Mi na stranicu postavljamo vijesti samo sa tuzla.nski.ba i fksloboda.ba, tako da... ja ne mogu nista na svoju ruku da napisem na oficijalnoj stranici kluba.Beduin je napisao/la:Zar tvoja stranica nema preko 40k clanova? Trebam ja jos i mail da ti sklepam pa ti share na, fakticki, oficijelnoj fb stranici kluba jbt? Druga stvar, vjerovatno si i strucniji i uticajniji po tom pitanju na online sceni.NYKnicks Fan je napisao/la:E-MAIL:Beduin je napisao/la:Ma kakvo ciscenje i organizacija, ja fakticki molio hoce li neko da idemo, samo jedan forumas se javio dok ostali iskulirali, kao sto ce i tvoj post ZiviniceMetropola, nemamo mi taj usadjen osjecaj i naviku, osim na rijecima sto smo jaki. Nas treba natjerati i posramiti pa da se kobajagi busamo u prsa i nesto odradimo u inat, a nikako od srca otici i nesto uraditi.
Sjecam se da je tad Zlajci objavio kako je on jedan dio ocistio sa svojom ekipom, ako se dobro sjecam, i naravno ostali opet nimukajet.
Taj prijedlog treba objaviti @Knicks na stranici, isto to podijeliti na stranici StareGarde, Sulje, Sjevera i FukareTZ pa da se uradi SHARE i ovih dana i ispostuje to. Yebes stalno pricu i prijedloge, a praksa nula bodova.
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected].
A na pp cu ti napisati i zasto necu, tj. ne mogu.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- Suljo20002
- Kontakt:
Zna li neko kad je sljedeca domaca tekma ?
Tako je NY, pusti lozione.
Ko hoce nikome se ne brani da ode ocistiti dio.
Ja sam onaj dan maksuz otisao da vidim hocul vas motivirat nakon silnih salameta kako treba napravit akciju. Al nikakve reakcije, nema vajde od vas (cast izuzetcima). U stanju ste cijeli dan lupat po tastaturi ko krelci kakvi, a kad je volontiranje, bilo kakva vrsta pomoci onda nikog.
Ovdje naravno ne ubrajam momke i ljude iz UG te Mramora i NY.
Ko hoce nikome se ne brani da ode ocistiti dio.
Ja sam onaj dan maksuz otisao da vidim hocul vas motivirat nakon silnih salameta kako treba napravit akciju. Al nikakve reakcije, nema vajde od vas (cast izuzetcima). U stanju ste cijeli dan lupat po tastaturi ko krelci kakvi, a kad je volontiranje, bilo kakva vrsta pomoci onda nikog.
Ovdje naravno ne ubrajam momke i ljude iz UG te Mramora i NY.
tuzlanska Sloboda
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
za 3 sedmice protiv travnikaSuljo20002 je napisao/la:Zna li neko kad je sljedeca domaca tekma ?
- Suljo20002
- Kontakt:
HvalaNYKnicks Fan je napisao/la:za 3 sedmice protiv travnikaSuljo20002 je napisao/la:Zna li neko kad je sljedeca domaca tekma ?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako u medjuvremenu ne budemo prvu utakmicu domacini u kupu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Fenomenalno nam se otvara do kraja ovog prvog dijela.
Ako sve bude kako treba na Kosevo dolazimo kao prvi, a onda i dobar raspored do kraja.
Igramo najljepsi fudbal, u to nema sumnje i ne trebamo sramezljivo na tu temu. Prema svemu vidjenom apsolutno zasluzeno smo na celu.
I ne znam dal iko razmislja o tome da smo mi bez poraza apsolvirali gostujuce Zelju, Sirokog, Radnika, Slaviju i uzeli 8 bodova. Jos uvijek imamo tekmu manje kuci, do kraja cemo dva puta igrati kao domacini.
Momentum je sjajan i treba ga maximale iskoristiti do decembra.
Ako sve bude kako treba na Kosevo dolazimo kao prvi, a onda i dobar raspored do kraja.
Igramo najljepsi fudbal, u to nema sumnje i ne trebamo sramezljivo na tu temu. Prema svemu vidjenom apsolutno zasluzeno smo na celu.
I ne znam dal iko razmislja o tome da smo mi bez poraza apsolvirali gostujuce Zelju, Sirokog, Radnika, Slaviju i uzeli 8 bodova. Jos uvijek imamo tekmu manje kuci, do kraja cemo dva puta igrati kao domacini.
