Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Ma mi smo bolan pogan narod. Sve se zaboravlja preko noći.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Begovic je odlican golman..njega i Hasagica porediti kao golf 2 i mercedes...pa Hasagic nije makeo dalje od Turske, a Begovic standardan golman u Engleskoj i po statistikama u gornjem dijelu te lige. Neka nama Begovica jos bar 10 godina na golu!!!
to je to sto ja pricam! nemam nista protiv Bega al mora raditi na ovom! uvjek ostavi ljevu stranu praznu!harko8 je napisao/la:ja mu nikad necu moci ovo oprostiti...
prazan gol protiv Ronalda
G BUSSA BUSS
Brate mili mislim da je ova prica malo bezveze, nije momak neki amaterski golman, on brani i EPL najjacoj ligi svijeta. Mislim da on ipak bolje zna gdje se treba postaviti, od nas koji nismo nikad branili nigdje.Hase10 je napisao/la:to je to sto ja pricam! nemam nista protiv Bega al mora raditi na ovom! uvjek ostavi ljevu stranu praznu!harko8 je napisao/la:ja mu nikad necu moci ovo oprostiti...
prazan gol protiv Ronalda
Mozda je problem to sto je u Stokeu navikao da pet dvometrasa stoji u zivom zidu, to je vrlo tesko prebacit. Definitivno previse ode u suprotnu stranu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
sad nam ni Begovic nije dovoljno dobar

Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 15 avg 2013, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
jasmin10 je napisao/la:sad nam ni Begovic nije dovoljno dobar![]()
Avdukica na gol ta ce Begovic
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- legenda reala
- Kontakt:
Ma Begović je vrhunski golman i nema se tu šta diskutovati, i Bufonu se potkrade koja greška ali bože moj.
Sinoć kod prvog gola i kod slobodnjaka je mogao bolje reagovati, ali mu se može oprostiti jer je dosta i skidao tokom ovih kvalifikacija i prijateljskih tekmi, sinoć nije ništa išlo pa tako ni on nije mogao biti bolji
Samo bespotrebno je od Hasagića praviti kloca, kad znamo da to nikad nije bio, u repci je uvijek branio na najvišem nivou reklo bi se u rangu najboljih golmana svijeta
Sinoć kod prvog gola i kod slobodnjaka je mogao bolje reagovati, ali mu se može oprostiti jer je dosta i skidao tokom ovih kvalifikacija i prijateljskih tekmi, sinoć nije ništa išlo pa tako ni on nije mogao biti bolji
Samo bespotrebno je od Hasagića praviti kloca, kad znamo da to nikad nije bio, u repci je uvijek branio na najvišem nivou reklo bi se u rangu najboljih golmana svijeta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Jedno vrijeme i Dzeko nije valjao..valjda ove nagle vremenske promjene uticu na ljudejasmin10 je napisao/la:sad nam ni Begovic nije dovoljno dobar![]()
Rezon postavljanja zivog zida je da se zatvara jedan ugao a drugi brani golman. I golman obavezno mora vidjeti loptu prilikom izvodjenja. Ako cemo realnije o problemu mozemo govoriti o postavljanju zivog zida gdje ima faktor golmanove procjene, samih igraca u zivom zidu, te samog igraca koji moze izvuci loptu za metar-dva, ili pomjeriti malo lijevo-desno i poremeti funkciiu zivog zida. I naravno kljucni faktor je skill samog izvodjaca. Koliko se Ronaldina samo nadavala golova iz slobodnjaka ili Beckham, pa nisu valjda svi golmani glupi, ipak mislim da ima nesto i do vjestine da "zavrnes" bubamaru.
Ovo se ne brani:
[youtube][/youtube]
Slican gol Altidorea, gdje je stajao golman?
[youtube][/youtube]
I generalno momak je rising star, jos ce se cuti za njega. Odnosno i za Begu i za Josea
Ovo se ne brani:
[youtube][/youtube]
Slican gol Altidorea, gdje je stajao golman?
[youtube][/youtube]
I generalno momak je rising star, jos ce se cuti za njega. Odnosno i za Begu i za Josea
Vidim pojedini pisu da mu nece nikad moci oprostit pojedine stvari,da se treba postavit drugacije u situacijama kod slobodnjaka, da je drugi Hasagic,da je Hasagic kvalitetniji od Bega itd...
Momak koji brani u najjacoj ligi svijeta i u dosta solidnom klubu.
Momak kojeg ste dizali u nebesa u pojedinim situacijama.
Momak koji srcem nastupa za BiH.
Momak koji ce u narednih desetak godina biti sigurna jedinica repke.
I sta treba vise da se potuce ljudska glupost i dvolicnost pa jbte
Momak koji brani u najjacoj ligi svijeta i u dosta solidnom klubu.
Momak kojeg ste dizali u nebesa u pojedinim situacijama.
Momak koji srcem nastupa za BiH.
Momak koji ce u narednih desetak godina biti sigurna jedinica repke.
I sta treba vise da se potuce ljudska glupost i dvolicnost pa jbte
I danas vozim Deutza
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...
- inacefindecko
- Kontakt:
Begović je klasa, treba biti realan..
Ali treba biti realan i reći koje su mu slabe mane, nije neki golman van linije i SLOBODNJACI..
neko spomenu gore, ne možemo mi znat nismo nigdje branili, ja sam branio, ni blizu nešto ozbiljno, ali eto bar mogu ocijenit gdje šta kako, onako malo jače nego laički..
Definitivno prema našem sudu i mom sudu stoji malo predaleko, ali vjerujte da nije ni on sam to odlučio gdje i šta
sve je to proračunato i to dobro, prema njegovoj visini i u zavisnosti od situacije.. Altidore je definitivno opalio vrhunski slobodni udarac jučer.. ali svaki golman ima nešto svoje!
[youtube][/youtube]
ovdje je na 11.20 odbranio jedan šut po zemlji, ali je više bio prema sredini, a na 12.00 famozna odbrana nasrijevog slobodnog.. A POGLEDAJTE GDJE JE STAJAO!
ipak, po mom ukusu, bar pola metra još bliže sredini gola i to bi trebalo biti to..
također, mislim da znam što stane uvijek ondje, on bukvalno pored živod zida VIDI LOPTU, a dosta golmana je ne vidi ako stane tamo gdje "mi" želimo! ne znam što mu je lakše da vidi loptu, ja kad god sam branio vidio sam je između nogu, al evo pogledajte sliku ronaldovog slobodnog, frajer vidi bukvalno loptu pored zida! možda mu je tako lakše, ali jel učinkovitije ne znam..
Ali treba biti realan i reći koje su mu slabe mane, nije neki golman van linije i SLOBODNJACI..
neko spomenu gore, ne možemo mi znat nismo nigdje branili, ja sam branio, ni blizu nešto ozbiljno, ali eto bar mogu ocijenit gdje šta kako, onako malo jače nego laički..
Definitivno prema našem sudu i mom sudu stoji malo predaleko, ali vjerujte da nije ni on sam to odlučio gdje i šta
[youtube][/youtube]
ovdje je na 11.20 odbranio jedan šut po zemlji, ali je više bio prema sredini, a na 12.00 famozna odbrana nasrijevog slobodnog.. A POGLEDAJTE GDJE JE STAJAO!
ipak, po mom ukusu, bar pola metra još bliže sredini gola i to bi trebalo biti to..
također, mislim da znam što stane uvijek ondje, on bukvalno pored živod zida VIDI LOPTU, a dosta golmana je ne vidi ako stane tamo gdje "mi" želimo! ne znam što mu je lakše da vidi loptu, ja kad god sam branio vidio sam je između nogu, al evo pogledajte sliku ronaldovog slobodnog, frajer vidi bukvalno loptu pored zida! možda mu je tako lakše, ali jel učinkovitije ne znam..
MIslim da je to skolski nacin postavljanja, da vidis loptu, ne znam nisam expert...mada to ima logike kada su sutevi sa strane a ne iz sredisnjeg dijelainacefindecko je napisao/la:Begović je klasa, treba biti realan..
Definitivno prema našem sudu i mom sudu stoji malo predaleko, ali vjerujte da nije ni on sam to odlučio gdje i štasve je to proračunato i to dobro, prema njegovoj visini i u zavisnosti od situacije.. Altidore je definitivno opalio vrhunski slobodni udarac jučer.. ali svaki golman ima nešto svoje!
[youtube][/youtube]
Jedna od lošijih utakmica Begovića u dresu repeke, valjda se nešto slično neće ponoviti protiv Slovaka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne treba radi jedne tekme čovjeka toliko kritikovati.
Kritikujte sebe ovdje, kao i naši KLASNI novinari koji su Begovića već vidili kao jednog od tri najbolja golmana svijeta
. Pa nema nama niko veći neprijatelj u Bosni i Hercegovini kao što smo mi sami sebi.
Begović ima mnogo više mana nego što to naš ludi mentalitet može da uoči kada nas euforija uzme u svoje...
Jučer je klupa izgubila utakmicu + opuštenost i to je to, a što kaže Veliki Ivica, sreća pa se to desilo sada a ne u kvalifikacijama.
Kritikujte sebe ovdje, kao i naši KLASNI novinari koji su Begovića već vidili kao jednog od tri najbolja golmana svijeta
Begović ima mnogo više mana nego što to naš ludi mentalitet može da uoči kada nas euforija uzme u svoje...
Jučer je klupa izgubila utakmicu + opuštenost i to je to, a što kaže Veliki Ivica, sreća pa se to desilo sada a ne u kvalifikacijama.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ameri kazu za njega da je prosjecan golman, sto naravno nije istina, al najvise mi je krivo sto im sinoc nije svima zacepio usta i eto ispade po njihovom da su bili upravu. To mi je najvise krivo.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Asmir nije najbolji u istrcavanjima,vrhunski u petercu(engleska skola)i slabo postavlja zid i on se slabo postavlja kod slobodnjaka(opet mana vecine engleskih golmana)To nije pljuvanje nego objektivna istina,to je nesto sto treba popraviti.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
HA HA HA, cuj Hasagic. Grohotom se smijem. More bit da Begovic nije dobar za slobodne udarce, ali barem se covjek baci i potrudi da odbrani loptu, a ne kao ovaj IDIOT u ovoj situaciji:
[youtube][/youtube]
Zapamtite da nam je ovaj gol vrlo vjerovatno na kraju kostao mjesto u Euro 2012 i prisilio nas da dobijemo 3 boda u Parizu protiv Francuske, sto kao znate nismo uspjeli. Kako je cojek fino isprati ocima, gledajuci je dok ulazi u gol. Koja konjina, i on i pape sto ga stavi na gol umjesto Bega.
[youtube][/youtube]
Zapamtite da nam je ovaj gol vrlo vjerovatno na kraju kostao mjesto u Euro 2012 i prisilio nas da dobijemo 3 boda u Parizu protiv Francuske, sto kao znate nismo uspjeli. Kako je cojek fino isprati ocima, gledajuci je dok ulazi u gol. Koja konjina, i on i pape sto ga stavi na gol umjesto Bega.
ZgemboAdislic@ upravo to jos covjek primi gol u svoj ugao
i onda kazu bolji od Begovica

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Brix, emir79, FerdinandF, Google Adsense [Bot], Honorar, Hrammm1921, kaskada1922, Konzerva, legendarnadruga, LondonBlues, MrPink, napapijri1987, prisonbreak, RacioEmocionalan, s4mke, SanaBosna, torbica, Tracy3McGrady, travuljasSs, tuzlanskinacin, Vaya i 182 gosta.