- Već u okviru 20. kola uživajte u vječitom gradskom derbiju između Željezničara i Sarajeva. Samo na Moja TV i Moja web TV BESPLATNO pratite vječiti derbi u ponedjeljak, 1. marta 2021. godine u 17.30 sati na Arena Sport BiH kanalu. Moja TV - uvijek bolja i bogatija, navode iz BH Telecoma.
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
svaka cast za ovaj potez mtela i arenasport!
znaci sada svi imaju mogucnost da gledaju sarajevski derbi za dz, da li preko kablovske ili streama.
znaci sada svi imaju mogucnost da gledaju sarajevski derbi za dz, da li preko kablovske ili streama.
'ebote jucer kontam kako bi ispali mangupi da sad namjerno do kraja marta produže besplatni arena cloud samo zbog raje koja je šupljirala da su oni direktno uticali da se pomjeri za 1 mart kao da je derbi bitan toliko da to radi arena.
Sad su se baš svima posrali usta.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Znaci bit ce moja tv otkljucana sutra ?
Bice i tvoja kuca otkljucana sve otkljucano
da, i osim toga sto ce se ispratiti za dz utakmice do kraja ova 22 kola, zakacice i utakmice kupa koje budu na areni!90minut je napisao/la: ↑28 feb 2021, 20:24'ebote jucer kontam kako bi ispali mangupi da sad namjerno do kraja marta produže besplatni arena cloud samo zbog raje koja je šupljirala da su oni direktno uticali da se pomjeri za 1 mart kao da je derbi bitan toliko da to radi arena.
za sada je sigurno da ce se prenositi SB Borac, vjerovatno i jos neka od ova "premijerligaska" paroa.
Sarajevo - Zrinjski je pod moranje ili nije*?vlakanje je napisao/la: ↑28 feb 2021, 21:56da, i osim toga sto ce se ispratiti za dz utakmice do kraja ova 22 kola, zakacice i utakmice kupa koje budu na areni!90minut je napisao/la: ↑28 feb 2021, 20:24'ebote jucer kontam kako bi ispali mangupi da sad namjerno do kraja marta produže besplatni arena cloud samo zbog raje koja je šupljirala da su oni direktno uticali da se pomjeri za 1 mart kao da je derbi bitan toliko da to radi arena.
za sada je sigurno da ce se prenositi SB Borac, vjerovatno i jos neka od ova "premijerligaska" paroa.
pa ne znam sta da ti kazem, ne radim za arenu ili mtel 
mislim da je tu i do klubova (ako nisam u pravu neka me neko ispravi) da domacin raspolaze sa pravima na prenose utakmica kupa u ovoj fazi.
mislim da je tu i do klubova (ako nisam u pravu neka me neko ispravi) da domacin raspolaze sa pravima na prenose utakmica kupa u ovoj fazi.
Jel ovo dzaba Mojaweb TV sutra?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
je l se samo meni cini ili na ovoj slici sto je tm01hzne okacio, dino malo vuce na barbareza 
arena ima prava prijenosa kupa tako da mozemo ocekivati vecinu tekmi u njihovom prenosu
Sta su ovo strumfovi sa spida presli na bakar
ko sutra radi produkciju AVC il refresh meni je bolji avc po pitanju kvaliteta kamera i slike
Meni je najbolja ona koju radi Face za MojaTV 
Neznam da ikakav Refresh radi. Al prije je radio Flash. Sada vise ne. Sad većinu radi AVC.
It's better when it's live
X na derbiju.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Bolje da gosti pobijede
zbog kasnijeg rasporeda...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
johntravolta123
- Kontakt:
Zna li se kad ce pustit Arena BH da li ce se ona ponasati u tom trenutku kao live camere da ti ne traze login ?