Momentum je sjajan i treba ga maximale iskoristiti do decembra.
tuzlanska Sloboda
U mojoj nekoj kalkulaciji za naredne 4 utakmice, upisao sam 3 pobjede i poraz protiv Sarajeva, mada... danas sam vidio da su tanki u zadnjoj liniji, nije ni cudo sto im je vitez napravio onoliko sansi. ..a kad im Husref slozi presing mogli bi mi i 3-cu izvuc. Et cisto "naglas"razmisljam
cistili smo stadion od snjega nebili se odigrala utakmica protiv slavije...cini mi se....podavnoziviniceMetropola je napisao/la:samo na ovom forumu 5x se otvarala diskusija oko ciscenja tribina (generalnog) i kako prilici nasem mentalitetu sve ostaje na rijecima .. sjecam se jedne godine kad smo cistili snjeg da se odigra utakmica na Tusnju, organizovano je sve bilo u roku od sat vremena 40ak ljudi je doslo, lopate i na poso .. naravno kod nas je problem prvo sto je gradski stadion, drugo sto nema zaposlenih dovoljno da bi se tu ista uradilo kako treba .. par dana poslje utakmice se pokupe novine, malo kospe i cikovi pometu i to je sve do sljedece utakmice .. e hajmo iskoristit ove 3 sedmice i ponjet od kuce ako nista sredstva za dezinfekciju, rukavice, stare krpe, deterzenata i da se jednom vec pokrenemo makar da to na nesto lici, ako nas se ne moze skupit 60ak ljudi onda ne znam .. gdje je @nynicks nek napravi event s stranice Fk Sloboda, i da se odredi jedan dan (dok je jos lijepog vremena i da se uradi to) .. dobro je rekao @slatinas, ugodjaja na stadionu nema i to je realnost, zato nema ni ljudi
a sto da uzmemo mi krpice,i detrdjente,i ribamo stadion..dok gospoda iz uprave stadiona drka **** i krade nas na rodjene oci...
poslovali su u plusu cini mi se,sto ne ociste stadion....dobijaju od grada 300 000,za drkanje kurca,a mi da glumimo spamske spremacice,dok nas guze na rodjene oci..
ovo sto govorim,kazem u svoje ime,a vi kako hocete,
kada stadion bude opet slobodin,i sloboda bude dobivala,pored transe trenutne,20 posto od onoga sto dobivaju lezihljebovici,drage volje cu se prvi odazvat....JU Stadion Tusanj dobiva pare za rad,i odrzavanje stadiona,neka rade svoj posao,picka im materina
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ma naravno, samo ici na pobjedu.slana_krv je napisao/la:U mojoj nekoj kalkulaciji za naredne 4 utakmice, upisao sam 3 pobjede i poraz protiv Sarajeva, mada... danas sam vidio da su tanki u zadnjoj liniji, nije ni cudo sto im je vitez napravio onoliko sansi. ..a kad im Husref slozi presing mogli bi mi i 3-cu izvuc. Et cisto "naglas"razmisljam
Igramo najljepsi fudbal uz trenutno vezni red koji je u najboljoj formi u ligi.
tuzlanska Sloboda
Preduhitrio si me,treba pocet prozivat uposlenike JU.Za sta primaju platu.Sram da ih bude i stid.solinas je napisao/la:cistili smo stadion od snjega nebili se odigrala utakmica protiv slavije...cini mi se....podavnoziviniceMetropola je napisao/la:samo na ovom forumu 5x se otvarala diskusija oko ciscenja tribina (generalnog) i kako prilici nasem mentalitetu sve ostaje na rijecima .. sjecam se jedne godine kad smo cistili snjeg da se odigra utakmica na Tusnju, organizovano je sve bilo u roku od sat vremena 40ak ljudi je doslo, lopate i na poso .. naravno kod nas je problem prvo sto je gradski stadion, drugo sto nema zaposlenih dovoljno da bi se tu ista uradilo kako treba .. par dana poslje utakmice se pokupe novine, malo kospe i cikovi pometu i to je sve do sljedece utakmice .. e hajmo iskoristit ove 3 sedmice i ponjet od kuce ako nista sredstva za dezinfekciju, rukavice, stare krpe, deterzenata i da se jednom vec pokrenemo makar da to na nesto lici, ako nas se ne moze skupit 60ak ljudi onda ne znam .. gdje je @nynicks nek napravi event s stranice Fk Sloboda, i da se odredi jedan dan (dok je jos lijepog vremena i da se uradi to) .. dobro je rekao @slatinas, ugodjaja na stadionu nema i to je realnost, zato nema ni ljudi
a sto da uzmemo mi krpice,i detrdjente,i ribamo stadion..dok gospoda iz uprave stadiona drka **** i krade nas na rodjene oci...
poslovali su u plusu cini mi se,sto ne ociste stadion....dobijaju od grada 300 000,za drkanje kurca,a mi da glumimo spamske spremacice,dok nas guze na rodjene oci..
