Piric, Efendija i Veseli. Pirketova odbrana iz 45.min nas je ostavila u igri. Upravo preko Efine strane je krenuo pritisak kod 1.gola. Veseli strijelac i opet je frajer pretrcao min.13 km.

Ahmet je morao zabiti ono za 3-1, a od ostalih Kostic svaku tekmu iznenadi nekim sjajnim potezom pa tako i jucer onom kontrom u 87.min.

Ordaga i Ivetic mogul bolje, a ostali standardno.
Mogao bi u Želju, oni traže orače,zemljišna zadruga i to (ako si gledao press s ovim njihovim trenerom) :rol: :rol:
Škahić je isto tako odigrao odlično ono vremena što je dobio, jak je na lopti pravo :thumbup:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 okt 2015, 12:04

nema šta, momci su poginuli poslije isključenja Sarića, a kako i neće, čitav Tušanj se digao, svaki od igrača je dao 200% :lol: al' meni je i dalje misterija da l' je crveni karton opravdano dodjeljen

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 okt 2015, 12:13

Da se razumijemo decki,Bez obzira Sto su info uvjek bili tacni,makar SE radilo samo o pregovorima,uvjek ste me podjebavali kasnije,KO onaj dilber Sto napisao dje steva i neki bolesni smajli.
Volim podjeliti info,jer takav sam,ako sam ja sretan volio BI barem djelic ovdje prenijeti.Ali ako se izjalovi,mojte mi podjebavanja :stop:
Ovaj info nije moj,Ali licno vjerujem covjeku,nema razloga da bude drugacije.
I ovim putem mu se zahvaljujem.
On nevoli da dijeli to
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 04 okt 2015, 12:20

Ma i da ne bude, lijepo je da se priča o tome, i lijepo je da se pregovara s takvim imenima, dosta to govori o Azmiru i njegovim željama i o onome šta hoće da napravi od kluba.

A što se tiče Sarićevog crvenog, dal postoji kod nas u ovom savezu slučajno mogućnost da se poslije ponovo pregledanog snimka (gdje se vidi, mada vidjeli su i svi na stadionu da je bio leđima okrenut čovjeku i da ga nije vidio, da je ovaj bukvalno naletio na njegovu šaku) poništi taj crveni? Mada koliko nas vole u savezu... :roll:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 okt 2015, 12:23

slika
Pokrenimo apel prema Predsjedniku Husiću da produži Ugovor sa AHMETOVIĆEM. TRAŽI GA FK SARAJEVO.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 04 okt 2015, 12:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 okt 2015, 12:26

https://www.youtube.com/user/GledajteBHtubeTV/feed
Znam da yebes, al evo ti opet link, ako ne znas bukmarkovati stranicu ti upises lijepo sebi "BHtubeTV+"...jedino ovdje mozes naci utakmice kad momak sa foruma Vedator aplauduje, transferuje, transmituje, kako god....svi cekamo da pogledamo.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 04 okt 2015, 12:28

jeKo Fata hahahahahahahah :urnebes:
tuzlanska Sloboda

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 okt 2015, 12:32

sloboda72 je napisao/la:slika
Pokrenimo apel prema Predsjedniku Husiću da produži Ugovor sa AHMETOVIĆEM. TRAŽI GA FK SARAJEVO.
Ma mogu oni njega traziti koliko god hoce al mislim da Ahmet nece nigdje iz Slobode i sam je rekao da u BIH jedino za Slobodu bih igrao

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 okt 2015, 12:35

zlajci je napisao/la:jeKo Fata hahahahahahahah :urnebes:
al Fataaaaaaaaaa......placeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem :urnebes: :urnebes: :urnebes:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 okt 2015, 12:45

Pasha_car_aga je napisao/la:Nismo nešto briljirali danas, ali bodovi se pišu i to je u ovom momentu najbitnije. Nije se obistinila moja prognoza da ćemo ih zgaziti ali to su čari fudbala, tako da sam u konačnici prezadovoljan pobjedom!

