Pisalo mi je tamo do 15.03 23:59h, sad vidim da su promijenili i stoji do 09:00h. Nebitno svakako, ništa ne bi značilo.
Da vidimo koliko će im trebati da vrate bronze.

Pisalo mi je tamo do 15.03 23:59h, sad vidim da su promijenili i stoji do 09:00h. Nebitno svakako, ništa ne bi značilo.
Aktivirano , 3 mjeseca 25.99 KM sa PDV-omtm01hzne je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:31Aktiviraš ga preko maila ili broja mobitela (napraviš račun na portalu moj.bhtelecom.ba). Plaća se preko RB sigurnog plaćanja, što se usluge tiče. Aktivacija je besplatna.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:04E kad si tu , trebaš mi .Kako ide aktiviranje korisničkog računa ? Trebam li ići u BH Telecom i kako se plaća ?
Eh jos da ne kasni moja web tv jednu minutu, bilo bi superbombaysaphire je napisao/la: ↑15 mar 2021, 16:04Aktivirano , 3 mjeseca 25.99 KM sa PDV-omtm01hzne je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:31Aktiviraš ga preko maila ili broja mobitela (napraviš račun na portalu moj.bhtelecom.ba). Plaća se preko RB sigurnog plaćanja, što se usluge tiče. Aktivacija je besplatna.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:04
E kad si tu , trebaš mi .Kako ide aktiviranje korisničkog računa ? Trebam li ići u BH Telecom i kako se plaća ?
![]()
Malo se iznenadio jer sam prvo na mobitelu aktivirao i sve u redu , probao na TV kaže može samo na jednom uređaju u isto vrijeme . Doduše samo jedan klik i na TV je prebačeno , tako da dobro je ovoSvakako da su mi Arene najbitnije, ali mogu i da Želju gledam na Moja TV , još duplo jeftinije od Arene CLOUD-a .
Vidim danas Arena CLOUD imala update , džaba rođaci izbačeni ste ...
Drago mi jebombaysaphire je napisao/la: ↑15 mar 2021, 16:04Aktivirano , 3 mjeseca 25.99 KM sa PDV-om![]()
Malo se iznenadio jer sam prvo na mobitelu aktivirao i sve u redu , probao na TV kaže može samo na jednom uređaju u isto vrijeme . Doduše samo jedan klik i na TV je prebačeno , tako da dobro je ovoSvakako da su mi Arene najbitnije, ali mogu i da Želju gledam na Moja TV , još duplo jeftinije od Arene CLOUD-a .
Vidim danas Arena CLOUD imala update , džaba rođaci izbačeni ste ...
Preko sajta Arena kasni 15ak sekundi u odnosu na IPTV preko STBa, a MojaTV sport kasni tek 6-7 sek
Hehehe
+1Federer17 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 16:35Hehehe![]()
Kasni li Arena Cloud, Eon app?
Dobijes li nekad koju marku sto pokusavas oblatiti sve sto ima veze s Telecomom? Nudis li ljudima nesto bolje i povoljnije? Nesto si se brzo 'ugasio' nakon sto su ti izbacili Arene.
Koristio sam aplikaciju za Moja Web TV i kasnjenje je bilo minimalno u odnosu na IPTV preko STB-a, totalno zanemarljivo. Bas je bitno hoces li 10-15 sekundi prije/poslije nesto vidjeti, osim ako nisi kladionicar koji visi na live rezultatima.
Ma nebitno totalno , ekipe koje pratim na Sofa.Score kada je utakmica utišam i to je to .Federer17 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 16:35Hehehe![]()
Kasni li Arena Cloud, Eon app?
Dobijes li nekad koju marku sto pokusavas oblatiti sve sto ima veze s Telecomom? Nudis li ljudima nesto bolje i povoljnije? Nesto si se brzo 'ugasio' nakon sto su ti izbacili Arene.
Koristio sam aplikaciju za Moja Web TV i kasnjenje je bilo minimalno u odnosu na IPTV preko STB-a, totalno zanemarljivo. Bas je bitno hoces li 10-15 sekundi prije/poslije nesto vidjeti, osim ako nisi kladionicar koji visi na live rezultatima.
To za 2KM je za prepaid ili postpaid korisnike mreže. Dobije se 10GB mobilnog neta za gledanjeakisarajevo92 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 14:18
A kakvi su ovo paketi? Jel se placa preko dopune? Moze li se gledati na kompu, moze li preko telemach neta? Sta, kako
Kakav je postupak odobravanja. Moraš li otići do banke ili se može i Online završiti.JavierBosnia je napisao/la: ↑28 feb 2021, 20:37Moze li Unicredit kartica? Trebalo bi da moze, ne vjerujem da su na jednu banku samo ogranicili, vjerujem da Raiffaisenov sistem koriste, ali da prihvataju sve. Ja sam sa Unicreditom probao, odbio me i dao broj da se obratim nekoj podrsci (doduse nikada tom karticom nije nista online placano, mislim da bi trebalo da banka odobri prvi put to, uspio aktivirati sa drugom raiffaisen karticom, ali se na njoj vec vrsilo online placanje)
A negdje si spomenuo da je u HDu, ja koliko vidim ovo HD i nije bas. Odnosno nije sigurno hd hahah
Top app,moze se isto unijeti oho.to al u sustini mislim da je isto
Ne moze. Zato sto se kartica nikada nije koristila na bankomatu, niti je kada njome sta online placano. Bar u mom slucaju. Zato se treba nekako aktivirati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.