ovo sto govorim,kazem u svoje ime,a vi kako hocete,
kada stadion bude opet slobodin,i sloboda bude dobivala,pored transe trenutne,20 posto od onoga sto dobivaju lezihljebovici,drage volje cu se prvi odazvat....JU Stadion Tusanj dobiva pare za rad,i odrzavanje stadiona,neka rade svoj posao,picka im materina
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Dobra tekma jučer,posjeta solidna,zapad gdje sam bio pun,sjever tanko,grupa brojnija nego na svim dosadašnjim utakmicama,igra ne baš sjajna,što je vjerovatno zasluga i olimpika koji je najbolja ekipa što je u ovoj polusezoni igrala na tušnju,dobri,okretni,znaju šta hoce i kako do toga doci,mi dobro otvorili ali nas je izjednačujuci gol presjekao,puno smo preskakali teren i kroz to istrošili ahmetovica,tako da je kasnije bio loš u završnicama,sara i mladen odlični u prvon poluvremenu u drugom pali i husref je trebao ranije mjenjati,nadam se nastavku pozitivnog niza u zvorniku,uz želju da miljan i veseli igraju na dvije krilne pozicije i ahmet u špicu,to bi nam donijelo još više prodornost,sada smo na vrhu i trebamo tamo i ostati,forza sloboda.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
cuj da mi idemo cistit stadion...nista smjesnije nisam cuo....ljudi,da ih tako nazovem al su u sustini UHLJUPI skrse 300 000 maraka za godinu dana ne radeci bukvalno nista i ja da kupujem deterdzent i cistim stadion onom g o v n e t u SECERU i UHLJUPIMA OKO NJEGA pa da mi se on sutra sepuri po onoj faraonovoj televiziji kako je eto ociscen stadion....ono je bruka za klub kakav je Sloboda i treba ove parazite stalno prozivat..svaki dan...onakva selendra siroki napravi j e b e n i stadion iz temelja a mi ne mozemo sredit Tusanj...nama je naucna fantastika da prorade u s r a n i reflektori,mater im j e b e m nesposobnu...samo nek im faraon gura transu a nek oni po slatini kafe ispijaju...cuj,da navijaci ciste stadion....vrh amaterizma a hocemo evropske tekme da igramo...inace je infrastruktura uzasan segment gotovo svakog naseg kluba al ako mislimo da se izdignemo jednostavno MORA SE URADIT TUSANJ kako UEFA trazi i to je to....da su po ciglu redali do sad bi stadion normalan skuckali...ja imam vremena na pretek al mi ne pada napamet da to radim...u stvari moze al da patokar secer mete tribinu do mene...uf,uvijek se upalim na temu stadiona
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
tako je Staragarda,mater im nesposobnu dje su pare,u sta trose,u svoje BOGOVSKE PLATE; nezasluzene a mi da brisemo stolice,metemo,
nece moci
nece moci
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
gdje je ba taj Vedator strasni da pogledamo tekmu...pa ako nismo bili na tekmi zbog preskupe karte valjda mozemo taj snimak pogledat....jel to sad Sloboda prva
....sta je sa GOLEMOG kluba....koji su oni 
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Samo da napišem nakon ovog pregleda kola na BHT-u, čist crveni karton za Saru, nadam se samo da neće dobiti kaznu više od jedne utakmice.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
a ja da se najebem matere komplet bht ekipi,zajedno sa onim uhljupom sto vodi emisiju.u po c m a r a ...Pasha_car_aga je napisao/la:Samo da napišem nakon ovog pregleda kola na BHT-u, čist crveni karton za Saru, nadam se samo da neće dobiti kaznu više od jedne utakmice.
wien ba, ima l' kakve potvrde 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jel to stvarno nema gdje da se pogleda tekma sa olimpikom...vidim da su izbacili sarajevski derbi na onom tub kanalu a nase nema,jbg
Hoce biti kakvih pojacanja,ima li mahalskih..
Dobar rezultat na oba danasnja meca za nas,mada sam ocekivao drugacije,kao i vecina forumasa..
Nego imam jedno pitanje,pa moze u pp,sta hoce onaj ponovo na tribini,ko njega dovede? Mislim da znate o kome je rijec,cini mi se da je on poveo "oni ti ga puse husrefe"..
Dobar rezultat na oba danasnja meca za nas,mada sam ocekivao drugacije,kao i vecina forumasa..
Nego imam jedno pitanje,pa moze u pp,sta hoce onaj ponovo na tribini,ko njega dovede? Mislim da znate o kome je rijec,cini mi se da je on poveo "oni ti ga puse husrefe"..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.