Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ova ekipa, što bi se reklo, ne može meda. Igraju ispod svakog nivoa obzirom na mogućnosti pojedinaca. Ja sam bio siguran u ovaj poraz jer je Atletico bolja i srčanija ekipa od Reala. Benzema večeras sebi osigurao klupu, ili se barem nadam da jes.
opet karlo prica o pristupu i intezitetu,pa covjece real je izgubio prvenstvo a nije ni pocelo kako treba ova ekipa na nista ne lici bale ne postoji, iker je katastrofa odavno a onog benzemu idiot poput tebe moze samo drzat u ekipi al ne treba falcao bolji je meksikanac i jso nesto nije hamo kriv sto je real los nije on naredio da dodje u real uglavnom ova sezona ce biti uzasna pobjedit ce real nizerazredne ekipe al protiv jaci timova nema sta da trazi nazalost davno sam ovdje spomenuo opet cu lako bi se moglo desiti da se ponove igrace kao gago canales diogo itd a steta real je imao tim koji je uz pravog napadaca mogao da dominiri jos dugo ovo se zove pramasen tranfer politika,al sad kad pobjedimo basel odma cemo da umislimo kako je real sila i kako se vraca i dobri smo za sada smo 12 na tabeli gol razlika minus 1

E jes raja ovdje svršavala na Peru i njegovu transfer politiku.
Neka i treba tako, završiće ko i oni prvi galaktikosi.
Ko što sam prije naglasio Pero osvojio decimu i zaboravio šta se dešavalo predhodnih desetak godina.
Lik ima smisla za biznis, ali fudbal mu nije jača strana.
Treba prodat na zimu par ovih napadača, i uzet Bešića
Neka i treba tako, završiće ko i oni prvi galaktikosi.
Ko što sam prije naglasio Pero osvojio decimu i zaboravio šta se dešavalo predhodnih desetak godina.
Lik ima smisla za biznis, ali fudbal mu nije jača strana.
Treba prodat na zimu par ovih napadača, i uzet Bešića
- schweinsteiger
- Kontakt:
A kad se prije pocetka lige pisalo da ce se zabijati po 5-6 golova po utakmici 
Benzema umjesto da suta odmah,on nesto prima,okrece
Ronaldo masina kao i inace.Onaj slobodnjak Balea da ne zakaci zivi zid bio bi gol.
Arbeloa me samo potsjetio koliko ga ne volim...bekovi su vam samo takvi cigani,osim Danija.
Kroos imao lijepih poteza,ali nisam vidio da je potrcao kako treba,zato se jadni Modric nije vidio cijelu utakmicu,trcao k'o muha bez glave ne bi li stigao sve pokriti.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Benzema umjesto da suta odmah,on nesto prima,okrece
Ronaldo masina kao i inace.Onaj slobodnjak Balea da ne zakaci zivi zid bio bi gol.
Arbeloa me samo potsjetio koliko ga ne volim...bekovi su vam samo takvi cigani,osim Danija.
Kroos imao lijepih poteza,ali nisam vidio da je potrcao kako treba,zato se jadni Modric nije vidio cijelu utakmicu,trcao k'o muha bez glave ne bi li stigao sve pokriti.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
Ovo je tužno gledati. Patnja živa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
naprijed rejal
Veceras se na SB vise puta culo " Florentino odlazi".Jedino navijaci Reala iz BiH se kletu u ovu spodobu. 
pa sad nije ni pero kriv toliko ipak on je puno toga dobrog donio realu covjek je htio falcao uzet za napad onaj magarac nije htio al sad se tu nema sta puno pricat meni je zao sto su nam unistili primeru odma na pocetku jer realno jeste pocetak al sanse su minamalne da ovo godine real moze da napravi nesto primeri
On je jedini krivac, nije napad problem, imaju Ronalda, problem je što nema ko trčat, nema zadnjeg veznog koji će pokrit rupe, isto ko prošli galaktikosi, preslika.SR4 je napisao/la:pa sad nije ni pero kriv toliko ipak on je puno toga dobrog donio realu covjek je htio falcao uzet za napad onaj magarac nije htio al sad se tu nema sta puno pricat meni je zao sto su nam unistili primeru odma na pocetku jer realno jeste pocetak al sanse su minamalne da ovo godine real moze da napravi nesto primeri
tu se slazem s tobom al niko nije ocekivao da ce xabi onako hinjski na kraju prelaznog roka napustit klub ja sam na pocetku prelaznog roka imao zelju da dodje dobar spic i jedan od trojice vidal pogba ili verati i sa tadasnjom ekipom niko ne bi mogao realu nista i lako moguce da se ponove galaktikosi jer ovo je identicno onim galatikosimastokton je napisao/la:On je jedini krivac, nije napad problem, imaju Ronalda, problem je što nema ko trčat, nema zadnjeg veznog koji će pokrit rupe, isto ko prošli galaktikosi, preslika.SR4 je napisao/la:pa sad nije ni pero kriv toliko ipak on je puno toga dobrog donio realu covjek je htio falcao uzet za napad onaj magarac nije htio al sad se tu nema sta puno pricat meni je zao sto su nam unistili primeru odma na pocetku jer realno jeste pocetak al sanse su minamalne da ovo godine real moze da napravi nesto primeri
Jel @bias opet pogodio ? 
Sta je bolan donio?SR4 je napisao/la:pa sad nije ni pero kriv toliko ipak on je puno toga dobrog donio realu covjek je htio falcao uzet za napad onaj magarac nije htio al sad se tu nema sta puno pricat meni je zao sto su nam unistili primeru odma na pocetku jer realno jeste pocetak al sanse su minamalne da ovo godine real moze da napravi nesto primeri
11 godina - 3 Primere, 2 LP , 2 kupa. A imao bolju podlogu od svih. I sta je radio? Godinama stavljao financijski aspekt ispred timskog.
Da je pustio trenere da kroje ekipu i planski dovode odgovarajuce igrace a ne one koji ce prodati vise dresova , vitrine bi bile punije.
to jest cinilo se da je pametniji kako je real izgledao prosle godine al opet je krenuo po starom samo se bojim da ce ovo dugorocno opet unazadit real kao prije jer real mora sad da se izdigne iznad ovoga do barce sve pobjede u primeri trebaju pa onda probat s njima al tesko brate nisam nikako optimistican od prvog dana ove nove sezonegeoxx je napisao/la:Sta je bolan donio?SR4 je napisao/la:pa sad nije ni pero kriv toliko ipak on je puno toga dobrog donio realu covjek je htio falcao uzet za napad onaj magarac nije htio al sad se tu nema sta puno pricat meni je zao sto su nam unistili primeru odma na pocetku jer realno jeste pocetak al sanse su minamalne da ovo godine real moze da napravi nesto primeri
11 godina - 3 Primere, 2 LP , 2 kupa. A imao bolju podlogu od svih. I sta je radio? Godinama stavljao financijski aspekt ispred timskog.
Da je pustio trenere da kroje ekipu i planski dovode odgovarajuce igrace a ne one koji ce prodati vise dresova , vitrine bi bile punije.
I ne znam kako vas nije sramota nakon milijarde u zadnjih deset godina prizivati jos pojacanja?:) Malo vam jel 
Znam da je malo Pes ili FM formacija al' jedan prijedlog i eto Reala u vrhu :
*********** Navas **********
Arbeloa - Ramos - Varane - Marcelo
------------ Pepe -----------
------ Modric ---- Kross ----
--------- James -------------
--- Bejl --- Ronaldo --------
Sa prodorima Marcela izgledalo bi interesantno a u svakom slucaju odbrana bi bila bolja samo je pitanje kako bi se Bejl snasao na toj poziciji a opet kada skontas poceo je kao lijevi bek tak' da ko zna.
Sa prodorima Marcela izgledalo bi interesantno a u svakom slucaju odbrana bi bila bolja samo je pitanje kako bi se Bejl snasao na toj poziciji a opet kada skontas poceo je kao lijevi bek tak' da ko zna.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Neka je.Mozambik je napisao/la:Promjenite anketu !!!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne kažem da ne valja al primjetim da ti je formacija ko u SafetaMrHc je napisao/la:Znam da je malo Pes ili FM formacija al' jedan prijedlog i eto Reala u vrhu :
Ovaj Real sa Perezom na celu i politikom da samo gleda koji ce igrac vise donjeti para od prodaje dresova (Kroos, J. Rodríguez, a ne gledati dobrobit kluba u sportskom smislu da ne proda Xabi Alonsa i Di Mariu!
Vjerujes li da dok sam je pravio isto sam skontao hahahastokton je napisao/la:Ne kažem da ne valja al primjetim da ti je formacija ko u SafetaMrHc je napisao/la:Znam da je malo Pes ili FM formacija al' jedan prijedlog i eto Reala u vrhu :
4 - 2 - 3 - 1 formacije sreca pa nemaju kvalitetnog zadnjeg veznog i napadaca inace uz te dvije akvizicije uhhhh zaista imali bi bolju ekipu od orginalnih Galaktikosa.
Umjesto sto su doveli Hamesa da su uzeli za te pare KUNa i prodali Benzemu a doveli Vidala ili Pogbu. Jednako bi zaradili od prodaje dresova mete im uopste nisu nerealne a imali bi prvih 11 za udzbenika. U svakom slucaju jedno se igrati menadzera a drugo je stvarnost.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
AlfredBorden je napisao/la:ma kakav derbi, razvaljujemo ih veceras u hendikepu
gdje su oni sto su govorili da je ovo nikad slabiji atletico
ljudi imaju ekipu i po ,kobajagi costa i felipe puno fale ahaaa
cholo to ukomponuje lijepo ko god da igra
bgm bernabeu u zadnje vrijeme slabo prolazi na ovim derbijima ,hajd protiv barce sto rijetko kad vide pobjedu sad i atletico poceo redovno uzimat bodove
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Nije nikad slabiji Atletiko nego slabiji u odnosu na prošlu sezonu.barca_87 je napisao/la:AlfredBorden je napisao/la:ma kakav derbi, razvaljujemo ih veceras u hendikepu
gdje su oni sto su govorili da je ovo nikad slabiji atletico![]()
ljudi imaju ekipu i po ,kobajagi costa i felipe puno fale ahaaa![]()
cholo to ukomponuje lijepo ko god da igra
bgm bernabeu u zadnje vrijeme slabo prolazi na ovim derbijima ,hajd protiv barce sto rijetko kad vide pobjedu sad i atletico poceo redovno uzimat bodove
Costa je svemirac za Mandžu, felipe za onog sekuiru il tako nekako, a kurtoa je bolji golman od Moye.
Fora je što je Madrid puno slabiji u odnosu na prošlu sezonu, a Atletiko igra najbolji timski fudbal na planeti, tako da ko im god igra su dobri.
Pa i Sociedad nas je otreso, tako da nije čudno što nas je i Atletiko dobijo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.