Evo jedna kraća analiza, mog viđenja današnjeg učinka naših asova:

Pirija, po meni igrač utakmice, spasio nas je u par navrata u prvom poluvremenu i teško bi se vratili u tekmu da su oni poveli u bilo kojem momentu utakmice, jos jednom pokazao moje prethodne tvrdnje da je najbolji golman kojeg ova liga posjeduje!

Efendija, medju najboljima danas, posebno u prvom poluvremenu.

Mehmedagić, standardno dobar, bez većih grešaka.

Kostić, danas je nekako izgledao tromo i ne raspoložen za igru, bilo je njegovih boljih izdanja sasvim sigurno.

Ivetić, reći ću da je danas bio jako slab, sve su akcije Olimpica išle preko njegove strane, ispao je više puta, od njega to nisam navikao i moram istaći da je danas odigrao možda najlošiju partiju za Slobodu od kako je došao u klub.

Stjepanović, veliki radnik, dosta prljavog posla odradjeno danas, plus strijelac pobjedonosnog gola, sasvim sigurno medju najboljima danas.

Ordaga, najlošiji naš igrač danas, bez ikakve sumnje, direktni krivac za primljeni pogodak, još kad na to dodamo veliki broj grešaka i pogrešnih pasova, dodjemo do toga da je baš bio loš.

Sarić, po meni uz Piriju i Efendiju najbolji naš igrač na terenu, nisu imali rješenje za njega, jedino je taj crveni neka mrlja na sveukupni dojam.

Veseli, svaka čast za pogodak majstore, drago mi je da je probio led, nadam se da će biti još njegovih golova.

Zeba, nista posebno, njegova prosječna tekma ove sezone, može on to puno bolje.

Ahmet, ne može se reći da je bio odličan, kada dvije 100% šanse mašiš, to nije dobro, posebno što se to odvijalo kod rezultata 1:0, odnosno 2:1, kad smo bukvalno trebalo da slomimo protivnika, Merso maša čiste situacije, takodje se nadam da ovi poslednji njegovi promašaji neće uticati negativno na njegovo samopouzdanje. Inače uvjek vuče dva protivnička igrača na sebe, jako dobar u skok igri, dosta je razigravao suigrače, realizacija je zatajila. Da je bio malo prisebniji u poslednjih par tekmi, sad bi minimalno imao 10 golova na kontu. Nadam se da će već u Zvorniku proraditi.

Hvala Azmiru, Husrefu, igračima i svima onima koji se brinu za dobru atmosferu unutar ekipe. Predivan je osjećaj gledati sa vrha!

Pozdrav svim slobodašima.

SAMO SE NE SLAŽEM SA TOBOM U VEZI MEHMEDAGIĆA I KOSTIĆA. KOSTIĆ JE ODIGRAO STANDARDNO A MEHMEDAGIĆ LOŠE.MEHMEDAGIĆA KOJI INAČE I NIJE HALF U OSLOBODI DRŽI MENADŽER .VJEROVATNO SNOSI I NJEGOVE TROŠKOVE.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 okt 2015, 12:48

SARS je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:slika
Ma mogu oni njega traziti koliko god hoce al mislim da Ahmet nece nigdje iz Slobode i sam je rekao da u BIH jedino za Slobodu bih igrao
MOŽEMO MI MISLIT ŠTA HOĆEMO ALI VEĆ SE KUHA.ON IMA AMATERSKI UGOVOR NA 1. GODINU.TAKVI SE UGOVORI PREKIDAJU I NAKON 6 MJESECI.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 okt 2015, 12:54

Chinaglia je napisao/la:Husara izgleda redovan na Tušnju, vidio sam ga prošlu tekmu

uh, drugovi moji, kako su ovo ogromna tri boda, pogotovo što slijede Drina i Travnik, gdje objektivno govoreći, očekujem 6 bodova, pa slijede Sarajevo i Zrinja :D sve vuče da ćemo ovih 18 kola, završit' među tri, ili u najgorem slučaju sa najviše 3 boda zaostatka za trećom pozicijom, a onda očekujemo da nas babuka iznenadi :kafa:
Daj molim te ponovi još jednom ovo o tri boda zaostatka za trećom pozicijom.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []