Sinkula, davno su prošla vremena Inieste i Xavija. Moli Boga da nas uhvati dan kao protiv Arsenala kada ništa ne ulazi, a trebaš zabit 3-4 komada. Ne gine vam punjene do vrha u suprotnom
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Sad je na Pogbi da mu zacepi usta.Epidaurus je napisao/la:Leorey se oglasio, znaci United je vec prosao
Whahahaah bjezi ba niste osutali s PSG u 180 minuta.Nitro je napisao/la:Koliko moraš biti deluded da misliš da je Barca toliko superiorna da već računaš sa kim igraju dalje
Sinkula, davno su prošla vremena Inieste i Xavija. Moli Boga da nas uhvati dan kao protiv Arsenala kada ništa ne ulazi, a trebaš zabit 3-4 komada. Ne gine vam punjene do vrha u suprotnom
Ovako sam se ja prepucavao u prvom srednje, nećemo nastavljati onda.leorey je napisao/la:Whahahaah bjezi ba niste osutali s PSG u 180 minuta.Nitro je napisao/la:Koliko moraš biti deluded da misliš da je Barca toliko superiorna da već računaš sa kim igraju dalje
Da spustimo opet ove navijace Uniteda, ko u zadnja 2 finala, od tada nas mrze ovdje na foruNu.
Kako kome.Nitro je napisao/la: Sretno, bit će zanimljivo.
Kvota 1.30 na United na OTOsim13 je napisao/la:Nitro ko te ovo kvota
leorey je napisao/la:A laganini City u finale, ako izgubis od njih nece mi biti ni zao jer ce nas dobit igrom.
Ali Pep gubi i onda se vraca u svoju jedinu Kataloniju, odakle je sve pocelo.
Tjt.Policeman je napisao/la:U19 kao i protiv PSG
Cuvati glavne igrace za tezi zadatak borba za top4
Ja bolan, imaju obraza pričat protiv PSG nisu ošutali bla bla, akademija kluba prošla PSG koji je u ovom momentu jači od BarcelonePoliceman je napisao/la:U19 kao i protiv PSG
Cuvati glavne igrace za tezi zadatak borba za top4
Ma jašta, to je to.Nitro je napisao/la:Ja bolan, imaju obraza pričat protiv PSG nisu ošutali bla bla, akademija kluba prošla PSG koji je u ovom momentu jači od BarcelonePoliceman je napisao/la:U19 kao i protiv PSG
Cuvati glavne igrace za tezi zadatak borba za top4![]()
Ali dobro, navijač Barcelone, nuff said
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.